new in

2010-06-30 @ 19:56:07


jobb, och bara 2 dagar kvar nu. på vägen hem stannade jag till på stan med syster. om med mig hem fick ja ett linne, shorts & glasögon, som är på bilden. ska ta och städa mitt rum, eller i alla fall rensa upp lite, innan ja tar en dusch och lägger mig framför tvn, innan de är dax att släcka lampan. hejdå


varmt.

2010-06-29 @ 18:08:07
gårdagen, andreas, andrés och ida kom och hämtade mig strax efter jobbet. hämtade även upp min emma i stan. drog vidare till örlen. träffade fredrik, simon & clara. bad, fotboll och massa skratt i solnedgången. vid 9 tiden bar de av till skövde igen. och även den dagen började lida mot sitt slut.

idag, jobb. huvudvärk. snart ska jag och min syster fixa lite mat, får se vad vi lagar till. resten av dagen, bara ta de lugnt. lägga mig tidigt. packa lite kanske. för en gångs skull. och, så får vi reda på gymnasievalen imorgon, NERVÖS:(.


blommor & blad, 1 miljard.

2010-06-27 @ 20:11:49



tibro hos farmor&farfars 45-åriga bröllopsdag. en promenad med joakim. och nu förmodligen väntar ännu en promenad men anna. morgondagen bjuds på jobb, sista veckan nu. emma väntar på mig efter jobbet med. underbaraste ungen. du får mig verkligen att må bra. jag älskar dig. 


lalalalalalaaaaaa

2010-06-27 @ 11:36:26



bild från spanien och mallorca för exakt ett år sen. bilden är inte heller redigerad, de va bokstavligen så fint där nere. åhh, nu vill ja bara utomlands igen, men jag ska inte klaga för om exakt 4 veckor i natt drar jag till cypern ;) & jag ska för första gången i mitt liv besöka asien. helvetes skönt! bara få komma bort, och som de ser ut nu så ska de bli 40 grader i juli där nere. haha sverige. sug på den ;)

23.01

2010-06-26 @ 23:01:53


livet är bara en enda stor berg och dal bana.
livet blir aldrig som man har tänkt sig.
godnatt!


midsommarafton

2010-06-26 @ 19:42:23

att allt bara kan vända. lika fort som en blinkning. allt blir bara kaos inom en. på ett ögonblick. som en jävla berg och dal bana.

gårdagen, midsommarfirande i väring hela natten lång. en bedminton match mitt i natten med daniel. en fotbollsmatch med folk. en massa god mat. lekar och annat kul. dagen idag, ett dopp i simsjön. och 300 tusen tankar i mitt lilla huvud. jag behöver rensa bort en del. känner ja.


ohhye

2010-06-23 @ 18:42:14
jobb, och de blev "dans" kring midsommarstången, midsommarlunch och solsken denna onsdag. kvällen spenderas förmodligen med en kompis som jag snart ska ner till. morgondagen, bjuds även den dag med jobb fram till halv 5, sedan hoppar jag förmodligen på bussen till tibro och träffar joakim. skönt att kunna snacka med dig som kompis. jävligt skönt.

kollade runt i datan och hittade 2 gamla bilder från förra året & förra sommaren. haha.


martina ♥

2010-06-22 @ 20:15:00

jobb, jobb, jobb. och ja är glad. här kommer ett par störda kort på mig och martina. bara för att vi hade så kul. haha. vi är som vi är =) älskade martina.


örlen & örlen

2010-06-20 @ 19:28:47
fredags, jobb & vidare till örlen och där väntade fest. eftersom fredrik fyllt år, grattis till dig. i går åkte jag till emma och örlen igen. senare kom jessica, en promenad, fika vid vattnet, skratt och en övernattning väntade i hennes morfars stuga. vi 3. underbart. länge sen vi sågs, och de va så skönt att se er igen. sjukt bra helg. tack.

här är ett par bilder.







IHU

2010-06-20 @ 16:21:54

jag vet inte va som är upp eller ner. bak eller fram. höger eller vänster. ingenting.


i'm sorry.

2010-06-17 @ 17:39:35
gårdagen va de jobb, och sedan vidare till sjötorpa i skultorp och träffade ida,andreas och andrés. va med alex&tess en stund med. sedan for vi vidare till hentorp och hem till ida. efter mycket skratt skjutsade andreas hem mig. de kändes bra, att få tänka på annat. riktigt jävla skönt. utan mitt jobb & mina vänner, skulle ja inte klara de här. ni får mig att tänka på annat. tack. 
dagen idag, var de åter igen jobb, och nu vidare mot anna. får se va vi hittar på. skönt att få träffa dig och snacka. jag älskar dig vännen. nu får alla ha de bra i sommarvärmen, hejdå.

good, but not fine.

2010-06-15 @ 18:50:44


barnen tar nästa kol på mig. alla barn springer runt & skriker. under tiden ja är där, är de inte så farligt. men när ja kommer hem. ja tror att ögonen ska slocka vilken sekund som helst. men va gör man inte för pengarna. jobbet är ändå bra för mig, att få komma bort från alla ovälkomna tankar som susar runt i mitt huvud hela tiden. de är lika bra. och de känns väldig skönt då inte dom tankarna finns i mitt huvud. att bara fokusera på mitt jobb och de jag ska göra. nu väntar en portion mat, en lång dusch, och sedan är de inte lång tid kvar tills ja ska krypa till kojs. nu har inte ja något mer att bjuda på. ha de bra.

måndag,14 juni

2010-06-14 @ 17:56:41
jag som trodde att tårarna inte hade något mer att bjuda på. jag hade helt fel. nu är dom här igen. jag vet inte vad jag ska göra med mig. igentligen orkar ja inte lägga ner energi på all den här skiten. men jag vet inte va jag ska göra. jag blir helt galen. tokig. jag kan inte se oss ifrån varandra. de va ju vi. vi som hade de så bra. jobbet idag, fick mig delvis på andra tankar. men då&då kom dom tillbaka. tankarna på dig. jag har ingen ork. jag orkar inte.

I don't wanna feel the way that I do,
I just wanna be right here with you,
I don't wanna see, see us apart,
I just wanna say it straight from my heart:
I miss you...

373 dagar, de va den tiden vi hade.

2010-06-13 @ 14:19:05
ja, livet blir inte alltid som man har tänkt sig. man tror sig känna någon. men icke. de höll i 373 dagar. nu är de slutslutslut. jag blir galen, tokig, helt förvirrad. att inte längre veta att de finns någon där. du har nästan alltid varit ett stöd för mig. nu är du borta. föralltid. känns så jävla konstigt. gårdagen va värst. efter 5 timmar med tårar ner från min kind. kunde ja inte få fram några mera tårar. min ögon va då igen klistrade och kinderna kändes som sten. de va hemskt. kunde inte ens hålla tårarna inne när man är bortbjuden. usch.

men jag måste påpeka att jag har VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER! ni är verkligen GULD värda. ni är ett enormt stöd för mig! jag älskar er allihop. utan er, vet jag inte vad jag hade gjort. jag är på något sätt glad. de ju faktiskt sommarlov. och nu mina älskade vänner, ska vi göra de till de bästa! och snart kommer min erica hit och vi ska ordna en riktigt härlig grejj. senare kommer även tess,philip,ida & franchesca. och grattis francesca btw på 16-års dagen igår! hoppas på en toppen kväll. imorgon drar ja på jobb. känns gött att komma på bättre tankar som mina vänner hjälper mig med. PUSS PÅ ER!

s-o-m-m-a-r-l-o-v

2010-06-12 @ 14:01:33
de har varit mycket nu dom sista dagarna med skolavslutning, student & sista natten med gänget. nu är i alla fall vasa tiden helt över. aldrig mer 9 epsilon, aldig mer anders&helena, aldrig mer vasaskolan, aldrig mer sal 406. lite tragiskt. ganska mycket faktiskt. men jag är ändå glad. de är ju faktiskt sommarlov! och detta ska bli de bästa någonsin, får man verkligen hoppas. ikväll drar jag till johan.

här är ett par bilder från skolavslutningen och studenten för kusinen therese.
mark emmie & jonna

felicia & muskiläraren charlotte

erica & philip med summernights kören.

niclas, emma, malin & henrik.

jonna, lovisa & malin

några från klassen.

anders & klassen

klassen

den sista kramen från anders.

jag & syster martina

martina

kusin therese

therese längst till vänster.

therese

1 dag, 1 dag kvar.

2010-06-09 @ 11:33:15
sjuk och de blev inget billingehus för mig idag. sista husetsdag på vasa och ja kan inte va med. men sånt är livet. imorgon ska ja ta mig till skolan. eftersom de är sista dagen. för vem vill missa skolavslutningen? haha.
så just nu ligger ja i sängen och tar de lugnt. de är ändå rätt mysigt. eftersom vädret inte har något att bjuda på, kan de inte va så speciellt kul på billingen och bada. haha.

en grymt fin bild enligt mig från liseberg, på bilden victoria & fotograf är franchesca.

vad som än händer,jag älskar er

2010-06-08 @ 12:59:54
sjuk. sista veckan och ja är sjuk. men de ska inte hindra mig, får ta och knarka alvedon och gå till skolan i alla fall. slutade halv 11 idag. fick i mig en pizza. åkte hem, och vilar nu inför kvällen, då de är avslutningsmiddag. morgondagen, betår av att epsilon&delta åker upp till billingehusbadet och är där hela dagen. och på torsdag, SKOLAVSLUTNING.

bara för att ja saknar spanien, men de är ungefär bara 7 veckor kvar så drar familjen ehn & familjen leijsson till cypern! bilder från spaninen förra sommaren. jag älskar er.











tre halva dagar.

2010-06-07 @ 15:47:14
halv 2, va denna skoldagen slut. 4 lektioner. engelska & vi kollade på lägerskolan sen 6:an som våran lärare hade spelat in. so&film. ea, sitta på en stol och låta tiden rulla. svenska& vi fick tillbaka klassensbok och lite andra uppgifter. såg även klart filmen "älska mig" grym! alla satt och grät vill ja lova. ringde även mitt sommarjobb nyss, och de känns rätt skönt att de är klart. känns varmt välkommen där, och de känns väldigt bra.

nu ska jag ta och vila, eftersom ja har åkt på en rätt jävla förkylning. hoppas den inte uvecklar sig. jag vill helst hålla mig frisk, nu när de är skolavslutning på torsdag. hejdå.

jag är galen, sjukt kär&galen

2010-06-06 @ 19:29:57
ingen kommer någonsin förstå vad jag känner för dig. INGEN. har aldrig känt ett sånt band till någon förut. du har gjort mitt liv, till något fantastiskt! du är någon jag tycker väldig, väldigt mycket om. tiden går fort när man har roligt. 1 år&4 månader för att va exakt, så länge har de varit vi om man lägger ihop allt. 13 augusti 2008, va de vi för första gången. hade aldrig varit lyckligare. den 4:e december 2008 gjorde vi slut. och den 4:e juni 2009, blev de vi för fjärde gången. och de har hållt tills nu. de har gått galet fort! vad som än händer, kommer du ha en stor betydelse för mig.
JAG GALET MYCKET ÄLSKAR DIG



en natt i tibro hos min älskade joakim, kollat en cheeruppvisning, och bara allmänt umgåts med människor man tycker om. vädret finns inget att klaga på heller. ligger just nu i sängen och lyssnar musik, och bara tar de lungt. nu väntar en skoldag till halv 2 imorgon. sen är alla vanliga skoldagar över. föralltid på vasa. resten av veckan betstår av på tisdag, städning bara och så slutar vi 11. och på kvällen avslutningsmiddag. på onsdag är de husetsdag och den tillbringas med epsilonhuset förmodligen uppe på billingebadet. och på torsdag, är de maskerad& skämtlekar osv. innan vi slutar. på kvällen är de skolavslutning, och sommarlov!

lördag

2010-06-05 @ 17:28:36
dagen igår, hade jag och min älskling 1 år! de firades med god mat och massa underbart mys med honom. dagen idag, har tillbringats först med syster och en tripp till stan. sedan har jag bara legat i gräset hemma med syster och varit sociala med mamma och pappa som fixade lite i trädgården. så enormt härligt väder. nu ska vi äta god mat, och sedan får vi se om ja åker till min älskling, och om ja sover där med. ha de fint i sommarvädret. puss

liseberg.

2010-06-03 @ 19:32:45
bilder från klassresan igår. tyvärr så tog jag inga kort på liseberg. la min kamera i fel väska. så de får duga med kort från tåget& timmarna innan liseberg.




















torsdag

2010-06-03 @ 15:29:18
efter en skön dag igår på liseberg med klassen hela dagen, från 9 till halv 1. är ja rätt trött. de blev inte bättre när klockan ringde kl 7 imorse. tema dag, och de var bara att palla sig ner till stan. lyssnade bara på en som hade varit med i andra världskriget och sen såg vi en film. sen fick vi åka hem. nu ringer ja som en galning till mitt sommarjobb, men får inget svar. ska ta bussen ner till stan nu. bilder från klassresan kommer förmodligen ikväll. imorgon är vi bara halv klass eftersom att de är massa student. bye

1 juni, tisdag

2010-06-01 @ 20:33:07
tog en löparrunda med mamma nyss. går verkligen inte bra. redan efter 1 & en halv kilometer, går de bara inte längre. jag kan lixom inte andas. medicinen hjälper, men inte så värst mycket. så resten av rundan, fick jag gå. tog sedan en lång varm dusch och åt god mat. sitter nu i sängen och ska snart gå och packa inför morgondagen. då 9 epsilon drar till liseberg. utan lärare, bara vi. kommer äga. och vädret ser också ut att bli bra. oh, va ja längtar. vi kommer också hem halv 1 på natten eftersom vi tänker ta de sista tåget hem. illlll gött. ska nog ta och lägga mig tidigt idag. vill ju vara pigg imorgon. hihi.

här är en bild på mig och ida från förra året på liseberg då jag,ida,franchesca och josefine åkte ner =)

sol sol, srålande sol.

2010-06-01 @ 16:40:18
skola idag. började med so & film. vidare till läsning i no: salen och åter film. hade sedan ungdomskunskap och kollade åter igen på film. eftermiddagen betog av matte, då vi fick tillbaka vårat matte prov och sen satt vi bara och snackade om morgondagen. på tyskan senare va de film igen och sedan var de klassråd. så vi 2 tiden cyklade vi hem. och vad har hänt då? jo såklart så ska något gå fel. de va punka på min cykel. så de va bara att vandra hemåt. sitter nu här och ska idag igen, ta en löparrunda. de behövs kan ja säga.

imorgon åker vi på klassresa till liseberg. åh, vad ja längtar. slippa skolan. & på torsdag har vi tema dag, då blir de heller ingen skola. man kan inte annat än att va glad. ska åter ta och sätta mig i solen ute. hejdå

RSS 2.0