oväntat.

2010-04-30 @ 12:24:44
handbollsavslutning igår kväll, sedan vidare till skultorp till sofia,louise,anna & sofie. riktigt kul! skulle ta bussen hem vid halv 1, men den kom aldrig. sådå blev de att övernatta hemma hos sofia, men de gick de me:) och eftersom de är studiedag idag igen så blir de att vila, och ikväll blir de folk. och senare vidare ut till skultorp igen.

cypern-10 ~ längtar
onsdag.

2010-04-28 @ 15:40:12
ska snart förmodligen dra mig ner till stan och möta min älskade, åker nog hem till mig och myser lite, för han har tävling i helgen, så de blir våran "lilla lördag" idag. en jävla massa prov & sånt i skolan nu, vilket suger. imorgon bär de i alla fall av till tibro, handbollsavslutning. efter de drar ja nog förmodligen vidare till anna,sofia&louise, vi får helt enkelt se va som händer. stannar i så fall där hela kvällen. & på fredag väntar studiedag & senare på kvällen partyy!

is it true?

2010-04-24 @ 22:59:03
gårdagen blev inte helt så som jag hade tänkt mig. började med att jocke kom, menhan åkte nästan lika fort som han kom. drog ner till stan, träffade coffe & nisse lite & efter de gick ja en runda på stan med jane & clara.
& idag åkte ja och martina ner på stan på förmiddagen. och på eftermiddagen drog jag till tibro till rebecca, massa kul. åkte inlines åt bullar & korv. och massa goa skratt! börjar känna mig en aning trött,och vi får se hur längr till jag orkar va vaken. bye.

fredaaaaag

2010-04-23 @ 16:52:21
härliga fredag. äntligen hemma från skolan. som alla andra fredagar så är dom inte så roliga. slutar halv 4, med ett mer eller mindre späckat schema i skolan. så nu väntar man på joakim, tar de lugnt & och sen får vi se va som händer. adjö

har verkligen inte orkat.

2010-04-21 @ 18:04:52
förlåt, men ja har inte orkat blogga dom sista veckorna.. men nu tänkte ja försöka igen. dagen har betått av studiedag, har inte gjort ett piss! vilket har varit jäkligt skönt. gårdagskvällen spenderades med bra sällskap. anna,sofia&louise. en bra film och massa godissss! ska bara kolla igenom läxorna lite. jag har verkligen ork till dom längre. kvällen är ännu inte planerad, får se va som händer.

en bild på mig och min älskade ♥ jag saknar dig joakim.