DET FINASTE JAG HAR

2013-04-29 @ 19:12:51
I lördags åkte jag och Patrik med hans mamma och syster in till Skövde. Shoppinghelg!! Haha, orkade inte shoppa och var inte alls på de humöret för att köpa en massa, så det slutade med ett par örhängen och ett par glasögon som Patrik köpte till mig. Åkte sedan tillbaka till Falköping och hade en mysig kväll med god mat och film!
 
Igår var det tidig uppstigning då vi skulle åka iväg med hans familj på förmiddagen. Väl hemma i Falköping på eftermiddagen var det bara att åka vidare till Ulricehamn. Bilderna är från den cabbe-tur som vi åkte i Ulricehamn. Tur för Patrik som hade kort hår, för mitt hår var ÖVERALLT när vi åkte runt. Haha, så går det när man glömmer sätta upp håret. När vi äntligen landade i Falköping igen så var vi så sjukt trötta och vi gjorde inte många knop resten av dagen. Idag är det måndag och jag var i skolan mellan 11-12 eftersom jag bara hade en lektion. Har nu i eftermiddags pluggat lite, hämtat min balklänning och varit hemma och chillat. Skönt! Imorgon är det tisdag och Valborg!!

LÖRDAG FÖRMIDDAG

2013-04-27 @ 11:32:45
Igår var det fredag och jag åkte till min sötnos i Falköping. Jag övningskörde hit tillsammans med mamma. Väl här så åkte vi till hans föräldrar och hade de trevligt. Sedan sent på kvällen åkte vi hem och somnade direkt. Idag vaknade vi ganska tidigt och gick upp och åt frukost. Nu sitter vi i soffan och gör inget in princip. Idag kanske vi åker till Skövde en sväng, men vi får se :)

INTE LÅNGT KVAR NU

2013-04-25 @ 11:19:00
Från förra året då Patrik tog studenten. Nu är det SNART min tur! Det är verkligen inte långt kvar nu. Endast 41 dagar! Då är det min tur att skrika mig hes och hoppa runt där i min studentmössa. Fattar ni? Jag tror inte jag själv har fattat det.
 
Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera. Men jag har haft annat för mig. Har nu äntligen kommit igång med körningen och börjat köra på körskola så mycket tid har gått till att köra och sedan har jag pluggat och igår kom min sötnos till mig. Idag är det torsdag och det menas med att det inte är långt kvar till helgen! Ska bli så skönt med helg. Nej nu måste jag återgå till skolan. Ha det bra :)

HELGEN

2013-04-22 @ 13:52:02
Lite bilder från i helgen. Var i lördags i Göteborg med mamma och kollade på saker till studenten, men jag hittade ingen klänning. Panik.. Hittade i alla fall en tröja och sedan tog vi en glass i solen innan vi tog tåget hem. Jag hoppade sedan av i Falköping och umgicks med min sötnos. Igår (söndag) städade vi hela lägenheten och satte oss sedan i solen och njöt. I solväggen var det väldigt gött. Hela 30 grader blev det. Gjorde sedan en god söndagsmiddag och satte oss framför tvn innan jag tog tåget hem. Väl hemma började jag få en smärta i hjärtat, eller i alla fall någonstans runt om och den var hemsk och sitter i än idag, men det är i alla fall mycket bättre nu. Var i skolan i en timme idag eftersom jag bara hade en lektion och är nu hemma och tänkte plugga lite nu ikväll.

SOMMAR, SOL OCH KOSKIT I HAGEN

2013-04-19 @ 17:02:33
Kungshamn. Underbart!
 
Har nu ÄNTLIGEN skrivit mitt Historia prov och jag bara skrev och skrev.. Herregud. 1 timme och 45 minuter satt jag med provet och det kändes ändå inte bra. Fick stressa som attan i slutet, men till sist gav jag bara upp och la ner pennan och drog. Jag orkade inte mer. Mötte upp Martina och vi satte oss i cafeterian och käkade lite innan gymmet. En timme blev det och 50 minuter av det bestod av kondition. Så nu är jag rätt slut. Ska hoppa in i duschen nu och ikväll sedan ska jag och mamma äta lövbiff innan jag sedan åker ner till mina tjejer!

FREDAG

2013-04-19 @ 10:41:16
FREDAG IDAG. Kul att detta är den typ längsta skoldagen på veckan och skoldagen avslutar vi med prov. Att bara gå och vänta på detta känns lagom kul. Men efter skolan ska jag ner med Martina till gymmet och träna. Ikväll ska jag umgås med fina vänner!! Men först ska denna dagen göras i skolan.. bara några timmer kvar..

NU ÄR DEN HÄR!!!

2013-04-18 @ 15:02:03
Nu har ÄNTLIGEN min studentmössa hamnat hemma hos mig! Nu är det bara 48 dagar kvar!! Nu närmar det sig.. Har dock en hel del kvar att fixa innan studenten. Klänning och skor till studenten. Åh börjar få lite panik nu..
 
I vilket fall så hade jag min första körlektion, sedan var det skolan mellan 10-12. Gick där efter till piercingstudion där han hjälpte mig med att sätta tillbaka smycket (tog ut det på grund av svullnad och infektion, så ville att han skulle kolla på det). Gick sedan och tränade och nu sitter jag hemma nyduchad och har ätit lite. Nu måste jag plugga, plugga, plugga. 1 inlämning och 1 prov imorgon. Ni hittar mig bland mina läxböcker om det är något! Puss

50 DAGARS

2013-04-18 @ 14:46:52
I Tisdags var det 50 dagar kvar till studenten! Firades med vänner innan vi sedan gick till krogen.

ETT STÄLLE JAG LÄTT TAR MIG TILLBAKA TILL

2013-04-15 @ 15:38:20
CYPERN.
 
I höst åker förhoppningsvis jag här ifrån. Som det ser ut nu så är tanken att jag och Patrik ska åka någonstans. Jag hoppas verkligen det! Skulle vara underbart att vara tillsammans med mitt hjärta på andra breddgrader. Vi måste bara få tummen ur och boka. Hihi.

EN NY VECKA

2013-04-15 @ 14:37:00
Måndag idag och hade bara en lektion i skolan. Ikväll ska jag plugga, plugga, plugga. Måste även städa mitt rum och sedan ska jag och mamma ner och kika lite lägenheter. Men först en massa plugg.
 
I lördags hände inget mer än mina 14 timmar på jobbet. Somnade direkt när jag kom hem. Var så sjukt trött. Vaknade nämnligen 05.30 för att hinna med allt innan jobbet. När jag vaknade igår var jag lika trött, men det vara bara att pallra sig upp eftersom det var projektarbete som stod på schemat. Sätta igång med bakning och sedan for vi mot maxi för att inhandla det sista innan bowlingen. Det blev en lyckad dag! Så nu har vi bara skriva delen kvar. Jag och Patrik besökte även Riviera igår lite spontant. Efter det var jag HELT SLUT. Låg i sängen resten av kvällen.
 
IMORGON ÄR DER 50 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!!!

LÖRDAG

2013-04-13 @ 14:43:13
Igår var jag hemma med en nyopererad mamma och Patrik. Käkade tacos och kollade tv. Idag är det jobb. 7-21. Hela 14 timmar. Det händer inte mer denna dagen och när jag kommer hem kommer jag somna direkt typ. Haha, hoppas iaf att jag hinner med lite lördagsmys med min älskling. Ni får ha det bra!! Puss

HISTORIA

2013-04-11 @ 13:46:07
Hittade en gammal bild på mig och Ida. Haha, det var inte igår! Saknar dig
 
Kort dag i skolan idag. 10-12. Nu sitter jag hemma med lite amerikanska pannkakor i magen och ska ta tag i pluggandet. HISTORIA hela kvällen lång. Det blir kul detta! Imorgon är det fredag och äntligen helg! Men helgen är fullspäckad! Jobb, projektarbete bla. Ha det bra min vänner :)

HEJ DU

2013-04-09 @ 18:48:00
Du Malin som kommenterade min blogg för några veckor sedan, ursäkta mitt sena svar! Men här kommer det lite i alla fall:
 
Omvårdnad är ett bra program som faktiskt ger en bra och bred utbildning. Du läser massa olika ämnen och får kompetens för att söka till Högskolan efter. Du kan efter gymnasiet jobba som undersköterska vilket känns tryggt att veta. För då är chansen större att man får något slags jobb. Jag går som ni alla vet, skydd och säkerhet och på den inriktningen läser man om poliser osv. Dock tror jag att lite av det har tagits bort i den nya gymnasiereformen.. ska dock inte säga säkert. Vi är som sagt de sista som går ut skydd och säkerhet på det gamla viset, så jag kan tyvärr inte säga hur det är att läsa på gymnasiet nu. Lärarna är grymma och plugg är det en del, men man lägger den på den nivå man själv vill :) Jag läser faktiskt inte så mycket omvårdandsämnen som man kan tro, utan nu i trean sitter vi mest vid skolbänken och läser andra ämnen som Historia, Religion och Psykologi bl.a. Jag har endast 3 lektioner i veckan som har med omvårdad och sånt att göra. Jag tycker dessa tre år har varit grymma!

TRÅKIG DAG

2013-04-09 @ 17:25:54
Tänk att få befinna sig på varmare breddgrader och släppa allt plugg i skolan. Bara sola och ta det lugnt. Äta och dricka gott och umgås med människor man verkligen tycker om.
 
Tisdag heter dagen idag och jag vet inte vad jag ska säga om denna dagen mer än att den har varit seeeg och jag har miljoner saker kvar att göra i skolan.. Jag tror jag går och gräver ner mig lite. Jag slänger nog allt plugg i soptunnan, för jag orkar inte..

FRÅN FÖRR

2013-04-08 @ 17:35:00
När jag på vägen till skolan hoppade av i Hentorp för att hämta lite saker, såg jag att kartongen med kort stod framme. MASSVIS med olika kort från min och Martinas uppväxt. Satte mig ner och kollade igenom en del. Herregud, man saknar ju inte alls den tiden (ironi). Då de inte fanns några måsten (inte på samma sätt som idag) och man bara lekte. Man var barn. Önskar att jag hade haft mer tid innan bussen gick, för det var faktiskt rätt roligt, för en del gamla minnen väcktes till liv.
 
Och jag vet nog varför kartongen stod framme.. kanske de var så att någon försöker leta fram kort på mig? ;)

MÅNDAG, NY VECKA

2013-04-08 @ 08:04:00
Ber om ursäkt för min dåliga uppdatering. Denna helgen har det varit fullt upp. I fredags så befann jag och Patrik oss hos hans föräldrar och var där hela kvällen. I lördags morse hämtade pappa upp oss och vi for mot Jönköping och IKEA. På eftermiddagen for vi sedan hem och vid 3-tiden var vi i Falköping igen. Då var det bara att ta det lungt innan vi for vidare till en fest. Två 20-åringar som skulle firas! Igår gick vi upp ur sängen vid typ halv 12, men vi var ändå helt utpumpade. Igår på dagen åkte vi till hans mormor och åt lunch, var med Elias och vi var ute på en promenad, åkte till Ålleberg för att fika, var hos Patriks föräldrar och fixade hans bil, käkade pizza och åkte runt i bilen. Japp, det var min söndag det! Hade egentligen tänkt sätta mig och plugga, men jag har INGEN motivation...
 
Idag är det i alla fall måndag och jag har sovmorgon till 11. Vaknade halv 8 och insåg att jag inte skulle få mer sömn... Typiskt. Idag är det i alla fall skola och sedan tänkte jag gymma en stund innan jag sedan MÅSTE sätta mig och plugga. Hoppas ni alla har det bra! :)
 
 

ÄNTLIGEN FREDAG!

2013-04-05 @ 20:20:00
llifeFredag idag. Vaknade bredvid min älskling och tog tåget till Skövde och skolan samtidigt som Patrik for till jobbet. I skolan skaffade jag mig världens magvärk och det sitter fortfarande i. Åh! I vilket fall är det fredag och det gör det lite lättare iaf. Sitter nu hos Patriks föräldrar och pratar med hans mamma medans de andra 2 finns i garaget och byter däck.. Skulle gå relativt fort påpekade Patrik, men efter 3 timmar så har jag förstått att de killar säger, stämmer inte alltid.. ;) nu är klockan halv 9 och jag tror det kommer dröja innan de är klara i garaget. Haha, killar och bilar, vad är det med dem? ;) hoppas ni har en bra fredag! Puss

FRÅN IGÅR

2013-04-02 @ 13:40:00
Bilder från igår då jag, pappa, Patrik, Martina och Andreas befann oss hos farmor och farfar för en påsklunch. Påsklunchen bestod av ett påskbord och som vanligt så äter man så mycket att man storknar. Men det är gott! Efter denna påsken så känns det som att jag rullar fram. Så imorse (eftersom vi har studiedag) så åkte jag och Martina och tränade i 2 timmar. Skönt nu efteråt. Har nu ätit lunch hemma hos pappa och ska snart bege mig till Hentorp för att plugga. Sådant måste man bara göra ibland, men jag har INGEN motivation...
 
Som sagt så har jag ätit och ätit denna påsken, men jag har även jobbat hela påsken och därmed tjänat in lite extra pengar. Det är inte fy skam!

PÅSKÄGG

2013-04-02 @ 13:36:35
Påskägg som jag fick från Patrik. Massa godis och en tandborste. Den tandborsten lär jag nog behöva. Världens finaste älskling!! Jag älskar dig.

BILDER FRÅN PÅSKAFTON

2013-04-02 @ 13:30:33
Bilder från påskafton när mormor och morfar var hos oss och åt god mat. MUMS

RSS 2.0