KRÅKAN IS BACK!

2014-10-31 @ 15:45:50

Idag är det fredag och nu har förkylningen verkligen blommat ut på riktigt. Igår hade jag riktigt ont i halsen och idag har de utvecklats till hosta och slöhet också. Och ni som känner mig vet hur hes jag också blir. Kan inte prata. Kråkan is back! Haha. Har bara varit hemma idag och försökt att bli bättre eftersom kroppen säger ifrån. Men pappa kom hit en sväng på dagen och åt av min lasagne som jag gjorde igår! Satt och pratade och hade de trevligt med Patrik och pappa en stund. Pappa hade med sig mina vinterskor som han putsat upp och lite mat som bilden ovan visar. Han är allt bra han min pappa. Han vet vad jag gillar! Resten av kvällen tillbringas hemma för att verkligen försöka kurera mig. Jag vill inte bli mer sjuk nu. (Ska förstås mumsa på de pappa kom hit med). 
Ha det bäst mina vänner!

ONSDAG

2014-10-29 @ 20:06:31


Jag älskar hösten. Mys hemma under en gosig filt med bra program på tvn och tända ljus. Och känslan när man bara kommer närmare och närmare den underbara månaden december. Och när man kommer närmare och närmare sin 20-årsdag. 18 dagar kvar nu. Underbart!

Just nu sitter jag nu i soffan och har precis ätit chili con carne och inväntar Big brother & PH. Dagens höjdpunkt idag. Imorgon är det torsdag och det väntas jobb. 

JUL JUL

2014-10-23 @ 16:50:00
Inatt sov Martina här och idag gick vi runt på stan i Falköing och kollade en stund. Vi åkte sedan till Falbygdens julmarknad. Oj oj oj vad jag längtar till jul nu. Julmusik ur högtalarna och alla jultomtar och annat som stod uppradade. Jag och Martina gick runt och bara njöt. Stämningen, pyntet och nedräkningen till den stora dagen. Åh. Vi var påväg ut så vände vi tillbaka in eftersom vi inte hade fått nog. Åt en del ost med. Kolla på tomtar och äta ost, det var något för mig!
 
 

10 SAKER OM MIG

2014-10-23 @ 16:15:43
1. Jag HATAR mjölk. Världens äckligaste. Så det blir mest vatten här!
 
2. Jag älskar ost. Alla olika ostar. Brie, mögel och allt sånt. Hur underbart som helst att vandra runt på falbygdens ost och smaka. Eller varför inte en myskväll med mina vänner med en massa olika ostar och kex. MUMS!
 
3. Jag kan vara en av få som faktiskt gillar när det regnar. Även fast jag ibland säger att jag tycker det är jobbigt så tycker jag faktiskt inte att det är så jobbigt. Det är bara mysigt. Speciellt om man är hemma. Men det gör inget heller med en regnig promenad för det är desto skönare att komma in och krypa under en filt eller ta en varm dusch. Regn är mysigt. 
 
4. HATAR skräckfilmer. Tycker det även kan vara jobbigt med CSI (typ. kanske inte så illa, men ni fattar). Så det jag kollar på är komedi och romantik. Haha.
 
5. Jag har spelat handboll i 10 år. Jag började när jag var 6 och slutade när jag var 16. Började i Skövde HF men gick sedan vidare till Tibro HK där jag avslutade. I januari 2011 gick korsbandet av och därför tvingades jag sluta. 2 operationer gick åt och MÅNGA timmar med sjukgymnast och rehabträning innan jag blev helt återstäld 2012. Dock ingen handboll mer. Jag gillade verkligen handbollen.
 
6. I juni flyttade jag till Falköping för att bo med min goding. OCH jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag trivs sjukt bra här och känner nu att detta är mitt hem.
 
7. Jag är en person som gillar struktur och gillar att planera. Min kalender följer alltid med mig. Hemma gillar jag ordning och reda och jag plockar och donar så att det ska se bra ut. Jag mår bättre (och trivs bättre) när det är ordning och reda.
 
8. Jag älskar att resa. Sol och vatten! Har inte besökt så väldans många länder. Men Grekland är klar favorit. 4 öar har jag besökt och jag kan säga att jag verkligen gillar de landet.
 
9. I framtiden hoppas jag att jag kan flytta näramre den svenska västkusten. Jag trivs så otroligt bra där. En sommarhus eller varför inte ha ett hus där? Behöver inte ligga precis vid vattnet, men det ska inte vara långt om man vill gå dit. Jag skulle kunna bo där året runt. Lugnt och skönt blir det säkert på hösten utan alla turister och en helt annan gemenskap i samhällerna. Verkligen något för mig!
 
10. Jag är väldigt svag för sötsaker. Kakor, godis och allt som innehåller socker (dock inte tårtor). Finns det något hemma så är jag där och tar lite. Haha lite och lite, ganska mycket ;)

PIZZA

2014-10-21 @ 12:44:53

Igår var de måndag och jag åkte in till Skövde på kvällen och käkade på benidorm med Anna och Erica. Hur god pizza som helst med underbara tjejer!

Idag sov jag ut och stack sedan till gymmet son jag skrev in mig på igår. Taggad på att komma igång på riktigt! Idag blev det 1 timmes kondition. Det räckte gott och väl!

MORMOR OCH JAG

2014-10-19 @ 22:28:00
Igår var det lördag och då åkte jag och Patrik en sväng till Skövde först innan vi styrde mot Skultorp där släkten befann sig. Där plockade vi iordning på mormors saker. Fick en del minnen med mig hem. Så svårt att förstå att du har lämnat oss. Även fast det är 8 månader sedan nu. Du var väldens bästa mormor!♥
 
Avslutade kvällen i soffan hemma med PH och Big brother. När jag precis skulle gå och lägga mig kommer Patrik hem och drar med mig över till grannen. Där stannade vi in på sena natten. Cider, vin och prat! 03.00 tackade vi för oss och gick hem. Ett mysigt avslut på den lördagen. 
 

ROMA

2014-10-19 @ 22:16:00
En bildbomb från systemkamera. 4 underbara dagar i Rom har vi haft! Så mycket att titta på och hela atmosfären var hur underbar som helst. Har aldrig gått så mycket som vi gjorde i Rom. Vi gick hela tiden och sista dagen hade jag väldig träningsvärk i benen, men det var de värt! För så mycket som vi såg hade vi inte sett om vi hade valt tunnelbanan och bussarna. Hur underbart som helst och strosa runt på alla smågator och i gränder. Har som sagt varit en väldigt väldigt bra resa tillsamman med pappa!
 
I fredags åkte vi som sagt hem och redan i Rom blev planet försenat en timme. Då blev vi väldigt stressade eftersom vi bara hade 45 minuters väntetid (utan försening) i Bryssel så viste vi inte om planet väntade in oss eller om vi skulle bli kvar i Bryssel över natten. Men väl i Bryssel sa de att planet till Göteborg väntat på oss. Så fort som jag sprang på Bryssels flygplats har jag aldrig sprungit förut. Anfådda och trötta slog vi oss ner i planet som tog oss till Göteborg. Dock utan våra väskor. Men igårkväll ringde de i telefonen och min väska stod utanför dörren. 

DAG 2

2014-10-15 @ 14:59:51











Dag 2 från Rom och redan vid 9 var vi vid Colosseum. Mäktig arena de där! Bara att vara i Rom tycker jag är hur häftigt som helst. Älskar hela atmosfären! Sedan har vi strosat runt och besökt massa olika saker. Pantheon, piazza navona, forum romanum (dock gick vi runt, inte i. Såg ganska bra ändå), Viktor Emanuel monumentet, ätit lunch och glass. Inte dum glass här nere måste jag säga. Har tagit en massa fina kort med systemkameran men kan inte visa dem än utan dator. Så nu får nöja er med mobilbilder så länge. Nu ska vi vila en stund innan vi sedan går ut och upptäcker mer delar av Rom.

FÖRSTA KVÄLLEN

2014-10-15 @ 14:39:06





Igår landade jag och pappa i Rom på eftermiddagen. Efter att ha landat på hotellrummet gick vi ut för att se oss om. Strosade runt på Roms alla gator. Vilken mysig stad! Spanska trappan, piazza de popolo och fontana di trevi var några av de ställen vi besökte. Tyvärr var fontana di trevi avstängd. Tömd på vatten med ställningar runt. Men såg i alla fall små bitar av fontänen ;) Avslutade dagen på en mysig resturang! 


KVÄLLSMAT

2014-10-13 @ 19:46:22




KLAR

2014-10-13 @ 16:00:19

Packad och klar. Stolt att jag klarade packa så lätt och försökte rensa bort en del. Nu är det bara väntan kvar. Snart snart bär det av till Italien! 


TILLBAKA

2014-10-12 @ 20:52:40




Ursäkta min usla uppdatering. Jag ska försöka blir bättre nu. Det har gått några månader sen sist, men nu hoppas jag att jag kan vända detta. Allt är bara bra här och det har inte hänt något speciellt sen sist. Igår firade vi Anna med en överraskningsmiddag här i Falköping hemma hos mig. En helt underbar kväll med underbara vänner.

RSS 2.0