goo natt

2011-03-31 @ 21:02:08
torsdag=ledig & det firades med en FET sovmorgon. åkt till mormor & morfar och ätit mig lite fetare. tycker inte om att all goó mat ALLTID ska lägga sig på magen. borde inte få vara såå. har &så kört en hårdkörare hos sjukis (=sjukgymnasten) i 1 & en halv timme.

nu ska jag kika på vad tvn har att erbjuda ikväll & sedan ska jag sova. för imorgon börjar jag 7. så jävla fucking underbart. åh, vad jag älskar att vakna av att klockan ringer halv 6 och dra av täcket och bara känna hur underbart varmt de är! fasen asså. men jag gillar det jag gör. det är bara de jobbiga steget som man ska ta upp ur sängen som INTE lockar mig så värst mycket. goo natt

& JUSTE, GRATTIS EMMA BAJSKORVEN FRIDELL PÅ DIN 17-ÅRSDAG!
i år glömde jag inte av det. grymt pinsamt eftersom jag glömde av de förra året. pinsamaste jag gjort nästan, när jag glömde av min bästa kompis födelsedag. fyfan johanna!


30 mars

2011-03-30 @ 19:14:18


jobb mellan 7.30 & 16
imorgon är jag ledig då! & då ska jag ta en riktig sovmorgon! vid 11 åker jag till mormor & morfar för att ta lite 11-fika och bara umgås med dom några timmar. får passa på nu när jag är ledig! på eftermiddagen drar jag till sjukis igen och tränar!

ikväll ska jag bädda ner mig under täcket och bara kolla på tv. ska bli underbart.


sam, min gamla so-lärare

2011-03-30 @ 16:47:24

det har blossat upp en jäkla debatt nu överallt. men jag kan säga att jag är HELT EMOT sure som han heter som har kritiserat sam. han tycker inte att lärare ska vara tattuerade och ha töjningar i örat osv. men va fan, att du bara kan gå och dömma folk efter hur dom ser ut. om du inte viste det, så är det insidan som räknas. och hans kunskap innom ämnet SO, är sjukt bra! sam är verkligen den bästa läraren jag har haft. helt klart! för jag har haft honom i 3 år på vasaskolan. det finns ingen som han, han är verkligen helt klart bäst! blir så irriterad på det här. jag läste om det här i tidningen i lördags, såg honom på nyheterna igår, och idag när jag skulle bädda sängen på jobbet så hörde jag honom på radion. och du har helt rätt!

min syster var även med på tvn när repotaget om sam var. haha jag höll på att skratta ihjäl mig när min syster berättade vad han hade sagt. STURE som han heter, hade upptäckt sam i matsalen på vasaskolan och genast tyckt att han var olämplig lärare, utan att ens pratat med honom. och vet ni vad sam sa?
"åt jag något olämpligt? jag förstår ingenting!"

stå på dig! du vet att du har alla med dig. & jag kan säga att jag saknar att jag aldrig mer kommer att gå till dina underbara, roliga SO-lektioner. bajjs asså. DU VAR HELT KLART BÄST! HELT KLART!! alla skulle ha dig som lärare...


i'm 2 cool 4 school

2011-03-29 @ 10:55:35
a det stämmer. jag är för bra för skolan! på sätt & vis i alla fall.
försov mig idag eller jag trodde då att jag skulle vara hos sjukis klockan halv 10. men jag skulle vara där 9 så jag hade en halvtimme på mig innan bussen gick. men det funkade, för jag hann i alla fall.
.
tränade hos sjukis. och nu har jag kommit hem, ska ta min andra dusch för idag nu. sedan stoppar jag i mig lite FÖDA & trallar ner till jobbet! && jag trodde jag skulle spy på vägen från sjukis, jag är som sagt inte van vid att träna nu och nu får jag börja ta i ordentligt på min träning, vilket gör att min mage inte rikigt hänger med i svängarna! fast jag får nästan skylla mig själv, för saken blev inte bättre av att jag sitter och spelar spel på bussen hem! heheheh
.
en dag i sommras.
.

i need you

2011-03-28 @ 19:20:31
varit ute med syster min lite. idag är det vår. igår när vi tog en promenad var det snöstorm. här ändrar vi snabbt!

jag älskar dig stumpelisa!


när vi gräver guld i usa

2011-03-28 @ 17:50:02
vad var den snön till för? ingenting.

hej på dig kära huvudvärk! i alla fall har jag jobbat idag. 7-4
gick hem i vårvädret och det var underbart skönt! imorgon trodde jag att jag kunde ta sovmorgon eftersom jag jobbar eftermiddag/kväll men kom på att jag måste till sjukgymnasten på morgonen och träna lite. men vad gör man inte?


ey

2011-03-27 @ 14:43:45
grymt bra kväll igår tillsammans med jessica, anna & jenny. film & massa skratt. detta får vi göra om brudar!
.
idag åkte vi ut till mormor & morfar och jag stoppade i mig några våfflor och andra goda saker! mummmms. hihi. kvällen får vi se vart den tar mig! har inga direkta planer, men vi får se. imorgon väntas en ny arbetsvecka för mig. och då börjar vi med jobb från 7 till 4. känns bra. & endast 1 dag ledig.
.
grymt bra film! seee den =)
.

ready for you

2011-03-26 @ 18:23:49
en frukost på rådhuset med emmily & även en liten sväng på stan. NU har jag vilat lite & kikat lite handboll. IKVÄLL drar jag till stan och möter upp 3 grymma brudar och kikar en film. HA EN FIN LÖRDAG. kära vänner.


FREDAG

2011-03-25 @ 18:03:31
efter jobbet förut, så tog jag mig till stan och träffade ida & alexandra en stund och bara snackade lite och gjorde några ärenden. trevligt.

nu sitter jag här och fixar & trixar. försöker boka lite biobiljetter tills imorgon. hoppas jag gjorde rätt nu. för imorgon tar jag med mig en andersson, en welin och en hummerhielm på bio. grymt! MEN innan det ska jag försöka hinna med att träffa min saknade emmily en stund. tar med henne till stan och sätter oss och fikar eller något. jag saknar dig sötnos!

ikväll skulle jag egentligen till arenan och kika på min vänner som hade uppvisning. men jag orkade inte. så jag stannar hemma istället. så ikväll åker jag och mamma och köper lite pizza! mummmms


emmily i varberg ♥


love get down

2011-03-25 @ 17:38:46
nu är allt jobb klart för denna veckan. skönt. 2 lediga dagar. men jag kan ändå medge att det är lite tråkigt. de där lät dumt. men jag börjar faktiskt tycka om det jag gör. men jag vill hjälpa till, hjälpa folk & se till att folk har det bra. det känns verkligen rätt nu. & DET GILLAR VI. men nästa vecka blir det en hårkörare! jobb från måndag-söndag!


de gick upp, men vände lika fort neråt.

2011-03-24 @ 22:09:42
jadu. jag har nog inte att säga om läkarbesöket idag. ingenting. sur, ledsen, besviken. riktigt ledsen faktiskt. jag försökte hålla tårarna inne & det var på vippen att jag släppte ut tårarna på sjukhuset, men som tur var så höll jag kvar dom. FAN. fan för de här. livet är INTE rättvist. har inget mer att säga nu än att jag ska sova eftersom jag har förmiddagspasset imorgon. godnatt dåå på er



break me down

2011-03-24 @ 13:21:51
nu har jag varit hos sjukgymnasten och för fösta gången i år nästan fick jag svettas ordentligt! heee, vad trött jag blev! TACKAR GUDARNA FÖR DETTA. det var riktigt skönt!

nu har jag duschat lite och stoppat i mig lite mat som pappsen gjorde till mig. ska egentligen jobba nu men eftersom jag ska till doktorn behövde jag inte komma innan, utan jag kommer efter. så efter KSS blir det jobb till halv 9 ikväll. ska bli skönt.


saknar den här stumpan! jessica♥ på påsklovet är det du & jag!



snabbt snabbt!

2011-03-23 @ 22:29:20
äntligen hemma från jobbet nu, eller jag har varit det en stund nu ungefär sedan klockan 9. sicket väder det är ute, skrämmande! tuuuuur för mig att louise slutade samtidigt som mig idag då på jobbet så då kunde vi ta en liten promenad hem tillsammans. skönt att någon vid sin sida på vägen hem må jag säga!

imorgon ställer jag klockan på 8 för att åka och träna hos sjukgymnasten igen. efter det hem & äta och sedan direkt vidare till doktorn. efter doktorn börjar samma visa igen, då blir det jobb fram till halv 9 precis som idag.

nuu ska jag sova. sköönt. & ännu skönare att veta att alla andra är i skolan när jag ligger hemma och latar mig! HEHEHEHE.


en konstig bild från i julas. men det är ju bara jag.


jobba jobba

2011-03-23 @ 09:55:52
hörde att västerhöjd är lediga idag. KUL. för idag ska jag jobba jobba! men jag fick ju min lediga dag igår, så ska jag väll inte klaga.

vaknade vid 8 & pigg som en mört va ja med. de är ju bra eftersom idag blir det en lång dag på jobbet. 12.30-20.30. vilket gör att jag har hela förmiddagen att bara ta det lugnt. sköönt. för jag hatar att ställa klockan på morgonen. jag vill bara skjuta mig själv när den ringer. så att jobba så som jag gör idag, funkar för mig!

innan jag åker iväg till jobbet idag, så tar jag först och knallar hem till min 9 timmar yngre lillasyster.


en bild från när jag & ida var små. ni kan ju lista ut vem som är jag. joooo den som skriker, kanske?


why does it feel so incredible?

2011-03-22 @ 15:59:56
en dag i sommras. heeeehe. NU SKA JAG BRÄNNA LITE FETT. eller ja, jag ska cykla lite, gå i 5 min & göra massa övningar hos sjukgymnasten. men det räcker gott och väl för mig! blir trött och anfådd av bara gå lite. konditionen är på botten! kan bero på att jag inte sprungit alls sen den lilla olyckan i januari. konstigt! en sak som är bra är i alla fall att jag ska till doktorn igen på torsdag. på ett konstigt sätt längtar jag faktiskt. längtar tills allt ska bli bra igen.

nu hoppar jag på bussen som tar mig in till stan!
.

22 mars

2011-03-22 @ 11:30:34

mitt schema i 4 veckor framöver. nu blire jobba johanna! det är i och för sig bra att skolan förbereder oss på vad som väntar oss efter gymnasiet. att dom lär oss hur det verkligen är att jobba. i och med att jag kommer jobba 2 helger nu. jag tycker bara det är bra att jag nu får veta hur det egentligen är att jobba helger och sena kvällar.

solen skiner. det är tisdag. & jag är ledig. DET ÄR VÅR. går ut till pappa lite nu och äter. HUNGRIG! sedan tar jag mig ut i det fina vädret innan jag hoppar på bussen till stan och går till sjukgymnasten och tränar några minuter. HA EN FIN TISDAG KÄRA VÄNNER


kul hej!

2011-03-21 @ 15:24:50
syster ringde. åker förmodligen ner till stan nu för att möta upp henne och sedan går vi och klipper oss. KUL. NEJ. hwjdå 1 dm.

bromance

2011-03-21 @ 14:38:29
första dagen idag på praktiken är nu avklarad. började 8 och slutade 1. det är helt okej första dagen faktiskt! & IMORGON ÄR JAG LEDIG! så då ska jag bara vara hemma & ta det lugnt. & inga läxor har jag heller. detta börjar bra. nu går jag ut och sätter mig lite i solen. äntligen!



& våren är nu här! svettades som en gris för första gången i år när jag gick hem från jobbet! SKÖNT!



drop it to the floor

2011-03-19 @ 23:28:09

trött, galet trött, irriterad, skit trött, nervös, inre frustration & helt ensam. glad & pigg tjej. neeeeeeeeej. vill bara helst av allt sova och vakna upp någonstans. någonstans låååååååångt här ifrån. känns mig väldigt positiv här. jag mår bara inte bra av de här. jag vill så gärna bara spela handboll igen.

sätter lite musik i öronen & bläddrar igenom alla bilder som ligger i min dator.  




lite bilder från cypern, spaninen, danmark, min konfirmation & kungshamn.

man måste bara tycka om sin familj. GODNATT



okej, eller inte

2011-03-19 @ 22:05:39
2 tripper till stan. en med min martina & en med min andra lillasyster ida. fikade & snackade av oss. NU har jag ätit god mat, kollat på tv & bara allmänt haft trevligt med familjen.


jag&ida. en bild från cypern.

crazy banana

2011-03-18 @ 16:08:11

så var det med det. NU är skolan klar och det blir inge mer nu för ens efter påskolovet. känns lite tragiskt. men så kan det vara.

dagen började med prov som jag fick 1 fel på och resulterade i MVG. sedan gick jag till stan och sjukgymnasten för lite träning. & jag gör framsteg. kul att höra att träningen ger något! sedan var det dax för skolan igen och 2 lektioner skulle avverkas. & på måndag börjar jag min praktik. jarru, känns faktiskt lite konstigt.

NÄR JAG SOMNAR IKVÄLL, HAR JAG GJORT MIN SISTA LÄXA TILLS I MAJ!!

2011-03-17 @ 15:48:42
ja precis... idag ska jag göra min sista läxa. den sista läxan innan påsklovet!
HUR UNDERBART ÄR INTE DETTA?
.
nu sitter iaf min data-grupp i skolan och har datakunskap. & här hemma sitter jag. känns ju okejjj
nackdelen med detta är att jag börjar 8 imorgon med data-prov. (när alla andra har sovmorgon till 11) mindre kul ju. men mellan provet och innan skolan börjar passar jag på att gå ner till rehab och träna lite. man får ju utnyttja tiden på bästa sätt helt enkelt!
.
det känns lite tragiskt att det är sista dagen jag träffar min klass på 5 veckor imorgon. konstig känsla.

man måste roa sig på något sätt juee!

2011-03-16 @ 11:26:22
stannade hemma en dag till. men imorgon blir det skola igen. TROTS att jag låter som en kråka. dååå väntar ett data-prov på mig, matte-diagnos, samhällsredovisning & en samhällsinlämning! där ser ni vad jag kommer ägna mig åt den här eftermiddagen! alltid är det något. aldrig får man en lugn stund. bliiir skönt med praktik!
.

har hört att man kan äta hur mycket glass som man vill när man är sjuk

2011-03-15 @ 11:25:47
därför ska jag äta glass idag. MASSA glass. & plugga. justeeee... plugga vare ja.
.
nästa vecka börjar min praktik som jag ska ut på i 4 veckor, skööönt att slippa alla läxor och sånt i hela 5 veckor! eftersom det är påsklov när våran praktik är över. skönt att bara kunna gå till jobbet och känna att man inte har läxor som väntar på en när man kommer hem.
.
&&&& nästa torsdag ska jag till sjukhuset AGAIN. & denna gången ska vi kolla om de blir en operation till eller om jag istället satsar på att bygga muskler. hmm.. utan operation, blire väldigt svårt att komma tillbaka till handbollen iaf. jag har som sagt en del att tänka på nu.
.

07/08/09

2011-03-14 @ 16:09:52
snygga bilder från vasa-tiden och lite annat kraffs. hehehhe. SNYYYYGGGGA!
skulle plugga lite, men jag ORKAR INTE. min kropp orkar inte. tror jag går och lägger mig istället och försöker bli frisk. så får de bli. HEJDÅ



inget fel, alls

2011-03-14 @ 13:15:53
absolut inget fel! eftersom jag var sjuk igår och kollade på tv hela dagen, fastnade jag framför MTV och där var det maraton med "life of ryan" helt okej. helt okej.



det är alltid fel på mig

2011-03-14 @ 11:32:04
sover som en hund nu för tiden. vaknar heeela tiden. iaf så fick jag en underbar frukost på sängen av min fina lillasyster idag. eftersom jag fortfarande är sjuuker. pratar nästan lika dant som en kråka som är påväg in i målbrottet. så därför blev det ingen skola idag.


en juni kväll tillsammans med emma & jessica. emma på bild.
sommar nu???????????? JA TACK!

nu ska jag lägga mig under täcket och sova några timmar till. knarka lite halstabletter och snyta ur allt som finns i hjärnan. JOHANNANNANANAN! DU HAR 100000 läxor den här veckan med. inlämningar, prov och redovisningar. massa krav hit & dit. HUR SATAN SKA JAG LÖSA DETTA? jooo med en tupplur! jag flyr helt enkelt från problemen. mitt sätt att hantera saker. HEJDÅÅÅÅ PÅ ER


lite som en naken hund

2011-03-12 @ 15:06:38

en gammal bild från idas dator. kära vänner!

idag har den dagen, som jag aldrig ville skulle komma. jag har blivit sjuk. sjuk sjuk sjuk. fruktansvärt ont i halsen och på gränsen till feber. fick ett erbjudnade av evelina att vi skulle sets idag, men jag var tvungen att avböja. ligger nu i sängen efter en liten snabb tripp till stan förut. även fast jag var sjuk, så tog jag ett par alvedon och följde med eftersom mammsi skulle köpa ett par nya skor till mig. thank u mamma!

skulle åkt till skultorp efter, men det fick jag stå över för då sa kroppen tvärsäkert nej. skulle träffat min kusin som var på besök från västkusten. så istället har jag legat i sängen och kollat skidor heeeeeela eftermiddagen. med en pappa som servat mig med glass och annat gott, mums!


vailjbulle VS semla

2011-03-11 @ 16:34:08

sitter framför tvn nu och trycker i mig en vaniljbulle (som jag mer än förtjänar nu efter en dag i skolan, en jobbig natt och fruktansvärt smärta i halsen) , underbart gott! däremot, semlor (som min syster sitter och trycker i sig) är bland de äckligaste jag vet, därför köpte pappa en special till mig... hehehe.

nu hoppar jag snart på bussen te stan för att möta min stumpilumpa & sedan åker vi hem till henne för lite frdagsmys! rätt okej ju

dance alone

2011-03-11 @ 10:01:59

vaknade kallsvettig idag. drömde något som jag ALDRIG vill drömma igen. jag drömde att en i min närhet, miste livet & jag satt och tittade på. jag gjorde allt, men det räckte inte helt. usch! började nästan gråta... har sovit väldigt oroligt inatt. vaknade vid 4 av att jag hade extreeeeeem kramp i benet. jag började nästan skrika. GALET ONT. dååå upptäckte jag även att jag hade extremt ont i halsen! inte bra. ingen bra natt så att säga.

iaf sitter jag hemma och väntar på att kunna ta mig till skolan. för idag börjar jag 11, och slutar halv 4.
skydd och säkerhet, engelska & samhäll är det som står på schemat. KUL JU, nää


ikväll blir det nog den stumilumpan till höger om mig.

först kändes det bra, men det var för bra för att vara sant. som de brukar vara. samma gamla vanliga visa. om & om igen.


GALNA

2011-03-10 @ 15:27:32
där ser ni min och martinas dag igår. roligt hade vi! hehehe
om ni undrar varför det ser ut som att det är lite tomt runt bilderna så är detta för att vi har renoverat huset och inte fått alla nya möbler än.
.
nu lämnar jag svenskan bakom mig & sätter mig på bussen till rese och hoppar sedan på nästa buss till tibro tillsammans med sara!
.

wings of love

2011-03-09 @ 15:38:39
sitter hemma och blir bara depprimerad av att titta ut. det snöar ju igen!!!!!!! jag som trodde att det skulle bli vår. men icke sa nicke!
.
ska plugga lite hade jag tänkt, sedan åker jag & mamma till skolan för lite samtal med min mentor. nu har jag varit busig igen ju. heeeehee.
.
haha, jadu johanna. det var tider de. funderar på att snart dra och hälsa på i tibro och ser hur det för laget. kanske imogon eller nästa vecka? vi får helt enkelt se.
.

positiva johanna

2011-03-08 @ 18:18:02


rehaben idag. för en gångs skull, har jag fått kämpa lite. lite sit-ups och en del jobbiga benövningar. fick även cykla lite snabbare och ta i lite. cyklade 5 km. deeet var länge sen jag över huvudtaget gjorde något. men nu är jag igång. & det gillar vi!

data prov på torsdag svenska prov på torsdag. inlämning i mäsken & inlämning och redovisning i samhällen & matte som jag ligger 1000 sidor efter i. NU ska johanna plugga igen.
aaaaaaaall night long!


hungrig, juu

2011-03-07 @ 18:28:14
skönt att all den här jäkla snön börja smälta bort. sakta men säkert.
gick idag till 4 och när jag skulle sätta mig på bussen hem, så fastnar en man med en mycket äcklig blick på mig, jag tyckte att det var så obehagligt att jag ringde en kär vän. usch va äcklig han var, han gav mig blicken "jag ska döda dig" tyyyp. mycket obehagligt må jag säga!

skolan rullar på, liite trögt ibland men men. på engelskan glömde jag nästan av lyssna, för det satt 3 killar bakom mig som hade lite tråkig, så deras enda sätt att roa sig var att sparka och snurra på min stol. vilket gjorde att jag tappade koncentrationen helt. & den är inte återfunnen kan jag säga! jag kan inte koncentrera mig. inte alls!


en grym kväll i december. jag&ida

men även fast min hjärna är ur funktion, så ska jag ändå ta och läsa lite svenska.
MEN FÖRST SKA JAG ÄTA.


en eftermiddag i skultorp

2011-03-06 @ 18:58:35

ätitit lite tårta, godis och god mat. nu är jag några kilo rikare! som sagt, idag har vi varit i skultorp och firat morfar lite. ikväll blir det samma gamla vanliga visa, solsidan & wallander.


lördag, kvälllllllll

2011-03-05 @ 23:19:58

sicken apa.

varit på resturang med familjen ikväll, kollat melodifestiveln och åter igen denna kväll lagt på mig några kilo. imorgon blir det nog några till för då väntas ju kalas! för johanna & kalas går verkligen ihop. hehe, godis och allt vad det kan tänkas bjuda på! nu kikar jag i alla fall på en film. för er som måste veta. iaf, HEJDÅ.


lutken av choklad

2011-03-05 @ 16:36:27

min syster har precis gjort choklad, mummmmms. DOCK, är det inte till mig utan till min morfar som ska ha kalas imorgon eftersom han fyllde år i onsdags!  



-

2011-03-05 @ 16:26:30
tom. tom innuti. tom utanpå. jag känner att jag inte mår bra av det här livet. jag mår inte bra av att sitta still. jag känner det. jag kommer tjata om det mycket, men jag vill ut och röra på fläsket. de här livet gör mig helt crazy i hela huvudet. det enda jag får göra för tillfället är att göra mina övningar och INTE gå mer än vad jag måste. känner att jag nästan orkar mindre än en 80-åring. dååå äre inte bra!


känner att livet är lite mer eller mindre upp & ner, typ.


11.32

2011-03-05 @ 11:31:55
får inte gå ut och gå. får inte shoppa. får inte springa. får inte spela handboll. får inte bada för ens i juni. (pga en spruta som vi va tvugna att ta i skolan)
har inte att leva för snart jö.
.
nu ska jag pluggggggga, & lite sånt. ikväll tar jag med mig min familj ut och äter förhoppningsvis eftersom far min fick det bla. i födelsedagspresent av mor min. men innan jag tar tag i allt tråkigt som jag behöver göra, så tar jag först och hoppar in i duchen och passar på att ta en exxxtra lång dusch eftersom jag är själv hemma denna förmiddag!
.
ur gammal bil juuuu, 2009 typ?

crazy

2011-03-04 @ 22:02:27
magen är nu svullen. MASSA CHOKLAD & COLA... skräll mig.
som tur är så har jag 2 kompisar till som sväller lika mke som jag. heheheh

fick dra ut eve förut så att vi skulle hinna till affären innan den stängde. vi fick småspringa ner.. skräll oss.
sitter hos anna nu och kollar på medans eve fick sin crazy idé att fixa annas hår..
har som sagt tillbringat kvällen med eve, anna & rebecka.

crazyy bild. jag, anna, eve & erica.. har inga bilder eftersom jag sitter vid annas dator.
men snygga är vi!



happy friday

2011-03-04 @ 16:31:12
fredag.. hur underbart är inte de? hade sovmorgon till 11. meeen, fick ingen sovmorgon knappt för de. skulle till rehab och pensionärscykla 10 min & göra lite små övingar. men jag lipar inte.. för varje dag blir jag en dag närmare handbollsplanen. heeehe

ikväll tar jag och evelina oss ner till affären för att handla lite smått & gott inför en myskväll tillsammans med anna & rebecka. gryyyymt ju.



kika in!

2011-03-02 @ 13:54:19
http://magnatens.blogspot.com/
.
ni måste kika in på denna blogg! 80-åring som bloggar. bloggar om sitt liv, sin outfit osv. jag tycker om den! andledning till att jag började läsa den var för att jag låg hemma i min säng och såg honom på tv4 nyhetsmorgon. gryym! tycker ni borde kika in och läs lite, för den är bra! ny utmare till blondinbella & kissie typ. ne men seriöst, kika in! (:

back to work!

2011-03-02 @ 11:08:51
dååålig bloggning för min del! hehehe. & ingen skola blir det inte för min del heller.. fast jag trodde aldrig jag skulle säga det här, men jag vill gå i skolan! jag vill inte ligga hemma.
.
väntar nu på lite besök av posten.. han kommer bli helt vett skrämd när han får se mig. känner mig lite som levande död. han ska nämligen lämna våran nya tv. 52 tum. nicccceeeeeee. där kommer jag sitta klistad sen, hihi!
.
fick just nu se att våran engelska inlämning ska vara inne på fredag?! MAMMA MIA!! nu får du jobba johanna. ohhhjjää! & imorgon hoppas jag på att komma till skolan.
.
jag & tina

RSS 2.0