HÄRLIGA GREKLAND

2013-06-27 @ 11:53:00
Grekland. Ett land som verkligen faller mig i smaken. En härlig atmosfär. Och tanken på att jag ska dit igen om några veckor känns oerhört skönt. Då har besökt 4 av greklands 6000 öar (dock bor det inte folk på alla dessa, haha) Men jag vill i alla fall besöka så många som möjligt. Än så länge kan jag bara bocka av Kreta, Rhodos och Zakynthos. Och senare i höst kan jag även säga att jag varit på Korfu.
 
En ö som jag defentivt ska besöka snart är Santorini. Den verkar helt underbar! Vill även besöka en liten mysig ö där de inte finns så mycket turister. Där man bor på små mysiga hotell och äter på mysiga restauranger vid vattnet. Exempel på sådana öar är Thassos och Tilos. Ja som sagt, jag gillar verkligen Grekland och jag ska dit många gånger till! 

TORSDAG

2013-06-27 @ 09:16:26
Ledig idag. Tänkte äta lite amerikanska pannkakor senare sen till lunch och sedan tänkte jag ta mig till gymmet. Det var absolut inte igår jag befann mig där. Men nu blir det en lite omstart så att säga. Jag hoppar sedan på tåget till min abosluta favorit♥

RHODOS

2013-06-26 @ 10:19:00
Vi tog ungefär 500 kort så det här är bara en liten del. Haha, men här har ni i alla fall några! Längtar tillbaka till värmen. Men om 9 veckor åker jag och min goding tillbaka till Grekland. Längtar!♥
 
Igår jobbade jag hela dagen lång. Från morgon till kväll. Idag blir det istället ett kvällspass. Så idag sov jag ut och ska fixa med en del saker här hemma innan jag som sagt tar mig till jobbet. 

HEMMA I SVERIGE

2013-06-24 @ 09:44:16
Igår landade vi i Sverige igen efter en underbar vecka på Rhodos. Har varit så himla underbart att få komma bort från Sverige och bara umgås med de man tycker om. Veckan har bestått av sol och bad! Bilder kommer en annan dag. I vilket fall så möttes vi av sämre väder när vi landade på landvetter. Men väl hemma möttes jag av Patrik! Åh, som jag har saknat honom. Senare sen åkte vi till Falköping. Idag vaknade jag av att Patrik åkte till jobbet och jag ligger nu i hans lägenhet och väntar på att klockan ska slå 4 så jag äntligen får träffa honom igen. Ikväll åker jag till Skövde eftersom jag imorgon börjar jobbet!
 
Livet är orättvist. Så orättvist. När vi landade i Sverige möttes vi av en fruktansvärd olycka. Vila i frid. Jag tänker på er!♥ 

TIMMAR KVAR

2013-06-15 @ 21:05:44
Tacos i magen, spel med Martina och Andreas och väskorna är packade. Snart dags!! 

JOHANS STUDENT

2013-06-15 @ 09:56:47
Efter att firat Louise for vi som sagt till Johan där de väntades mer god mat och tårta. Kan säga att jag var mer än mätt igår. Haha. Var hos honom några timmar innan vi sedan åkte hem. En väldigt trevlig dag måste jag säga! Väl hemma kom Patrik till mig och vi myste framför en film innan vi båda slocknade. 
 
Idag är det lördag och Patrik ligger fortfarande och sover. Jag är självklart uppe och idag är det dags att packa. Ska även passa på att umgås det sista med min goding eftersom vi inatt tar flyget till varmare breddgrader!  

LOUISE STUDENT

2013-06-15 @ 09:37:15
Igår var det dags för kusinen att ta studenten. Fick rysningar i hela kroppen då jag önskade att det var jag som skulle springa ut. Men igår fick jag titta på och fira Louise. På ett sätt lite skönt de med. Efter god mat, tårta och härligt sällskap åkte vi vidare till Johan. 

VÅR VAGN

2013-06-13 @ 20:31:00
Imorgon är det min tur att stå och titta på. Då är det dags för kusinen Louise och Johan att ta studenten! Då blir det till Tibro för att fira dem. Skulle så hemskt gärna spola tillbaka tiden och göra om hela min student, hela dagen var så sjukt underbar. Men nu är det er tur. Jag säger bara, NJUT!

3 DAGAR

2013-06-13 @ 18:30:17
Dagarna bara rullar förbi och vi närmar oss snart helgen och grekland. Har tillbringat mina kvällar och nätter i Falköping och mina dagar i Skövde. Idag vaknade jag åter igen hos Patrik och hoppade sedan på tåget med Anna ner till Göteborg och strosade runt i affärer. En del fynd fick följa med hem. Kvällen tillbringar jag hemma då jag ska fixa en del saker inför resan. 

MIN FINA FAMILJ

2013-06-10 @ 13:38:00
Tack så mycket fina familj för allt under denna veckan! Studenten och allt där omkring. Allt som alla har gjort för mig för att det ska bli så bra som möjligt. Allt tid och energi. TUSEN TACK FÖR ALLT! Studenten var den bästa dagen i mitt liv, helt klart. Vill så gärna bara göra om allt igen. Det gick för fort..
 
Idag är det endast 6 dagar kvar innan jag lämnar detta land och drar till GREKLAND!

♥♥♥

2013-06-10 @ 13:29:47
Min andra halva. Du är världens bästa.

BALEN

2013-06-10 @ 13:10:00
Igår var det bal. God mat, god dricka, fina klänningar och ONDA FÖTTER. Haha, mina fötter är helt förstörda idag. Men det var sjukt kul! Idag är jag trött och sjuk. Har även varit sjuk mellan studenten och balen och därför har uppdateringen varit kass. Så den tiden tillbringade jag med Patrik, då vi låg och var sjuka tillsammans. Mår lite bättre idag, men hostar och är hes. Idag ska jag inte göra överdrivet mycket, utan bara njuta av att inte längre har någon skola och försöka bli frisk. 
 
På ett sätt känns de lite vemodigt att nu allt är över med klassen. Man kommer säkert stöta på varandra på stan  och träffa någon ibland, men det kommer inte alls bli på samma sätt som när man går i skolan. Det är just klassen och allt runt omkring som jag kommer att sakna. Att veta att man har något att göra på dagarna. Men något som jag absolut inte kommer att sakna är alla dessa prov, inlämningar eller redovisningar. Allt sånt är nu över!!

TACK

2013-06-06 @ 12:31:00
TACK till alla er som gjorde min dag oförglömlig! Efter kortegen åkte jag och Eve hem nedcabbat. Väl hemma väntade släkt och vänner. Ni alla är helt underbara. Fick så sjukt fina presenter och allt var så trevligt. Inte ofta alla träffas så på de sättet. Men efter att alla hade åkt hem så åkte jag nästan direkt vidare till förfesten. Väldigt trevligt tillsammans med delar av klassen. Sedan var det Husaren där vi dansade loss hela natten. Efter denna underbara utgång så gick vi några hem till Oskar där vi hade lite efterfest. Var äntligen hemma när solen höll på att gå upp. Då hade jag varit vaken i 24 timmar.
 
HELA DAGEN BLEV HELT KLART DEN BÄSTA I MITT LIV. 
 
Idag vaknade jag självklart tidigt. Idag ska jag gå igenom mina presenter. Jag ska även VILA och kurera mig eftersom jag åkte på världens förkylning nu. Typiskt. Men det är kanske egentligen inte är så konstigt...
 
Det känns verkligen konstigt nu. Nu är det ingen mer skola. Vet egentligen inte om jag ska skratta eller gråta. Det var hemst igår när lärarna sa hejdå. Hemskt. Ville verkligen inte att detta ska ta slut. Har nog inte riktigt fattat de än. Kommer nog verkligen kännas i höst då jag inte längre har någon skola. Nu börjar en ny epok i mitt liv. Det är nu JAG som ska forma detta. Göra vad jag vill. Jag tror det är lättast att ta de som de kommer. Dumt att stressa. Det jag vill göra, ska jag göra. Bara låta de komma. Nu står jag på egna ben. Och det är både med skräckblandad förtjusning som jag nu verkligen går in i vuxenvärlden.

UTSPRING OCH KORTEGE

2013-06-06 @ 12:11:00
SÅ GALET ROLIGT var det att springa ut och åka på kortegevagnen. Det var helt otroligt underbart. Dansa och bara hoppa runt! Skrika sig hes och bara dansa av lycka. Helt oförglömligt!

CHAMPAGNEFRUKOST VID SIMSJÖN + RÄKSMÖRGÅS I SKOLAN

2013-06-06 @ 11:39:55
Dagen igår började som sagt tidigt och klassen åt fruksot uppe i simsjön. Så galet mysigt! 

2 ÅR + STUDENT

2013-06-05 @ 00:05:00
2 år tillsammans med min älskling & IDAG TAR JAG STUDENTEN!!!!

1

2013-06-04 @ 11:25:00
Kan inte fatta att det är 1 jävla dag kvar nu! kommer ihåg när det var 200-dagars. Herregud vad tiden går fort. Idag kommer min morbror hit och vi ska ta lite kort och jag ska testa hela outfiten igen en sista gång. Jag ska även åka till mina vänner och droppa av lite presenter. Patrik kommer även hit ikväll. Känns som år och dar sedan jag träffade dig.
 
HERREGUD. Jag slutar skolan nu!!!!! Och en annan sak som faktiskt händer imorgon. Jag och mitt hjärta har varit tillsammans i 2 år. Men allt detta kommer imorgon. Bara att vänta! 

FÖRFEST

2013-06-04 @ 11:13:00
Kvällen blev verkligen inte som planerat. Fy! Så jävla ledsen och irriterad på mig själv ibland. Men jag hade i alla fall en grym förfest hemma hos mig med tjejerna i klassen. Där fanns det inget att klaga på! Tur att jag hade de bra halva kvällen i alla fall. Nu har jag lärt mig ett och annat och nu finns det inget annat att göra än att ladda för studenten imorgon, då jävlar, då finns de inga ursäkter!!! 

ÅHHHHHHHHHHH SOPA!!

2013-06-03 @ 17:10:00
Idag var det AVLOPPET på torget tillsammans med alla treor på skolan! Lekar och sång tillsammans. Vi var utklädda till sopor vilket ni kanske ser. Haha! lätt, enkelt och smidigt. I vilket fall så var det en rolig eftermiddag tillsammans med klassen!! Nu är jag hemma och ska ta en lång och härlig dusch innan jag sedan laddar inför kvällen då det är skumpartyyyyyyyyyyyy!!!!

KORTEGEVAGNEN

2013-06-02 @ 21:57:00
Denna söndagkväll har jag tillbringat med klassen. Kortegevagnen är nu fixad och det känns väldigt skönt så nu behöver vi inte stressa med de på tisdag. Dock får ni inte se så mycket! Det blir en överraskning. Men kom nyss hem och ska nu fixa lite med "kläderna" till avloppet! Eller kläder och kläder.. en sopsäck ;) Vi ska nämnligen vara sopor! Imorgon är det som sagt avloppet och sedan skumparty på kvällen!!!

RSS 2.0