NU TAR JAG HELG

2012-06-29 @ 16:15:41
Nu är det helg för min del. Nu så är jag ledig lördag & söndag. Har nu hjälpt pappa med lite saker. Ikväll blir en kväll hemma med mamma, pappa och Patrik. För imorgon åker jag och Patrik till Göteborg och stannar där på hotell. Ska bli så skönt!
 
Imorgon så är det även bröllop nere i Kungshamn för min kusin som gifter sig. De ska gifta sig på klipporna vid havet och jag hoppas de får bra väder! Tyvärr så är inte jag och martina bjudna, men mamma och pappa är. Önskar henne och hennes kille all lycka!!! 

DÅLIG UPPDATERING

2012-06-28 @ 15:49:13
Torsdag är det idag. VIlket betyder att det SNART är helg. Jobbar bara imorgon, sedan går jag på helg. Då åker jag och Patrik till Göteborg för att sova på hotell osv. Ska bli så sjukt underbart! Har som sagt jobbat idag och ligger nu i soffan helt utslagen. Lär nog somna tidigt idag. I alla fall så ska jag gå på en promenad tillsammans med Evelina ikväll, ska bli väldigt skönt! Ha det bra alla.
Gammal bild. Vi är rätt snygga. 

ÄR DET SOMMAR ELLER?

2012-06-25 @ 10:45:57
Svaret på frågan är nog.. Nej. Det känns verkligen inte som sommar. Vilken tur att vi faktiskt bokade en resa i sommar så att vi i alla fall kommer att få ha lite sol och värme. Har nog inte tänkt göra något speciellt idag innan jobbet ikväll. Ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. Lika gött det.
Åh, bilder från förra sommaren från Kungshamn då vi spenderade sköna dagar i mina kusiners stuga. Det var skönt de... 

LITE BILDER FRÅN VÄRING PÅ MIDSOMMAR

2012-06-24 @ 21:48:12
Lite bilder från Midsommar. Dock var jag och Patrik bara med halva dagen, så andra delen av dagen agerade Martina fotograf. För vid 5 på midsommar for jag och min älskling vidare till Elin och Magnus. Har varit en väldigt lugn helg i Falköping. Inget direkt roligt väder att hurra för. Är nu hemma och kikar fotboll. Ska snart sova, tänkte nämnligen sova ut imorgon innan jag beger mig till jobbet på kvällen. PUSS 

MAN LÄR SIG AV SINA MISSTAG

2012-06-23 @ 12:48:31
Bloggen kommer i sista hand nu tråkigt nog. Har varit ledig måndag till onsdag och i torsdags så började jag jobba. Efter jobbet tog jag mig ner till Anna en stund innan Patrik anlände. Vi åt grillat innan vi for till Falköping. Igår var det midsommarafton. Åkte först med familjen och Patrik till väring där trevliga människor befann sig. Avslutade sedan kvällen hos Elin & Magnus. Idag är det lördag och det ser inte ut som att vädret har något att erbjuda. Vi får se hur denna dagen slutar. Ha en bra lördag!

ONSDAG

2012-06-20 @ 10:45:29
Onsdag idag. Sov hos Patrik inatt. Så imorse gick vi upp klockan 6 eftersom Patrik skulle jobba och jag åkte då hem. Hoppade på bussen 06.45 till Skövde. Gick därifrån till mammas jobb och satte mig där lite i väntan på att få gå och träna på Rehab. Sista gången jag tränade med min sjukgymnast innan sommaren. Nu i sommar kör jag själv och i höst ska jag tillbaka till Rehab. Känns så skönt! Är i alla fall trött efter mitt pass på Rehab. Har nu ätit mormors älskade rabarbergröt till frukost och ska nu gå och ta en dusch. Sedan får vi se vad jag hittar på denna onsdag :) 
♥♥♥

JORDGUBBAR

2012-06-19 @ 14:56:24

Var på stan med mamma en stund idag. Köpte lite jordgubbar som jag nu tänkte avnjuta. Andra dagen nu som jag är hemma. Känns konstigt och ensamt. Alla andra jobbar och här sitter jag. Men på torsdag börjar jag med att jobba. Ikväll åker jag till Patrik och är med honom lite. Ha det bra!

LITE NYTT OCH FRÄSCHT

2012-06-19 @ 14:47:05

Lite nytt som jag inhandlade i helgen.

MÅNDAGEN DEN 18/6

2012-06-18 @ 10:17:14

Haha, förra gången vi var i Grekland. Fast då besökte vi Kreta. I år blir det ön Zakynthos! Snyggingar må jag säga! 

Mitt sista sommarlov nu då! Hoppas verkligen på ett skit bra sommarlov. De första dagarna på sommarlovet blir lugna. Jag jobbar bara på torsdag den här veckan. En chill början. Idag ska jag städa lite och plocka undan. Sedan tänkte jag ta en springtur kanske. Ikväll åker vill för att ta nya pass!

BRA START PÅ SOMMARLOVET

2012-06-18 @ 09:52:30

I Fredags började sommarlovet och då tillbringade jag eftermiddagen tillsammans med Evelina. Vi förberede och ordnade innan Anna, Becka, Emelie och Erik skulle komma och äta med oss och så. Härlig kväll! 

I Lördags så blev det upstigning tidigt då jag, mamma och pappa åkte till stan och bokade en resa till Grekland! Så skönt. Sedan gick jag och mamma vidare på stan och shoppade lite. Blev en del saker! På eftermiddagen åkte jag till Patrik och vi grillade och kollade på film. 

I går, (söndag) så hände inte speciellt mycket. Jag och Patrik bara tog det lugnt. Patrik körde mig sedan till stationen då vi möts av försenade tåg i flera timmar. Då bestämde sig Patrik för att köra hem mig. Allt gick bra tills vi kommer till Skövde, då vi tydligen fått punka på ett av hans hjul. Så vid 10 åkte vi till mormor och morfar för att byta däck. Jag och pappa åkte hem, och Patrik åkte hem. När vi kommer hem inser jag att min väska fortfarande ligger i hans bil. Så då åkte vi till Grevagården där Patrik stod för att hämta väskan. Men vid 11 var vi äntligen hemma.

SOMMARLOV!!!!!!!!!

2012-06-15 @ 13:36:37
Nu är det äntligen SOMMARLOV! Var i skolan i 1 timme för att äta tårta och träffa klassen och lärarna en sista gång. Kan inte fatta att vi inte ska till skolan mer nu på flera veckor. Nästa gång jag går till skolan så går jag i 3an! Herregud! Iaf så cyklade jag, Evelina och Erica ner till stan och kikade runt efter skolan. Ikväll går jag ner till Evelina och Anna och så får vi se vad som händer. Ha en bra fredag!! 

SISTA DAGEN NU

2012-06-14 @ 14:13:13
Nu är allt som kallas skola snart över. Imorgon ska vi bara till skolan för att få betyg och äta tårta! Slutade tidigt idag vilket var skönt. Ikväll ska jag till Vasaskolan till deras skolavslutning eftersom Martina går ut 9an nu. Patrik kommer nog även dit. Efter sen kommer mormor, morfar, farmor och farfar för att äta gott och så här hemma! 

Bilderna är från skolan idag på omvårdnadslektionen då vi testade lite olika sprutor. Nu ska jag vila lite innan jag åker ner. Ha det bra! 

TITTA PÅ DEN HÄR!

2012-06-13 @ 17:01:30
En minut lång bara. Börjar nästan gråta, så söta barn!

DEN NI!

2012-06-13 @ 16:44:53

Image and video hosting by TinyPic

Man lär sig alltid något nytt.


HOTELL

2012-06-13 @ 16:24:24
Min studentpresent till Patrik var en hotellövernattning i Göteborg. Igår bokade jag vår natt. Om 2 veckor blir det. Gud vad skönt! Bara jag och Patrik i Göteborg. Utan att behöva tänka på något. Bara vara. Gå runt och äta gott. Åh vad jag längtar♥

ÄNTLIGEN ÄR ALLT ÖVER I SKOLAN

2012-06-13 @ 16:03:48
Tog en myskväll tilsammans med Anna, Evelina och Erica igår. Glass&jordgubbar! Trevlig kväll.
'
Idag har jag i alla fall gjort mitt sista prov! Nu har jag ingenting mer att tänka på ända fram till oktober typ eftersom vi har praktik när vi börjar direkt. ÄNTLIGEN. Har fortfarande kvar en slags ångest över att jag måste plugga, men nu finns det inget! Får helt enkelt lära hjärnan att den faktiskt ska ta en paus från skolan. Ikväll händer inte mycket. Kanske städa lite och så inför Martinas skolavslutning imorgon. Ska i alla fall lägga mig tidigt ikväll. Känner mig trött efter allt nu i skolan och så. Ha det bra!♥

12/6

2012-06-12 @ 14:16:45
Tisdag. Var idag på förmiddagen ut och hade friluftsdag tillsammans med Vård och omsrorgs ettorna. Anledningen till detta var för att jag hade missat en halv dag där. Satte upp vindskydd och tände en eld. Efter det, så kom pappa och hämtade mig för att köra mig till skolan. Men på vägen till skolan får jag reda på att vi inte har några lektioner och att alla dratt hem. Så då åkte jag med hem. Det var kanske lika bra det, för FYYYYY vad jag luktade rök. Fick duscha med tvål och shampoo flera gånger, men det känns ändå inte som det gått ur...

Sitter nu och pluggar inför det sista provet imorgon. Känns så himla roligt! Är väldigt trött och seg idag också. Ingen energi här inte....


STUDENTBALEN

2012-06-10 @ 18:46:49
Tog lite bilder på Henrik och hans baldejt idag. Kan nu säga att efter att ha kollat på när alla gick in på balen så är jag så sjukt trött i benen, men det var värt det eftersom alla var så sjukt fina! De höll på i hela 2 timmar. Men nu är jag hemma och har ätit lite. Igår kom Patrik till mig på kvällen och sov här. Idag åkte han hem tidigt innan jag skulle åka iväg för att ta kort. Ska nog bara ligga i sängen ikväll och ta det väldigt lugnt. Imorgon är det skola igen, sista veckan nu som 2:or!

SOL & REGN

2012-06-09 @ 18:09:14
Vid 12 var vi hos Louise tillsammans med släkten för att fira henne. Mysigt! Vid 4 åkte vi hem och då åkte jag och mamma och övningskörde i någon timme. Känns som att det går framåt i alla fall. Körde runt i Hentorp och runt lite. Har en del att öva på, men det viktigaste är att det går framåt! Nu tänder pappa grillen vilket menas med att det blir grillat ikväll! Fin fin lördag!

GRATTIS LOUISE

2012-06-09 @ 00:30:00
En bild på min syster och min kusin Louise. GRATTIS på 18-års dagen Louise!

GRATTIS MIN FINA TILL STUDENTEN!

2012-06-08 @ 22:01:47
Då har min älskling tagit studenten. Känns lite konstigt. I alla fall så åkte jag till honom igår kväll och stannade över natt. Imorse vid 7 så åkte han iväg och jag sov då vidare en stund till. Sedan var det även dags för mig att gå upp och påbörja allt. Jag, Patriks syster och hennes kille började då förebereda allt som skulle förberedas. Klippa björkris, blommor, blåsa upp ballonger och så vidare. Sedan åkte vi in till Patrik för att möta upp honom på torget. Efter det var det student"kalas" hemma hos Patrik med god mat osv. Vid 8 kom mamma och pappa förbi och lämnade en present och tog med mig hem. Så nu ligger jag i sängen och tänkte kika tv ocg bara ta det lugnt ikväll!
'
Imorgon blir det ganska tidig uppstigning eftersom min kusin Louise fyller 18 och ska ha kalas på förmiddagen!!

LISEBERG

2012-06-07 @ 16:31:59
Såhär var min dag på Liseberg igår. Galet bra dag! Är fortfarande trött efter gårdagen, men vad spelar det för roll när vi ändå är lediga imorgon? Gick i skolan idag som vanligt. Slutade vid 2 efter engelskan. Ganska skön engelska lektion. Vi var 6 personer på lektionen! Gjorde lite lekar osv. Det gjorde inte mig något att stanna i skolan eftersom jag inte hade något bättre för mig.
'
Min klänning har fortfarande inte kommit och jag är så arg och ledsen. Den kommer tydligen inte tills imorgon heller. Såå, nu får jag rota fram något ur garderoben för att ha på Patriks student imorgon. Ibland blir man bara arg. Om någon timme åker jag till Patrik för att sova där. Men först, ska jag hoppa in i duschen för att raka benen och göra mig fräsch!

I SKOLAN DENNA TORSDAG

2012-06-07 @ 09:35:12
Tillbringade nationaldagen i Göteborg på Liseberg tillsammans med Jenny och Jessica. Sjukt roligt dag! Bilder från hela dagen kommer senare sen när jag kommer hem. Somnade äntligen vid halv 1. Gick upp tidigt idag eftersom det var skola klockan 8. Blir förmodligen en kort dag i skolan med massa inställda lektioner. Sitter nu på en håltimma tillsammans med Jenny och försöker "plugga" inför det sista provet vi har på onsdag. Det går inte så bra tyvärr :/

Ikväll åker jag till Falköping och till Patrik eftersom att han imorgon tar studenten!! Så ikväll innan jag åker till honom ska jag fixa det sista presenterna. pusspuss!

 

1 ÅR

2012-06-05 @ 16:00:08

Galet vad allt gått fort. Jag älskar dig.

DEEP

2012-06-05 @ 15:39:22
Att man kan känna såhär. Är så trött och arg. Att det ska vara så himla svårt. Jag känner mig så ledsen. Allt slit, gav inget. Åh, vad jag är trött på det här!! Vill ikväll bara krypa under täcket och bara vara där.

Jag borde vara glad idag. En stor del av mig är glad egentligen, fast just nu ligger detta och trycker över mig. Jag och min älskling har varit tillsammans i 1 år idag. Jag är glad, fast det kanske inte syns. Jag älskar i alla fall honom, så sjukt mycket.

FRÅN TOPP TILL BOTT

2012-06-04 @ 19:12:20
Kör ett inlägg från mobilen. Dagen började bra och jag var på bra humör. Var på rehab 07.45 och började min träning. Gick sedan upp till skolan för 3 lektioner. När jag sedan kommer in på en lektion så får jag reda på att jag kanske får G i kursen när jag fått VG på allt annat utom 1 sak då de blev G. När man kämpat så på alla saker för att få ett VG. Så har nu suttit några timmar med en jäkla uppgift för att visa att jag kan nå VG. Men den känns inget bra! Där rasade min dag. Mitt humör är i bott. Tog i alla fall med min syster till stan för att sola några minuter och för att rensa tankarna. Har nu fått mat i magen och ska nu hoppa in i duschen, för att sedan lägga mig i sängen och kolla på tv. Ingen mer bb nu då. Vad ska jag nu kolla på? I alla fall, är väldigt trött, så det blir nog sova hyfsat tidigt i alla fall! Ha en fin kväll!

SÖNDAGSÅNGESTEN ÄR HÄR

2012-06-03 @ 15:23:36

Underbar kväll igår tillsammans med min Patrik. God mat, god efterrätt och en bra film här hemma själva. Hur underbart som helst. På kvällen och natten agerade vi taxi. Hämtade Martina i Tidaholm och mamma och pappa på en fest. Var äntligen hemma vid 2 på natten och då somnade vi båda två med en gång. Vaknade sedan vid 12 idag. Det var skönt vill jag påstå! Har idag bara varit en sväng på Biltema men annars har inget speciellt hänt. Ska nu plugga på ett prov tills imorgon och kanske övningsköra senare sen. Ikväll väntas BB-final. Varje söndag drabbas jag av en sjuk söndagsånest. Spelar ingen roll att vi snart slutar, för söndagsångesten vill ändå inte ge med sig.

Ha en bra söndag!


FIRANDE

2012-06-02 @ 17:41:35
Lördag. Har varit med min finaste idag. Igår när han kom så fick jag ett paket av honom. VÄRLDENS FINSTE ÖRHÄNGEN OCH HALSBAND. De var så sjukt fina och bilder kommer nog imorgon. Anledningen till detta då? Jo, på tisdag har vi varit tillsammans 1 år, men vi kör firandet idag! Har bakat, och nu förbereder pappa det jag och Patrik ska äta ikväll. Snart skjutsar vi mamma och pappa på fest innan vi börjar laga mat. Vill till att inte somna ikväll, speciellt inte Patrik eftersom vi har lovat natt-skjuts från Tidaholm för att hämta Martina och så ska vi även hämta mamma och pappa på festen. Men innan, hoppas jag det blir en toppenkväll tillsammans med min älskade!

17.30

2012-06-01 @ 17:30:27
Ytterliggare lite pengar in på kontot. Fick nämnligen hem ett brev från försäkringsbolaget och anledningen var min sveda & värk som jag nu stått ut med ett bra tag. Nu i efterhand känns det bra att jag faktiskt får lite kompensering för allt som jag stått ut med. 7 besök på olika sjukhus (operationer och besök hos läkaren) har jag kommit fram till bara 2011. Men helst av allt hade jag sluppit att vara skadad.

Kul väder. Har nu suttit vid datorn med mamma och kollat lite kläder och så på internet. Klänningen som jag beställde var för stor så skickade efter en ny + en till klänning. Kunde inte bestämma mig. Men i slutändan så kommer jag bara att behålla 1. Känns bättre och välja om man får testa den först. Happ, så får det bli! Snart blir det god mat med familjen innan jag drar till Anna.

FÖRSTA JUNI

2012-06-01 @ 12:42:46
Och det känns verkligen inte som sommar. Tråkigt väder och kallt. Hoppas att denna värme som var här förra veckan återvänder! Nu är det fredag och har haft 2 lektioner idag och sitter nu på en håltimma för att invänta den sista lektionen. Där väntas prov. Ett sammanslaget prov i både skydd och säkerhet & socialpsykiatri. Lite om kriminalvården, fängelser och brott blandat med borderline och psykopater. Detta blir bra ;) Ikväll ska jag träffa Anna! Mycket mysigt :)

Det galet vad tiden går fort. För 1 år sedan var jag i Stenungsund vid västkusten i strålande sol tillsammans med släkten för att fira min kusins student. Det har gått så fort. Skulle inte skada att spola tillbaka tiden lite.

RSS 2.0