HEY BROTHER

2013-09-28 @ 13:55:09
 

MYS

2013-09-28 @ 11:50:18
Ja, jag kan säga att det gör inte mig något att hösten nu är här. Då är dags för tjocktröjor att komma fram, man får klä på sig med mysiga jackor, vantar och halsdukar. Sen är det ganska mysigt att sitta inne och bara mysa. 
 
Sen så börjar jag längta lite till jul. Allt som hör till julen. Kanske lite tidigt såhär i september, men det är så jag känner! Det är ju ungefär 3 månader kvar tills julafton. Känns inte allt för länge!
 

FIRANDE

2013-09-28 @ 08:20:00
Igår firade jag och Martina mammas födelsedag. Med mat som mamma bjöd på, tårta som Martina gjorde (och jag var med på ett hörn), presenter och mys!
Idag är det lördag och jag är redan vaken. Förkylningen ger sig aldrig. Fortfarande hes, och nu har jag fått hosta med. Så denna lördag ska jag tillbringa hemma med pappa. Ska hjälpa honom med lite saker. Ha en bra lördag gott folk!

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMMA PÅ FÖDELSEDAGEN

2013-09-27 @ 15:28:00

SJUKLING

2013-09-26 @ 16:09:00
Sjuk. Japp! Skulle jobbat onsdag-fredag men nu var det bara att ringa sig sjuk. Åh, hatar verkligen att vara sjuk. Och som mina nära och kära vet, så drabbas jag alltid av extrem heshet när jag blir sjuk.. typ stämbandskatarr. Så jag kan inte prata vidare bra. Annars blir förkylningen bättre (förutom rösten) så eftersom jag kände mig lite bättre idag har jag varit uppe och fixat lite. Tvätt och körkortsplugg! Nu gäller det bara att vara tyst så mycket som möjligt så jag slipper detta. Det tråkiga är att jag känner mig hyffsat pigg, men utan en röst så är det svårt att jobba :/ Ikväll blir det bara ta de lungt och kika tv. Imorgon fyller nämligen min mamma år, därför har jag en del att fixa till de. Ha det bäst

JAG SAKNAR MIN GODING

2013-09-24 @ 14:19:00
Tisdag heter dagen idag och jag började dagen med en sovmorgon, eller inte. Vaknade 7 och var pigg. Fast jag somnade 21 igår så inte så konstigt att jag vaknar 7 då jag fått 10 timmars sömn. Har åkt på en förkylning nu.. åh, jag orkar inte :( som tur var så var jag ledig idag så jag kan ta de lungt. Men sen från och med imorgon drar de igång igen. Ska försöka få bort så mycket av förkylningen som möjligt och dricka mycket te och sånt. Som tur är så är det bara förkylning! Ha det bäst

SÖNDAG

2013-09-22 @ 13:23:05
Idag är det söndag och jag befinner mig på jobbet. Rast just nu. Och jaaa, jag är kass på att lägga upp saker på denna blogg. Men denna veckan har varit fullt upp då jag jobbar 50 timmar. Så där har ni anledningen. Men jag ska ta tag i detta. Lovar! Ha det bäst

Måndag

2013-09-16 @ 09:49:41
Helgen har bara sprungit förbi. Idag är det måndag och jag vakande av att telefonen ringde. Från ingenting så har jag nu inbokat 5 jobbdagar denna veckan. De frågade även om jag kunde jobba nu på dagen, men har som sagt körlektion så då gick det inte tyvärr. Så, snart ska jag ner till körskolan och köra en sväng. Faktiskt väldigt nervös.. Ikväll kommer Patrik en sväng.

BOKAT

2013-09-13 @ 14:12:00
Yes, jag och Patrik har faktiskt bokat denna teater. Förhopningsvis blir det väldigt roligt! Så den 12 oktober bär det av till Liseberg för kika på denna. 
 
Nu ska jag snart ner till stan för att möta mamma för lite träning!

KLADDKAKA

2013-09-13 @ 11:28:00
Igår tillbringade jag dagen hos Patrik. Vi gjorde storkok med mat och min älskling avslutade med att göra två kladdkakor. Underbart!! Han kan om han vill. Sedan var det dags att ta tåget hem till Skövde. Idag började jag dagen med en härlig promenad tillsammans med Anna.

ONSDAGS MYS

2013-09-12 @ 13:35:00
Tillbringade kvällen igår tillsammans med Patrik. Idol, Stalkers, film och gott att äta. Imorses vaknade jag när Patrik åkte till jobbet, men somnade sedan om. Har idag knåpat lite på ett Cv och kikat runt lite på jobb som jag kan söka. Både i Skövde och i Falköping. Imorgon ska jag till Arbetsförmedlingen och lite sånt. Det finns en del att göra. I helgen sedan blir det jobb, plugg inför körkort, övningskörning och lite sånt. Jag har som sagt en del att göra. Ha det bra mina vänner!

LUNCH MED JENNY

2013-09-11 @ 17:04:03



KORFU, GREKLAND

2013-09-09 @ 15:06:00
Här är några av de 500 bilderna vi knäppte. Har varit en sjukt skön resa där vi bara har kopplat av. Solat och badat hela tiden. Vädret var ganska bra. Några dagar var det lite molnigt och mulet, men det var ändå varmt! Vi bodde i en lite mysig by. Inte mycket stök och stoj där utan mer ett lungt ställe. Passade oss ganska bra. 
 
När vi skulle åka hem i lördags så var vi nära på att missa planet hem. Det kom en buss för att hämta oss, men vi fick inte plats på bussen, utan den blev full. Vi hade då packat in vår resväska i bussen. Bussen åkte, och så även väskan. Så där stod vi utan någonting. Busschaufören berättade att det skull komma en annan buss för att hämta oss. Som tur var det 2 svenska till som inte heller kom med bussen, så vi hade i alla fall dem. Efter 40 minuter ringde vi Apollo som inte alls viste att vi stod där och väntade. Hon skickade en buss. Efter en timme kom en gammal minibuss för att köra oss till flygplatsen. Resan till flygplatsen tog 30 min. Väl framme fann vi som TUR var vår resväska på perrongen (han hade bara slängt av den där). Då var det raka vägen in till inchekningen, genom säkerhetskontrollen och rakt in i planet direkt. Snabba ryck! Men vi hann! Snacka om att pulsen var max då eller? Fast det hade ju inte skadat att få stanna en vecka till, haha

MYSKVÄLL

2013-09-09 @ 10:17:00
Igår umgicks jag med Anna, Evelina och Erica. En myskväll med tacos. Prat och skratt hela kvällen. Kvällen avslutades med en biltur runt i Skövde. Idag är det måndag och jag ska snart bege mig till körskolan.

HEMMA

2013-09-08 @ 18:16:32
Hemma från en underbar vecka på Korfu tillsammans med min älskling. Vi landade i Sverige igår eftermiddag och var hemma i Falköping på kvällen. Då tog vi det bara lungt och låg i soffan. Jag var bokstavligen helt slut efter flyget. Idag skjutade han hem mig på dagen och har idag övningskört och lite sånt. Ska nu ikväll träffa mina underbara vänner som jag saknar så! Bilder från Grekland kommer en annan dag, förhoppningsvis imorgon då jag har lite mer tid. Ska nu åka till mina vänner. Ha en bra kväll.

RSS 2.0