OM NÅGRA TIMMAR

2013-08-30 @ 15:14:59
Halsen svider, gör ont och retar. Gör verkligen allt för att det ska bli bättre. Ligger i soffan och känner mig trött. Får verkligen hoppas att detta släpper! Snart åker jag till Falköping där jag och Patrik ska packa det sista. Sedan ska vi lägga oss tidigt eftersom vi ska upp inatt och åka mot Landvetter. Hm, ska bli såå skönt! Men först.. ska jag se till att jag blir frisk. 
 

♥♥♥

2013-08-29 @ 19:09:56
 

EN TURKOS RESVÄSKA

2013-08-29 @ 18:57:40
Imorgon är sista dagen i Sverige innan vi drar. Därför måste väskan vara klar då. Men har en hel del saker kvar. Ska fixa en del saker till Patrik också, så jag ska snart åka och göra de. Det krävs lite planering.
 
Vaknade imorse på jobbet och insåg att min kära hals sved och gjorde ont. Är inte detta typiskt mig? Att bli sjuk preciiiiis innan man ska åka. Så efter jobbet vid 9 for jag till stan för att köpa allt man kunde tänka sig för att försöka få halsen bra. Det får bara inte bli värre.. åh, så typiskt! Så idag har jag som sagt bara varit hemma, lagt fram kläder och annat, sovit & kollat tv. Så får nog även dagen bli imorgon. Ha en bra kväll! 

KRÄFTOR, RÄKOR OCH PAKET

2013-08-28 @ 10:34:00
   
Igår satt vi ute i kvällssolen och åt kräftor, räkor, paj och annat smått och gott. Martina skulle som sagt firas. Underbart gott. Det har blivit lite av en tradition att äta kräftor när Martina fyller år. Mysig kväll i vilket fall. Idag är det onsdag och jag ska jobba ikväll. Har nu innan hunnit med en hel del saker sedan jag vaknade vid 8. Börjat att packa och fixa med annat. Nu ska jag fixa lite till innan jag drar mig mot jobbet!

MARTINA 17 ÅR

2013-08-27 @ 15:49:00
Grattis min fina syster på 17-årsdagen!

LEDIGHET OCH JOBB

2013-08-27 @ 10:37:12
Vardagen rullar på nu efter studenten och sommarjobbet. Har nu inatt sovit hos min goding. Vaknade med ett ryck imorse av ett sms från jobbet. Så nu är det ännu mera jobb som står på schemat. Imorgon blir det 14-22 och sedan jour och dagen efter jobbar jag 7-9. Så nu jobbar jag verkligen in i det sista innan resan. Men lite skönt de med!

Ligger nu i Patriks säng och är nyvaken. Ska snart upp och städa lite och bara gå och vänta på att Patrik ska komma hem. Ikväll åker vi mot Skövde för att fira Martina som idag fyller 17! Innan de ska vi även försöka hinna med att ta ut pengar och göra lite andra småärenden innan resan. Verkligen inte långt kvar nu!

MARTINAS KALAS

2013-08-26 @ 13:45:27
Jobb stod på schemat igår med. 7-15 innan Patrik kom förbi och hämtade mig och vi for direkt till kalaset för Martina som hölls hemma hos pappa. God mat och välrdigt trevligt sällskap.
 
Idag är det måndag och jag sitter nu i Falköping. Patrik var precis hemma och käkade lunch med mig och nu har han åkt tillbaka till jobbet. Ikväll ska det tvättas, handlas osv eftersom vi faktiskt snart åker! Om 5 dagar befinner vi oss på varmare breddgrader. Wonderful.

SPOLA TILLBAKA TIDEN

2013-08-23 @ 12:24:00
Världens bästa dag. Saknar verkligen. Kan inte fatta att JAG har slutat skolan. Det var ju nyss jag stolt gick ner till Heneskolan i min nya och första skolväska. Stolt att få börja ettan. Nu ska jag stå på egna ben. Det är aningen svårt att förstå..
 
Igår jobbade jag kväll och idag är det ett långpass som står på schemat. Har redan jobbat 7-10 idag och ska snart återigen bege mig till jobbet för att jobba 14-21. Jobbar även lördag och söndag. Ikväll efter jobbet hoppas jag att jag får träffa min goding! 

ONSDAG

2013-08-21 @ 20:07:00
Idag började dagen tidigt. Jag for då direkt hem till pappa och hjälpte honom att sätta ihop en hylla (den på bilden ovan). Blev rätt bra enligt min mening! Efter en sväng på stan så for jag till Falköping och Patrik. Efter god mat sitter vi nu framför Idol. Onsdags-mys! Imorgon är det jobb och så även 4 dagar framåt.

BYTA HÅRFÄRG

2013-08-20 @ 14:19:00
I höst har jag bestämt mig för att byta hårfärg. Yes! Har förut haft ljust hår, men nu börjar den gå över och är inte alls den färg jag vill ha. Jag är trött på min hårfärg som inte alls är fin längre. Därför ska jag göra ljusbrunt. Som på bilden. I vilket fall så kommer jag att börja där och sedan göra det mörkare ifall jag känner för det. Dock vill jag inte göra det innan Grekland utan det får bli när vi kommer hem. Kommer bli super!
 

CUPCAKES

2013-08-20 @ 13:59:00
  
Bakat cupcakes idag. Dock blev inte glasyren som jag tänkt, men det viktigaste är ju smaken! Gjorde dem i min muffinsmaskin som jag fick i studentpresent och den fungerade super. Nu ligger jag framför tvn och ska plugga lite teori. Ha en bra tisdag!

LISEBERG

2013-08-19 @ 11:52:00
Igår tillbringade jag dagen på Liseberg tillsammans med Ida! Sjukt rolig dag. Helt perfekt dag att åka på med. Lagom bra väder och inga köer. Det var bara att åka & åka. Den längsta kön vi stod i var 10 minuter till Balder och det var en gång. Träffade även Erica och Robin och åkte några vändor med dem. Vann även min första stjärnvinst någonsin. En stor Toblerone. Grym dag!! 
 
Efter Liseberg hoppade jag av tåget i Falköping och där blev det söndagsmys med Patrik. Ingen söndagsångest drabbade mig i alla fall. Känns lite konstigt att jag inte ska tillbaka till skolan mer. Men men. Idag är det måndag och jag tog tåget hem till Skövde tillsammans med min Toblerone.

LÖRDAG

2013-08-17 @ 13:57:00
Lördag och jag tragglar teori. Känns lagom kul! Igår jobbade jag i alla fall sista riktiga passet på sommarjobbet (jobbar nästa helg också). Efter jobbet kom Jenny och hämtade mig och for mot affären för att köpa något till jobbet eftersom det är våra sista dagar nu. Hoppade på tåget till Falköping och möttes av en fin överraskning! En fin-middag. Till förrätt blev det tunnbröd med skagenröra, huvrätten bestod av oxfilé, potatis i ugn och rödvinsås. Och efterätten blev Ben & Jerry's!! Han är helt klart bäst.
Idag vaknade jag vid min godings sida. Idag kommer kanske pappa förbi en sväng och ikväll blir det förmodligen bio med Patrik och hans mamma. Imorgon drar jag vidare till Göteborg och Liseberg!

GÖTEBORG

2013-08-15 @ 19:12:00
 
Skön dag med syster i Göteborg! En mysig dag tillsammans med henne. Fick allt med mig lite hem. Så nu är min plånbok lite tunnare men min garderob några klädesplagg rikare. Nöjd! Hoppade av tåget i Falköping hos min goding. Stannar här i några timmar innan jag fortsätter med tåget till Skövde. Imorgon väntas jobb 8.30-17. Efter det far jag återigen till Falköping.

17 DAGAR KVAR

2013-08-14 @ 20:14:00
Bilder från Rhodos
Om 2 veckor och 3 dagar far vi. Ursäkta mitt tjat, men jag längtar verkligen till värmen nu. Vi har i vilket fall haft en väldigt bra sommar här i Sverige så man kan inte klaga. Men nu är vi inne i sensommaren och det betyder att mornar och kvällar blir kallare. Ganska mycket kallare. Men det gör inte mig något, för som sagt så har vi haft en skön sommar. 
 
Har tillbringat hela kvällen nu tillsammans med min körskolebok. Hej och hå!

SHOPPING

2013-08-14 @ 16:09:00
Igår träffade jag Patrik. Vet inte hur länge sedan vi träffades nu, men det var i alla fall mer än en vecka. Skönt att äntligen få krama om min goding. Så efter jobbet igår tog jag mig till gymmet med Martina och efter de kom Patrik och hämtade oss. Det blev senare en sväng till Elins Esplanad där jag fick med mig lite saker hem (bilderna ovan). Idag var det återigen jobb och nu har jag kommit hem. Ikväll blir bara chill! Imorgon är min första lediga dag sen i torsdags, vi får se vad som händer!

JOBB JOBB JOBB

2013-08-11 @ 20:23:00
Ja, här jobbar jag på. Har jobbat i 3 dagar nu och det väntas 3 dagar till innan jag kan ta en dag ledigt. Men det är skönt och roligt att jobba, det enda negativa är att jag tycker det är jobbigt att gå upp på morgonen eftersom jag är en person som behöver många timmars sömn. Somnade dock 21.15 igår och började 7 imorse så fick ändå många timmars sömn, men ändå hjälpte det inte så mycket. Haha. I vilket fall så hämtade mamma mig efter jobbet och vi for runt på vägen. Runt runt. Hamnade i Varnhem och tog en fika. Kvällen har jag spenderat i soffan med körkortsboken, datorn och tvn. Skön och lugn kväll! Ska snart hoppa i säng så jag är pigg imorgon. PUSS

LÅNGPROMENAD

2013-08-08 @ 19:29:00
Är ledig idag och började därför dagen tidigt med 2 körlektioner. Åkte hem en snabbis och pluggade innan jag sedan återvände till körskolan för ytterligare 2 körlektioner. Väl hemma så tog jag och pappa en långpromenad i hela 2 timmar! Det blev ungefär 12 kilometer. Promenaden började i spöregn, men regnet avtog efterhand. Men nu är vi hemma och nu känns det väldigt skönt. Lite mysigt att gå i regn måste jag säga. Nu ligger jag i soffan och väntar på mat. Ikväll blir en lugn kväll antar jag. Kommer nog somna tidigt efter den promenaden! :)

GRILLKVÄLL

2013-08-06 @ 13:09:15




Igår var det grillkväll hemma hos Erica tillsammans med Evelina, Anna och Robin. Mys! Det blev väldigt mycket mat, så vi åt tills vi storknade. Haha, såå typiskt oss!!

PORSCHE CAYENNE

2013-08-05 @ 15:18:00
SNYGG ELLER?? Varje gång jag ser denna så stannar nästan hjärtat (lite överdrivet, men ändå). En vacker dag står du i mitt garage! Om inte, så vill jag i vilket fall provköra en sån. Automat och rääääääser. Förjävla fin enligt min mening.
 
Det finns ju också några billigare varianter, så det är verkligen inte kört känner jag. (Jaaa, jag vet. Försäkringar, service osv är inte billiga, men ingen kommer att ändra på min åsikt, haha)
 

2 MÅNADER SEDAN

2013-08-05 @ 11:13:57
Tiden går så sjukt fort!! Saknar verkligen den dagen. Då JAG fick springa ut. Då JAG slutade skolan. Men som sagt, nu har ett nytt kapitel börjat i mitt liv.

SÖNDAG

2013-08-05 @ 09:24:00
Igår var det söndag och jag och Patrik åkte tillsammans med hans familj till Lidköping där vi körde gokart. Första gången i mitt liv och det gick sämst. Blev varvad 3 gånger av Patrik och hans pappa. Snacka om dåligt!! Kom på delade åttondeplats med hans mamma. Men men, nu har jag testat på de! Kvällen spenderade vi framför en film. Idag är det måndag och det är.min sista lediga dag. Idag ska jag ha körlektion och ikväll sedan ska jag träffa mina fina vänner! Puss

DJÄKNESUNDET

2013-08-05 @ 09:08:00
 
I lördags när det var så bra väder så åkte jag, Patrik, pappa, Martina, Andreas och familjen Nylin till djäknesundet där vi tillbringade dagen. Sol och bad hela dagen. På vägen hem möttes vi av världens åskväder. Kvällen avslutades med grill!

LIVE LIFE

2013-08-02 @ 14:42:00
 

FREDAG

2013-08-02 @ 12:55:00
Nu är det bara 4 veckor kvar till Grekland!! Ska bli så otroligt skönt
 
Igår efter jobbet tog jag tåget till Falköping där vi direkt började fixa inför kalaset. God mat, trevligt sällskap. Bra kväll! Nu är jag ledig i 4 dagar och just nu ligger jag i Patriks lägenhet och pluggar körkortsteori och väntar på att han ska komma hem från jobbet.. 

RSS 2.0