all in my head - nick lachey

2010-08-31 @ 16:24:49

en till skoldag är avklarad. och en läxa har vi skaffat oss, vet inte om de kallas läxa men läsa 2 sidor i en bok. de är våran läxa. ska nog inte säga för mycket, dom tar sig säkert till oss med sen, och allt kommer på samma gång. skulle inte förvåna mig. så jag tror att ja ska hålla min mun stängd. denna kvällen tar mig till tibro med sara till sporthallen där de väntas handboll, precis va jag behöver nu! hejj å hå


30 augusti

2010-08-30 @ 19:49:16

som vanligt, uppstigning vid 6 tiden och hoppa på bussen till skolan. och skoldagen gick som vanligt. gick direkt till stan med ida en sväng, åkte hem och åkte tillbaka till stan lika fort, klippte av 5 cm av mitt kära hår. men de behövdes. pontus väntade på mig efter, snackade lite satte oss på rese, och han åkte hem, och jag tog mig vidare hemåt och nu sitter jag här med mamma och försöker hjälpa henne med hennes nya mobil, får se va tålamodet räcker till, haha. kvällen tillbringas med en runda framför tv:n och helt enkelt bara ta de lugnt. hejj å hå


just a dream

2010-08-29 @ 20:38:06

matfestivalen 2 dagar med underbara vänner! 5 matcher har jag också hunnit med att spela, skit bra spelat alla! vi gjorde skit bra matcher för att han 1-2 avbrytare. så ont om spelare att vi måste sätta in en målvakt i spelet, och ändå vinna! en bula mitt i pannan har jag med skaffat mig. fick en stenhård boll i huvudet idag av en i mitt egna lag eftersom jag va på linjen. åhh fan va ont de gjorde, och plopp så satt den där mitt i pannan. skola imorgon, hoppas ingen ser den. HAHA NICE, SKUKT NICE!!!!!


try to forget

2010-08-28 @ 15:54:51

gårdagen, skola och efter skolan tog jag och rebecka oss ner till stan, träffade emelie en stund, tog en fika och bara pratade. åkte hem och vilade lite och fram åt kvällen tog jag mig ner mot stan igen och träffade massa folk. åkte hem vid en halv 12, eftersom de va uppstigning vid 9 idag, då va de bara göra sig i ordning och åka till idrottshallen och spela 2 matcher. 1 oavgjord. och en förlust. sitter nu hemma och ska snart ta och städa, senare blir de fira syster, med kräfor och andra godsaker! ikv hoppas vi på matfestivalen igen. hejj o hå!

om man bara va där.


torsdag

2010-08-26 @ 21:22:36
denna dagen började med att jag åkte ner till rese och träffade ett gäng brudar och sedan gav vi oss upp till västerhöjd. dagen började med matte, och på våran allra första mattelektion, får man ett test. vilket inte gick så bra för mig. dagen fortsatte med bild. och efter bar de av till samhällskunskapen. och hela den lektionen ägnade våran lärare till att lära sig våra namn. och tyskan idag, haha fan va skön tyska klass eller(a) bara natur och samhälls elever, och 5 OP elever, jag och rebecka satt och skrattade heeela tiden, haha fan va kul. sch-sch-sch-orden. haha, vi fattade ingenting. aja, undra hur de kommer bli med våran tyska dom här 3 åren. de återstår att se. efter tyskan blev de svenska och sedan var dagen slut och amanda feretti väntade på mig efter skolan och så åkte jag med henne till tibro spelade lite handboll med ett gäng andra härliga brudar! nu ligger jag i sängen, och bara tar de lugnt. morgondagen börjar med sovmorgon, och på eftermiddagen, matfestivalen! hejjj å hå!

-

2010-08-25 @ 20:38:56

nu har dom kommit. mina älsklingar. dom som alltid gör mig sällskap när jag har dåliga tider. dom som jag saknat så mke. dom har återvänt. och här lär dom ju stanna. utan tvekan. utan tvekan.


OP1s

2010-08-25 @ 19:21:16

att allt bara kan vända. från ljust till mörkt. för bra till dåligt på 1 sekund. de trodde ja inte. jag hade en tro. och de va underbart. men att allt bara kan vända. som en pannkaka. som en blixt från klar himmel. från att stått på starka ben, bara helt plötsligt känna sig så knäsvag att man nästa ta tag i något för att inte ramla. från att nästan bubbla över av glädje, till att känna en stor klump i magen, som bara blir större och större och bara gör ondare och ondare. de är så typiskt. så jäkla typiskt.

andra dagen är avklarad. klassen känns bra. lärarna känns bra. brabrabra.
OP1s, grymt!


då va de dax!

2010-08-23 @ 19:55:59

idag vaknade jag upp i andreas säng, tog sedan bussen från varnhem och till skövde och träffade ida,johanna och rebecka lite. åkte bussen hem och va hemma ett tag, och sedan väntade louise på mig i stan. skönt att få träffa dig igen. häääääärligt. vi gick runt på stan och bara pratade. sedan var de dags att åka hem och ladda inför imorgon, gick även ner till evelina en stund och pratade. ska ändå bli skönt att börja imorgon och nu har man sett sitt schema och de är helt okej. får verkligen hoppas att de blir bra. nu ska jag fixa lite, och invänta morgondagen. hejjj å hå!


söndag

2010-08-22 @ 13:02:05

vaknade av att pappa klampade in i mitt rum, halv 10. då va tid att gå upp tyckte han, och han har rätt med. jag behöver komma in i vanliga rutiner nu. eftersom skolan börjar på tisdag. sitter just nu ute med datan i knät och njuter av den näst sista dagen på sommarlovet, med musik i pluggade i öronen. i eftermiddag, tror ja att ja tar med mig syster och trampar ut till mormor och morfar och bara tar de lugnt.


bumpy ride - mohombi

2010-08-22 @ 00:42:28

de blev en mysig kväll med familjen ist idag. väldigt länge sen nu. grillade, åt godis och såg en film. ligger nu i sängen och lyssnar musik och tänker igenom ett och ett annat. och sommaren är nu redan slut. allt har gått för fort. den så kallade skolan, får inte börja nu. ja vill inte. men nu är de såhär, och de är bara att bita ihop och ladda för gymnasiet. ska ta och krypa under täcket nu, goooooooodnatt!

jag saknar cypern...


21/8

2010-08-21 @ 17:48:13
gårdagen, blev de lite spontant att åka till liseberg med emma,martina och louise. en super dag. en massa skratt, helt underbart! väl hemma, kom andreas. och på dagen idag, åkte vi och kolla lite presenter till några i hans släkt. nu har han åkt, och vi får se vart kvällen tar mig. hejj o hå.

ett par bilder.

seeeeeg dag

2010-08-18 @ 13:24:19

onsdag, och ja vaknade vid 10 och känner att jaginte kan röra mig, jag har såå träningsvärk. de tog 10 minuter att komma upp ur sängen. allt har gått mycket saktare idag än va de brukar göra. ska ut till mamma nu, ikv får vi se vad som händer. kanske träffa en kompis, vi får se. hejdå.


tisdag

2010-08-17 @ 23:53:31
träning idag, åh, fan va skönt. men efter 2 träningar i rad, känner ja mig som en 90-åring. träningsvärk så de skriker om de. skönt att handbollen äntligen har startat igen, komma in i vanliga rutiner och slippa dom dåliga rutinerna man haft nu under sommaren. de är så skönt att bara tänka HANDBOLL i någon timme. och glömma alla onödiga tankar man alltid ska skaffa sig. och bara ha handboll i huvudet. underbart och att äntligen få träffa alla handbolls kompisar man inte sett på hela sommaren. ännu mer underbart.

efter en lång dusch som ja snart tänker ta, ska jag nog vidare till sängen och lägga mig tidigt, och försöka komma in i vanliga rutiner nu innan skolan börjar.


lysekil

2010-08-15 @ 13:07:16

en dag i lysekil med familjen. god mat, trevligt väder, underbart sällskap, kan de bli bättre?


la luna

2010-08-13 @ 11:22:16

kompisar i varnhem igår. idag tar ja mig ner till stan med ida och gör några ärenden. ikväll, blir de till andreas och där väntar fest. greeeeeeeat.


i love you.

2010-08-11 @ 17:00:49

en riktigt grå och tråkig dag och även ja känns grå och tråkig. har direkt inga planer, men först nu i alla fall tar jag med mig mamma och pappa upp till berget och tar en springtur. får även se om therese tittar förbi. igentligen är de en sån här dag som man bara vill ligga under täcket och bara somna och vakna upp någon helt annan stans, som cypern. just nu vill ja bara tillbaka. och här är några bilder från cypern, på mig och min älskade syster.
jag älskar dig.


hemma efter 2 dagar på kusten.

2010-08-10 @ 20:02:25






hemma nu efter 2 dagar på kusten men pappa, martina, mormor och morfar. dom 2 dagarna spenderades i kusinernas stuga i kungshamn. träffade moster, charles och kusin emelie, men tyvärr inte therese. ska förmodligen ta och träffa henne en snabbis imorgon när hon kommer till skövde ist. tog en tripp till hunnebostrand och ett antal till smögen, en liten båttur, massa god mat, och trevligt sällskap. nu får vi se vart kvällen tar mig. hejj o hå.


home

2010-08-03 @ 11:39:28

äntligen hemma, efter en underbar vecka på cypern md familjen leijsson! sjukt underbart. 40 grader i luften och 30 i havet, och jag överdriver inte. bilder kommer senare och även på fb. iaf, när ja kom hem igår, träffade ja en kär vän som stannade halva natten. idag tar jag och träffar jocke en stund, sen får vi se va som händer. hejj!


RSS 2.0