TORSDAG

2012-05-31 @ 17:09:55
Åh det börjar äntligen närma sig sommarlov! Har idag först på förmiddagen haft friluftsdag och varit ute i skogen och gjort lite saker. Sedan vid halv 1 hämtade pappa mig och det var dags för bas-utbildning inför mitt sommarjobb. Över 3 timmar höll den på och jag orkar verkligen inget mer nu. Men jag måste sätta mig en stund till nu eftersom jag har prov imorgon. Usch. Aja, det är bara att bita i det sura äpplet, för det är faktiskt inte långt kvar till sommarlov!

Imorgon är det fredag och jag längtar ihjäl! Åh vad jag vill att det ska vara helg!!!

En bild från i höstas. En bra kväll.

THIS IS MY LIFE

2012-05-29 @ 18:19:09
Efter att en ganska lång skoldag var över så gick jag raka vägen till frisören för att klippa mig. Skönt! Nu är det några centimeter kortare och det känns mycket fräschare nu. Min frisör fick för sig att göra en frisyr på mig med lite olika flätor. Så blev det som på bilden nedan! Skva visa mitt nya hår när jag tagit ut denna frisyr ikväll. Nu ska jag äta lite och sedan sätta mig med läxorna en stund. Skulle vara gött att få lite plugg ur världen. Det blev en helt okej tisdag idag. PUSS

MÅNDAG

2012-05-28 @ 15:47:59

Hade sovmorgon men offrade den för ett tidigt pass på rehab. Gick bra och jag kommer mer och mer på banan igen. Ganska enkel dag i skolan med film på 2 av 3 lektioner. Har ont i huvudet och är seg. Har ingen ork att sätta mig med läxorna, trots att jag måste eftersom jag har en del prov osv. Ska försöka göra lite och sedan lägga dem åt sidan för att ta en promenad med Anna. Det är 1000 gånger bättre måste jag säga :)


MIN ÄLSKLING ÄR DEN ALLRA BÄSTA

2012-05-27 @ 22:06:14
Min älskling är den allra bästa. Ringde honom och sa att jag hade glömt min laddare och att min mobil höll på att dö. Hade då tänkt åka till honom imorgon och hämta laddaren men för en stund sen så kom han förbi och lämnade den. Åh, vad underbar han är. Dagens stjärna till honom! Så nu kan jag lägga in bilderna från i helgen!

Fredag:


Lördag i Hjo:

Patrik, du är verkligen den finaste människan. Du är den mest underbara människan som alltid finns för mig och ställer alltid upp. Utan dig skulle jag inte vara den människa jag är idag. Du har gjort mig till världens lyckligaste flickvän som får ha dig som pojkvän. Du anar inte hur mycket du betyder för mig. Om en vecka har vi varit tillsammans i 1 år. Galet vad tiden har gått fort med dig hjärtat. Patrik Molin, Jag älskar dig, så himla mycket! 

SÖNDAGSÅNGEST & MORSDAG

2012-05-27 @ 21:18:21

Fredag: tog med mig Jenny hem efter skolan och far sedan vidare mot Varnhem och till Rebecka, Linn & Rasmus. Senare sen kom Patrik och vi chillade hela kvällen med lite cider, kubb, grillning och andra gottigheter. Åkte sedan hem och myste med min älskling.

Lördag: Vaknade tidigt och for tillsammans med Patrik, Martina och pappa till Hjo och till farmor och farfars uppstälda husvagn på Hjos camping. Var där med kusinerna med. En promenad längs med stranden och underbart väder. På eftermiddagen åkte jag och Patrik till Falköping och ställde upp hans pool med hans mamma. Det tog ju en väldans tid men tillslut stod den där och imorse var vattnet på plats. Åt pizza i solnedgången och avslutade kvällen med eurovision.

Söndag: Idag har ju inte hänt överdrivet mycket. Legat i solen och bara tagit det lugnt. Åkte lite hit och dit och sedan åkte jag hem. Har nu suttit ute med familjen och ätit kvällsmat. Kollar nu BB och bara tar det lugnt. Skulle vilja visa bilder från helgen men jag har glömt laddare och kabeln hemma hos Patrik, så jag lär inte ha någon mobil nu på ett tag. ÅHH!

Är så sjukt otaggad på denna vecka. VILL VERKLIGEN INTE GÅ TILL SKOLAN. Har så sjukt söndagsångest och vill helst bara försvinna. Jag är så less på allt. Hoppas ni haft en bra helg allihopa.


VARM TORSDAG

2012-05-24 @ 13:56:37
Skön men VARM dag på övningsfältet tillsammans med räddningstjänsten. Rolig och spännande dag i alla fall! Fick vara med när de övade på att rädda folk ur en bussolycka. Några i klassen fick vara skadade och några (bland annat jag) fick vara med och agera räddningspersonal så som ambulans och vara med i räddningsarbetet. Några fick vara poilser och några "media". Fick då instruktioner om vad jag skulle göra hela tiden. Det var så sjukt varmt att jag trodde jag skulle svimma. Var klara vid halv 1 och då slutade jag skolan för denna dag.
'
Kan säga att jag har bränt mig, SÅ SJUKT MYCKET! De klart när man är i solen hela dagen mellan 8-halv 1 utan solskydd så får man skylla sig själv. Ikväll ska jag vara inne och bara ha det skönt tillsammans med Patrik♥

PARADISE

2012-05-23 @ 15:26:02
Satte mig ute i trädgården och tog med mig kameran. Synd bara att här på bloggen försämras bilderna ganska mycket. Mycket finare är dom här i datan. I alla fall, Gud så skönt med sommarvärme. Nu har jag bränt både armar och ansiktet. Men vad gör det när detta väder är här?

SKÖN ONSDAG!

2012-05-23 @ 14:16:07
Vid halv 12 var jag hemma idag efter att ha skrivit nationella i matte i 3 timmar. Orkade inte sitta längre för jag kunde verkligen inte tänka längre. Skönt att vår lärare sa att vi inte behövde komma på eftermiddags lektionerna och istället jobba hemma. Så satte mig på bussen hem i världens värme. Har nu legat ut i solen och göttat mig! Somnade ute i gassande sol i 40 min och när jag vaknade så var jag så svettig och helt utslagen att jag nu sitter inne och kyler ner mig. Jag var så varm! Tror jag har bränt mig med, skräll!

Nu sitter jag inne och pluggar lite smått. Hade tänkt lämna in lite uppgifter som ska in. Ikväll blir det bara att ta det lugnt och kanske ta med mig mamma ut till elins esplanad för att kolla på en bikini och lite sånt. Imorgon är det ingen vanlig dag i skolan. För imorgon ska vi ut till ett övningsfält och vara med/titta på när räddningstjänsten, brandkåren och amulansen har sina övningar. Ska bli kul! Skönt att sluta tidigt imorgon med, hehe. 

  

TISDAG

2012-05-22 @ 21:36:58

Slutade vid 3 idag efter att sutitt hela eftermiddagen på en föreläsning. Minns inget från den tyvärr. La ingen energi på den. I alla fall, så kom jag hem och gjorde matte i någon timme innan nationella som är imorgon. Så sjukt nervös! 8-12. Det sköna är att jag faktiskt slutar efter nationella! Hela dagen hemma sen. Efter matte-pluggandet så åt jag lite och tog mig sedan ut på en powerwalk i 30 min och testade att springa lite. Efter de hann jag inte mer än att komma hem innan jag och pappa gick på en promenad i över en timme. Det känns förvånandsvärt bra i knät, men det kommer väll ändras tills imorgon, haha! Skönt att komma ut och röra på sig, det vill jag lova!

Nej nu ligger jag i sängen och kollar eurovision lite och bara slappnar av. Ska snart slå på BB lite tror jag och sedan sova för måste vara pigg i hjärnan imorgon. PUSS :)


VAD SKULLE JAG GÖRA UTAN DIG?

2012-05-21 @ 17:54:19

LOVE YOU

LOOOVE

2012-05-21 @ 17:51:25

Nu i efterhand var det ändå rätt gött med ett rehab-pass imorse. Skönt att komma igång ordentligt på morgonen. Bulan börjar nu lägga sig men den känns när man tar på den och efter ett träningspass. Blir det inte bättre om någon vecka är det bara att ringa till den man som gjorde operationen och be han kolla på de. I alla fall, så var skoldagen helt okej. Tog mig hemåt vid halv 3 och satte mig då och pluggade inför detta älskade matte-nationella som äger rum på onsdag. Nu ska jag fortsätta plugga och njuuuta av detta väder!! :)


HELGEN

2012-05-20 @ 20:19:19

Har nu kommit hem från Patrik. Har hunnit med en hel del. Ligger nu i sängen efter att ha ätit god mat tillsammans med mamma och pappa. Ska nog läsa lite i min bok innan jag kikar big brother. Imorgon börjar jag dagen på rehab med ett träningspass på min sovmorgon innan jag sedan går till skolan. Det kan jag säga att jag INTE är pepp på. Är inte alls pepp att gå till skolan denna veckan. Vill hellre ligga hemma under täcket och bara drömma mig bort. Åh :(  

LÖÖÖÖÖRDAG

2012-05-19 @ 15:37:18
Vaknade igår och tog med mig min sötnos till stan och hittade lite olika saker! bilder på det kommer när jag kommer hem. Efter stan åkte vi till en bilverkstad med Patriks bil och efter det for vi till Falköping. Vid 6 åkte vi till Kinnarp för att träffa Elin och Magnus. God mat och mysigt sällskap! Bra kväll helt enkelt.
Idag vaknade vi ganska tidigt, men vi har inte gjort något speciellt. Jag har pluggat lite matte o så. Men egentligen orkar jag inte de..:/ Nu tror jag att vi tar en tur in till stan för att göra något denna dag. PUSS :)


TORSDAG KVÄLL

2012-05-17 @ 18:57:52
Denna dagen har det inte hänt mycket. Pluggat matte i 2 timmar, varit hos mormor&morfar nu på eftermiddagen och fikat lite tillsammans med mamma. Sedan har jag och mamma varit och fyllt på mitt f-kort och köpt lite glass. Det är väll i stort sett det jag gjort idag. Nu hade jag tänkt att gå ut till pappa och hjälpa honom med maten. Ikväll blir det en chill kväll med mamma & pappa. Senare sen hoppas jag på att Patrik kommer och kryper ner brevid mig i sängen. Ha en bra kväll!
Hittade en gammal bild som är över 3 år gammal. Då tyckte man att man var cool. Vilken liten fjortis man var eller? trodde man var bäst! haha

VILL HÄR IFRÅN

2012-05-17 @ 10:19:50
Vill bort. Utomlands.

I DON'T NEED YOUR LOVE

2012-05-17 @ 09:36:05
En väldigt mysig kväll tillsammans med Anna och Evelina. Lika roligt som vanligt. Mat, godis och kladdkaka.
'
Idag vaknade jag tidigt av att Martina höll på att packa eftersom hon skulle på klassresa till Stockholm. Nu ligger jag i sängen och känner mig helt tom. Jag vet inte vad det är. I alla fall så ska jag nog sätta mig och plugga lite matte & läsa lite i engelska boken. Sedan kanske jag åker och övningskör om jag orkar. Det enda som riktigt tar mig framåt idag är att jag ska träffa den underbaraste människan på denna jord, Patrik♥

LITE SOM EN TORSDAG IDAG

2012-05-15 @ 20:27:03
Jobbig och seg dag idag i skolan. Alltså att ha skola mellan 8 & 4 och sedan ska man plugga på det, det funkar inte. Försökte göra lite matte och läsa lite i engelskaboken, men allt slutade med att jag faktiskt somnade i sängen i en timma. Helt sjukt. Imorgon är det "fredag", sista dagen i skolan i alla fall innan denna skolvecka är över. Kör på en riktig myskväll imorgon med bra tjejer på kvällen. Är i alla fall trött och seg och skulle egentligen behöva ut och ta en promenad för att få frisk luft, men frågan är om jag orkar.. puss :)

Hittade den här klänningen på nätet. Tyckte faktiskt om den. Kanske köpa? Kan i alla fall beställa hem den, och om jag inte trivs i den eller att den inte passar, så är det ju bara att skicka tillbaka. Vad tycker ni?


KUNG ÖVER ALLT

2012-05-14 @ 15:54:41
Några bilder från i helgen. Mysigt!
Hemma från skolan nu. Orkar inte plugga eller något fast jag egentligen borde göra lite eftersom jag inte var så flitig i skolan idag. Vädret är inget att hurra för nu. Känns som det hänger lite regn i luften och det gör hela huvudet helt tungt. Kikar nu lite tv och om vädret tillåter tänker jag ta en promenad med Evelina och/eller Anna :)
'
Något som inte är så populärt i mitt huvud är dilemman. Hur ska jag göra? Vad ska jag göra? ÅH. Finns det ingen som kan tänka lite åt mig?? Något som i alla fall är säkert är att jag tänker för mycket..

DÅLIG UPPDATERING

2012-05-14 @ 11:17:51

Jag vet att jag är dålig på att uppdatera. I fredags tog jag en hemmakväll. Hockey och gottigheter med familjen. I lördags kom Patrik och det hände inte överdrivet mycket. Grillade och hade en myskväll. Igår blev en hemmadag med. Mys med Patrik och i stort sett bara ligga i sängen. Det enda vettiga var väll att vi var ute på en skogspromenad i över en timme. Mysigt! Idag tog jag ett pass på rehab på min sovmorgon. Väntar nu på lektion. Skoldagen slutar vid 14.20 då jag tänker ta mig hem och vila. En annan uppdatering kommer ikväll tillsammans med lite bilder från helgen! Ha det bra :)


LIVE YOUR LIFE

2012-05-11 @ 17:14:13
Helt okej fredag. Skön & slapp dag. Kom hem och har nu sovit en stund och det var så himla skönt! Ligger nu i sängen och kollar på tv och hade tänkt att stanna här tillsammans med lite godsaker ikväll. Vill bara vara hemma med familjen idag och ta det lugnt.
Bara en underbar kväll för 1 år sedan!

TORSDAG KVÄLL

2012-05-10 @ 17:55:43

Jag och pappa slängde ihop en liten spontan tonfisksallad. Den blev jättegod! Sitter nu i sängen och tittar ut på detta underbara väder. Åker snart med pappa och handlar lite. PUSS

10

2012-05-10 @ 14:19:44
Idag är det tordag. En dag kvar innan det är helg igen. Idag går jag som vanligt mellan 8 och 4. Huvudet är segt och jag orkar knappt tänka nu på eftermiddagen. Vädret gör det inte till det bättre. Sånt här väder är bara mysigt när man sitter hemma på kvällarna, annars kan det kvitta. Ska snart nu i alla fall ha matte innan jag drar mig hemåt i regnet. Hade inte tänkt göra några läxor hemma idag utan bara ta det lugnt. Kanske åker med pappa och handlar lite och sedan ska jag lägga mig tidigt, för jag är så himla trött!! Puss på er alla i detta härliga väder! HAHA.

Länge sedan jag bakade en kaka nu. Gud vad gott det skulle vara med en sådan här nu!

DENNA ONSDAG, HEHE

2012-05-09 @ 13:01:44
Smärtan och "bulan" i knät dröjer sig kvar och jag fruktar att det kanske är något. Har nu suttit i en hel vecka nu och det får mig bara på tankar om att det faktiskt kan vara så att en skruv som lossnat i knät. NEJ JOHANNA. Nej, nu får vi inte tänka så. Det är bara en vanlig bula. Japp! Även fast det inte är något speciellt med de, att de inte är farligt och att det kan hända, så är det ändå tråkigt. Jag vill ju kunna springa och hoppa som vanligt. Men nu får jag ta och tänka så här: Det har ju faktiskt varit värre! HAHA :)

Har haft engelska nationella idag. Ingen kommentar på detta. Ändå skönt att man kan lägga de bakom sig och slippa tänka på det. Ska nu ha en lektion och sedan slutar jag. Ikväll hoppas jag på mys med min sötnos. De är välbehövligt nu.

DEEP DOWN

2012-05-08 @ 17:59:01

Har idag varit och kollat på 3:ornas projektredovisningar. Hade även lite vanliga lektioner och slutade sedan 4. Gick tillsammans med Jenny till rehab efter skolan och tränade lite. Har nu ett tag haft väldigt ont under knät och det har dykt upp en slags bula där med. Har inte förstått vad det berott på, så jag frågade min sjukgymnast idag. Om inte svullnaden och smärtan lägger sig om någon vecka, kan det vara så att det är en skruv som lossnat och lagt sig i en slags "säck" under knät. För när de kände på knät, så kände de något som "låg" där. Är det så, så blir det ännu ett ingrepp. Ännu en operation för att plocka ut skruven. Pallar inte det. Hoppas innerligt att det inte är något, bara en svullnad.

Imorgon är det nationella i engelska som kommer gå åt pipsvängen! Jag menar det. Gick inge bra när vi tränade idag. Måste lägga mig tidigt för att ladda inför nationella. Kanske tar och övningskör lite ikväll, vi får se vad jag orkar med en dag som denna.


NEW WEEK

2012-05-07 @ 18:17:48
Måndag. En ny vecka har börjat. Vaknade av världens huvudvärk som fortfarande sitter i lite granna. 3 lektioner i skolan innan jag tog mig hem. Mötte Ida på vägen så gick med henne en bit. Har nu pluggat lite, och tänker nu lägga de åt sidan eftersom jag har ont i huvudet. Får ta och vila inför 8-4 imorgon plus rehab efter det. Här kör vi! Blir nog lite hockey VM och lite BB ikväll tror jag! Ha en bra måndag.

Åh herregud
vad magen kurrar! Skulle inte sitta fel med det som finns på dessa tallrikar.... Hmm.

6/5

2012-05-06 @ 20:46:57
Hade en myskväll tillsammans med Anna i fredags. God mat och bara allmänt trevligt. Min älskling dök upp hos mig lite senare sen på natten och kröp ner brevid mig. På lördag förmiddag åkte vi tillsammans med Ida och Marcus för att köra lite laserdome. Det var kul! Länge sedan sen sist. Åkte sedan med Patrik till mormor och morfar och fikade lite och så. Åkte sedan vidare till Falköping och hade en riktig myskväll tillsammans med min älskling. Det var välbehövligt. Idag vaknade vi och har inte gjort speciellt mycket, bara varit hemma hos honom. Var sedan hemma vid 7 och då gick jag en runda med Evelina. Nu ska jag kika på Big Brother och seda sova.

Känns som att det kommer bli en seg vecka. Segt innan det blir helg igen. Vill bara vara hemma och mysa med den finaste människan. Åh.. Jag älskar verkligen dig Patrik.

Igår hade även jag och Patrik varit tillsammans i 11 månader.  

FREEEEEEEDAG

2012-05-04 @ 14:47:04
2 nationella prov är nu över. Engelska och Svenska. Gött kött! Det är väll i stort sett det jag gjort i skolan. Efter det var det bara idrott och sedan åkte jag hem. Har nu tagit en dusch och värmt mig lite för jag frös ihjäl förut. Ligger i sängen och ska snart dra ner till Anna där vi laddar upp för en riktig myskväll!♥
Saknar min älskling

SKÖN VECKA

2012-05-03 @ 17:05:00
Helt okej vecka känner jag! Funkar att ta sig igenom. Bara att torsdags eftermiddagen blir lite seg framåt slutet. Nu är det bara fredag kvar innan det är helg igen. Imorgon är det nationella i engelska på morgonen och direkt efter så är det svenska nationella, det muntliga. Ska nu fortsätta träna på mitt tal och finslipa det sista. Imorgon är en kort dag vilket är skönt. Skönt med helg snart igen. Då inleds helgen tillsammans med Anna!
Senare sen om jag hinner så tar jag nog en promenad med Evelina med.

ONSDAG

2012-05-02 @ 12:38:59
Kom hem vid halv 12 idag och det var riktigt skönt. Efter skolan gick jag till mitt sommarjobb och skrev på lite papper som skulle skrivas på och få lite information. Kom sedan hem och har legat lite i solen och ätit lite mat. Ska nu plugga mera och sitta ute och njuta av detta väder! För idag finns inget att klaga på!!!! Sol, 2 skoldagar kvar till helg igen!!!

SOL & HAV 

IKVÄLL

2012-05-01 @ 18:05:03

Var och handlade lite med pappa förut. Fick med mig dessa frukter hem. Så ikväll blir det mumsa på dessa och läsa några sidor i engelskaboken. Hade även tänkt att gå igen de missade BB avsnittet från igår. Imorgon är en lätt dag med 1 lektion som står på schemat. 9.30-10.30. Helt okej. Verkar som att det ska bli bra väder imorgon med så kanske kan sitta ute och plugga. Har btw fått en solbränna på ryggen. Haha!

FRÅN EN FIN VÄN

2012-05-01 @ 17:57:07

Tack!

VALBORG & FÖRSTA MAJ

2012-05-01 @ 10:22:13

Har varit hos Patrik i några dagar nu. Halsen har då blivit bättre, men hesheten är inte bättre. Lika hes som förut. Igår på valborg, så körde Patrik först hem mig för han skulle ut & äta och sedan kom han tillbaka och då åkte vi till skultorp och till elden. Träffade på Anna, Evelina och Erica. Mysigt!

Idag då, första maj. Verkar som att det blir bra väder idag. Tänkte sätta mig och plugga lite eftersom jag har svenska nationella muntligt på fredag och lite annat som ska in. Skulle vara skönt att kunna sitta i solen lite och njuta. En hemma dag blir det idag. Ha en bra första maj allihopa!

RSS 2.0