LIVE LIFE

2014-04-30 @ 16:10:36LUNCH PÅ STAN

2014-04-30 @ 14:28:09
Idag är det Valborg. Tog med mig Anna för en lunch på stan. Välbehövlig tid med en väldigt fin människa. Vi valde orient palace och nu har jag matkoma. Så efter att ha gått en sväng på stan (där jag hittade ett par byxor) har jag nu landat i soffan och ska stanna här i några timmar. Ikväll åker jag, Patrik, Martina och Andreas och bowlar. Och jag satsar på att vinna! :) 

SNÖ

2014-04-29 @ 13:48:35


I helgen har jag jobbat natt och därför har jag inte varit inne här. Igår var det måndag och jag gjorde ett kort pass på jobbet mella 7-10. Åkte hem och solade i det underbara vädret! På eftermiddagen åkte jag till Patrik och jag fick världens finaste halsband och örhängen av honom! Åå, vad jag älskar honom. Kvällen avslutades framför tvn med god mat. 

FREDAG

2014-04-25 @ 09:37:01
Igår när jag befann mig hos morfar så ringde jobbet och jag begav mig tillbaka och jobbade kväll. Idag är det fredag och jag ska idag bara ta de lugnt och ladda om för nattjobb. 

Det är nu 2 månader sedan du lämnade oss. Jag saknar dig mer och mer. Det är nu man börjar komma på alla minnen man har. När jag och Martina var små och vi sov över hos dig och morfar och du fick ligga mellan oss och sova eftersom vi inte kunde somna. Alla gånger vi sprang på baksidan, lekte i lekstugan, gungade och spelade krocket. Då du kom ut med en extra tröja till oss ifall det var lite halvkallt även fast man då var varm efter allt bus. Men du var rädd om oss. Du ville inte att man skulle bli sjuk. Du ville alltid väl. Du var verkligen världens bästa mormor. Jag tänker ofta på alla fina stunder som vi hade. Jag tror jag inte jag till fullo förstått att du inte finns här hos oss längre. Jag tror att du en dag ska ringa och höra hur det är med oss, som du brukade göra. Återigen, du var verkligen världens bästa mormor❤️

UNDERBARA VÄDER

2014-04-24 @ 13:51:14
Härlig promenad med pappa i hela två timmar i det underbara vädret i tisdags! Gick på i ett ganska bra tempo så vi borde gått ett antal kilometer i alla fall. Skönt att röra på sig lite.
 
Idag är det torsdag och slutade klockan 10 imorse efter att ha jobbet sedan 9 igår förmiddag. Tog då bussen ut till min fina morfar. Fika och en promenad. Ligger nu i soffan och vilar lite innan vi ska laga mat. Som sagt, så har jag nu börjat jobba lite igen efter att ha varit ledig över påsken. Och det känns bra att komma in i vanliga rutiner efter att ha ätit på tok för mycket mat (och godis!).. Haha. Hoppas ni har det bra i det underbara vädret!!

GLAD PÅSK

2014-04-20 @ 09:40:22Haft en hur bra påsk som helst än så länge! I fredags var vi hemma hos pappa där vi fick främmat och käkade god mat. Igår på påskafton tog jag och Patrik de lugnt på förmiddagen. På eftermiddagen hade vi bokat relaxavdelningen och vi badade och bastade i flera timmar. På kvällen var det god mat som väntade hemma hos mamma. En mysig påskafton! Idag ska vi till tibro och till farmor och farfar där det också kommer att bjudas på god mat tillsammans med släkten. Hoppas ni där ute har en bra påsk!

TORSDAG

2014-04-18 @ 12:20:18
Efter många dagar med jobb i sträck är jag nu ledig över påsken. Igår var det torsdag och jag och Martina åkte till stan en sväng. Hittade en massa saker. Dock kanske inte saker som jag egentligen behövde.. Så typiskt mig! Men nu är min plånbok mycket tunnare och garderoben några plagg rikare. Efter vår shoppingrunda tog vi bussen ut till morfar där det bjöds på lunch. Fram mot kvällen hoppade jag och Martina på tåget till Falköping och Patrik. Andreas anlände sedan lite senare. God mat, jordgubbar och glass. Trevlig dag! 
 

URSÄKTA

2014-04-15 @ 11:05:59
Ursäkta min dåliga uppdatering. Men har jobbat en hel del nu det sista. Har knappt varit hemma så jag får faktiskt skylla på det. Idag ska jag åter till jobbet  och befinna mig där 24 timmar framåt. Började dagen idag med en sovmorgon och sedan gick jag ner till solariet och solade några minuter. Ska bara slappa i soffan innan jag som sagt åker till jobbet igen. Hoppas alla får en bra tisdag! 


HEMMAGJORD GLASS

2014-04-08 @ 20:59:43


Idag har jag varit ledig. Skönt att vila upp sig lite eftersom resten av veckan består av jobb! Har hunnit med en hel del idag och känner mig nu nöjd med dagen. En timmes PW på morgonen, gjort 2 satser hemmagjord glass, städat mitt rum, rensat ut ur garderoben, diskat, tvättat och varit hos min morfar. Ligger nu i soffan med pappa och kollar tv. Imorgon jobbar jag från morgon till kväll. Så uppdateringen kommer inte vara den bästa.. Men men! Vi hörs när vi hörs! 

LÖRDAG

2014-04-06 @ 11:57:48


Gårdagen började jag med 1,5 timmes promenad. Skönt sätt att starta dagen på. Patrik kom sedan på förmiddagen och vi åkte till Mio där vi beställde möbler. Åå, nu är det inte långt kvar innan jag och Patrik bor under samma tak. Efter Mio åkte vi till stan (vilket man senare nästan ångrar pga. Shoppinghelgen) för att äta lunch. Resten av dagen spenderade vi hemma. Skön lördag! 

FREEEEEDAG

2014-04-04 @ 19:32:53

Igår åkte jag till gymmet efter jobbet. Gick sedan hem från gymmet och gud så skönt det var. Nu är våren här!! 
Idag är det fredag och jag jobbade mellan 7-17. Är nu hemma och det blir en lugn kväll framför tvn. Skönt! Ha en bra fredag mina vänner. 

RSS 2.0