HJÄRTA

2015-03-29 @ 21:22:00

Jag älskar dig 💜

SOL OCH VÄRME

2015-03-18 @ 10:04:22

Saknar värme. Skulle inte tacka nej till utomlands nu. 

Trodde jag skulle orka jobba resten av veckan men kroppen säger ifrån. Orkar knappt upp ur sängen fortfarande. Testade att handla igår men det var en pers måste jag säga. Önskade att ICA hade en säng som jag hade kunnat vila i. Dock fanns det ingen säng där och jag fick vänta tills jag kom hem. Influensan slog enormt hårt mot mig denna gången. Efter en vecka börjar jag bli riktigt trött på denna sjukdom. Hostan är kvar, rösten är inte helt tillbaka än och orken finns inte alls. Usch och fy på detta! 

LÅNGLIVAT

2015-03-15 @ 12:53:41
Det här blev ganska långlivat. 5:e dagen med feber och nu börjar detta bli riktigt riktigt jobbigt. Idag har febern ändå gått ner en del men den finns fortfarande där. Rösten har jag tappat, hostan är värre än någonsin, huvudvärken tar över och jag orkar inte gå mer än mellan sängen, soffan och badrummet. Detta blev alltså en riktig influensa. Men de första dagarna var värst. Hemskt. 

Igår kom min fina mamma hit och myste med mig. Melodifestivalen och lite goa mackor, blommor och glass som mamma hade med sig. Hon kan hon! Världens bästa mamma💜 

DÅ VAR JAG OCKSÅ DÄR

2015-03-12 @ 12:05:00

Då var det min tur att bädda ner mig i sängen med halsont, värk i kroppen, feber och huvudvärk. Jag som ändå tyckte jag klarat mig ganska bra. Men förhoppningsvis så kan min vila och ledighet vända tillbaka detta ganska snabbt. Ska inte röra en fena på 2 dagar. 

RSS 2.0