PÅSKAFTON

2013-03-30 @ 11:34:00
 
Igår efter jobbet for jag till pappa där de väntade besök. Fruktsallad och en mysig avslutning på kvällen.
Idag på dagen kommer mormor och morfar hit till mamma då vi ska äta god mat som mamma kokat ihop! Vid 3 börjar jag jobbet igen. Men innan dess ska jag proppa magen full med GOD MAT.
 
Hoppas ni alla får en bra påsk! 

FREDAG MORGON, LÅNGFREDAGEN

2013-03-29 @ 09:55:20
Fredag morgon. Patrik sover men jag är uppe. Nu är det påsk men denna påsken ska jag jobba. Fredag, lördag och söndag. Ikväll kör vi 15-21.30 och efter det ska jag hem till pappa där det väntas främmat. Innan jobbet ikväll ska jag umgås med Patrik. Men först tänkte jag krypa ner bredvid honom och pussa på honom tills han vaknar (Han gillar inte att vakna av att jag "klänger" på honom ;)) HAHA!

VANN SPA, ONSDAG TILL TORSDAG

2013-03-29 @ 09:47:37
I onsdags åkte jag, Evelina och Anna ner till Vann spa på västkusten. Väldigt mysigt och det var väldigt underbart att få koppla av i alla olika pooler och bastuar osv. 6 olika pooler som vi låg i och hade de gött. Avnjöt en god 2 rätters middag i restaurangen innan vi gick upp på rummet och tog det lungt på onsdag kväll. Igår gick vi upp och åt en rejäl frukost innan vi packade ihop våra saker och satte oss i bilen. Hem åkte vi inte, utan vi fick för oss att åka till Lager 157 så dit styrde vi bilen. Lite shopping blev det innan vi styrde bilen mot Skövde. Eller ja, jag hoppade av i Falköping hos världens bästa älskling. I Falköping åkte jag och Patrik till hans föräldrar och åt mat och chillade. På kvällen åkte vi mot Skövde han och jag.

PACKAR...

2013-03-26 @ 18:14:00
Jag gillar inte att packa. Blir alltid så tungt och man tar alltid med sig för mycket. Bilden tog jag ändå när jag packat ner en del redan. Valet av kläder är nästan det värsta. Man tar alltid med sig för mycket. Nu försökte jag ändå tänka på att inte ta med mig så mycket, men det slutar alltid med beslutsångest och så plockar jag ner allt. Men i vilket fall så står väskan klar nu och ikväll ska jag bara ta det lungt. Tv-tittande och bara chill. För imorgon går bilen mot Vann spa! Puss

VÅFFLOR

2013-03-26 @ 18:12:51
Idag var det inget jobb som stod på schemat så därför passade jag på att åka till mormor och morfar för att äta våfflor. Kollade även på gamla kort från deras barndom och sedan åt vi mat igen. Nu behöver jag ingen mer mat idag känner jag. Haha, nästan så är det i alla fall. Åkte sedan till Hentorp för att hämta lite saker och sedan övningskörde jag och pappa därifrån och runt lite på landet tills vi hamnade i Skultorp och hos pappa.

LUNCHADE MED PATRIK PÅ STAN I LÖRDAGS

2013-03-26 @ 18:07:13
Lunch med världens bästa

SOL OCH JOBB

2013-03-25 @ 11:02:43
Måndag och solen lyser. Började med att ta en promenad i solen. Ganska skönt faktiskt. Ikväll skulle jag träffat min Anna, men nu blev det ändrade planer och jag tar mig återigen till jobbet ikväll. 15-21. Men imorgon är jag ledig och ska bara vara hemma och chilla. Jag ska även packa eftersom jag och mina brudar åker till Vann Spa i Lysekil på onsdag! Kommer bli underbart att komma härifrån lite och bara ta det lungt!! Nej, nu måste jag till affären för att handla lite saker som jag tänkte ta med mig till jobbet ikväll.

EN GOD FRUKTSALLAD

2013-03-24 @ 09:12:00
Dagarna flyger förbi och nu är det redan söndag! Igår umgicks jag med Patrik hela dagen. Vi var på stan och kika runt, lunchade på stan, spelade spel och bara myste. Världens bästa! Hemmagjord pizza blev det med tillsammans med mamma. Idag är det som sagt söndag och jag vaknade nyss. Patrik ligger fortfarande och sover. Idag på dagen händer nog inte överdrivet mycket eftersom jag i eftermiddag drar mig mot jobbet för ett kvällspass.
 

FREDAG OCH LOV!

2013-03-22 @ 17:52:00
Att bocka av naturkunskapsprovet var mer än skönt!! Men har en del andra saker i skolan som ska göras. Men detta får vänta, för nu har jag LOV. Kanske sitter med lite plugg någon dag på lovet, men till stor del av detta lov ska jag försöka koppla bort skolan. Jag vet att det jag har en del till efter påsk i skolan, men det får vänta lite. För detta är mitt absolut sista lov nu. Man blir faktiskt lite ledsen när man tänker på det. Men detta lov ska jag åka till Vann spa tillsammans med mina brudar och sedan ska jobba en hel del! Eftersom detta är mitt sista lov ska jag njuuuuta ordentligt.
 
Idag efter skolan tog jag mig till gymmet och körde en timme kondition. 1 mil och 1 kilometer hann jag med. Och nej, jag sprang inte (för de hade jag aldrig orkat) utan jag körde på crosstrainer. Skönt nu efteråt!! Ikväll blir det en chill kväll hemma tillsammans med mamma, Martina och min saknade pojkvän. Blir en bra kväll.
Mumsigt! En bild från förra påsken. Åh, vad sugen jag blir!

MIN TORSDAG

2013-03-21 @ 16:15:00
Min torsdag. Blir jag och naturkunskapen HELA kvällen. Jag får helt enkelt stå mitt kast eftersom jag denna veckan istället tackade ja till jobb. Fast jag ångrar verkligen inte det. Jag är bara glad att jag jobbade. Jag får nu bara försöka göra mitt bästa idag och så får det vara bra sen. Jag orkar inte lägga någon större energi just nu. Det får helt enkelt bli som det blir. Hoppas ni i alla fall får en liten roligare kväll ;)

-

2013-03-21 @ 16:12:25
Vi kommer aldrig, aldrig att förlora.

ÄNDRADE PLANER

2013-03-20 @ 10:04:45
 
Ändrade planer. Istället för att gå hemma hela dagen så åker jag och jobbar 14-21. Vilket menas med att jag nu på förmiddagen får plugga plugga plugga. Får plugga med speeed och så får jag ta tag i resten imorgon. Så får det bli! ÖKA FARTEN JOHANNA. Men man tackar väll aldrig nej till pengar?? Hoho.
Mitt hjärta
 

TRÖTT

2013-03-19 @ 22:31:00
Skolan började idag vid 8 och höll på ända fram till 14.30. Då var det in princip raka vägen direkt till jobbet där det blev 15-21. En lång dag som har gått i ett. Men skönt nu efteråt när man ligger i sängen och vet att jag äntligen får sova. Imorgon är jag ledig från skolan (jobba hemma istället för lektioner) och det kunde inte passa bättre. För imorgon ska jag ta HELA dagen till plugg eftersom det är mycket i skolan nu. Hoppas i vilket fall att jag kan trycka in ett träningspass på gymmet. Skulle vara skönt!
 
Idag i skolan var det massa högskolor och universitet osv som presenterade sig och visade upp sig. Har nu det senaste haft en tanken om lärare, och den tanken stärktes yttlerligare efter att ha pratat med Högskolan i Jönköping. Förhoppningsvis ska jag ner dig någon dag och vara med och se själva utbildningen. Just nu känns lärare verkligen rätt..
PUSS OCH GODNATT FRÅN MIG

MÅNDAG

2013-03-18 @ 14:23:06
Igår var jag hos Patrik hela dagen. Vi var bara hemma i hans lägenhet och tog det lungt. Skönt! På kvällen körde min goding hem mig till Skövde. Han är bäst.
 
Idag avnjöt jag en sovmorgon till 11. Väntade på en buss som aldrig kom, men tillslut var jag i skolan någon minut försenad. Kort skoldag mellan 11-13.30. Nu är jag hemma och ikväll blir det PLUGG. Hela kvällen lång. En del nu kan man säga. Men får tänka att det inte är långt kvar nu. Sista rycket nu! Nu är det bara att köra!!!
 

LÖRDAG MORGON

2013-03-16 @ 08:54:26
Igår efter skolan mötte jag upp Martina på gymmet och vi körde gärnet i 1,5 timme. Jag körde 1 mil på crossen i högt tempo! Snacka om att jag hade ont i benen sen? Fick även flåsor under foten. haha..  Körde även lite styrka innan vi åkte hem. På kvällen kom Evelina ut till Skultorp och vi tog en promenad i kylan. Avslutade kvällen med pappa och Martina framför tvn med godis andra gottigheter framför oss!
 
Idag ska jag packa ihop mina saker och dra mig mot Hentorp. Där ska jag packa om och dra för att sedan dra mig mot jobbet ikväll. 15-21. Efter jobbet hoppar jag förmodligen på tåget mot Falköping!

IGÅR PÅ LUNCHEN

2013-03-16 @ 08:45:00
Igår på lunchen var jag, Jessica och Jenny och testade Subway. Helt okej enligt min mening.

BOWLING OCH PIZZA

2013-03-14 @ 08:24:30
Igår började vi med bowlingen och jag slutade tvåa. Ledde ett tag med 30 poäng över pappa, men tappade allt. Men tvåa är inte heller fy skam. Haha eller? Sedan åkte vi till Skultorps nya pizzeria för hämta hem pizza. Vi var helt enkelt tvunga att testa den nya pizzerian och passade det då inte bättre med en pizza efter lite bowling. Vi avslutade kvällen framför tvn där vi kikade på Farmen, Sveriges mästerkock och Mia på grötö. BRA ONSDAG!
 
Idag är det torsdag och jag börjar skolan vid 10. Sitter nu hemma och ska snart äta frukost innan jag beger mig mot skolan. Blir en ganska kort dag i skolan idag och sedan ska jag hem och återigen gräva ner mig i min läxhög!

SNÖ?!

2013-03-13 @ 09:57:18
VEM BESTÄLLDE SNÖ? Inte jag..
 
Vaknade idag och blev väldigt depprimerad av att kolla ut genom fönstret. BLÄ. Men jag är ledig idag från skolan (jobba hemma lektioner idag) men läxhögen är stor som ett berg och jag måste börja gräva i den istället. Kul onsdag.. Men ikväll blir det förhoppningsvis lite roligare då jag, Martina och pappa åker och bowlar. Det är min och Martinas födelsedagspresent till honom. Det blir bra!

TIDIG UPPSTIGNING

2013-03-11 @ 10:27:06
Även fast man är ledig idag så vaknar jag halv 7?? Försökte somna om men icke sa nicke. Jag gick då upp och åt frukost och satte mig sedan på bussen mot stan. Ett tidigt träningspass på gymmet fick det bli. Klockan är nu halv 11 och jag är redan hemma. Nu i efterhand är det skönt att man gick upp så tidigt och har hunnit träna. Idag får vi se vad som händer.

INNAN JAG SLÄCKER LAMPAN

2013-03-10 @ 22:48:00
Lite bilder från helgen som passerat. Dåliga bilder från mobilen, men vad ska man göra? Har varit en mysig helg då jag och Patrik inte gjort så mycket. (förutom att ha varit i Varberg). För de senaste helgerna har jag jobbat minst en dag, men denna helgen tog jag det bara lungt. Har varit väldigt välbehövligt för min del eftersom jag nu det senaste befunit mig i en grop. En grop som jag känner att jag inte riktigt har orken till att ta mig upp ur. Har liksom ingen motaivation till att ta mig framåt.
 
I vilket fall åkte jag hem från Patrik i eftermiddags efter en lååång och skön promenad. Dock väldigt kall, så det var skönt att komma in i lägenheten sen! Och på stationen stog pappa och väntade på mig. Vi for mot Willys för att köpa godis till min sjuka syster innan det sedan var min tur att övningsköra. Runt, runt på Skövdes gator en söndagskväll. Efter lite tv tittande ligger jag nu i sängen och ska sova. Jag tackar verkligen den som kom på att vi skulle ha studiedag imorgon. TACK.
 
Och ja.. Jag har ätit av hamburgaren!

SÖNDAGEN DEN TIONDE MARS

2013-03-10 @ 11:16:00
Söndag idag. Som vanligt så springer helgen iväg. Men det som är skönt är att vi är lediga imorgon med. I fredags var jag hemma hos pappa med Patrik och Martina. God mat och mys framför tvn! Igår så åkte jag, Patrik och hans pappa iväg för att köpa nya däck till Patrik. Nästan nere i varberg var vi. Vi var äntligen hemma på eftermiddagen och vi avslutade kvällen med god mat, godis och Melodifestivalen. Idag är det söndag och jag har ingen aning om vad vi hittar på idag. Vi hörs senare! PUSS

VÅR

2013-03-07 @ 17:44:00
Tog en mysig promenad med Anna nu i eftermiddagssolen! Skönt när solen ligger på. Har nu kommit hem och ska tag i lite historia och annat smått och gott. Blir en lugn och skön kväll hemma!

FRUKOST OCH MELLANMÅL

2013-03-07 @ 17:22:00
Jag har nu på det senaste börjat göra stora frukostar och olika mellanmål. Jag älskar det! Att vakna på morgonen och veta att jag strax ska få äta en god frukost är alltid lika roligt. Mums!
 
Ni som vet att jag är allergisk mot frukt kanske lägger märke till min passionfrukt på bilden. Lite konstigt kanske ni tycker? Men med åren nu känner jag att jag kan äta mer och inte får samma allergiska reaktion som när jag var liten. Jag kan mer och mer frukter. Fast vissa av dem går bara inte.. Äpplen, päron och plommon är bara några exempel på vad som absolut inte går. Men med andra frukter känner jag att det bara går bättre och bättre. Skönt kan jag tycka

RÖDA

2013-03-07 @ 17:01:42
Jag och mamma köpte några jordgubbar igår. När jag stoppade dem i munnen fick jag verkligen känslan av SOMMAR. Jag vill så himla gärna att det ska bli riktigt varmt. Hoppas verkligen på en riktigt skön sommar som bjuder på mycket värme!

-

2013-03-06 @ 22:10:00
Knäppisar må vi vara. Från en mysig dag i oktober 2011. Det var ett tag sen nu.
Mitt fina hjärta.

TRÅKIGA ONSDAG

2013-03-06 @ 19:28:00
Just nu känns saker bara inte bra. Går runt med en klump i magen. En ledsen känsla som bara tynger mig. Om jag skulle rabbla upp allt så skulle listan göras lång. Väldig lång. Jag vill helst av allt befinna mig i i min familjs och Patriks armar och stanna där väldigt länge. Så de kan krama om mig och att jag helt plötsligt blev 3 år igen... Mötte i alla fall upp Martina efter hennes jobb och begav oss mot gymmet. 8 kilometer kondition. Jag kan säga att det var skönt att springa, svettas, ta i och tänka på något helt annat en stund.

21 MÅNADER

2013-03-05 @ 19:02:00
 
Fåniga jag som forfarande räknar månader. Men så är det i alla fall! Världens bästa Patrik.
21 månader tillsammans med min pojk och 3 månader till studenten idag!!!!!!!

SOL, KLARBLÅ HIMMEL OCH VARMA VINDAR

2013-03-05 @ 18:26:39
Jadu. Skulle vara underbart. Även fast vårvädret är på gång nu, så finns det inget som slår utomlands-värme.
 
Har inte bloggat så mycket nu det senaste, men ska bättra på detta snart. Jag lovar! Idag började jag 8 i skolan och mitt på dagen väntades 3 timmars hål. Så då passade jag och Jessica på att åka hem till mig för att ta det lungt. Vi åkte sedan till ett ställe för att få lära oss självskydd med klassen senare sen efter håltimman. Efter självskyddet tog jag en promenad hem i vårvädret. Väldigt skönt! Nu har jag sett till lite plugg och ikväll väntas pannkakor och chill tillsammans med mamma!
 

LÖRDAG

2013-03-02 @ 11:12:21
Igår var en mysig kväll hemma hos mormor och morfar tillsammans med mamma, Martina, Andreas, Patrik, morbror och hans sambo. Vi firade morfar med god mat, tårta och andra gottigheter! Väldigt skön kväll!! Grattis min fina morfar! På kvällen for jag och Patrik till Falköping och avslutade kvällen i soffan. Idag vaknade jag tidigt och gick då upp och duschade och fixade frukost till min sötnos. Nu går jag i stort sett och bara väntar på att få åka till jobbet. Klockan 1 går tåget i vilket fall mot Skövde. Ikväll kör vi 14-21.30! 
Bjuder på en bild på Martina och Andreas från igår!

FREDAG OCH JAG VILL HA GODIS

2013-03-01 @ 10:26:00
Ser inte detta gott ut? Jag är så fruktansvärt godissugen idag. Skulle vilja köpa en egen STOR påse och bara mumsa i mig! I vilket fall är det fredag och helg!! Ikväll ska jag, mamma, Martina och Patrik åka till mormor och morfar för att fira att morfar fyller år. Blir förhoppningsvis en mysig kväll där. Imorgon står jobb på schemat. 14-21.30. Sedan hoppas jag att jag tar mig till Falköping för att avsluta kvällen där. Ha en bra helg:)

RSS 2.0