DET SISTA 2012

2012-12-31 @ 13:21:01
GOTT NYTT ÅR! Ja, idag är sista dagen på detta år. Förlåt igen för min dåliga uppdatering. Har tillbringat tid hos min älskling som precis flyttat och inte har Internet. Sedan har jag även jobbat lördag och söndag. Det har varit fullt upp här! Idag ska jag och Patrik ta oss till Skövde och fira in det nya året tillsammans med fina vänner!! Jag lovar att jag ska uppdatera bättre efter nyår! Ha ett bra slut på 2012, så hörs vi 2013 :)

JULFIRANDE, IKEA, FLYTT

2012-12-28 @ 09:54:00
Förlåt för min dåliga uppdatering. Har varit mycket nu efter jul! På juldagen var jag hos mormor och morfar med en del av släkten, annandagen åkte jag och Patrik till hans mormor tillsammans med hans släkt, for sedan vidare till Skövde för att träffa farmor och farfar hemma hos pappa och kvällen slutade i Patriks lägenhet. Igår var vi på Ikea. Vi handlade och handlade inför Patriks flytt. Massa bra och välbehövliga saker! Kom sedan hem till lägenheten och började plocka upp allt. Det tog hela kvällen :) idag är vårt schema fullt med saker som vi ska göras! Imorgon på dagen har jag inbokat jobb, och efter det åker jag tillbaka till min sötnos. Hoppas ni alla har ett lika bra lov som jag har :)

JULAFTONSKVÄLL

2012-12-24 @ 21:44:00
Lite smått och gott kan man säga. Sjukt nöjd för denna dagen. Att få ge paket och göra andra nöjda och glada kan nästan vara roligare än att få ibland (även fast det också är väldigt roligt). Att äta gott och bara umgås med nära och kära, betyder väldigt mycket. Nu är gröten på plats och alla är nöjda och glada. Fick som sagt en del bra saker som behövs både nu och i framtiden som ni kanske kan se på bilderna. Ligger nu i soffan och kollar Svensson, Svensson och tänker på vilken mysig julafton jag har haft och att jag har hunnit med så himla mycket roligt. Hoppas ni alla där ute i stugorna har haft en mysig julafton!
 
Imorgon bitti är det tänkt att jag ska ta en promenad på morgonen tillsammans med Anna innan vi i familjen åker till mormor och morfar. 

JULKLAPPAR

2012-12-24 @ 20:49:00

GOD JUL

2012-12-24 @ 14:57:00
GOD JUL ALLA MINA VÄNNER! ha det så bra nu mina vänner! Och en extra stor puss till min älskling som befinner sig långt ifrån mig.. Puss

STRAX INNAN KALLE ANKA

2012-12-24 @ 14:43:07
Lite bilder från dagen än så länge. Vaknade tidigt idag och var direkt tvungen att gå ut och skotta på grund av all snö som kom inatt. Gick in och gjorde mig iordning mig och sedan kom mormor och morfaroch hämtade oss och vi for mot kyrkan för att kolla på Ida och Erica som sjung så fint! Så mysigt!! En bra start på denna dagen. 
 
Har även hunnit vara i kyrkans hus en sväng tillsammans med Jenny och Jessica för att se hur det var där nere eftersom det var de som vårt projektarbete gick ut på. Julmaten ligger nu fint i magen och jag, mamma, pappa, mormor, morfar och Martina har äntligen satt oss i soffan (efter lite gympa) och inväntar nu Kalle anka. Kan knappt bärga mig till alla julklappar!!!! HA EN FORTSATT TREVLIG JUL NU ALLIHOPA!!

DAN FÖRE DAN

2012-12-23 @ 15:54:46
Dan före dopparedagen! 1 dag kvar till den stora dagen. Idag har jag varit hemma och fixat och donat inför imorgon. Städat, bakat julgodis och fixat lite mat. Sakta men säkert närmar vi oss. Nu ligger jag i soffan och är trött. Ikväll ska vi kika på uppesittarkvällen och äta god mat. Hoppas ni alla har det bra! Hejdå

JULFIRANDE HOS FARMOR OCH FARFAR

2012-12-22 @ 18:49:03
Efter att ha pussat Patrik hejdå imorse så åkte jag, Martina och pappa till Tibro för att fira lite jul tillsammans med farmor och farfar. Efter julbord och julgodis var jag fylld till bredden och är fortfarande lika proppmätt som för 3 timmar sedan. Meeeen, det är jul 1 gång om året och då är det faktiskt okej att äta och gotta sig. Träningen får vila lite under dessa juldagar! Blir nog efter nyår som jag tar tag i den igen, kommer befinna mig i matkoma i flera dagar ;) 

PIERCING

2012-12-22 @ 18:24:00
Igår på eftermiddagen tog jag tåget till min älskling. Först tittade vi på hans nya lägenhet som han snart ska flytta in i. Sedan åkte vi hem till honom och myste lite. Åt även på resaturang på kvällen tillsammans med hans mamma och pappa. Öppnade också paket och lite sånt eftersom detta var sista gången vi träffas innan jul. Fick 2 olika headset av honom och även en PEIRCING. Halllelulja. TACK VÄRLDENS BÄSTA ÄLSKLING!! Nu ska jag äntligen ta den. Haha, nu tror alla att jag ska göra en i ansiktet, nej.. den ska sitta i örat och det är något som jag velat göra så länge men aldrig har vågat. Men NU ska det ske. Tack världens bästa älskling♥♥♥
Såhär ser den ut:
Enligt mig ska den vara liten, alltså själva smycket. En liten silvrig prick bara. Till och med mindre än vad som visas på den sista bilden.

21 DECEMBER OCH ÄNTLIGEN JULLOV!

2012-12-21 @ 12:27:00
Igår var Jenny och Jessica hos mig och vi bakade i hela 6 timmar. Konstant. Tillslut var vi klara och landade tillsist i soffan tillsammans med "Jul med Ernst". Efter det gick vi och la oss och somnade direkt. Gud så trött vi var. Imorse vaknade vi bara, gick upp och plockade ner godiset i lådor och sedan bar det av mot kyrkan för att lämna av allt. Åkte sedan till skolan för att äta gröt och leka lekar. Nu är det äntligen jullov och tråkigt nog är detta mitt sista jullov...
 
Är nu hemma och ska slå in paket, städa och fixa i ordning lite. Sedan åker jag med mamma och handlar och kvällen avslutas i Falköping. Nej nu måste jag sätta igång! Hejdå :)

ONSDAG

2012-12-19 @ 12:00:27
Även fast vi närmar oss jul och att det bara är 5 dagar kvar så växer klumpen i magen på mig. Klumpen av allt som ska göras i skolan. Även fast vi slutar på fredag får bara mer saker som ska göras. Saker som ska in direkt efter lovet, vilket menas med att jag måste sitta på lovet och jobba. Usch.
 
Sitter nu i skolan och efter skolan ska jag träna och åka hem och ta det lugnt. Har ingen energi till att göra något som helst arbete i skolan. Lägger de helt enkelt åt sidan och fokuserar på julen. Jag vet, jag skjuter fram mina problem, men så får det bli!

SAKTA MEN SÄKERT NÄRMAR VI OSS

2012-12-18 @ 17:00:00
På första lektionen i skolan hade vi besök av en tjej som spelar i de tyska landslaget i rullstolsbasket. Lyssnade på hennes historia och fick även känna och titta på henne guldmedlaj som hon vann nu på OS i London. Grymt!
Vid 2 var denna dagen slut och jag tog mig ner till gymmet för att träna en timme. Skönt att få svettas lite. Nu ska jag hoppa in i duschen och ska sedan tillbringa denna kväll tillsammans med min älskling.
 
Nu är det bara 6 dagar kvar till den stora dagen.. nämnligen julafton

VILKEN KÄNSLA

2012-12-17 @ 14:19:46
För ett år sedan. I helgen för ett år sedan var äntligen allt över. den 16 december 2011. Vilken känsla. Känns som igår. Nu är allt bra igen. Nu tränar jag på gym och behöver inte lägga någon extra energi över mitt knä. Fattnar ni?? Vilken känsla.  
 

JULPYSSEL HELA DAGEN

2012-12-16 @ 19:12:00
Julpynt och nu är även granen uppe och klar hemma hos mamma! Nu börjar man verkligen känna denna julkänsla som är helt underbar. Vi brukar dock inte sätta upp granen såhär tidigt, men i år blev det så. Nästan mysigare att ha den uppe längre.
 
Och hos pappa gjorde vi julgodis, satte upp granen och julpynta. Jag och Patrik stod för godiset och Martina satte upp granen och julsakerna. Blev en hel-dag med julpyssel. Nu är det inte långt kvar till jul och jag älskar det! Nu laddar vi inför sista veckan innan vi går på jullov!! Nu sitter jag, Patrik och Martina i sängen och är glada och nöjda med allt vi gjort idag. Nu väntar söndagsmiddag hos pappa och sedan en myskväll framför TV:n. Ha det bra :)

KALAS FÖR JIMMY

2012-12-15 @ 21:40:51
Har just kommit hem från min kusin Jimmys kalas. Trevlig kväll tillsammans med god mat. Så nu är Johanna mätt och nöjd. Dagen har bestått av städning av hela huset. Imorgon ska vi julpynta och få det mysigt nu såhär en vecka före jul. Efter att ha julpyntat hos mamma, ska vi köra samma visa hos pappa. Nu sitter jag i sängen och ska kolla Greveholm och senare sen hoppas jag på att min finaste anländer! Ha en bra kväll :)

RUBRIK?

2012-12-13 @ 22:04:41
Finns det någon finare än dig?
 
Idag är det torsdag och jag har tillbringat eftermiddagen med Martina på stan och inhandlade en del julklappar. Kom sedan hem och sedan har kvällen bara sprungit förbi. Vad gjorde jag med denna kväll? Aja, har inte gjort något speciellt och har nyss avnjutit en lussebulle! Imorgon är det fredag, vilket betyder att det snart är helg.
 
Åh, vill så gärna träna och svettas. Men denna veckan har det varit mycket. Plugg och plugg. Och nu när allt plugg är över, så börjar jag nu få ont i halsen. Imorse gjorde det riktigt ont. Alltid är det något i vägen! Ha det bra mina vänner :) 
 

PÅ KVÄLLEN

2012-12-12 @ 21:42:00
Efter att ha varit med mamma på stan så bestämde jag och Martina oss att göra ett pepparkakshus. Fick sitta stora delar själv och göra detta hus eftersom Martina satt och tittade på Bonde söker fru i en timme. Men jag satt där i min ensamhet och pyssla med detta hus som faktiskt var ganska roligt. Vi använde dock limpistol när vi satte ihop huset eftersom det är mycket lättare PLUS att jag inte tänker äta upp ett dammigt pepparkakshus efter julen, så det spelade liksom ingen roll.
 
Som alla andra kvällar ska jag nu kolla på ännu ett missat avsnitt av Greveholm och sedan fortsätta kvällen med en annan gammal hederlig julkalender. Imorgon tror jag att det blir ännu en sovmorgon för min del, så jag kan med gott samvete vara uppe lite längre. Imorgon blir det ännu en dag med julklapps inköp, men istället tillsammans med Martina.

12-12-12

2012-12-12 @ 13:01:00
12/12-2012 är datumet idag. Har nu äntligen bockat av mitt sista prov innan jul och har nu bara en inlämning kvar. Har nu haft en föreläsning om djuretik i skolan som faktiskt var ganska intressant. Fick en helt annan syn på kött kan jag säga. Laddar nu inför sista lektionen innan jag drar mig hemåt. I eftermiddag ska jag och mamma ner på stan för att kika runt på lite julklappar. Ha det bra mina vänner!!

VI RÄKNAR NER, DAG FÖR DAG

2012-12-11 @ 20:33:35
Idag är det endast 13 dagar kvar till den stora dagen! Den dagen som man alltid räknar ner till. Det var inte länge sedan det var augusti och dags att börja skolan igen? Herregud. Nu är vi i alla fall här.
 
Juste ja, jag skulle ju plugga? Haha. Det blir nog inte mer plugg nu. Anser att jag inte får in mer i hjärnan. Jag rör bara till allt. De jag inte kan, kan jag inte och så får det vara. Ska nu istället hjälpa mamma lite och krypa ner under täcket och kolla Greveholm! Ha de bra :)

NYBAKAT BRÖD

2012-12-11 @ 18:12:31
Gick nästan till 4 idag i skolan och framåt eftermiddagen börjar man bli riktigt seg i huvudet och sista lektionen orkar man inte koncentrera sig. Kom i alla fall hem till mamma som bakat bröd och stekt julköttbullar. Åh så mysigt! Åt några bröd och det var väldigt gott. Har nu pluggat i 1,5 timme men tråkigt nog måste jag nog forstätta några timmar till. Jag har nämnligen prov imorgon på 6 kapitel i Rättskunskap. Känns väldigt jobbigt. Dåligt gjort av mig att börja plugga i söndags.. Aja, nu får jag stå mitt kast! Ikväll blir det alltså dejt med min rättskunskapsbok. Vi ska ha sååå roligt vi två.
 

EN BIT IN PÅ KVÄLLEN

2012-12-10 @ 21:51:00
SNYGGINGEN HÄR VA.
 
Idag är måndag och denna dagen känns ganska jobbig eftersom det är långt kvar till helgen igen. Långt tills man kan få sova ut och ta det lungt. Iaf, så måste vi ta oss igenom det här och sedan på fredag ska jag fira. Fira att alla skolarbeten är över innan jul! Har ett prov och en inlämning kvar. Nu får vi bita ihop! Idag slutade jag skolan halv 4 och åkte hem och plugga. Åkte sedan 1 timme till gymmet och rensade hjärnan lite. Satte mig återigen några timmar med plugget. Gick sedan från köksbordet och böckerna till soffan och handbollen på tv. Oavgjort dock. Nu ska jag krya ner under täcket tillsammans med ett missat avsnitt från greveholm och njuta av att jag har sovmorgon imorgon.

DU ÄR BÄST

2012-12-10 @ 11:08:06
Äntligen har du skaffat dig fast anställning. Jag är så stolt över dig! Du är bäst.

JAG TYCKER OM ALLA MINA VÄNNER

2012-12-09 @ 21:45:00
Ni alla mina vänner är guld värda. Alla. Ibland går det ganska länge innan man ses på grund av skola och annat som man måste göra. Men i vissa fall är det inte så dåligt med det. (Missuppfatta mig rätt) För när man sedan kommer till de stunder som man träffas och har saknat varandra lite, så kan allt bli mycket roligare och man har sååå mycket mer att prata om. Man skrattar och delar det man har varit med om. Man uppskattar tiden ännu mer. Nu säger jag inte att man inte ska träffas på flera månader, men någon gång i veckan kan göra att man uppskattar sina vänner ännu mer. Om jag saknar någon och träffar den någon gång i veckan, så blir tiden med den ännu roligare och man ser verkligen fram emot den. Jag uppskattar all den tid jag får med mina vänner och all den tid är värdefull för mig. Så känner i alla fall jag.
GODNATT

NU ÄR ANDRA LJUSET TÄNT

2012-12-09 @ 21:38:08
Idag är det andra advent. Hoppas ni alla haft en mysig och skön dag!

KRÖNINGEN AV IDA

2012-12-09 @ 21:33:00
Imorse ringde Ida och berättade att hon hade en biljett kvar till hennes kröning på kvällen. Hade letat efter biljett länge men dessa tog slut så fort. Men när hon berättade att hon hade en över så tog jag emot den med ett stort leende! Åh, det var så fint!
 
I fredags var jag hemma med pappa, åt mat och kollade på tv. Igår var jag med Patrik i Skövde och köpte lite julklappar till hans familj. Åkte sedan till pappa lite och vidare mot Falköping där vi spenderade kvällen. Idag åkte jag hem på eftermiddagen från Patrik eftersom jag skulle se på kröningen på kvällen. Nu sitter jag hemma och ska snart krypa under täcket och sova. Har varit en bra helg!

KLOCKAN ÄR SNART 3

2012-12-06 @ 15:03:38
Har nu på eftermiddagen varit på rehab. Nu äntligen är jag klar! Behöver inte komma tillbaka dit om inget annat inträffar. Efter 2 år där ska jag nu lämna de. Känns lite jobbigt på ett sätt, men SKÖNT på ett annat. Att hon tycker att det har blivit så bra att jag klarar mig på egen hand. Nu ska jag träna själv :)
Nu ska jag plugga och bara ta det lugnt!
Åh underbara Grekland! Bilden är från i sommars på Zakynthos.

SNÖ UPP TILL MAGEN

2012-12-06 @ 09:25:30
Igår snöade det som bara den och det kunde ingen undgå. Vilket väder! Var ute på Riviera igår med klassen och sedan drog vi oss vidare på teater.
 
Idag slutar jag 12.50 och ska då direkt vidare till Rehab och träna. Har inte varit där sen i oktober, så vi får se hur detta går! Sedan ska jag hem och PLUGGA massor eftersom jag har prov imorgon. Sedan ska jag kolla på handbolls EM. Sverige-Makedonien.

1 ÅR OCH 6 MÅNADER

2012-12-05 @ 11:31:00
Idag har jag och min älskade pojkvän varit tillsammans 1 och ett halvt år. 1 år och 6 månader. Herregud vad tiden går fort. Du är världens bästa. Finns ingen som är så bra som du. Jag älskar dig Patrik.

PÅ HÅLTIMMAN

2012-12-04 @ 12:49:48
Igår fick jag träffa min fina Lucia lite granna innan hon börjar med sitt stora arbete. Vi satt på pizzerian i Skultorp i 3 timmar och bara pratade! Så himla skönt och mysigt.
 
Sitter nu i skolan på en håltimma och ska plugga inför prov. Har precis haft redovisning med Jenny och Jessica där vi pratade om Malexandermorden. Det är rätt intressant faktiskt. Speciellt när man får höra om andra brott som andra i klassen pratar om. Nej, nu ska jag ta tag i mitt plugg och ladda inför sista lektionen sen. Ikväll ska jag mysa ner mig i soffan och kolla handbolls EM.
 
 

TREDJE

2012-12-03 @ 13:28:23
Grattis Ida! Tänk att du en dag skulle stå där. Något du alltid drömt om. Att stå på scenen och sjunga. Nu går din dröm i uppfyllelse. Du är bäst.
 
Ikväll ska jag träffa Ida och bara ta det lugnt. Ska bli så skönt.
Nu sitter jag i skolan och har Etik. Orkar egentligen inte jobba, men få helt enkelt bara ta tag i arbetet och jobba. Vill inget hellre än att ha lov nu. Finns ingen motivation här.

HALV 11

2012-12-02 @ 22:28:00

Har drömt om handboll nästan varje natt nu det sista. Ett tecken på att jag innert inne saknar handbollen? Jag tror det. Tråkigt nog så slutade min handbolls-tid så hastigt med en skada. Sånt är livet. Men jag är glad över mina 10 år på planen. Då jag verkligen har fått kämpa, svettas och ta i! 
 
Har nyss kommit hem från Patrik efter att ha tillbringat helgen där. Har varit så himla mysigt. Nu ska jag hoppa i säng och sova. Börjar ändå dagen med sovmorgon imogon, vilket känns lite skönt. Sov gott:) 

 

FÖRSTA ADVENT

2012-12-02 @ 12:42:27

IGÅR, LÖRDAG

2012-12-02 @ 12:19:13
Igår var jag hos Patrik på förmiddagen och tog en promenad i solen. Sedan på eftermiddagen for vi till Jul på Liseberg. Sååå mysigt, men sååå kallt. Massa folk i Göteborg igår, därför fick vi parkera en bra bit ifrån Liseberg. Herregud vilken trafik säger jag bara. Det var lite jobbigt att åka i Göteborg när man inte viste var man skulle och vart man fick köra. men tillsist kom vi ut ur Göteborg och på rätt vag hem. Kom hem sen på kvällen och då la vi oss framför ICE AGE 4. 
 
Idag sov vi ut och ska äta frukost nu till Greveholm. Ha en bra dag!

RSS 2.0