söndag

2010-03-28 @ 13:18:19
ligger i sängen och funderar på att ta en dusch. ligger och "tränar" på musikprovet. tränar och tränar. försöker iallafall. haha
gårdagen förövrig va ja hos joakim på dan och framåt eftermiddagen kom fredrik och jesper. gick ner till tibro och väntade på min buss hem. på kvällen slog jag och min kära syster på en bra film och tog de lungt. och idag ska rensa min garderob, vilket behövs!, kan ja meddela. och eftersom min systers garderob är mer eller mindre alldeles full med kläder så ska även hon rensa sin. kan se om något av hennes saker kanske hamnar i min garderob istället. och ikväll blir de nog kompisar eller jag drar nog i alla fall ner till ida. och imorgon blir man förmodligen lite halvt blond. eller lättare sagt slingor ska i håret. längtar.

lördag, och nyvaken

2010-03-27 @ 09:46:59
igår va de skola och på kvällen blev de match mot stöpen. klockan 8 på kvällen. skit kul. och idag blir de förmodligen tibro och träffa min älskling. tar nog bussen dit kolckan 12 och är där hela dan. jag älskar dig.

everything is so complicated

2010-03-25 @ 18:37:35
skulle igentligen på träning idag. och de ser ni ju hur de blev med de. satte mig i bilen påväg till tibro, men ångrade mig lika fort. kände mig trött och har ont i magen och känner mig halvt spyfärdig. och tårarna har ja lämnat på. så nu kommer dom som dom vill. va är de för fel på mig? mycket tydligen. för mycket. jag ger snart upp. ger upp allt. känner varken för skolan eller danmark. jag vill igentligen bara försvinna. sjunka genom jorden. typ föralltid. och för att komma på bättre tankar nu ska ja umgås med jason och hans grymma låtar, ta något att äta kanske gå en sväng och lägga mig tidigt. för en gångs skull.


derulo, jason

2010-03-24 @ 15:55:07
np idag, hoppas de gick bra. rätt soft dag idag. hade so, fast vi jobbade no där. bara för att våran so-lärare erbjöd sig att förklara no punkterna eftersom de inte är någon som fattar typ. sen lunch och vidare till no salen och hade no i en och en halv timme. och efter de engelska. så min dag har ja bara haft no och engelska. mina favvo ämnen med. eller inte. fick tillbaka svenska testet med. alla rätt. och nu blir de lite vila och vidare till tibro. hejj.

jason derulo ♥

in my head

2010-03-23 @ 15:46:28
skola som vanlig som vilken dag som helst. tog en sväng på stan med ida,erica,franziz och bea. tog senare bussen hem träffade victor på bussen, snattrade med honom och nu sitter man här som alla andra dagar med datan i knät och får inget gjort. blir på utvecklingssamtal snart. och sedan vidare på träning i tibro. och för tillfället är de rätt lungt i skolan vilket ja är välldigt tacksam för. hejdå!

inga ord

2010-03-22 @ 20:13:52
har en riktigt dålig känsla i magen. efter att ha läst ett och annat, är de rätt mycke som stämmer in på mig. och de känns verkligen inte bra. de va bara tanken som slog mig idag. så ja va tvungen att kolla de. och de stämmer till 90%. nej, låt de inte va så. nej nej nej. men liksom varför ja av alla människor? varför jag? jag måste ha tag på ida nu känner ja. NU! ta ett snack med henne och se va som händer. snälla låt de inte va så. snälla? mina tankar går i 1000 i mitt huvud. huvudvärk med. vad fan ska man göra? försvinna? de vore rätt gött de. behöver komma på bättre tankar nu.

18 veckor och 1 dag.

2010-03-21 @ 19:35:08
dagen har bestått av match. förlust men 3 mål av mig. har också tränat på provmiddagen igen. som jag ska göra imorgon. blev bra men hoppas på mycket bättre imorgon. och ikväll blir de väll lite tv och vila. innan ja på börjar en ny vecka med nya utmaningar, läxor, träningar och annat. har med börjat räkna ner till cypern. kanske lite tidigt men har man inget liv så har man inte. adjö.

bild från konfirmationen-09

i miss u already

2010-03-20 @ 21:41:43
matte prov i fredags och svenska redovisningen med. fick vg+ på svenskan och alla rätt på de första matteprovet som vi gjorde i torsdags och är rätt nöjd. iaf efter skolan åkte ja till min älskling i tibro eller snarare hem till simon där jocke höll hus. sedan var de vidare till jocke, mycket mys och god mat. sov även där. och vid 3-tiden idag åkte ja hem. skulle igentligen varit med på linneas fest. men de blev inte så. och när ja kom hem tränade ja på min maträtt som jag ska göra på provmiddagen på måndag. gick ganska bra. mys och sånt med familjen nu på kvällen och imorgon blir de match.

nu är de snart på tiden att bli blond igen. och de ska jag med! snart hoppas ja.


2 veckor kvar

2010-03-18 @ 21:01:27
2 prov idag. matte och ett oförberett i svenska. hoppas de gick bra i båda. och imorgon har ja svenska redovisning. och matte prov. igen. nejnejnej. träning idag med. och en del läxor gjorda. nu ligger ja i sängen och kollar tv. och ska ta och sova snart.

du vet att ja älskar dig. mycket.

bättre är alltid ett steg i rätt riktning.

2010-03-17 @ 16:05:02
började som alla andra dagar med idrott halv 9 i idrottshallen som vilken onsdag som helst. dagen fortsatte med tyska och vidare till so:salen. no och engelska på eftermiddagen och 20 i 3 knallade vi till bussen och åkte hem. och nu sitter man vid datan, ska snart ta och göra lite matte. matte prov imorgon och på fredag och svenska redovisning på fredag. och sen tar ja bussen till tibro och tränar. men idag ska ja inte glömma den som ja gjorde igår, va verkligen inne i läxorna när mamma frågar om jag har träning och då va de en halv timme tills träningen började och hade absolut inte packat eller något. men idag ska ja inte begå samma misstag iallafall. nog med skit snack nu.

bättre är ett steg i rätt riktning i alla fall. och de va va de va idag. bättre. känns skönt. ett steg närmare.

ja kommer inte på något att skriva här.

2010-03-16 @ 21:08:13
skola idag, som vanligt. fast hade np hela förmiddagen. de gick inte bra. och ja säger inte de bara så. utan att de va verkligen så. sedan va de bara hem och plugga. satt från 3-7, sen kom ja på att ja hade träning och då va ja ändå inte klar med läxorna så ja får satsa på träningen imorgon istället. efter läxorna gick ja och mamma ut lite, gick och prata om allt mellan himmel och jord. så ja kom precis in nu och är både varm och kall. så nu blir de en lååång och varm dusch. sen så blir de nog att lägga sig i sängen och kolla tv eller något.


de är väll bara att acceptera att allt är såhär nu,och att de är svårt att ändra allt..även fast man så gärna vill. fast ändå inte. hade ja fått leva om mitt liv. då fan hade ja gjort de.
jag vill inte låta som en kärring som klagar på allt men de är så de är. alla har sina dåliga stunder i sitt liv. och nu har jag en av mina värsta än så länge i mitt liv. de känns som att ja bor i djup svart grop. och de enda ja ser är en jävla massa skit. förlåt alla. jag vill inte själv att de ska va såhär, men nu är de så.. ja lovar ja ska bli bättre

du har något som andra inte har.

2010-03-15 @ 19:58:47
ledig idag, vilket va riktigt skönt att få sova ut en dag till. dagen tillbringades för de mesta framför datan och tv:n. och framåt eftermiddagen stack ja ner till stan och träffa en hel drös med kompisar och min underbara joakim. och nu ligger jag i sängen och kollar biggest loser. lite kul faktiskt. tror att ja ska ta en varm och skön dusch snart och göra mig iordning och lägga mig i sängen och sova eftersom jag har nationellt prov i engelska imorgon bitti. känner inte för de. usch, och allt känns ju inte bättre när man vet att man inte är så jätte bra på engelska.
jag känner igentligen inte för något nu. inte för skolan. inte handbollen. ingenting. jag ger snart upp allt. allt känns jobbigare än vanligt. jag vill helst bara ligga i min säng tillsammans med min underbaring och krama om honom och ligga brevid honom och bara få känna hans kropp mot min och bara se en hel drös med filmer i ett par dagar, att bara få umgås med dig. de hade varit så enormt härligt och ja önskar så att jag kunde de.
här kommer iallafall en bild på min älskling och mig.
jag saknar dig...


värdelöst

2010-03-13 @ 16:38:14
match mot guldkroken idag. jadu, va ska man säga? jag behöver inte säga något igentligen. och mitt kära knä är lite halvt värdelöst nu också.
men senare sen kommer min älskade ida hit iallafall.
och gårdagen spenderades med dom hära gullungarna. jag älskar er. ni är guld värda för mig!

jag är rätt trött på dig...

2010-03-09 @ 14:56:26
slutade 20 över 12 idag. rätt gött. eller snarare jävligt gött! så va de till bussen och åka hem. när man kom hem blev de läxor och sånt. och snart kör pappa mig till tibro, till träningen. och igår kom älsklingen hit efter skolan. mys med dig. jag älskar dig.

du.. jag är rätt trött på dig och ditt tjat just nu.. hah

ja, va vill man?

2010-03-07 @ 16:25:23
sitter hemma i min säng. kollar på tv. kollade på unga mammor nyss. och ja måste bara säga att de är starkt av dom att stå för sina beslut och att de finns så många som stöttar dom. att sitta i sängen och kolla på dom gjorde mig på något sätt glad. att va mamma vid 16-14 år ålder är inte alltid kanske så lätt som de ser ut på tv, men ändå. de är välldig starkt av dom. och även fast ja tyckte de såg mysigt ut så är de inte direkt något jag vill just nu och som dom sa själva.. så skulle dom inte rekomendera de när man fortfarande går i skolan. även fast dom älskade sina barn mer än allt på denna jord. så ja hoppas de dröjer några år till eller ganska många. känner att jag vill utbilda mig och upptäcka världen,resa och umgås med kompisar och få känna mig fri innan man börjar på något sånt :)

nu ska jag ta och sätta på en film, vila och njuta av söndagen innan en ny vecka börjar med läxor och träningar och annat. hejdå!:)nio månader idag. jag älskar dig.

2010-03-04 @ 21:16:06
skola idag. engelska prov. hoppas de gick bra.
sedan stack ja på träning. först tränade ja med 94-93. sen direkt efter de fick ja träna med seniorna med dom som är äldre typ 93-92-91-90? aja de gick hyfsat. 2 timmar och en kvart träning. så nu är ja rätt trött och ska snart ta en sväng framför tv:n och sen blir de sängen. skönt att komma i säng hyfsat tidigt någon dag iallafall.
imorgon kommer nog förmodligen älsklingen. saknar dig.
helgen är mer eller mindre planerad. match lördag med 94orna och match med elitlaget på söndag i vänersborg. samling 7. då blir de mer eller mindre en tidig uppgång. och med tanke på att vi ska på kalas på lördag så får vi se hur de går med de.

och idag har jag och min älskling hela 9 månader. jag älskar dig.

våran äger eran

2010-03-03 @ 17:25:13
pluggat idag, engelska prov imorgon. ingen träning idag, inställd? iallafall blire ner till anna sen tror ja, hoppas de.
och jag måste bara säga att våran klasströja äger allas.
våran so-lärare har målat våran. och såhär kommer den se ut:


cypern, tjugosjätte juli

2010-03-02 @ 15:36:40
huvudet bara värker och värker. känner bara för att sova.
men de kan ja inte. engelska prov på torsdag. måste plugga. men jag orkar verkligen inte. senare ikväll blir de träning. får se om huvudvärken släpper tills dess.
ne nu ska ja ta och ta tag i engelskan. och jag måste bara meddela att de blir cypern den 26 juli med min älskade ida med familj. toppen! hejdå.


första mars

2010-03-01 @ 16:50:39
ont i huvudet är vad jag har just nu. och ovanligt trött. hade bara engelska och so-prov idag, innan de va dags för mig och erica att sitta i caféterian. så jobbigt. sjukt mycke folk som skulle ha de & de. pengar hit och dit. min dag har inte varit den roligaste helt enkelt. de enda som känns hyfsat roligt är nog att mamma och pappa är nere i stan med leijsson och förmodligen bokar en resa till cypern. fan nu vill ja bara bort. bort från allt ett tag. jag behöver nog de just nu känns de som och tänka igenom allt. jävligt långt bort.

RSS 2.0