LÖRDAG

2012-03-31 @ 16:54:12
Vaknade vid halv 10 efter en toppenkväll hemma hos Anna med fina vänner! Åkte till stan med Martina idag på förmiddagen och fick med mig ett par shorts, ett linne, en tröja och örhängen hem. Har nu kollat på tv tillsammans med pappa och ikväll vet jag inte vad som händer och sker. Blir nog en hemma kväll och bara ta det lugnt. Rätt skönt det med ibland. Ha en bra lördag!♥
Saknar mitt hjärta. Har inte träffat dig på en vecka nu och det dröjer några dagar till innan vi kan ses. Jag saknar dig så himla mycket♥

PÅSKLOV!

2012-03-30 @ 17:29:18
På körkortsteorin imorse. Har nu genomgått en skoldag mellan 8-4. Nu ska jag inte tänka på någon skola på detta lov. Bara ta det lugnt. Snart ska jag till några fina vänner & inleda lovet. Det kommer bli en superkväll! Ha en bra fredag.

TURN BACK THE TIME

2012-03-29 @ 17:00:48
Hemma från skolan. Fryser och känner att jag bara vill lägga mig i sängen. Ikväll skajag bara ta en dusch, lägga mig i sängen och kolla på tv hela kvällen. Imorgon börjar jag 8 med körkortsteori och sedan kör vi vidare med bad! Min opponering är även imorgon i samhällen. Skönt att snart få det ur världen. Går till 4, vilket gör att jag blir så sjukt värd helg & lov efter morgondagen!

SOMMAR & SOL, DET ÄR KOSKIT I HAGEN!

2012-03-29 @ 16:50:21
SOMMAR VORE INTE HELT FEL NU! eller vad säger ni???

BORDE VARA GLAD, BORDE VARA LYCKLIG

2012-03-29 @ 12:40:54
Tog en promenad tillsammans med Evelina och Anna igår kväll. Somnade till BB på kvällen och idag var det sovmorgon igen. Skönt.

Sitter nu och har engelska sedan är det håltimma och sedan matte till 4. Ikväll händer nog inget speciellt tror jag. Bara ta det lugnt. På fredag ska jag umgås med de bästa vännerna som finns! Hoppas på en mysig kväll.

De allra bästa.

DÅLIGT, DÅLIGT

2012-03-28 @ 17:31:53
Dålig uppdatering, jag vet! Internet krånglar och fungerar bara när de vill. Nu funkar det i alla fall.. Ni har inte missat något speciellt i mitt liv på dessa dagar jag inte bloggat. I måndags och igår så har INGENTING hänt. Har varit hemma och bara tagit det lugnt för mig själv. Jo.. igår, så somnade en i släkten in. R.I.P Håkan! Minns när vi var hemma hos dig och lekte på din gård och jag älskade att kolla på alla saker du hade. Jag var galen i porslinssaker och du hade hur mycket som helst! Jag fick en fin porslinskatt av dig. Minns även alla släktträffar hemma hos dig. 

Har suttit en stund med lite läxor. Har ätit lite mat med mamma och pappa. De ska snart iväg till Vasaskolan och kolla på när Martina har något i skolan. Blir då hemma denna regniga onsdag. Blir nog att kolla på lite tv och bara bädda ner mig och ladda för ännu en sovmorgon denna veckan!  

FÖR FORT

2012-03-25 @ 21:01:47
Denna helgen har gått för fort. Allt för fort. Underbar helg med min älskling. Mys och åter igen mys. Varit ute i vårvädret på en promenad och stötte på en konstig kille som var full och tagit sig ut på landet och riktigt veta vart han ska. Lite läskigt. Även legat i gräset under ett täcke och bara myst. Älskar dig så himla mycket älskling. Tänker på dig hjärtat<3
LÅTER BOKSTAVLIGEN SOM EN KRÅKA! Mina stämband fungerar inte. Men jag tänker inte skita i skolan. För jag är lika pigg som vanligt bara att jag är hes. Så, skola blir det imorgon. Men jag tror kanske jag hoppar att stå framför klassen och opponera och istället göra det en annan dag. Snart blir det BB och sedan sova och tänka på min fina älskling! :(

FALKÖPING

2012-03-24 @ 17:18:24
Fint väder. Vaknade upp tillsammans med min fina älskling! Varit på promenad i vårsolen och legat i gräset tillsammans med min goding. Ikväll blir det en myskväll. Du är det bästa jag vet♥

PUSS PÅ ER I VÅRVÄDRET

2012-03-22 @ 18:12:58

Positivt: BRA VÄDER! Glad är jag också på något sätt. Ätit årets första glass i vårsolen & att det imorgon är FREDAG!

Negativt: Trött som attan efter en skoladag mellan 8-4. Håller på att bli sjuk på köpet. Fruktansvärt ont i halsen och huvudet. VILL INTE BLI SJUK. Vill vara tillsammans med min älskling och ha en sjukt bra helg!

Martina med årets första glass!


ONSDAG

2012-03-21 @ 16:00:11
Har varit i skolan till två idag. Åkte hem och gjorde lite engelska och nu sitter jag här. Snart kommer min älskling, åh gud vad jag har saknat honom.

LOST YOUR WAY

2012-03-20 @ 18:14:46
Tisdag och jag har varit i skolan till halv 3. Har nu gjort matte-provet och det kan man bocka av. Tog sedan en tripp till rehab för att träna knät lite till. Har försökt göra lite små-läxor. Men det gick inte så bra. Gick istället in i duschen för att göra mig fräsch med inpakning osv. Skönt! Ikväll blir det TV och bara ta det lugnt. Ha det bra!

När vi övade på vårt rollspel. Trot eller ej, men vi övade väldigt mycket! Detta var innan läraren låst upp så vi kunde få allt material vi behövde.

HE

2012-03-19 @ 16:56:46
Sitter hemma och kikat lite på matten. Känns som att jag bara rör till det om jag gör för mycket. Igår kändes det bra, idag, inte lika bra. Ska nu göra lite andra läxor och sedan ta en promenad tror jag!


LIKE A STAR

2012-03-19 @ 11:36:21

MÅNDAG. Ny vecka och nya tag. Började med sovmorgon och har haft socialpsykiatri och nu väntar social omsorg. Sedan är det bara Samhäll och sen åker jag hem för att sitta ett par timmar med matten eftersom det är prov imorgon. Skönt med en mjukstart så här på en måndag. Igår kväll var jag lite med Anna och sedan så kikade jag BB och hade min älskling på andra sidan telefonluren. Jag saknar honom så nu.

Jag & Martina


HÄR GLIDER KINGEN IN!

2012-03-18 @ 17:50:16

Trött och seg i huvudet. Tar mig snart ut på en lite promenad med Anna. Ska bli skönt.

I LOVE YOU

2012-03-18 @ 17:24:27

Du fina. Om du bara viste hur mycket jag älskar dig!

OCH NU FUNKAR DET

2012-03-18 @ 16:18:05
Nu fungerar vårt internet bara sådär igen. De är lite konstigt! Söndag idag då. Har lagt 2 timmar på matte och nu kan jag inte räkna mer. För köra några timmar imorgon med. Skrev i alla fall klart rapporten igår. Men frågan är bara om jag har gjort rätt. Känns inte så direkt. Jag är så trött på den rapporten!

Igår kväll gick jag ner till Evelina, Anna och Erica och hade en mysig kväll tillsammans! Ikväll blir det nog en promenad med Anna. Imorgon är det måndag och skola. Kör på sovmorgon och 3 lektioner. Ha en bra söndag!

FREDAG

2012-03-16 @ 14:17:00
Inget internet hemma nu. Därför dåligt med uppdateringar. Fredag idag då. Varit i skolan sen 8 och slutar nu vid halv 3. Har nu samhäll och extralektion för att vi ska hinna klart med vårt arbete. Ska sen efter skolan bara lägga mig i sängen för att bara ta de väldigt lugnt ikväll. Jag känner att det är allt jag behöver nu. VILA&SOVA.

TISDAG

2012-03-13 @ 18:19:42

Saknar praktiken lite granna. Det var så bra där. Bara gå till praktiken och göra sitt och sedan vara ledig på kvällen. Eller vara ledig på dagen och köra ett kvällspass. Det var skönt. Slippa alla dessa läxor som ligger och gnager. Nackdelen var att man var så "borta" från sin vänner och alla runt omkring en. Att man fick jobba kvällar och helger då alla andra var lediga. Men det var ändå skönt. För & nackdelar med allt!

Nu har jag pluggat tillräckligt för idag. PUNKT! Jag ska väll inte behöva jobba ihjäl mig??? NEPP!!  

FRYSER

2012-03-13 @ 13:04:40
Sitter i skolan och fryser. Går från 8-4 och kommer nog inte orka så himla mycket plugg ikväll. ÄVEN fast jag verkligen måste! Har 6 dagar att bli klar med samhällsrapporten och jag är inte klar på långa vägar.. matte prov om en vecka osv. Jag orkar verkligen inte. Nu ska vi ha Omvårdnad och planera vårt rollspel som vi ska visa upp för klassen. Jag kommer så vara värd påsklov om några veckor! HAJDÅ

LEDIG

2012-03-12 @ 11:24:24
Vaknade hos Patrik idag. Sov här inatt eftersom vi båda är lediga idag. Nu ska jag sätta mig med läxorna en stund, för det är något jag måste. Sedan får vi se vad som händer. Ha det bra allihopa!

En sommarbild på syster min. Jag vill ha värme & sol nu!

DRIVE BY-TRAIN

2012-03-10 @ 17:24:17
Satt hemma och skrev lite på mina läxor en stund. Sedan bestämde jag och Patrik att vi skulle ses i Skövde en sväng. Så, så blev det. Käkade lite och bara gick runt. Kan knappt vänta tills du inatt kommer och kryper ner brevid mig i sängen när jag ligger där. Är nu hemma och ska vila lite eftersom jag är väldigt trött och har ont i huvudet. Nu känns det att jag var ute inatt. I kroppen, och allra minst i knät. Men de var det värt, för det var galet kul!! Senare sen går jag ner till Erica och är där ikväll med Anna & Eve.

PARTY

2012-03-10 @ 12:09:07
SJUHELSIKES BRA DAG IGÅR. Drog till Vara för lite förfest med massvis av folk, innan vi senare gick ut och dansade loss hela natten. Beckas mamma hämtade oss i Vara och i Varnhem plockade Linns kompisar upp oss och körde oss till Skövde. Var hemma och låg i sängen vid 3. Helt slutkörd. Konstigt nog känner jag mig väldigt bra idag. Dock är jag väldigt trött bara. Jag ska utnyttja detta genom att ta en svänom med läxorna! Ikväll blir det en myskväll med goa brudar. Det behöver jag.

En bild från förra gången vi tog oss några danssteg på dangolvet. Glömde min kamera hemma tyvärr :(

FREDAG!

2012-03-09 @ 13:33:09
NU är det fredag! haft körkortsteori, idrott och nu är det etik som står på schemat. Snart slutar jag skolan och ska med Becka, Linn & Ida och drar till VARA för lite partyyyyy! 

TORSDAG

2012-03-08 @ 13:36:47
Skön dag igår. Film på 3 av 4 lektioner så med andra ord, rätt slappt. Tog mig ner på stan med Becka för att inhandla lite till imorgon då vi drar oss till Vara. Tog även en god & mysig fika tillsammans! På kvällen blev det mys med Patrik.

Idag så har jag en lååång dag. 8-4 med 5 lektioner. Sitter nu på engelskan och är klar med allt som jag ska göra så jag tar chillar lite så att säga. Håltimma väntas nu.. känns oerhört kul på en torsdagseftermiddag och sedan laddar vi för matte 3-4. Ikväll får vi se vad som händer. Ha det bra gott folk.

HEJHOPP

2012-03-06 @ 19:43:08

Skola mellan 8-4. Tog ett rehab-pass efter skolan och har nu pluggat lite. Känns inget vidare. Inget funkar. Vill inte tänka på skolan alls. Jag skiter i det här. För vad gör de om 10 år om jag inte pluggade till 100%? För IG får jag nog inte, men högre än G på detta prov och rapport går nog inte att uppmå med min vilja! Men va fan, ska man behöva slita ihjäl sig med allt? Nej nu tar jag det lite lugnt innan jag verkligen drabbas av ångest. Lägger mig i sängen och kikar på Top Model Sverige ist och slår en pling till Patrik.

Gillas INTE 


9 UNDERBARA MÅNADER MED VÄRLDENS BÄSTA!

2012-03-05 @ 11:22:30

Sjukt. Sjukt vad jag älskar dig!

KALAS

2012-03-04 @ 18:20:33
Vaknade hemma hos Patrik imorse efter att ha haft en mysig kväll igår med Elin & Magnus och ett mysigt kvällsbad med Patrik. Tog en promenad till stationen för att ta tåget till Skövde där vi skulle spendera eftermiddagen hos mormor&morfar eftersom min morfar fyllde år i fredags. God mat och andra gottigheter tillsammans med nära & kära.

Nu blir det lite söndagsmys tillsammans med Patrik. Dags att ladda om för en ny vecka. Det ser ut att bli en bra helg i alla fall. Blir förmodligen PATRYYYYY i Vara i helgen. Grymt!

BOM BOM

2012-03-03 @ 13:23:18
Idag är det lördag. Vaknade hos Patrik ganska så tidigt efter att lagt oss efter Big Brother igår. Har nu ätit lite frukost och nu sitter jag och pluggar lite. Sedan tar vi nog en dusch och beger oss sedan ut i solen för köpa det som behövs inför kvällen. Ikväll kommer nämnligen Elin & Magnus till oss, och vi kör på en riktig myskväll! Ha det bra denna lördag!

Vore inte helt fel med lite sol, så att man slipper se ut som en blekfis!

FREDAG EFTERMIDDAG

2012-03-02 @ 14:20:22

Lång och jobbig dag. Började med körkortsteori, svenska, idrott (då vi fick simma 1 km) och nu precis har vi haft skydd & säkerhet och lyssnat på 3:ornas redovisningar. Nu har vi håltimma från 2-3 denna eftermiddag för att ha en samhällslektion från 3-4. JAG ORKAR INTE. Jag är helt slut i både hjärna och kropp. Jag kommer vara SÅ värd helg efter detta!!!

Ska åka hem efter skolan nu.. sedan ska jag ta tåget till Patrik. Ikväll ska jag släppa allt som heter skola och ta en riktig myskväll tillsammans med Patrik!


FÖRSTA MARS

2012-03-01 @ 19:08:45
Första mars idag. Hade 2 lektioner i skolan innan alla tjejerna i klassen skulle ner till friskis & svettis för att lära oss självskydd. Tog mig sedan till Rehab och tog min första löpsteg på 4 månader! 1 minut blev det. Hade nästan glömt hur man gjorde, men det var riktigt skönt i alla fall.

Imorgon är det fredag och jag går från 8-4. Börjar dagen imorgon med körkortsteori tillsammans med klassen. Vi på omvårdnad har lite tur att vi får teorin i skolan eller lättare sagt, det är obligatoriskt för oss. Men det är väldigt bra. På kvällen åker jag hem och myser med den människa jag älskar allra mest!


RSS 2.0