LUSSEBULLAR PÅ G!

2012-11-30 @ 18:14:18
När jag vaknade idag hade mamma kokat ägg, gjort nyponsoppa och gjort iordning smörgåsar. En mysig fredag-morgon. Bara att ta sig och äta. Nu ska vi baka lussebullar och lyssna på julmusik. Hoppas ni har det bra mina vänner :)

SISTA NOVEMBER

2012-11-30 @ 12:02:22
Ja, IDAG ÄR DET FREDAG! Kort dag i skolan och väntar nu på sista lektionen. Ska sedan dra mig ner mot gymmet idag igen och köra gärnet en timme. Ska bli så himla skönt att gå på helg! Ikväll ska jag, mamma och Martina plocka fram adventssaker, baka lussebullar och äta god mat. Så mysigt så!! Senare sen åker jag till Patrik, för imorgon ska vi åka till Göteborg och gå på Jul på liseberg! Hoppas på en mysig dag med min älskade!
 
Nu ska jag ta mig till Historian och göra sista rycket innan jag går på helg. Ha en bra dag:)
Imorgon är det 1 december. Åh!

LIVE LIFE

2012-11-28 @ 18:35:39
Sitter hos pappa nu och pluggar här i min ensamhet eftersom pappa jobbar. Snart kommer min morbror och hämtar mig och kör mig till mamma. Där ska han kolla vårt internet som vägrar fungera... Det är därför jag måste vara hos pappa och plugga nu. Hade tänkt äta lite hemma och sedan gå till Anna eftersom jag behöver beställa min studentmössa snart!
 
Känns som måndag idag, inte konstig kanske? Har varit ledig 2 dagar nu. Men tanken på att vi bara går i skolan 2 dagar till och sedan går på helg är helt underbar!!
Var idag på möte med kyrkan om vårt projektarbete som vi ska göra. Jaruuu! Nu ska här BAKAS! Vi ska baka julgodis till julafton och göra lite annat smått och gott till barnen. Vi ska baka till 150 personer!! herregud :)
Nej, nu ska jag kila!!

TISDAG FÖRMIDDAG

2012-11-27 @ 11:19:41
En till ledig dag idag! Har nu på morgonen legat i sängen och kollat på mysiga jul-filmer. Har även bakat bröd och nu ska jag åka ner till stan för att möta upp Anna! Ikväll blir det träning. Ha en bra dag :)

IGÅR VAR SNÖN HÄR OCH VÄNDE

2012-11-26 @ 11:58:21
Igår var det kalas hos mormor eftersom hon fyllt år! God mat och mysigt sällskap. Kvällen slutade sedan i soffan med snöflingorna utanför fönstret och Beck på tv.
 
Idag vaknade jag tidigt och kunde inte somna om, så därför gick jag upp och åt frukost och åkte och tränade. 30 minuter kondition och 25 minuter styrka. Det räckte kan jag säga! Gick sedan till banken för några ärenden. Åkte hem och hämtade mina läxor och sitter nu hos pappa och ska göra läxor. Tänkte plugga så mycket som möjligt idag och sedan bara ta det lugnt ikväll. Hejhopp!
Ja, som sagt.. Igår var snön här och vände. Tyckte allt den kunde ligga kvar lite!

DÅLIG UPPDATERING.. JAG VET

2012-11-25 @ 13:21:00
jag vet.. jag bloggar inget nu för tiden, men det är för att de internet som vi har hemma hos mamma inte fungerar, så jag kan bara blogga hos pappa. 
 
Det har varit full rulle nu det senaste. I fredag hade jag, Evelina och Rebecka lite fest hemma hos mig för kompisar för att fira våra födelsedagar. Väldigt trevlig kväll! Igår var det kalas för farfar som fyller 70 idag, Grattis, grattis! Då bjöds det på mat på Thai House tillsammans med släkten. Idag tar vi nästa kalas hos mormor eftersom hon också fyller år! Lika bra att köra när vi ändå är igång!! Imorgon och på tisdag är vi lediga och då ska jag ta det lugnt, plugga och träna. Nej, nu ska jag och min älskling göra oss iordning och gå ner till mormor! Ha en bra söndag mina vänner :) 
Från igår på Thai House! Mysigt!

ONSDAG 21/11

2012-11-21 @ 19:07:00
Då var första passet klart på Actic. Eller detta var ett "testa på" pass. Då han visade oss runt och fick provträna helt enkelt. Nästa gång vi ska träffas ska vi däremot gå igenom djupare om hitta saker som passar mig. Känner mig riktigt taggad att komma igång och röra mig ordentligt. Idag körde jag och Martina i 45 minuter och det kommer nog visa sig imorgon i träningsvärk. Puh.
 
Hade en lektion i skolan idag, men åkte in vid 10 för att prova studentmössa och plugga. Nu sitter jag i sängen och pluggar inför prov imorgon.. Har en del andra saker som jag också skulle behöva ta tag i som jag aldrig gör. Jag gillar inte alltid att man har kommit in i vuxenvärlden...
Skulle helst av allt bara ligga och krama om världens bästa människa och bara trycka bort alla måsten! Försökte beställa min studentmössa nyss, men allt bara försvann.. Blir man trött eller? Hoppas ni haft en bra onsdag!!

IMORGON KÖR VI

2012-11-20 @ 21:17:00
Slutade 4 idag och åkte med Evelina hem. Nu på kvällen har jag, Evelina och Rebecka planerat lite och varit och handlat lite smått och gott! Har nu landat hemma och ska bara ta det lugnt. Behöver egentligen plugga, men jag orkar inte... finns verkligen ingen motivation här! Fy. Imorgon har jag typ sovmorgon till 1, men jag tror jag åker in tidigare till skolan och jobbar med lite läxor då istället!
 
Imorgon börjar mitt nya liv. Eller så kanske man inte riktigt ska uttrycka sig. Det jag menar är att jag äntligen ska börja träna själv. Utan rehab och min sjukgymnast. Är faktiskt riktigt taggad!!!
Bilden på maten ovan är från min kusins bröllop. Ser detta inte gott ut? Lax och fräsch sallad. Mumma!!

MÅNDAG 19/11

2012-11-19 @ 20:30:01
Som sagt, FULL RULLE HELA HELGEN. Så idag när jag vaknade så mådde jag dåligt. När jag gick upp började allt snurra och jag fick lägga mig igen. Försökte göra mig i ordning,men jag fick lyssna på kroppen som sa ifrån och gå och lägga mig. Hjärnan var inte med. En väldigt konstig känsla måste jag säga. Så, var hemma idag. Det behövdes. Jag behövde vila för på eftermiddagen mådde jag bättre och kunde gå upp.
 
Är hos pappa nu och kollar tv. Ska kika på det lite innan jag går och lägger mig.  Ha det bra!!

HELA HELGEN I BILDER

2012-11-19 @ 20:10:15
Ja, det har minst sagt varit en fullspäckad helg! Har mer bilder, men de ligger på systemkameran.
 
I fredags blev jag 18 och det var full rulle hela dagen. Skola, åkte till pappa, åkte till berget och fikade med mina vänner, åt mat med Jenny och Jessica, förfest, 200-dagar till studenten och utgång! Dansade ända till klockan 2 och när jag kom hem kröp jag ner bredvid min älskling som låg och sov i min säng.
 
I lördags var de släktkalas för mammas sida och på kvällen kom pappa och då firade vi mig med räkor, kex, ost och annat gott! Igår var det kalas för pappas sida och då var vi i Tibro och farmor och farfar. Paket, mat och skratt! Nu är jag full av mat. Har varit en väldigt bra helg! Nu har också jag landat i vuxenvärlden.

MIN FÖDELSEDAG

2012-11-16 @ 08:35:53
 
Dagen har börjat skit bra!! Frukost på sängen och några få paket (resten får jag när pappa kommer imorgon). Fick godis och en tröja. Fick skjuts till skolan och kom till skåpet där de var fullt med ballonger och annat! En väldigt fin bild då rååå satt med på skåpet! Sedan fick jag en sång av klassen och nu sitter vi och jobbar lite granna. Kort dag i skolan. Sedan ska jag hem och ikväll blir det förfest och utgång! EN FULSPÄCKAD DAG, kan man säga!! NU SKA JAG FORTSÄTTA DENNA DAG!! Bilder kommer senare :) hejdå!!
Liten har blivit stor så att säga, som pappa skrev imorse! :)
 

NÅGRA FÅ TIMMAR KVAR

2012-11-15 @ 15:55:00
I sommar vill/ska jag dra iväg igen!! Utomlands. värme♥
 
Nu har jag varit hemma och vilat en stund och ska strax åka till min älskling och vara där ikväll. Idag så var jag, Jenny och Jessica ute med vårt projektarbete och åkte runt till olika ställen. Nu känns det bättre och det känns som att vi kommer framåt! Imorgon är det fredag och då är det inte vilken dag som helst ;) utan min födelsedag! Och även 200-dagars!!! Dvs. utgång :) 

TJEEENARE

2012-11-14 @ 16:35:00
Jahapp. 2 lektioner i skolan idag som kändes ovärt. Men, man måste ju ändå gå dit. Är dö-trött idag. Därför lägger jag mig i sängen och kikar på lite jul-filmer. BARA för att jag längtar tills jul! 
 
18 om 2 dagar dåraaaa!

NU SKA VI KÖRA

2012-11-14 @ 15:44:00
Så sant som det är sagt! Jag och Martina ska börja träna. Det behövs vill jag lova!! Inga muskler alls... svag som en vet inte vad. Vi har bokat en personlig tränare nästa vecka som ska visa oss de ena och de andra. 
 
Åh, vill ha tillbaka min "gamla" kropp. Den som jag hade när jag spelade handboll. Jag mådde så bra i kroppen och kände mig stark. Kände mig pigg och glad. Älskade att vakna av världens träningsverk och veta att man har tränat gärnet. Mina lår hade muskler och armarna var i betydligt bättre skick än vad de är nu! Min ork var 1000 gånger bättre. Konditionsmässigt befinner jag väll mig med en 80-åring just nu. Men nu ska vi vända på detta. Inte konstigt att man hade bra muskler i kroppen. Spelade faktiskt handboll i 10 år. Deklart att man bygger upp något då och att det på något sätt finns i en. 
 

GÅRDAGEN HOS MORMOR OCH MORFAR

2012-11-13 @ 18:20:00
Igår när jag kom hem från skolan så jag nästan direkt en PW till mormor och morfar tillsammans med Martina. Där väntades god mat och jag skulle göra en läxa där jag skulle intervjua dem. Sedan tillbringade vi någon timme med att måla lite alla 4. Efter måleriet körde min morbror hem mig och Martina och vi tog sedan ytterligare en promenad hemma tillsammans med mamma.
 
Idag är det tisdag och jag gick i skolan mellan 11.40 och 15.30. Jobb med projektarbete och skydd&säkerhet. Har nu pluggat lite granna och ska snart äta. Just nu är mormor och morfar här lite. Hejsvejs!

MÅNDAG MORGON

2012-11-12 @ 08:36:00
Helgen har jag spenderats med Patrik och bara tagit det lugnt. Igår kväll firade vi pappa på fars-dag med presenter och mat. Tog sedan en kvällspromenad med pappa. Han följde mig en bit hem till mamma.
 
Vaknade nu på morgonen och var beredd att åka till skolan strax, men såg på fb och fronter att första lektionen var inställd och därför börjar jag inte förens 11. Jaha, var i stort sett klar att bara gå till bussen. Nu har jag faktiskt en chans att plugga lite granna så jag inte behöver göra allt ikväll. Efter skolan åker jag i alla fall till mormor och morfar.

ERICA 18 ÅR

2012-11-09 @ 20:30:14
Idag fyllde Erica 18 år! Det firades med en hemlig runda på stan för henne som slutade på rådhuset där vi satt med en fika klart till henne. Kladdkaka och Coca-cola.

FLÖT

2012-11-09 @ 20:24:00
Ja, jag och min syster tog oss till Benidorm och flötade lite grann. Nu är vi fyllda till bredden och ligger i soffan med tända ljus. Ska snart slå på en film så snart min älskling anländer. Ikväll blir inget annat än en hemmakväll. Ska bli så skönt!

13.45, TORSDAG EFTERMIDDAG

2012-11-08 @ 13:45:00
Blev en väldigt grön tallrik i skolan idag.. bara grönsaker. Men vad gör man om man inte tycker om maten? Är faktiskt inte kräsen när det gäller mat och äter det mesta, men idag fick det bli detta. Det var ju i alla fall nyttigt! Kompenserade de gröna med lite choklad nu när jag kom hem ;)

NEDRÄKNINGEN HAR BÖRJAT

2012-11-08 @ 12:43:44
Klockan är nu halv 1 och snart slutar jag skolan för dagen. Älskar dessa korta dagar i skolan! När jag kommer hem ska jag läsa i min svenskabok och sedan senare i eftermiddag åker jag och mamma till stan för kolla lite presenter till mig! Nu är det inte långt kvar tills jag också blir 18!!!

1 TIMME I SKOLAN

2012-11-06 @ 12:00:00
Ja, minst sagt lätt dag i skolan. Studibesök mellan 10.30 till ungefär 11.30. Lättare sagt en timme. Efter det körde Jessica hem mig och nu sitter jag hemma hos pappa. Ska ta lite mat nu så jag orkar ta tag i min läxhög som är stor som ett berg. Det ska bli kul och se hur detta slutar nu! haha, formodligen inte jättebra...
Bjuder på en gammal bild. Klänning och studentmössan är mammas. Så såg mamma ut på sin student och nu är det snart min tur! Snygging är jag i alla fall!

-

2012-11-05 @ 21:35:00
Det är för mycket nu. Vill bara fly från november. Så himla mycket att göra. Jag vill härifrån.

EN SKÖN HELG

2012-11-04 @ 22:42:36
Första helgen på länge som jag inte gör något speciellt. Har bara varit med Patrik och varit hemma hos honom. Knappt rört en fena. Bara legat i soffan, kollat filmer, lagat mat och bara chillat så att säga.
Eller jo, idag åkte vi faktiskt till Skövde och köpte en jacka till honom. Satte oss sedan på donken och åt lite kvällsmat och la oss sedan framför Sunes jul. Innan han nu åkte hem så tog vi en promenad i höstkylan. En helt underbar helg. Sådana behövs ibland. 
 
Imorgon taggar vi skola igen! känns lite kämpigt, men det ska nog gå bra. Bara man kommer till skolan så brukar allt flyta på. Nu säger jag godnatt :)
 

1 NOVEMBER

2012-11-01 @ 21:20:15
Idag är det 1 november och jag har tillbringat dagen på IKEA tillsammans med mamma och Martina. Fick med oss en del bra saker hem. Nu på kvällen har vi ätit goda pannkakor och jag har nu legat i soffan med tända ljus och kollat på Tv. Så mysigt så. Tycker faktiskt att det börjar bli väldigt mysigt ute nu. Det är mörkt, och man kan tända ljus osv. Ligga i soffan med en kopp i handen och titta på mysiga filmer. Ja, jag längtar tills december, då det verkligen börjar närma sig jul.
Imorgon ska jag försöka att plugga lite, och sedan åker jag till min saknade Patrik. Känns som år och dar sedan jag fick vara i din närhet. 

RSS 2.0