ON MY WAY

2012-07-23 @ 18:30:18
Ligger i sängen och bloggar lite från mobilen. Har nu denna eftermiddag sovit en stund, vilket var väldigt skönt. Pirret finns i magen. Nervositeten börjar krypa sig fram. Herregud, snart är det dags. Snart!! Bara några timmar kvar. Ikväll ska jag krypa ner i sängen och slå nummret till min älskling för att prata med honom. Saknar dig..

BRA START

2012-07-22 @ 16:31:08
Nu är sista dagen gjord på sommarjobbet och nu väntar 4 veckors ledigt! Ska bli så otroligt skönt att kunna koppla av ordentligt nu. Efter jobbet idag så kom Patrik och hämtade mig och han stannar här hela kvällen! Ska bli så skönt. Helt enkelt, en bra start på mina lediga veckor! 
 
Igår jobbade jag på dagen och när jag slutade så kom Anna hit någon timme. Efter det kom Patrik och vi spelade spel med Martina hela kvällen. Både tv-spel och vanliga sällskapsspel. En väldigt trevlig kväll! På menyn igår så var det grillning, så himla underbart. 

AYIA NAPA

2012-07-20 @ 14:27:47

FREDAG

2012-07-20 @ 14:07:23
Ledig idag. Gick upp ganska tidigt idag för att åka till maxi för att inhandla en present till min älskling som snart fyller 19. Har nu fixat med lite kläder som ska tvättas osv. Ikväll hade jag tänkt dra till Falköping för att träffa Patrik. Ska bli skönt!! Var ett tag sedan vi träffades nu.

KUNGSHAMN

2012-07-19 @ 22:39:10
I onsdags åkte jag ner till min familj som befann sig i Kungshamn tidigt på morgonen. Åkte tillsammans med Evelina som också skulle ner. Vi sov även över så att vi kunnde dra upp varandra på morgonen eftersom vi skulle upp 04.30. När jag väl var nere så var vädret väldigt bra och vi drog oss till stranden och solade och badade. Har nu för första gången badat i år! På kvällen åkte vi till Smögen och till några kompisar till familjen och till deras stuga där. Skön och lugn kväll med dem. 
 
Idag var vädret inte lika bra och vi har inte gjort mycket där nere. Har legat i sängen och varit ute på klipporna innan vi började packa för att åka hem. Har varit väldigt skönt må jag säga. Att bara komma bort från vardagen lite. Imorgon är jag också ledig innan jag laddar inför mina 2 sista dagar på jobbet denna sommaren. 
Jag som trodde jag hade sett stora båtar på smögenbryggan efter alla år. Men jag hade fel. Aldrig sett en sådan på Smögen förut. HELT GALET STOR. Har alltid tyckt att de största båtarna där är väldigt stora, men dessa som jag kallar "stora" kunde lika gärna varit en livbåt till denna. Tänk att ha denna. Helt sjukt! 

13.38

2012-07-17 @ 13:38:51
Idag är det tisdag och ikväll jobbar jag. Igår var jag på stan en sväng och gjorde av med lite pengar. Har idag på dagen varit ute och mormor och morfar och ätit våfflor och bara tagit det lugnt. Fick med mig choklad, korsord och lite pengar hem (bilden nedan) Är nu hemma och ska äta och packa innan jag drar mig mot jobbet. Imorgon åker jag nämnligen ner till Kungshamn och har det gött. Det som är lite mindre roligt är att jag måste cykla hemifrån vid 5!! måste ställa klockan på 04.30. Herregud! Hur ska de gå när jag slutar 22.00 ikväll? FÖRHOPPNINGSVIS så åker Evelina samtidigt som mig imorgon till Kungshamn och då kan vi åka tillsammans. Får hoppas på de. Nej, nu ska jag packa och äta innan jobbet. Puss
Min senaste dag i lite bilder. Vet ni vaddet bästa är? Jag ligger redan i chokladasken och gräver.. Typiskt mig!!
 

EFTER FRUKOSTEN

2012-07-16 @ 08:31:59
Sov hos Patrik inatt eftersom jag nu i två dagar är hemma själv. Kände att jag inte ville åka hem till ett tomt hus själv. Så, jag stannade hos Patrik. Åkte hem när Patrik åkte till jobbet imorse och var hemma vid 8. Har nu ätit frukost och tänkte dra mig till stan för att kika runt lite och inhandla det sista innan Grekland. Nu jobbar jag bara 2 kvällar och sedan är jag ledig i 3 dagar och då hade jag tänkt dra mig ner till Kungshamn och stugan där min familj befinner sig. Ska bli skönt!

DENNA FREDAG

2012-07-13 @ 12:52:33
Gick upp tidigt idag för att åka med pappa och handla lite mat till mig eftersom jag ska befinna mig själv hemma några dagar. Ska bli både skönt och ensamt. I alla fall, så åkte vi också till baken för några ärenden. Är nu hemma och tar det lugnt eftersom jag ska jobba ikväll. Imorgon ska jag också jobba eftersom jag blev inringd. Efter jobbet ikväll kommer Patrik hit och sover. Jag saknar den människan♥
Är lite spänd idag... det är ju fredagen den 13!

LIFE

2012-07-12 @ 17:11:23

EFTERMIDDAG

2012-07-12 @ 16:40:21
Har jobbar idag. Jobbar imorgon och sedan är jag ledig i helgen. Skönt. Ligger nu i sängen och räknar ner inför Grekland. Nu är det inte långt kvar!! Ska bli skönt att lämna detta regniga Sverige för ett varmare land en vecka. Bara ligga på stranden och ta det lugnt med dem som man älskar allra mest. Ikväll ska jag i alla fall bara ta det lugnt och imorgon får jag se om jag följer med pappa och handlar och lite sånt på dagen. Jag har inte roligare att bjuda på den här torsdagen tyvärr! 
Saknar er mina vänner

PÅ BÄTTRINGSVÄGEN

2012-07-10 @ 16:14:31
Ja, nu är jag på bättringsvägen. Igår låg jag i sängen HELA dagen. Gick bara upp när jag skulle på toa eller hämta något att dricka. Det var nog bra det, för idag mår jag bättre. Är dock fortfarande hes och hostar en del, men det ska inte stoppa mig från att gå till jobbet imorgon. Känner mig ändå pigg i kroppen, så då är det bara köra! Har i stort sett bara druckit te och verkligen försökt kurera mig ordentligt. Ikväll ska jag fortsätta att vila och lägga mig tidigt så jag förhoppningsvis är ännu piggare imorgon. 
Saknar dig. Så himla mycket. 

SJUK

2012-07-09 @ 11:05:19
Sjuk. Ja. Ligger i sängen med hosta, snuva och en röst som inte fungerar. Mår helt enkelt inte bra, så ikväll blir det inget jobb. Hatar att ringa och säga att man är sjuk, för jag vill jobba och tjäna pengar. Är inte hemma i första taget, men idag var jag tvungen. Pappa är med hemma, så han får springa fram och tillbaka för att ge mig olika saker. Måste verkligen försöka bli frisk! Hatar att ligga här. Nej, nu ska jag vila vidare. Hoppas ni andra har det bra!

EN KRÅKA IGEN

2012-07-08 @ 23:16:09
Ligger nu i sängen efter att ha jobbat kväll. När jag gick till jobbet mådde jag bra och så. Under kvällen blev det sämre och när det var dags att gå hem, så hade jag tappat rösten totalt! Åh, inte första gången en förkylning sätter sig på stämbanden. Känner mig nu trött och seg. När jag kom hem gjorde pappa några mackor och te till mig. Nu gäller det att vila gärnet!! En stor klump finns i magen. Önskar man kunde se in i framtiden en vecka eller så. Godnatt<3

LÖRDAG

2012-07-07 @ 08:13:20
Idag är det lördag. Jobbade igår kväll och jobbar även 3 kvällar till framåt. Vaknade igår av att halsen värkte och nu blir det bara sämre. Blir att vara hemma nu innan jag åker och jobbar. Dricka te, äta glass, käka halstabletter osv.. Varför bli sjuk nu? I alla fall, ha en bra dag♥
Från i julas

LAY ME DOWN

2012-07-04 @ 10:59:38
Onsdag heter dagen idag. Igår jobbade jag till 3 och sedan kom Patrik hit.
Idag vaknade jag av att solen sken in genom fönstret och gick då och gjorde en frukost och satte mig ute. Väldigt skönt! Är ledig idag och imorgon och sedan börjar jag jobba igen på fredag kväll. Hade idag tänkt städa mitt rum och sedan kanske gå ut en sväng. Men vi får se hur det blir med de, har nu efter ett par dagars jobb, väldigt ont i mitt knä. Jag som trodde de var påväg att bli bättre nu efter operationen.. Jag blir så trött! I alla fall, så blir det nog Anna och Evelina ikväll♥

MÅNDAG

2012-07-02 @ 18:47:24
Måndag och jobb hela dagen. Jobbar bara imorgon, sedan är jag ledig onsdag & torsdag. Är trött och seg i huvudet och behöver få komma ut, men det är så tråkigt att gå ut själv. Därför tar jag med mig Anna ut en sväng! Iaf, så kom våra pass idag. Känns som ett steg närmare Grekland. Inte långt kvar nu!! Ska bli så skönt att få koppla av och bara ha det gött!
 

BRÖLLOP

2012-07-01 @ 21:35:20
Kollade lite på bilderna som togs på bröllopet igår för min kusin. Dock var inte jag och Martina bjudna. Herregud vad fina de var! Lycka till nu Emelie och Darryl♥♥
 
Ska snart krypa under täcket för att sova. Känner mig inte på topp. Därför är det bäst att sova eftersom det är dags för jobb imorgon bitti. Ha en bra kväll alla människor!

GÖTEBORG MED PATRIK

2012-07-01 @ 20:52:33
EN HELT UNDERBAR HELG I GÖTEBORG. Det har varit så sjukt bra! I fredags kom Patrik hit och vi körde en myskväll hemma med lite godis och sånt. Igår tog jag och Patrik tåget till Göteborg och gick runt lite i affärer innan vi kunde checka in på hotellet. På kvällen sen åkte vi Paddan och åt på en mysig resturang. Avslutade kvällen på hotellrummet i vår stora säng och kollade på Beck som gick på tv. 
 
Idag vaknade vi och gick ner för att äta frukost. Herregud vad mat! Helt underbart, vi åt så vi höll på att spricka. Vi checkade ut och gick till Universeum eftersom Patrik ville det. Länge sedan jag var där nu, men det var lite intressant faktiskt. Efter det åkte vi hem och var här lite. Skulle verkligen inte skadat att stanna där några nätter till. Nu ligger jag här själv och kollar på EM-finalen! 

RSS 2.0