GULA PÄRON

2012-04-29 @ 12:35:06

Idag. Kan prata bättre och det känns LITE bättre i alla fall. Vaknade några gånger inatt och kände att jag inte fick tillräckligt med luft. Det var slem som hade satt sig i halsen. Usch. Annars, är jag på bättringsvägen. Sitter hos Patrik nu och vi ska snart tillsammans med hans syster, åka till hans mormor och äta lite mat. Ha en bra dag!

MISS YOU


FORTFARANDE SJUK

2012-04-27 @ 17:01:59
Fortfarande sjuk. Har ingen feber nu, men halsen.. den ska vi inte prata om. Är verkligen så sjukt hes och låter verkligen som en kråka. Har därför stannat hemma idag för att jag hade verkligen aldrig orkat gå till skolan. Kroppen är helt slut. Vi skulle bara spela volleyboll i skolan och jag får ändå inte spela, så hade bara fått sitta bredvid och titta på. Ikväll blir en lugn kväll men tv och lite mys och sedan lägga mig tidigt så jag kanske kan vara bättre imorgon. För i helgen verkar det som att det kommer att komma lite bättre väder, så då kanske man kan gå ut lite. Får hoppas på det!

SJUK

2012-04-26 @ 08:11:03
Halloj! Ligger i min sköna säng och har blivit sjuk! Tappat rösten & skit ony i halsen. Jag kan verkligen inte prata alls. mår inte bra. Så ska vila så gott det går och hoppas att det blir bättre. Puss<3

-

2012-04-25 @ 13:53:07
Allt känns som en enda röra. Trött på det här.

MIRROR, MIRROR

2012-04-25 @ 11:29:13
Kort dag i skolan. Började klockan 8 med nationella i svenska. Man fick sitta till klockan 1 men jag var klar vid halv 11. Det var in princip alla. Så efter nationella fick vi sluta, vilket betyder att jag slutade 10.30 idag. Mycket skönt! Nu är det ur världen i alla fall. Nu är det bara det muntliga i svenska kvar. Där emot så har jag engelska nationella proven kvar, 2 st och ett matte nationella.

Nu ska jag plugga denna dag. Förbereda mitt svenska-tal och skriva på medicininlämningen. Jag ska även försöka ta mig igenom några sidor i engelska boken som vi nu börjat läsa. Senare sen så åker jag till Falköping och min älskade Patrik!

09.24

2012-04-24 @ 09:24:34

Började klockan 8 idag och avslutar dagen vid 4. Lång skoldag idag och det känns som att den aldrig kommer ta slut. Efter skolan drar jag till rehab för att träna knät lite. Igår tog jag mig ut på en liten jogging/powerwalk runda. Gick bra och sprang lite granna bara. Ungefär 5 minuter. Men nu i efterhand känns det lite i knät och det känns stelt. Men så är det i början eftersom jag knappt har några muskler i knät. Men vi rullar framåt i alla fall!

Pappa, Martina, Mamma, Ida & jag som ligger i vattnet och göttar oss. JAG VILL HA VÄRME OCH SOL.


MÅNDAG, EN NY VECKA, NYA TAG

2012-04-23 @ 11:39:27
Nu är det måndag och en helt ny vecka och nya tag. Har nu på morgonen haft Socialpsykiatri och ska nu ha Social omsorg. Sedan väntas bara samhäll innan jag avslutar denna skoldagen. Hade tänkt göra lite läxor efter skolan och sedan ta mig ut en sväng för att testa mina nya löparskor och löparbyxor. Kanske blir det en LITEN springtur på ungefär 5-7 minuter och sedan ta en powerwalk. Skulle vara skönt att få upp flåset nu lite igen. Länge sedan jag var riktigt trött efter en fysisk aktivitet.

På något sätt så gillar jag måndagar. Skön dag i skolan och så har man även lite energi till att plugga och göra annat efter skolan. En mjukstart helt enkelt!

två bilder på min syster som jag tog en regnig sommardag.

LÖRDAG OCH SÖNDAG

2012-04-22 @ 20:17:57
Patrik kom till mig på fredag kväll/natt och sov hos mig. Vaknade på lördagen klockan 9 för att sedan vid 10 åka med familjen för att köpa skor och ett par löparbyxor till mig. Därifrån åkte jag och Patrik direkt till Falköping och hem till honom. Var hemma hos honom på dagen och fram på eftermiddagen så bar det av till Jönköping för att köpa en bil till Patrik och det blev denna! Skit snygg, och skön att åka i! När vi väl var i Falköping vid 9 på kvällen drog vi en sväng med hans kompis och åkte sedan för att äta. Väldigt trevlig lördag!!
'
Idag, vaknade vi väldigt tidigt. Strax innan 9. Gick då upp och tog det lugnt på förmiddagen idag. Åkte sedan med Patrik till Floby för att göra lite saker. Därifrån åkte vi till hans mormor tillsammans för att äta mat. Åkte sedan hem till honom i någon timme innan vi for mot Skövde. Inte meningen att han egentligen skulle köra hem mig, men så blev det. Så nu har familjen Ehn tagit en tripp i hans nya bil. Nu har Patrik åkt hem och jag sitter här nu själv. Ikväll ska jag kolla på Big Brother och sedan sova. Dags att ladda för en ny skolvecka med nationella prov i svenska!

FREDAG KVÄLL TILLSAMMANS MED EVELINA

2012-04-22 @ 19:45:25

20/4

2012-04-20 @ 16:39:50
Åh äntligen är det fredag igen. Så himla skönt att bara kunna koppla av och inte tänka på skolan. Cyklade för första gången till skolan i snö och regn. Väldigt kallt måste jag säga. Hade i alla fall sällskap av Evelina både till och från skolan. Go dag i skolan var det i alla fall. Inte överdrivet jobbigt så att säga. Efter skolan cyklade jag och Evelina och handlade lite gott inför kvällen. Blir en myskväll ikväll med Evelina. Nu sitter jag och kollar på en film som går på tv. Innan Evelina kommer ska jag, mamma och Martina äta tacos! MUMS. Ha en bra fredag!

You are the only one.

21.04

2012-04-19 @ 21:04:18
Nationella i engelska är nu över och det känns väldigt skönt. Gick från 8-4 idag. Simmade 1 km på idrotten och lindat lite ben i omvårdnaden har jag också hunnit med. Efter skolan gick jag till rehab och tränade en timme. Allt blir bara bättre och bättre. Det som fortfarande är negativt, är att jag inte får vara med på någon sorts av bollsporter. Korsbandet har inte läkt fast än och vid en konstig rörelse kan det gå av, så det är viktigt att låta de läka för sig själv och inte göra saker som knät inte klarar. Därför får jag inte vara med på volleybolltuneringen nästa vecka. Men det är bara att lyda sjukgymnasten, för jag vill ALDRIG gå igenom det igen som jag har gjort.
'
Ha en bra kväll!

ONSDAG

2012-04-18 @ 15:22:56

Onsdag. Skön dag i skolan. Film mellan halv 1 och halv 3 så det var helt okej. Har nu kommit hem och sitter vid datorn lite. Ska nog plugga lite nu tror jag. Sedan ska jag nog ta mig ut lite. Antingen testar jag och springa lite (får bara springa 100-200 meter än så länge i sträck, men det räcker verkligen!) eller så går jag en promenad. Vi får se!

Imorgon är det engelska nationella och jag tror jag kommer dö! Jag vill verkligen inte :( Hatar att prata engelska och speciellt när någon sitter och bedömmer en. Usch usch usch. Nu som sagt ska jag ta och få lite läxor gjorda så jag njuta av kvällen sen! PUSS


LIKE A STAR

2012-04-17 @ 14:43:22

Började denna skoldag vid 8 och slutar 4. Ska nu ha engelska sista lektionen och det känns som att den aldrig kommer att ta slut. Ska ta en svängom på rehaben efter skolan för att träna lite och sedan kommer nog Patrik förbi! För min älskling har äntligen tagit körkort! GRATTIS GODING! :) Nu ska du få skjutsa mig! hihi. Du är bäst :)


MAT & SOMMAR

2012-04-16 @ 18:35:52
Vore ju inte helt fel nu. Väntar på att mamma ska göra klart maten. Hungrig.

GO GO

2012-04-16 @ 18:15:55
Vaknade brevid min älskling imorse. Tog en dusch och åt en frukost innan jag bar mig iväg till skolan och Patrik för att skriva upp. Möttes sedan hemma och gjorde ordning mat till honom. Har legat och myst nu lite på eftermiddagen och nu har han åkt hem:( Finns verkligen inget värre än att lämna dig..
'
Ska nu egentligen plugga, men jag har ont i huvudet och känner mig väldigt trött. Vill bara sova. Aja, vi får se vad som händer ikväll. Kanske tar en promenad med Anna & Eve.

IDAG

2012-04-15 @ 16:32:51
Skön eftermiddag med Patrik och Martina (fotograf). Tog över 100 bilder men här är några av dem. Nu sitter vi i soffan helt utslagna och kollar på handboll IFK Skövde mot Sävehof. Eller det är väll bara jag som kollar, de andra sover typ. Hoppas Skövde tar hem detta nu. Skulle vara kul! Ha en bra söndag!♥

SÖNDAGSÅNGEST

2012-04-15 @ 12:32:36


Var med älskling på denna igår. Riktigt rolig och verkligen värd att se. Vaknade upp med min sötnos imorse och har nu ätit och gjort oss i ordning nu. Nu sitter jag, Patrik och Martina tillsammans och pluggar alla 3. Ska förhöra Patrik på körkortsteori snart med. Idag är det söndag och ångesten börjar nu sakta krypa fram. Börjar morgondagen med redovisning, inte så väldigt jobbigt men ändå. Så ska skriva upp vad jag ska säga nu för att underlätta lite. Denna söndagsångest är den jobbigaste. För denna veckan är det nationella som väntas och jag tror jag ska dö. jag vill inte.


LÖRDAG

2012-04-14 @ 12:35:17
Vaknade brevid min älskling imorse. Har nu tagit en dusch och ätit lite. Patrik sitter och pluggar på körkortsteori och jag ska plugga lite skolsaker. Ikväll drar vi förmodligen på en bio och är bara hemma. Äta gott tillsammans med pappa eftersom Martina ska vara med kompisar och mamma är i Göteborg hela helgen. Hoppas på en väldigt mysig kväll!

-

2012-04-12 @ 15:06:00
Ibland vet man inte hur man mår. Man hinner inte känna efter. Idag känns det inte bra alls. Jag är på något sätt inte "med". Har en klump i magen som inte går att beskriva. Känner mig ledsen och trött. Det känns jobbigt i skolan med alla nationella prov som ligger och trycker i huvudet. Det finns alltid med mig och jag tycker det är så himla jobbigt. Det allra jobbigaste är nationella i engelska. Jag vill verkligen inte. Jag vill inte heller ha matte nu, vill inte ha utvecklingssamtal ikväll, vill bara ligga i min säng tillsammans med Patrik. Jag känner mig inte bra alls idag... Jag vill bara bort. Idag är ingen bra dag.

TORSDAG

2012-04-12 @ 09:02:44

Jag vet att jag suger på uppdatering. Men vårt internet krånglar så sjukt nu!
Sitter nu i skolan och har Omvårdnad. Går till 4 idag och sedan i kväll så har jag utvecklingssamtal. I alla fall, nu är mamma, pappa och syster på begravning för Håkan :( usch!
Nu ska jag återgå till arbetet och sedan drar vi ner till arenan för att ha idrott. Ha en bra torsdag allihopa.


PÅSK

2012-04-09 @ 18:20:08

Har haft en grymt bra påsk och lov! Tillsammans med familjen, vänner till familjen och min älskade. Detta lovet har varit väldigt bra. Synd att det gått så fort bara. Jag vill att de ska vara första dagen på lovet igen!!

MÅNDAG

2012-04-09 @ 17:50:40
Har varit några helt underbara dagar tillsammans med Patrik. Bla. varit i Motala, haft främmat, ätit på resturang, varit hos farmor och farfar, kollat tv, spelat spel, firat 10 månader och bara legat och myst. Det har varit de bästa dagarna på länge. Känns konstigt att inte vara med honom nu. Jag saknar honom redan så himla mycket!
'
Nu sitter jag här och har spelat lite spel en stund. Ikväll händer nog inte överdrivet mycket tror jag. Kika lite tv och sen lägga sig tidigt så att man är pigg imorgon när det är skola igen. HEJ & HOPP


SORRY

2012-04-07 @ 10:02:41
Förlåt för dålig uppdatering.. IGEN. Har tillbringat hela veckan sedan i tisdags hos den underbaraste människan. Har bland annat varit i Motala för att kika på en bil (dock blev det ingen, så det blev 7 timmars bilresa i onödan!) Fick även punka på vägen dit, naturligtvis! Har även bara legat hemma hos honom och inte gjort överdriviet mycket. Igår tog vi oss ut på resturang. Idag vaknade vi hos mig, för idag ska vi ha främmat! HA EN TREVLIG PÅSK ALLIHOPA!♥


SNART SÅ

2012-04-03 @ 16:56:43
Varit hos mormor och morfar i 5 timmar nu på dagen. Fikat och ätit pannkakor och bara suttit och pratat. Pratat om begravningen för Håkan som snart ska äga rum och om gamla minnen från förr. Har inte bestämt mig om jag ska med än på begravningen. Jag vill så gärna, men samtidigt är den där skolan med.. men vi får se! Martina kom även ut en sväng med. Sitter nu hemma och har väskan packad. För snart åker jag till min älskling! Äntligen.

GLAD.

2012-04-03 @ 10:21:59
Skön kväll igår. Steg upp denna morgon vid 7 idag igen för att köra ett pass på rehab. Idag gick det mycket bättre! Har nu tagit en dusch och gjort mig i ordning och klockan är bara 10! Skönt måste jag säga nu. Tar vara på hela dagen kan man säga. Snart åker jag ut till mormor och morfar och stannar där i någon timme. Puss på er alla♥
En bild från i sommras då jag & mina vänner hade en pizzakväll!
'
Idag inkasserar jag 1500 kronor. Inte överdrivet mycket kanske men jag får lite ersättning för att jag ådragit mig en skada och för att jag då fick operera knät 2 gånger och fick vara kvar på sjukhuset i 2 dagar. Därför får jag lite pengar. 1,5 studiebidrag kan man säga. Detta tackar jag inte nej till.

JAG & DU

2012-04-02 @ 16:55:38
Varit hemma hela dagen och bara vilat. Det behövde jag. Nu ligger jag i soffan medans min vän Evelina sitter vid den stora datorn och spelar Roller Coaster 3. Där man bygger en nöjespark. Hon sitter och sjunger och pratar med sig själv med. Haha! Första gången hon spelar det på flera år och hon vet inte riktigt hur man ska göra ;) Väntar nu in Anna & Erica och sedan ska vi åka och beställa mat. Göttmos!
'
Imorgon ska jag träna igen. Upp tidigt så kör vi ett nytt pass på rehab med min sjukgymnast. Sedan tror jag nog att jag kommer tillbringa dagen hos mormor och morfar för att sedan avrunda dagen hos Patrik, förhoppningsvis! Åh, vad jag saknar dig nu. Jag SKA åka till dig imorgon. Jag måste få träffa dig!
Snart blir det pizza för vissa!

2012-04-02

2012-04-02 @ 09:43:30
Klockan var ställd på 7 idag för ett träningspass på rehab. Började passet som vanligt och allt kändes bra. Gjorde ett par jobbiga övningar och efter det så började jag plötsligt må illa och jag kände att allt inte stod rätt till. Fortsatte att träna men sedan började det snurra i huvudet något fruktansvärt och jag började kallsvettas. Min sjukgymnast sa att jag skulle lägga mig på golvet och hon sa att jag såg väldigt blek ut och att jag inte såg bra ut. Aldrig känt en sådan känsla förut. Jag var helt slut. Fick avbryta passet och åka hem och här ligger jag nu i sängen och är väldigt trött. Min sjukgymnast trodde att det kunde bero på att jag hade drabbats av en ordentlig förkylning förra veckan och att kroppen inte riktigt hänger med efter nu när jag börjar träna.
'
Får nu istället vila och ladda inför kvällen då jag får besök av fina brudar. Det blir god mat och mycket skratt hoppas jag på. Nu är det duschen som gäller!

FÖRSTA APRIL

2012-04-01 @ 08:45:25
Vaknade klockan 8 och insåg att det inte kunde bli någon mer sömn för mig just nu. Somnade vid halv 1 efter att ha pratat i telefon hela kvällen med Patrik. Jätte mysigt, men hade varit mysigare om jag kunde vara hos honom med det går inte tyvärr. Idag då, hade jag tänkt att träffa några vänner och sedan så får vi se vad som händer denna söndag. Puss på er alla!♥
En bild från i fredags med goa brudar!

RSS 2.0