SÖNDAG

2012-09-30 @ 18:25:59
Idag är det söndag och jag har drabbats av den vanliga söndagsångesten. Fast på praktiken så har jag faktiskt inte känt den söndagsångest som jag brukar få när jag går i skolan, vilket har varit väldigt skönt! Har nu i helgen varit med Patrik och bara myst. Idag så viste vi inte vad vi skulle göra, så vi åkte till Skövde tillsammans med Elias. Åkte till media markt och åt lite. De körde hem mig och nu ligger jag i min sköna säng och kolla lite på datorn. Imorgon är det som sagt skola på första gången på 1 månad. Har inte fattat det. Känns väldigt konstigt.. Men det ska nog bli bra trots allt! Ikväll ska jag ta det lugnt hemma och bara plugga lite rättskunskap och kolla tv! Ha det bra mina vänner :) 

NYTT

2012-09-29 @ 16:57:23
Spontam köpte en plattång idag till mig själv. Har en tillsammans med Martina hemma, men nu köpte jag en helt egen. Testade den nyss och den fungerade väldigt bra! Hoppas det fortsätter så. Iaf, så åkte vi och köpte den och efter det så åkte vi till Patriks mormor och åt mat. Nu har vi handlat mat tills ikväll som vi ska ha. Tror det kommer bli en lugn kväll med god mat, mysigt sällskap och någon bra film! Ha en bra lördag :) 

FREDAG

2012-09-28 @ 17:36:55
Har nu varit och handlat med pappa. Nu ska jag och pappa åka och köpa kinamat och äta det ikväll eftersom vi är hemma själva. Senare sen så åker jag till min älskling som jag saknar så och stannar där i helgen! Saknar den människan så himla mycket♥
 

PÅ KVÄLLEN

2012-09-28 @ 11:24:14
Från igår på kvällen då vi firade mamma lite. Igår gjorde jag som sagt min sista praktikdag. Sista praktiken och sista dagen, och det var lite jobbigt att säga hejdå igår. Har nog inte fattat det. Nu är det bara skola som gäller fram till studenten! Vaknade nyss och hade då sovit 12 timmar. Idag blir det plugg och sånt innan pappa kommer och hämtar mig för att vi ska handla. Nej, nu ska jag plugga lite. Vi hörs! 

GRATTIS MAMMA

2012-09-27 @ 11:12:16
Grattis mamma på födelsedagen!! Jag älskar dig♥
 
Nu bär det av mot praktiken. Imorse var jag på Rehab klockan 8 och tränade. Snart kommer morfar och hämtar mig, så bäst att göra iordning det sista nu. Ikväll efter praktiken ska vi fira mamma. Ha det bra :) 

BAKA KAKA

2012-09-26 @ 19:33:00
Igår var det praktik på dagen och efter det en runda på stan med Martina. På kvällen åkte jag och 2 fina vänner till Benidorm och käkade kvällsmat. Så mysig kväll igår! 
 
Denna kväll har jag gjort en kaka till praktiken. Det blev en After Eight kaka. Den kanske ser lite konstig ovanpå, men det var bara för att chokladen smälte lite konstligt. I alla fall, så har jag nu landat i sängen lite och ska läsa rättskunskap nu och kolla på TV. Senare sen blir det prata lite telefon med Patrik. Känns som en lugn och bra kväll innan jag laddar inför sista dagen. Herregud vad 4 veckor går fort!

FRÅN PRAKTIKEN

2012-09-26 @ 19:24:00
Idag fick jag denna fina blomma från praktiken. Det måste i alla fall betyda att jag gjort någorlunda bra ifrån mig? Några bra intryck borde jag gjort! Imorgon är sista dagen och jag kommer verkligen sakna det.. Sakna att komma hem från praktiken och inte ha 1000 läxor som väntar på en. Känner inte för skolan. Inte alls.. Vill fortsätta lite till. Men när skolan börjar får jag träffa klassen och alla andra kompisar igen! Det ska i alla fall bli kul :)  

PÅ KVÄLLSKVISTEN

2012-09-24 @ 21:32:31
Fick 2 söta kommentarer på mitt förra inlägg! Några av er tycker iaf att jag ska testa igen. Hm.. Vi får se hur det slutar! Har varit en bra helg som mestadels spenderades med Patrik. Åkte till Elins esplanad för lite shopping i lördags och en lunch på stan. På kvällen blev det film och god mat hemma. I söndags hände inte så mycket mer än att vi tog en långpromenad i skogen, såg en film och åt ett kvällsmål på max. Idag har det varit praktik till 1 och nu på eftermiddagen och kvällen åkte jag till Ida och hennes mamma och satt och pratade i flera timmar. Nu ligger jag i sängen och pluggar lite rättskunskap och laddar för en ny praktikdag imorgon! Ha det bra :)

2 år sedan

2012-09-21 @ 23:50:05
Skulle vilja testa brunt igen. Lite variation alltså. Men jag kommer nog inte våga.. haha, fegis. 

INNAN OCH EFTER

2012-09-21 @ 14:28:00
Bilderna är från i december förra året. Då jag gjorde min andra operation. Minns allt som om det vore igår. Konstigt? nej inte alls. Jag tänker mycket på det. På allt som har hänt. Känns som att knät aldrig blir bra. Så bra som jag vill att de ska bli. Men det kanske inte blir så bra som jag vill att det ska bli? Jag vill kunna hoppa, springa som förut. Men så bra blir det inte. Jag kan springa och så, men att hoppa fungerar inte lika bra. Smärtan dyker ibland upp när jag som minst anar det. När jag bara står rätt upp och ner t.ex. När jag står på praktiken så kommer det krypandes fram. Rehabtiden har tagit längre tid än beräknat. Är inne på 9:e månaden nu och ska börja med hopp-övningar SNART. Rehabtiden ligger på 6 månader egentligen. Jag kanske måste inse att det inte kommer bli lika bra som innan. Det kommer aldrig bli som innan.
 
Jag minns så väl vissa ögonblick. När jag vaknade på uppvaket och mådde så himla dåligt. När personalen bara sprang runt mig och jag bara skrek (berättade mamma, jag minns inte). När de satte kateter på mig, när det berättade att jag skulle läggas in på IVA. När mamma fick sova hos mig på sjukhuset och jag då den natten vaknade av att det var blött i hela sängen och när jag lyfter på täcket så är det blod. Överallt. Rädslan som då kröp fram. Alla sprutor som jag var tvungen att ta. En vanlig operation ledde till så mycket. Meningen var att jag skulle hem samma dag och hoppa på kryckor, men så blev det inte.
 
Nu är det 9 månader sedan och jag vill aldrig göra om det. Men nu får jag se framåt, framåt mot framtiden. Jag har nu gjort operationen och resulatet från innan och efter är stort! Det har iaf blivit bättre. Mycket. Men känslan finns inom mig att det inte kommer bli lika bra som innan skadan. Men, jag går framåt och får fortsätta med min Rehab och förhoppningsvis behöver jag inte oroa mig för detta mer!
 
Min blogg, mitt liv, om ni inte är nöjda med det jag skriver, så kan jag bara säga hejdå till er! :)

FREDAG OCH JAG ÄR LEDIG

2012-09-21 @ 12:15:16
Idag är det FREDAG. Vilket menas med att jag är ledig! Sov till 9 idag vilket var väldigt skönt! (har annars gått upp 05.30 varje morgon denna veckan) Vid halv 10 for jag och pappa till maxi för att handla. Nu har vi ätit lite sallad som vi köpte på maxi och nu ligger jag i sängen med datan i knät och ska börja plugga lite nu. Känner inte riktigt för det, men men. Sedan ska jag och pappa städa huset och sedan kanske jag tar mig ut på en promenad. Ikväll blir det tacos-kväll. Det blir bra!
 

RUBRIK? JA, TYP

2012-09-19 @ 18:18:59
Praktik mellan 7-16 idag och det blir även samma visa imorgon. Sedan tar jag helg eftersom jag är ledig på fredag! Ska bli så skönt att äntligen få sova ut. Idag var jag verkligen trött, trots att jag lägger mig i lagom tid. Men på förmiddagen idag kände jag hur mycket mer jag egentligen skulle behöva sova. För jag kände att ögonlocken bara ville sjunka ihop. Så, ikväll blir det sova tidigt! Nu ligger jag i sängen med datorn i knät och ska snart sätta mig på bussen för att möta upp mina fina vänner på stan för att ta en kvällsfika tillsammans. 
 
Nu känner man att hösten är här på riktigt. För när jag går till bussen kvart över 6 varje morgon så tittar jag på termometern och då visar den knappt några grader. Får ta på mig halsduk och skinnjackan är inte att tänka på nu på morgonen iaf. Då skulle jag frysa ihjäl. 

18/9 2012

2012-09-18 @ 17:13:46
Nu är jag hemma efter en dag på praktiken. 7-16 var det idag. Imorgon kör vi på ett likadant pass! Nu har jag kommit hem och har precis landat. Jag ligger nu i sängen och kollar på tv. Jag är verkligen helt slut just nu. Sååå trött. Som grädde på moset så värker min mage. Känner mig nästan illamående, och det blev ju inte bättre att åka buss hem.. Men det blev bättre när jag la mig nu i sängen. Kommer nog somna här, men vad gör de? Senare sen blir det förmodligen en promenad med Evelina. Det ska bli skönt! Ha det bra alla fina människor :) 
Zanteeeeeeeeeeeeee & Martina

NY VECKA

2012-09-17 @ 12:28:24
En ny vecka har börjat och jag började dagen tidigt med ett pass på rehab halv 9. Kom sedan hem och åt, duschade och sedan kollade jag på lite missade avsnitt av olika program. Har nu skrivit lite på en läxa och ska nu göra mig iordning eftersom jag börjar kvart i 2. Ikväll blir det alltså kväll på praktiken, men det gör inte mig något för jag tycker nästan det är skönare! Nu måste jag rusa om jag ska hinna med bussen.. hejdå! :)
 

LA LA LOVE

2012-09-15 @ 22:53:09
Igår kväll så träffade jag Anna och Erica för en mysig kväll i soffan med en skål godis och tända ljus. Senare sen på kvällen kom Patrik och hämtade mig och vi for mot Falköping. Vi vaknade vid halv 1 idag, haha. Behövde nog sova lite? Vi gick iaf upp och gjorde oss iordning. Varit i stan några gånger och sedan på eftermiddagen/kvällen spelade vi spel med Patriks mamma, hans syster och hennes kompis! Mycket skratt. Sedan körde vi in dem till Falköping och passade då på att köpa lite mat till oss. Har nu ätit vår mat och kollat på film. Blir en fortsatt lugn kväll med den bästa♥
En bild från förra sommaren

VILL VRIDA TILLBAKA TIDEN

2012-09-13 @ 11:46:34
Tisdag kväll, onsdag dag, torsdag kväll, fredag dag. Så ser min praktikvecka ut. Bara 4 dagar denna veckan. Jag känner mig verkligen trött i kroppen. Ja, för igår gick jag och la mig vid 11 och somnade nästan med en gång och vaknade klockan 11 idag vilket menas med att jag sov 12 timmar! Ikväll blir det som sagt praktik och det ska bli både skönt och roligt tycker jag! Imorgon kväll har jag planerat att träffa Anna och Erica en stund. Det ska bli skönt♥ 
 
Innan praktiken hade jag tänkt få lite läxor gjorda. Men tror inte det kommer bli något med det iaf.. Jag orkar inte med läxor nu.. Har helt tappat suget för att plugga. Ha det bra :) 

FÖRSTA DAGEN PÅ VECKAN

2012-09-10 @ 10:27:46

Måndag och jag är ledig idag. Igår så var det praktik och efter den så träffade jag Anna. Vi köpte oss lite kex och ost och satt och pratade och hade det mysigt. När jag kom hem ringde jag min älskling och låg och pratade med honom ett tag. Idag vaknade jag tidigt, trots att jag kunde sova hur länge jag ville. Gick då iaf upp och tog en dusch och åt frukost. Nu måste jag ta tag i lite läxor så jag får de gjort. Sedan ska jag bara ta det lugnt.
 
Allt bara vände. Allt krossades.

LÖRDAG

2012-09-08 @ 12:13:16
Igår kväll kom Patrik och hämtade mig och sedan åkte vi till Falköping. Åt mat, spelade spel och kollade film. Somnade tidigt gjorde jag. Vaknade hos honom imorse och har varit en snabbis i stan och ätit lite. Nu ska jag snart åka hem för det väntas praktik ikväll!

1 ÅR OCH 3 MÅNADER

2012-09-05 @ 10:22:00
Igår var första dagen på praktiken och det känns väldigt bra. Tror det kommer bli 4 bra veckor! Idag kör vi på kvällsjobb. Ska egentligen jobba sista helgen innan vi börjar skolan igen, men jag funderar på att byta den till denna helgen. Men vi får se. Nu ska jag ta det lugnt innan jag drar mig mot praktiken. 
Haha, jaa, jag räknar forfarande. 1 år och 3 månader har vi varit tillsammans nu. Jag och min pojke. Minns första  gången vi träffades i april 2011. Herregud vad nervös jag var. Ångrar inte en sekund att jag träffade dig. Du får mig verkligen att må bra! Jag älskar dig så himla mycket♥♥

PÅ EFTERMIDDAGEN

2012-09-03 @ 16:32:21
Har nu tagit det lugnt på dagen och allt känns precis som vanligt. Magen kurrar, EFTER MAT. Och när den skriker MAAT, så är förmodligen allt som det ska. Har ätit mat på dagen och det kändes bra. Det var bara något som magen inte vill ha igår, så imorgon tar jag mig till praktiken klockan 9. Känns faktiskt bra nu. Hoppas det fortsätter såhär. Ikväll blir en lugn kväll med bra program på tv. Det blir bra :)  
 

MÅNDAG, OCH JAG LIGGER HEMMA

2012-09-03 @ 11:16:00
Igår umgicks jag med min finaste Patrik. Framåt kvällen åkte vi och kollade var jag skulle vara på min praktik och sedan åkte vi och köpte godis som vi skulle ha till en film. Att köpa godis var inte det bästa valet jag gjorde igår... För efter det gick jag och Patrik ut på en promenad och efter ett tag kände jag hur illamåendet bara växte och vi hann knappt hem innan jag fick upp allt som jag ätit. Allt gånger 2. Har tydligen ätit något som min mage absolut inte ville ha. Så, ringde min praktik imorse och sa att jag inte dök upp idag eftersom jag kände att jag behövde vara hemma och försöka äta. Det är nog lika bra att vara hemma så att man inte blir sämre. Dumt att smitta alla menar jag om det skulle vara något annat. När jag ringde så ville de inte att jag skulle komma, utan vara hemma och ta det lugnt. Men det känns bra idag, precis som vanligt. Jag har ätit och det känns bra. Så förmodligen var det bara något jag hade ätit och så kanske jag kan gå till praktiken imorgon. Hoppas det! 
 
Nu ska jag fortsätta ligga i sängen och bara ta det lugnt. Ha det bra allihopa :)

STOCKHOLM

2012-09-01 @ 12:55:00
Då har jag och mina vänner bokat en resa till Stockholm! Ska bli så skönt att åka iväg!! Dock är det några veckor kvar. Men det ska bli så underbart♥

FRÅN IGÅR FREDAG

2012-09-01 @ 12:48:09
Lite bilder från igår då jag drog till matfestivalen med fina vänner! Åt mat, tjötade och gick runt. Mysig kväll!!
När jag kom hem somnade jag med en gång och sov i 11 timmar. Det bejövde jag. Idag på dagen ska jag bara ta det lugnt innan jag vid 3 åker till jobbet. Ikväll blir det alltså kvällsjobb. Vid 21.45 slutar jag och då hade jag tänkt träffa Patrik♥

RSS 2.0