MIA PÅ GRÖTÖ

2013-01-31 @ 10:36:00
Älskar detta program. Det gör min onsdagskväll. Bäst bäst bäst.
 
Halsontet är tillbaka i kroppen och det gör inte kroppen piggare. Känner att jag aldrig kommer ur denna skiten. Blir bara arg och irriterad. Kroppen blir tröttare och det påverkar hela mig. Massor i skolan och det gör inte saken bättre. För jag orkar inte ta tag i det. Plugget tar längre tid och jag får verkligen ta i för att få något gjort. Ja, kroppen är tung och trött. Helst av allt vill jag slänga allt plugg i soptunnan. Sitter i alla fall nu i skolan och har 3 lektioner idag. Nu ska jag sluta vara så negativ och börja jobba här i skolan :) Hejdå!

LEDIG?

2013-01-29 @ 16:07:00
Innan jag gick hem från skolan fick vi reda på att jag inte har några lektioner imorgon. Eller ja.. nästan. De två lektioner som jag har får man välja om man vill sitta i skolan eller hemma. Svårt val om hur man ska göra? Verkligen inte. På kvällen imorgon åker jag i vilket fall och har intro på ett nytt ställe. Redan nu är jag lite nervös.. Tänker inte säga här på bloggen vart jag ska vara eftersom det känns bäst så. Nu i eftermiddag blir det som sagt att vila och plugga lite. Ha en bra tisdag :)
GOTT?

I SKOLAN

2013-01-29 @ 12:32:00
Trött som ett vrak idag. Kontigt? Nej.. senaste gången jag kollade på klockan inatt var hon halv 4. Pigg som en mört var jag inatt. Och saken blir ju inte bättre när man vet att man MÅSTE sova. Bytte säng med pappa och fick därmed någon timme sömn i alla fall innan klockan ringde vid 6 imorse. I eftermiddag och ikväll vet jag vad jag ska göra.. SOVA.
 
Efter skolan som slutar vid 2 ska jag, Jenny och Jessica dra oss på möte med projektarbetet.
Ha det bra ni där ute:)
Sommar, sol, värme och JORDGUBBAR. Ja, jag längtar lite dit.

NYTT RUM

2013-01-28 @ 20:27:00
Mitt nya rum hemma hos pappa. Större och mer rymligare än de förra. Dock inga tavlor och sånt än, men kommer efter hand. Mysigare rum än de andra måste jag i alla fall säga. Har nu ätit kvällsmat och kollat lite på tv. Ligger nu i sängen och pratar med Patrik. Bra måndag.

ROSA PALLADIUM

2013-01-28 @ 14:09:00
Åh, såg dessa på stan när jag var där i helgen. Jag tyckte faktiskt om dem. Lite charmigt med färgen. Ska fundera på saken. Jag har ju redan ett par gråa sådana, men vad gör ett par till? ;) Fräsch färg nu i vår i vilket fall. Alltid roligt att skaffa nya skor i alla fall. Haha, och ja.. jag gillar rosa!
 

MÅNDAG EFTERMIDDAG

2013-01-28 @ 13:58:32
Igår blev det inte som vi tänkt oss. Vi var ute och for hela dagen. En tripp till Sandhem för att hämta ett soffbord och en tripp till stan för att följa med hans föräldar att köpa TV. Kvällen avslutades i alla fall hemma i lägenheten med en god söndagsmiddag som vi kokade ihop. Mysigt och gott. La oss i sängen och sov en stund innan det var dags för mig att åka hem.
 
Idag var det en lektion som står på schemat. Bara till skolan och sedan hem. Nu har jag dammsugit hela huset och ätit lite mat. Dags för PLUGG. Fy.. Ikväll åker jag i alla fall till Skultorp och till pappa.

SÖNDAG

2013-01-27 @ 11:29:00
Min mordgondag i skolan. Jobbig? Så ser mina måndagar ut nu framöver. Det funkar ja!
 
Idag är det söndag och vi vaknade redan vid 9 och gick då upp och år frukost. Idag blir en slapp-dag och jag hoppas att det förblir så. Halsen är inte helt återställd än.. BLÄ

NOTHING LEFT

2013-01-27 @ 11:16:00
I fredags umgicks jag med Evelina, Anna och Rebecka. Tacos, prat (dock inte för mig), skratt. En bra kväll! Det som inte var så bra var att jag hade tappat rösten. Jag blev både trött och seg på grund av det. Därför begav jag mig hem ganska tidigt. Somnade ganska så direkt och vaknade av min älskling kryper ner i min säng mitt i natten. Den människan allstå! Bäst är du. Vaknade sedan i lördags och vi for mot stan tillsammans med mamma. Nu är min balklänning köpt!! Skönt att det är ur världen.. Vi for sedan till Falköping och var hemma och fixade hela eftermiddagen i lägenheten. Kvällen slutade med kinamat och film!

FIKA FREDAG

2013-01-27 @ 11:03:00
En mysig fika med Evelina i fredags. 

FALLER NER I NÄSTA GROP

2013-01-24 @ 10:39:47
Typiskt. När man äntligen känner att man börjar komma på banan igen så faller man direkt ner i nästa grop. Igen. Denna gången är rösten mer eller mindre borta. Hes som sjutton! Jag säger inget.. jag blir bara så trött på detta!! Sitter i alla fall nu i skolan och slutar snart. Bara 2 timmar i skolan är helt okej och det behöver jag verkligen nu eftersom jag behöver all tid att krya på mig.
 
I vilket fall har jag världens bästa pojkvän. Han kom förbi mig en timme igår och pussade lite på sjuka mig. Han kröp ner bredvid mig i sängen. En total överraskning för mig eftersom jag var helt inställd på att han var hemma. Eftersom klockan var 8 när han kom förbi så hade jag ingen blekaste aning om att han skulle dyka upp. Men jag fick krama om honom en stund och det var välbehövligt. Lite extra energi så nu känns det lite lättare i kropp och själ.

NYTT OCH FRÄSCHT I TRÄNINGSGARDEROBEN

2013-01-23 @ 16:37:17

TILLBAKA PÅ BANAN SÅ ATT SÄGA

2013-01-23 @ 15:55:32
Japp, lite mer på banan är jag nu i alla fall. Var i skolan idag och det gick ganska bra. Var rätt så trött, men eftersom vi bara hade 2 lektioner så klarade jag det. 2 alvedoner så går det bra! Imorgon går jag mellan 10-12 så jag klarar nog den dagen med förhoppningsvis. Denna eftermiddag ska jag krypa ner under täcket och krya på mig ännu mer!
Usch. Jag är inget för detta kalla, jobbiga vínterväder... Längar tills värmen kommer hit... Vist, det är fint när solen skiner och man siter inne. Men att vara ute är ingen höjdare. Inte alls.
 
Imorgon sker FÖRHOPPNINGSVIS något jag väntat på ett bra tag. Förhoppningsvis.. :)

JAG ÄR SÅ TRÖTT PÅ DETTA NU

2013-01-21 @ 09:46:19
Feber, 38.5. Huvudvärk. Halsont. Kul detta. Så typiskt att det ska drabba mig igen. Fick bara vara frisk en vecka. Nu är vi tillbaka igen. :(

INNAN 10

2013-01-20 @ 21:38:15
Du är rolig du. Putarn! Du kan du med! haha ;)
Lite smått och gott från helgen. Mysig helg har det i alla fall varit. Shoppade ju även idag och inhandlade världens skönaste träningströja som var långärmad och även en ny sport-bh. Skönt med lite nytt ibland. Nu ska jag göra lite kvällsmat till min goding som tjatar om att han är hungrig. Imorgon börjar jag vid 11, vilket menas med en helt okej sovmorgon! :)

SÖNDAG

2013-01-20 @ 18:49:00
Dålig uppdatering här.. jag vet. Helgen har i stort sett bara sprungit förbi och jag har knappt hunnit att slappna av. I fredags umgicks jag med Evelina, Anna och Emelie. Film, godis och prat. En mysig kväll som sedan slutade med att jag kröp ner bredvid min älskling. I lördags hjälpte jag och Patrik till lite hemma och sedan åkte vi till Elins Esplanad och shoppade lite. Sedan direkt därifrån till min kusin Alexander för att fira att han fyllt 15 år!! Där bjöds det på god mat, godis och kakor.
 
Idag har dagen gått i ett. Först bestämde jag och Patrik oss för att åka till stan och kolla lite i affärer. Mysigt att strosa runt på stan tillsammans med min kärlek. Tog en lunch på stan gjorde vi med. Sedan for vi till mormor och morfar. Drack kaffe, åt bullar och kakor och satt och pratade en stund. Nu kom vi där ifrån och sitter hos pappa för att hjälpa honom med möbler som ska flyttas runt p.g.a tapetsering. Patrik och pappa får jobba och jag måste tyvärr plugga eftersom jag har prov imorgon och har knappt inte börjat. Typiskt mig.. HEJ IG. Men, det som känns lite postivit är att det nya schemat börjar imorgon och det ser jag faktiskt fram emot. Gamla kurser har bytts ut mot nya. Hoppas detta blir bra nu! Nej nu ska vi plugga, ha en bra söndag. (Tänkte slänga ut lite bilder senare sen från helgen) PUSS

HISTORIA

2013-01-17 @ 12:28:00
Sitter nu i skolan har Historia. Sista lektionen! Sedan drar jag mig ner mot gymmet och tränar lite. Vill helst gå dit nu eftersom jag inte orkar jobba mer nu.. Ikväll blir det plugg, plugg och en sväng till stan med mamma. IMORGON ÄR DE FREDAG OCH HELG!
KÖTTA
 
Snart tänkte jag göra något här på bloggen. Hmm.. Vi får se vad detta blir!

KNÄCKEBRÖD

2013-01-16 @ 14:59:16
Nu har vi kommit till mitten av denna vecka. Onsdag. Var bara i skolan mellan 9.30-13.30. Har nu kommit hem och ätit lite mellanmål. Mina frukostar och mellanmål består i stort sett bara av knäckebröd. Hallå? Finns det något godare än knäckebröd? Jag älskar det! Skulle kunna äta det som godis. Mums. Iaf, så ska jag plugga lite nu innan jag hoppar på tåget till Falköping.
Världens godaste knäckebröd!!

NYTT SCHEMA

2013-01-15 @ 14:47:00
Från och med nästa vecka får vi ett nytt schema i skolan. Kunde blivit bättre, men kunde blivit mycket sämre. Jag ska nog vara glad att jag fick ett bra schema nu det sista. Har inte många kurser kvar nu i skolan, så nu är det bara att kämpa på nu när vi befinner oss på upploppet, strax innan mål!
En lektion på fredagar har vi bara varannan vecka. Jag kan säga att jag är nöjd i alla fall.
 
Slutade vid 12.40 och gick då direkt ner till gymmet för att köra gärnet en timme. Nu har jag kommit hem och sitter och väntar på ett samtal. Samtal från ett EVENTUELLT sommarjobb. Jag hoppas detta går vägen. Ikväll ska jag plugga, plugga, plugga. Kommer att bli så fruktansvärt kul!! Eller inte. Puss på er godingar.

MÅNDAG

2013-01-14 @ 14:05:21
Har inte bloggat nu på några dagar. Helgen har jag tillbringat med Patrik. I lördags åkte vi och köpte present och sedan for vi hem till hans föräldrar och syster för att fira att han syster fyller år! Mat och mys på eftermiddagen/kvällen. Åkte sedan hem och kollade film och bara tog det lugnt.
 
Igår (söndag) vaknade vi hemma hos honom och började med att städa lite. Sedan på eftermiddagen kom Martina och Andreas till oss. Jag lagade mat till oss medans Martina höll på med läxor och Patrik försökte installera Internet. Vi åt mat, spelade spel och sedan förflyttade vi oss till soffan och körde TV-spel! Vid 8-tiden var det dags att pussa min älskling hejdå eftersom jag skulle åka hem med Martina och Andreas. EN BRA HELG.
 MINA GODINGAR

2013.01.10

2013-01-10 @ 14:50:00
Nu äntligen börjar det kännas bättre i kropp och själ. Känner mig piggare och idag tog jag mig upp ur sängen (vilket jag knappt inte gjort de andra dagarna den här veckan). Pappa har varit här nu och lagat mat åt mig och Martina som båda är hemma från skolan. Jag tog även en liten promenad med pappa för att få lite luft så jag förhoppningsvis orkar gå till skolan imorgon. De kändes bra! Sedan såg jag att en inlämning som jag trodde skulle vara inne imorgon hade flyttats och istället ska vara inlämnad nästa fredag.. TUR! för jag hade inte orkat skriva klart allt idag. Nu kan jag dela upp arbetet istället. TACK.

ONSDAG

2013-01-09 @ 13:59:00
I måndags trodde jag att jag var bakis efter söndagens bravader. Jag mådde inget bra och det släppte liksom aldrig. Men det var för att jag faktiskt höll på att bli sjuk. Japp, så nu ligger jag här i sängen och är sjuk. Typiskt!! Inte konstigt att jag mådde dåligt. Har massor saker som ska göras i skolan, men jag orkar inte med det. Meeen jag måste :(
Jag är nöjd precis som jag är. Det borde alla vara. Vi alla är unika på alla sätt. Var nöjd över vem DU är.
  

150 DAGAR TILL STUDENTEN

2013-01-07 @ 16:39:31
Lånar lite bilder av Anna från igår
Japp, igår var det 150 dagar kvar till studenten! Det firades tillsammans med mina brudar. Vi började kvällen med mat tillsammans, förfest och sedan Husaren! Inatt och idag kan jag bara säga att jag mår som jag förtjänar... Har knappt gått upp ur sängen.. Fy. Imorgon börjar skolan och jag orkar verkligen inte det. Jag orkar inget för tillfället. 
 
Helgen som var umgicks jag med min sötnos. En riktigt slapp-helg. Riktigt skönt! Myste till de lite extra i lördags då vi faktiskt varit tillsammans i 19 månader. (Jag vet att det är lite fånigt att jag räknar, men så är det) Nu ska jag VILA resten av denna kväll, så jag orkar upp till skolan imorgon. Puss

-

2013-01-03 @ 15:12:00
 Min bästa vän. Min pojkvän. Jag älskar dig.
 

TORSDAG

2013-01-03 @ 14:16:00
Igår tog jag och tjejerna en biltripp ner till Jönköping. Mat, shopping och skratt! Hittade ett par byxor och en tröja. En mycket trevlig dag tillsammans med de bästa!!
Idag är det tordag och vi börjar sakta men säkert närma oss slutet av detta lov. Usch. Mitt allra sista jullov. Känns hur konstigt som helst. I alla fall så har jag nu på förmiddagen varit nere på gymmet och tränat en timme. Skönt att komma i gång igen. Ska nu på eftermiddagen plugga.. SÅ FRUKTANSVÄRT TRÅKIGT. Hela dagen har jag dratt ut på saker, allt för att slippa plugga. Jag tror inte detta kommer att sluta så bra.. Jag har verkligen INGEN motivation till skolan..Ska i alla fall försöka lite.. Önska mig lycka till.
 
Har även fått lite mer jobb nu. Ska jobba imorgon kväll. Har jobbat 3 gånger inom loppet av 1 vecka. Skönt med lite jobb och skönt med pengar!!

BILDER FRÅN IKEA

2013-01-01 @ 15:48:00
Några bilder från IKEA förra veckan. Det blev en del till Patrik... Det roligaste var nästan när vi stoppade upp hela kassan när Patrik skulle betala. Kvittot räckte inte eftersom vi hade mer än 100 saker och sedan hade vi massa rabatter som vi skulle dra som det krånglade med. En stund såg det ut som att vi var tvungna att plocka upp allt ur kassarna, lägga på bandet igen och dra om allt. Men som tur var så slapp vi detta. Men till sist kom vi hem till Falköping igen. Glada, nöjda och TRÖTTA.

HEJ 2013

2013-01-01 @ 15:39:12
NYTT ÅR, MED NYA MÖJLIGHETER. Så som man brukar säga. Nyårsaftonen spenderades med Ida och Marcus. Väldigt mysigt! Spel, skratt, godis och gott att dricka. Skålade in det ny året framför tv:n och fick min nyårspuss av Patrik. Kunde det bli en bättre kväll?
 
Idag vaknade jag med huvudvärk (konstigt? nej.) På dagen har jag, Patrik och mamma varit i Skultorp och hälsat på mormor och morfar där min kusin och moster befann sig. Skön och slapp dag. Sådana behövs verkligen. Nu har Patrik gått och lagt sig i min säng för att sova (klockan är halv 4). Iaf, jag tror jag kryper ner där med, för jag är riktigt trött jag med. Skulle kunna sova i flera dygn känns det som. 

RSS 2.0