SPEXFOTO

2012-08-31 @ 13:24:00

Idag var det spexfoto. Det blev faktiskt riktigt bra tillslut! Vi fick till det. Vi fick kolla på bilden efter, Snyggingar var vi iaf! Poliser, ambulans, sjukvårdspersonal, skadade osv. Det blir bra! Hade typ ingen lektion idag förut spexfotot. Sedan slutade vi typ. Vi skulle haft Historia, men vi gjorde klart allt på rasten ist. Efter skolan gick jag, Jenny och Jessica och tog de sista korten som vi skulle ha till arbetet och sedan åkte jag hem. Nu ska jag snart ner till Stan och möta Anna, Erica och Evelina. Ikväll är det matfestival med de bästa! Vill också påpeka att detta var sista skoldagen på 4 veckor! Ska bli så skönt att komma ut i praktik nästa vecka! Ha det bra :)

IGÅR

2012-08-31 @ 13:19:07

Gick med Anna hem efter skolan och åt lite fika. Kollade även tv, åt mat och bara umgicks. Stannade där typ hela kvällen. Mysig kväll!

MITTEN PÅ VECKAN

2012-08-29 @ 20:23:00
Idag var vädret ganska bra när jag klev utanför dörren imorse. Hade en skön sovmorgon som var välbehövlig. Började vid halv 10 och slutade vi halv 3 när vi hade tagit skolkort. Blir aldrig nöjd, och blev inte det nu heller. Typiskt. I alla fall så kom jag hem och la mig framför tvn i någon timme innan jag åkte ut med Martina till mormor och morfar för att Martina skulle klippa deras gräs och jag satt inne med dem och pratade. Vi åt mat och hade de trevligt. Sedan kom mamma och vi körde ut och övningskörde en runda. Inte den bästa rundan jag kört, men jag tog mig runt. Behöver i alla fall mer träning, ohja!
 
Nu har vi kommit hem och jag ligger och kollar Robinson och hjälper Martina med läxor. Imorgon är det skola och efter skolan så går jag med Anna till stan förmodligen för att ta en fika. Idag ringde även jobbet och jag tackade ja till jobb på lördagkväll. Spelar inte mig någon roll, för jag tackar inte nej till PENGAR.
 

SOMMAR & HÖST

2012-08-28 @ 17:58:00
Tisdag heter dagen idag och jag gick i skolan mellan halv 10 och 2. Väldigt lugn och skön dag hade jag i skolan. När jag kom hem så kollade jag igenom lite i skolan och ringde min praktik. Det känns bra att börja där på måndag. Ikväll blir en promenad tillsammans med Evelina. Tycker om sådana kväller. Men först ska jag äta hade jag tänkt.
 
Jag har en bra känsla i magen. Många tycker inte om att vi böjar närma oss hösten. Den kalla gråa, regniga, kalla hösten. Men för mig gör det inte något. Jag tycker att det är mysigt att komma hem från skolan och krypa under en filt och kolla på tv och se det kalla utanför fönstret. Jag tycker om känslan när det börjar bli höst. Alla fina färger i naturen osv. Deklart jag älskar sommaren som alla andra!! Men att hösten kommer fungerar ändå. För när hösten kommer så samlas alla efter sommaren och så fyller jag även år. En positiv sak till är att man närmar sig den mysigaste delen på året. Julen. Men innan vi tänker på de, så ska hösten passeras först. Jag tror det kommer rulla på bra.
 

HUVUDVÄRK OCH KRÄFTOR

2012-08-27 @ 20:34:00
Idag var det första dagen den här veckan och det känns som en evighet till helg. Igår så hade jag huvudvärk hela dagen som satt i halva huvudet. Idag när jag vaknade satt samma huvudvärk i. Det gör ont när jag vrider huvudet, när jag reser mig, när jag går, böjer mig ner, anstränger mig och bara sitter upp osv. Känns som migrän ungefär och nu börjar jag bli trött på det här. Det pumpar och jag känner det. Usch. Har bara legat i sängen nu i eftermiddag och på kvällen för att försöka få bort värken. Aja, nu ska ni inte behöva höra mitt tjat mer. Idag fyller som sagt min syster 16 år! Helt sjukt. Vi har firat henne med paket, kräftor och annat gott. Nu ska jag kolla tv och sedan lägga mig tidigt för att förhoppningsvis sova bort huvudvärken. Ha en bra måndag allihopa.

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN

2012-08-27 @ 20:23:09
Grattis min fina syster på födelsedagen!! Pussar och kramar. Jag älskar dig♥

HELGEN

2012-08-27 @ 20:08:13
Lördag och söndag. Kräftskiva med vänner, ullared och släktkalas. Bra helg.

SÖNDAG

2012-08-26 @ 14:10:34
Dålig uppdatering från min sida och jag jag ber om ursäkt. Har nu börjat skolan och kommit in i vanliga rutiner igen. Äntligen får jag känna den där "fredagskänslan" när man går hem från skolan. I fredags kväll iaf, så var jag på bio tillsammans med Anna, Sofia och Louise. Vilket var väldigt trevligt! Efter bion åkte jag till Patrik där jag sov. På lördag morgon, alltså igår, så åkte jag och Patrik ner mot Ullared för en dag där. Vid 6 åkte vi så vi kunde vara nere ganska tidigt. Fick med mig en del saker hem! När vi kom hem på kvällen, så åkte vi vidare till Erica där Anna, Evelina och Robin befann sig. Åt kräftor och annat gott tillsammans. En riktig kräftskiva. Idag har jag och Patrik städat eftersom det väntas kalas för min syster nu i eftermiddag. Just nu ligger jag i sängen och försöker få bort min huvudvärk som jag har skaffat mig. Ha det bra snyggingar!

ANDRA DAGEN

2012-08-22 @ 19:03:00
Andra dagen i skolan idag. Hade i alla fall sovmorgon och slutade ganska tidigt. Kom hem och var verkligen helt slut och somnade faktiskt lite över en timme. Är nog inte van att gå i skolan. Det blir nog bättre när jag kommer in i det. Ska snart äta, och sedan funderar jag på att gå ut och springa. Skulle vara skönt! Imorgon kör vi på en dag mellan 8-14. Ha det bra! Pussar 
MAAAAAAAAAAT

ZANTE, EN BILDBOMB TILL

2012-08-21 @ 14:15:30
Skulle så HIMLA gärna åka tillbaka till detta underbara ställe. Var helt underbart! Vill ha riktig värme och sol. Visst ser det underbart ut?? Meeeen, jag antar att jag får vänta. Nästa sommar hoppas jag att jag drar iväg med fina vänner efter studenten.
 
Något som skulle vara väldigt mysigt, skulle vara om jag och mitt hjärta åkte i höst. Men han får inte ledigt från jobbet och jag går i skolan, så det blir svårt. 

OP3s

2012-08-21 @ 13:39:52
VEM VILL GÅ I ETTAN NU?? INGEN INEGN!! nu går jag i 3an och går alltså sista året på gymnasiet. Hoppas detta blir ett sjukt bra år! Herregud vad tiden går fort måste jag säga. Har gått hela 2 år på gymnasiet. Känns helt sjukt. I alla fall så var första skoldagen idag och jag gick mellan 8 och 12. Rätt skön första dag! Blir ganska chill nu i början eftersom vi går ut på praktik om ca 2 veckor. 
 
Igår, sista kvällen på sommarlovet träffade jag Erica och Anna. Åt en kaka och bara tjötade vilket var väldigt skönt. Nu i eftermiddag händer inte speciellt mycket men ikväll så kommer Patrik hit och vi får helt enkelt se vad som händer. 

SÖNDAG KLOCKAN 21.53

2012-08-19 @ 21:53:28
I lördags (igår) var det jobb mellan 7 och 15.30 och efter jobbet så hoppade jag på tåget till min finaste och myste sönder! Var och handlade mat till kvällen, vilket blev kräftor och lite annat smått och gott. Satte oss framför en bra film och bara njöt. Somnade ganska tidigt men ändå så vaknade vi sent. Idag har inte hänt något alls. Var egentilgen meningen att jag skulle till Liseberg, men så blev inte fallet så jag stannade hemma hos Patrik. Vi har bara legat i soffan och bara haft en mysdag. Sådana behövs ibland! Nu är jag i alla fall hemma och imorgon hade jag tänkt njuta av en lång sovmorgon. Hoppas även på en löprunda. Vi får helt enkelt se! Ha det bra godingar♥

12.31

2012-08-17 @ 12:31:30
Skulle ta mig ut på en springtur på morgonen, men jag kom inte så långt eftersom jag bara efter några hundra meter i skogen ser att en geting sätter sid på foten och sticker till. Och fy, vad ont det gjorde. Haltade tillbaka hem där Martina hjälpte mig. Gjorde verkligen ont. Foten svullnade och det gjorde ont ända upp i benet. Mamma kom hem på lunchen och åt lunch med mig, vilket var skönt. Nu ligger jag i sängen och det gör fortfarande ont i foten. Men snart hoppas vi att det går över!
 
Ikväll blir en hemmakväll tror jag. Ska nog övningsköra om allt känns bra och så i foten och sedan bara vara hemma och lägga mig tidigt för imorgon väntas jobb på dagen. Skönt med lite pengar. Pengar tackar man ju inte nej till? HEHE
saknar... 

BAD & FILM

2012-08-17 @ 08:44:55
Igår kväll så träffade jag Evelina igen och vi bestämde oss för att åka upp till Simsjön för att doppa oss eftersom det kan vara en av de sista dagarna nu på sommarlovet det är så fina kvällar. Det var väldigt kallt må jag säga. Men det var första gången i år som jag badade i en sjö. Första och sista dagen kanske. Efter doppet så åkte vi till stan och hyrde filmer. Tyvärr var de inte de bästa, men ändå. Haha. 
 
Vaknade vid 8 idag, och vi får helt enkelt se vad som händer. Funderar på att ta en liten löptur nu på förmiddagen. Men vi får helt enkelt se. Verkar som att det blir bra väder idag med så kanske lägger mig ute lite. Ha det bra allihopa♥

HJO

2012-08-16 @ 18:32:00
Vid 1 tog jag och Evelina bussen till Hjo. Hon skulle till sitt jobb och fixa lite och i väntan på bussen hem så strosade vi runt i Hjo i solen och önskade att vi tagit med badkläder för att kunna doppa oss i Vättern. Men vi fick istället titta på vattnet. Vi köpte även en glass som smälte bort i solen. Åkte sedan tillbaka till Skövde där vi mötte upp Martina för att sedan åka ut till Elins esplanad. Martina fick igår mina byxor som jag köpte men de behövdes en storlek mindre, så då åkte vi och bytte. Nu sitter jag hemma efter att ha ätit och hade tänkt träffa Evelina igen nu. Ha det bra i sommarvärmen!♥

EN SOLIG MORGON I SKOGEN

2012-08-16 @ 10:15:00
Idag vaknade jag strax efter 8 av att solen sken in igenom fönstet. Kunde inte sova mer, så jag bestämde mig för att gå upp och äta frukost och sedan ta mig en löparrunda. Idag gick det förvånandsvärt bra och jag sprang längre än vad jag gjort på ett bra tag. Skönt att känna att man klarar att springa lite igen efter allt strul som varit med knät.  Kan säga att detta var den första rundan som kändes bra efter operationen i vintars. Den första rundan som knät inte gör ont. Känns äntligen som att jag börjar komma tillbaka på rätt spår. Jag hoppas det verkligen fortsätter så! I alla fall, så verkar vädret bli väldigt bra idag och det ser ut att bli en bra dag tillsammans med Evelina. 
Stark som en oxe. Haha

EN DAG I GÖTEBORG

2012-08-15 @ 21:43:19
Har tillbringat min dag i Göteborg tillsammans med min syster. Vi åkte ner tidigt och gick runt i affärer och åt god mat. Hittade lite saker. Bilder kommer senare eftersom jag funderar på att lämna tillbaka ett par byxor. När beslutet är tagit så kommer det bilder. En mysig dag! Nu på kvällen har inte mycket hänt. Bara varit hemma, ätit gott med familjen och nu ligger jag i sängen och kollar på tv. Imorgon hoppas jag att jag orkar mig upp på en tidig powerwalk på morgonen innan jag träffar Evelina! Ha det bra♥

JAG ÄR GLADARE NU

2012-08-14 @ 14:49:59
Snygg bild.. Här somnar vi båda nästan! I alla fall så är bilden från Grekland. Inte den snyggaste, men jag sitter vid fel dator så det får bli den nu. 
 
Har idag på morgen städat mitt rum och dammsugit hela huset tillsammans med Martina. Duktiga vi var idag då. Lite mat har vi även hunnit med att äta. Hade snart tänkt ta mig ut och röra på mig tillsammans med Martina. Imorgon åker vi till Göteborg och shoppar loss!!

DE SENASTE INKÖPEN

2012-08-13 @ 12:18:45
Lite av det jag har köpt under den senaste tiden. Skönt att hitta något när man är och shoppar. 
 
Igår var Patrik här och vi kollade OS-finalen i handboll tillsammans. Eller jag tittade och han sov. Var på dagen uppe vid simsjön tillsammans med Martina och Moa eftersom de ville bada. Men jag och Patrik låg istället i gräset och bara höll om varandra. Imorse var jag ute på över 1 timmes powerwalk/löparrunda. Var helt slut när jag kom hem. Duschade och la mig sedan i sängen och här ligger jag fortfarade. Känns som att det kommer bli en hemma-dag idag. Men det gör inte mig något, för det kan vara väldigt skönt ibland. 

KUNGSHAMN IGEN

2012-08-12 @ 11:04:55
Igår kväll kom jag, mamma och Martina hem från Kungshamn efter att ha tillbringat några dagar där nere tillsammans. Solat på klipporna, badat i det kalla halvet, ätit på resturang på smögenbryggan, varit ute på promenader, ätit färska räkor, shoppat, legat i soffan och kollat handboll och bara njutit av att vara nere på kusten. När vi parkerade bilen på uppfarten igår kväll så kom min saknade älskling!! Så, igår kväll så blev det mys med honom. Var ute mitt i natten och kollade stjärnfall, helt underbart!
 
Nu har vi vaknat och ätit frukost ute i solen, jag och Patrik. Vi får helt enkelt se vad vi hittar på idag :) 

TORSDAG PÅ MORGONEN

2012-08-09 @ 07:29:05
Klockan är snart halv 8 och jag är redan vaken. Igår så var jag en sväng i Göteborg tillsammans med Ida och när jag kom hem så övningskörde jag lite innan Patrik kom. Packade och åt pannkakor gjorde vi också! Anledningen till att jag är vaken redan nu är för att vi ska åka till Kungshamn några dagar. Eller jag, mamma och Martina. Ska bli väldigt skönt att åka härifrån några dagar. Så nu ska jag packa det sista och sedan drar vi. Hade tänkt stanna i Torp på vägen ner och shoppa lite. Ni får ha det så bra mina vänner!!
Jag älskar dig tusen gånger om!

REGNIGA LIDKÖPING

2012-08-07 @ 20:14:50
Idag tog jag med mig Anna, Evelina och Erik till regniga Lidköping för en dag där. Shopping, god mat och fika. Det var det vi gjorde. På eftermiddagen for vi hemåt och när jag kom hem får mamma för sig att vi ska till stan, så då åkte vi dit. Inhandlade en klocka! Bilder på den kommer senare. I Liköping så fick jag bara med mig en parfym hem. Får helt enkelt spara mig tills vi åker till Göteborg i veckan. Nu på kvällen så har jag, mamma och Martina ätit tacos och nu hade jag tänkt fara ner till Evelina för en kväll där. En väldigt bra dag får jag nog säga!
Fy vilken ful bild på mig. Usch.. 
Nej nu går jag till Evelina. Pussar

SÅHÄR PÅ KVÄLLSKVISTEN

2012-08-06 @ 20:30:42
Ja, jag vet inte vad som hände. Men fick bara helt plötsligt för mig att baka bröd. Inte något alls komplicerat bröd, men ändå vääääldigt gott. Smakade på det hos mormor och morfar idag nämnligen. Så, i spöregnet cyklade jag ner till affären för att köpa det som saknades till detta. Så nu ligger jag hemma i min ensamhet och mumsar på detta! Skönt att imorgon bitti veta att det finns gott bröd att äta. Ligger nu framför OS och väntar på att handbollen ska börja och även att mamma ska komma hem så jag slipper vara själv. Även så att hon kan smaka på mitt bröd. Inte varje dag jag får för mig de. Kommer nog i alla fall somna tidigt idag och det är lika bra de, eftersom det är uppstigning ganska tidigt imorgon. Ha en bra kväll allihopa :)

FANTASTISKA VÄDER

2012-08-06 @ 17:22:31
Efter jobbet i fredags kom Patrik senare och hämtade mig på natten och tog med mig till Falköping. Har varit hos min älskling hela helgen och åkte hem igår eftermiddag för att möta upp Anna på rese. Hade en väldigt mysig kväll tillsammans med henne. Länge sedan nu, och det var välbehövligt! 
Från igår♥
 
Idag började dagen tidigt med en PW följt av en liten springtur. Skönt att komma ut tidigt när alla sover. Kom hem och tog en snabb dusch och åkte sedan ut till mormor och morfar och har varit där några timmar med Martina. Ätit mat, fikat och hjälp dem med lite olika saker. Kom hem för en stund sedan och ligger nu i sängen med datan i knät och tittar ut på detta underbara svenska väder!! REGN, REGN, REGN. Ikväll blir en lugn kväll hemma och imorgon hade jag tänkt ta med mig Anna och Evelina på en tur ut i skaraborg♥

FINARE ÄN NÅGOT ANNAT

2012-08-03 @ 08:52:04
Idag är det fredag och jag gick upp vid 6 eftersom Patrik skulle till jobbet och samtidigt då så körde han mig till stationen så att jag kunde hoppa på bussen hem. Var hemma vid 8 och har nu ätit frukost. Funderar på att dra mig ut en stund för att ta en powerwalk. Hade ikväll tänkt träffa min saknade Anna, men tyvärr blir det inte så, eftersom de ringde från jobbet och jag beslutade mig för att tacka ja till erbjudandet om att jobba ikväll. 
Igår kväll så lagade jag och min älskade pannkakor på kvällen som vi käkade till Sverige-Island matchen i handboll. 

10.52

2012-08-02 @ 10:52:51
Igår så tog jag en fika tillsammans med en saknad vän, nämnligen Evelina. Sedan for jag hem fort innan jag hoppade på tåget till Patrik. Han blev nöjd för sina paket. Slutade i hela 6 paket! haha. Sedan gick vi ut och åt på resturang. Så himla mysigt. Kvällen avslutades med honom framför OS. Nu denna torsdag sitter jag hos honom själv och väntar på att han ska komma hem från jobbet. Men det är några timmar kvar.. :( Ska nog sätta mig framför OS och fördriva tiden lite. PUSS
Från igår 

ONSDAG MORGON

2012-08-01 @ 10:14:49
Vaknade tidigt idag. Tror det sitter kvar eftersom vi gick upp halv 9 varje dag där nere (halv 8 i svensk tid). Hade idag tänkt gå ut och röra på fläsket lite. Har lagt på mig en del där nere. All mat och andra onyttigheter har satt sina spår. Hade sedan tänkt slå in paketen till Patrik som han ska få ikväll. För i måndags fyllde han 19! Tyvärr var jag på andra breddgrader då och kunde inte fira honom. Så det får bli idag istället. Hoppas han blir nöjd för mina paket! 
Min♥

ZAKYNTHOS (ZANTE) GREKLAND

2012-08-01 @ 09:11:06
Nu kan jag säga att det har varit dålig uppdatering från min sida, men jag har en jävligt bra ursäkt. Har faktiskt befunnit mig i Grekland en vecka nu! Helt underbart. Så, därför har det inte kommit några uppdateringar. Här kommer några av alla bilder som togs på Zakynthos.
Tog en himla massa mer bilder, men nu får det bli dessa. Har varit en helt underbar resa. Få komma ner i värmen och umgås med dem som tycker allra mest om. Sol och bad varje dag. Landade i Sverige igår vid 14 men var inte hemma förens på kvällen eftersom vi stannade hos mormor och morfar på vägen hem. 

RSS 2.0