written in the stars

2010-09-30 @ 21:17:41

varje morgon när klockan ringer. vill ja i stort sett skjuta mig själv. men så funkar de ju inte. eftersom de är så kallt och mörkt ute nu, har ja ingen vidare motivation att gå upp ur sängen. men när man väl kommit upp går de bra. och idag blev de en skoldag till 4. och dirket med amanda och sara till tibro och träna. gick ganska bra idag faktiskt. och de stärker självförtroendet lite sådär. efter de dirket åkte jag och mamma tillbaka till skolan för utvecklingssamtal. och när jag kom hem blev de pannkakor med glass. nu är jag mätt och nöjd. imorgon väntar sovmorgon till 10 i 10. och imorgon bjuder även våran lärare på tårta!


måste bara säga att ja har världens bästa vänner! och även hur skön klass som helst. gud va vi skrattade idag på maten. tårarna visade sig till och med av skratt. sjukt vilka bra vänner man har. ni är GULD 


onsdags kväll

2010-09-29 @ 20:11:17fryyser så in i tusan. och ändå ligger ja under täcket. illa.
åhhhh, ähhhh, öhhhh. så känner jag mig nu. lites om en förvirrad liten katt eller något. 
tar mig ut och värmer en kopp nypon och sen kryper jag ner under täcket och kikar tv. eftersom denna onsdag inte hade så värst mycket att bjuda på. de brukar dom inte heller ha.
HARE MYSIGT


ya odna

2010-09-29 @ 18:29:12
onsdag. en vanlig onsdag. matte,engelska,svenska & idrott va de som stog på schemat idag. suttit i några timmar nu med mina läxor. matteläxan är gjord. imorgon väntar debatt i samhällskunskapen. ska bli intressant och se hur de går. 

en sak har jag lärt mig nu. ha aldrig för höga förväntningar eller drömmar, de gör de bara ännu ondare när de inte blir som du tänkt.

aldrig påstått att jag blir överdrivet brun. men lite färg skulle inte skada... känner mig som en riktig blekfis nu!

28/9

2010-09-28 @ 17:44:41

en tyska lektion, ett hål. en samhälls lektion och en svenska lektion. och bara jobb med skydd och säkerhets arbetet. efter lite plugg hemma, drar jag mig mot tibro, och träning!

hittade en underbar bild från familjen leijsson album från cypern som micke tagit. på bilden är pappa, mamma, ida & jag. martina är där någon stans med. hihihihi


livvi franc - automatik

2010-09-27 @ 18:29:46
ännu en måndag är snart förbi. en måndag med en film igen, ett läxförhör, lite jobb och bad.
nu har jag, martina och pappa gjort mat och gjort en paj till mormor och morfar kommer hit.
DÄRFÖR ATT MIN ÄLSKADE MAMMA FYLLER ÅR! grattis mamma!♥

va är ja utan dig?

2010-09-26 @ 19:51:08

en förlust med 3 bollar mot skövde. en promenad med andreas ute vid kss i skogen. och nu ska en uppgift lämnas in ikväll. snart klar med den också. skönt! men såklart så är omvårdnadsläxan fortfarande kvar. roooooligt.


en helt underbar känsla befinner sig i mig just nu. jag vet inte vad jag ska säga, eller lättare sagt skriva. mer än att jag hoppas på de bästa. jag vill kunna va mig själv. och de är ja med dig. jag känner att hela verkligen mår bra. jävligt bra faktiskt. de enda jag vill nu, är att vara med dig.


ångest

2010-09-26 @ 11:26:35
PANIK!!! min mäsk uppgift är inte klar. och jag vet inte vad jag ska skriva. så typiskt mig! och omvårdnaden då??? den måste också läsas på. ännu mera typsikt mig.
men iaf, jag drar snart på match, mot skövde i idrottshallen. måste säga att spela mot skövde, gör mig lite sådär extra nervös! iaf, de gillas 1000 gånger mer än mina jäkla uppgift!

nu rullar vi ner

2010-09-25 @ 18:38:06

nu är vi klara inför de kvällen har att bjuda på!
lättare sagt, familjen leijsson.
som sagt, vi är som vi är.


new in

2010-09-25 @ 15:47:41
som sagt, så bar de av till stan idag. hittade en del. just de som är på bilderna.
nu ska jag fixa med bilder som ska med till leijsson, där kvällen spenderas.
och sedan måste ja ta tag i den uppgift som ska lämnas in imorgon. men jag orkar verkligen inte.

we 2

2010-09-25 @ 01:08:56

martina anna sigrid ehn
"you are the only one who really know me at all"
jag hoppas att du förstår, även fast vi bråkar
så älskar jag dig. du har en syster ska ha.
jag är så sjukt glad att ja har just DIG♥


imorgon tar jag med min fina till stan!
ojj, lättare sagt idag. klockan står på 10 över 1. tror jag ska krypa under täcket nu.
PUSS♥


you will be a part of me

2010-09-24 @ 18:38:27
en film, en timmes "arbete", lättare sagt facebook. de va min skoldag de. åkte hem. och sedan ut igen och då blev de en cykeltur med jesper. nu åker ja ner med martina och moa till pizzerian och mättar våra magar.

igentligen vill ja bara bort. bort. förjävla långt bort!  om man kunde spola tillbaka tiden till den 26 juli.

inför landning på larnacas flygplats på cypern.
& 1 av dom 6 poolerna

en simtur

jag, mamma och ida

å helt underbar mat och helt underbart sällskap.

va gör ja här? jag flyttar dit! ne, juste.. fan, ja bor ju här. åhhhhhh

2 cool

2010-09-23 @ 20:57:05
efter en träning och en lång skoldag är jag rätt slut i kroppen. & när jag kom hem stog en äppelkaka på spisen. jag och martina skulle göra i ordning de och duka osv. och vi ropade på mamma, de lät ungefär såhär:

jag&martina: mamma, kommer du? ska vi äta äppelkakan?
mamma: ja de ska vi.
jag&martina: men kom då så göra vi i ordning de.
mamma:  ne, ni får göra de själva. jag sitter och chattar.
jag&martina: men mamma, KOM vi ska äta nu!
mamma: jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kommer snart.
jag&martina: hallå mamma vi har snart ätit klart!
mamma: ja ja kommer strax.

och så fick ja och martina äta själva typ. eftersom mamma chattade med sina kompisar. de låter ungefär som när mamma & pappa ropar på oss. men nu är de ombytta roller här. haha.

imorgon väntas sovmorgon till kvart i 10.

i'm so lost without you

2010-09-22 @ 21:49:12
jag har ont i magen inför provet imorgon och alla inlämningar nu. men får bara göra de bästa av situationen.
efter några timmar med läxorna, orkade ja inte mer. därför tog jag mig ut med jesper, fastnade på vasaskolan. så där satt vi ett tag och bara pratade till de blev mörkt. nu ska jag ta och fixa lite innan jag kryper under täcket. PUSS 

onsdag

2010-09-22 @ 17:55:17

ja, som sagt orientering idag. gick ju väldigt bra. sprang i alla fall med rebecka och linn och sista banan följde ekrem med oss. kom hem, och jag är verkligen helt slut. så de blev en jädras lång dusch. och nu sitter ja framför datan, men jag borde igentligen göra läxor.. en jädra massa som ska göras tills imorgon. får ta tag i de nu!
hejjjjjssss.


right now

2010-09-21 @ 16:54:55

jag&martina ♥
jag vet alltid hur man får dig sur, och jag vet även sen hur jag ska få dig lite glad igen! ;)
&&& de är andra gången idag hon kallar mig MAMMA. läskigt....

& nu drar ja på träning!


coco-jamboo!

2010-09-20 @ 20:43:26

nu hoppar ja in i en varm dusch, och lägger mig i sängen sen.

sleep through the pain.
då skulle jag sova lääääänge!

näää, förhelvete johanna, va glad!
så får de bli, så får de bli


snabbt inlägg

2010-09-20 @ 15:19:18
slutade 12 idag. men kom inte hem tidigare för de. efter gympan som vi då hade. gick jag, jesper och micke upp till skolan och gjorde klart lite saker som snart ska redovisas. efter en stund på skolan, gick vi ner till stan. träffade emmily och gick med henne en stund. rooooooligt! ;) satt på rese en 30 minuter sen åkte emmily hem och jag och micke hoppade på bussen mot skultorp. så nu är jag hemma och ska fort trampa ner till vårdcentalen. haha, kul. ne nu är de 10 minuter kvar. EYYYY HEJDÅ!

kiss me, kiss me, say that you miss me

2010-09-19 @ 15:13:08

en riktigt grå, tråkigt, ful, jobbig, konstig, söndag. ja, som sagt. söndag var dagen idag. inte direkt den dagen man längar till på veckorna. och inte direkt den dagen jag tycker om så värst mycket. sitter i köket, och tittar ut på himlen. om vilken sekund som helst börjar de regna. har i alla fall fått några mattesidor klara, och nu även fått en del information insamlad till skydd och säkerheten. vilken rooooolig söndag. ne så här kan de ju inte fortsätta.. jag hoppar nog helt enkelt på en buss till skultorp och träffar ett par vänner.. eller, ja.. kanske. om ja orkar, de är en annan 5a!


ehhhh

2010-09-19 @ 00:03:40
hemma kväll med ida va de som stog på schemat idag. ensamma hemma, så hela huset hade vi för oss själva. efter massa mat, massa godis och en och en annan cider osv. går allt bara runt i magen. ohhhhjä! sjukt nice om ja får säga de själv. men efter en cykeltur ner till ida, känner jag mig snäppet bättre. men inte mer. den bästa medicinen nu är att sova, så jag får väll helt enkelt ta och gå och lägga mig & så får de bli.


sjukt skönt att bara få umgås med dig. bara snacka. och få allt utrett. att helt enkelt bara få prata av sig. jag vill bara att du ska veta att jag älskar dig.  EHH GODNATT

kvällen blir tillsammans med

2010-09-18 @ 16:53:58


- jag älskar dig


you raise me up

2010-09-18 @ 11:08:57
som sagt, kvällen tillbringades med andreas. kollade idol, åkte till arenan och gick ut och gick en timme. åkte till donken, och åkte bara runt i skövde. vid halv 12 va jag hemma igen. och jag somnade med en gång.

idag tror ja att de spenderar denna lördag med ida eller något. får se om jag mot kvällen kanske drar mig till jimmy och alexander. eftersom deras pappa fyller år. men vi får helt enkelt se.

fredag, äntligen fredag!

2010-09-17 @ 16:23:03
sovmorgon till halv 10. och mellan halv 10 till kvart över 12 jobbade vi med en redovisning som ska göras nästa vecka. de känns verkligen inte bra. och sedan väntades bara matte och klasstid den sista halvtimmen. i kväll känner jag bara för att ta du lugnt, äta god mat, sätta på en film, och krypa ner under täcket. bara helt enkelt vara hemma. och jag känner att de va ett tag sen jag va de. så i kväll får bli en sån kväll. andreas tar sig även hit. skönt med sällskap. jävligt skönt.


i don't wanna walk s-o-l-o.

2010-09-16 @ 21:27:41
en lång torsdag, kan man säga. kvart över 7 tog jag bussen till skolan och skolan flöt på som vanligt. vid 4 var skoldagen över, & pappa kom och hämtade mig och sara och de va direkt till träningen. träning från 5 till halv 7. och inte nog med de fick jag och sara sitta i sporthallen i en och en halv timme till. eftersom våra föräldrar va på föräldramöte. så vid halv 9, va jag äntligen hemma. nu väntas min säng! och imorgon väntas en sovmorgon till halv 10.

gårdagen, skola, och efter skolan direkt till varnhem och andreas. litet kalas för andreas mormor som fyllde år. va hemma vid en halv 11. och då slocknade mina ögon. konstigt nog, va jag väldigt pigg i morse och i skolan. men nu känner jag att tröttheten hinner i kapp mig. som sagt, nu kryper jag under täcket.


smile!

2010-09-14 @ 17:39:09
ännu en tisdag avklarad. tyska på morgonen, och sedan bild. efter blev de samhällskunskap, då tog jag,rebecka,rebecka,emma och sebastian oss ner till stan och samlade information till våran debatt som ska göras nästa vecka. på eftermiddagen var de svenska som skulle göras. jobbade med redovisningen jag,anna,gustav,micke och jesper som även den ska göras om bara någon vecka. nu väntas även läxor. jobbajobbajobba! vid 7 tiden tar jag bussen till tibro och där väntas träning!

jag saknar de bruna ja hade

2010-09-13 @ 19:45:31
jag vill. jag vill ha de brunt. men jag vågar inte.

♥☺

2010-09-13 @ 16:40:47
bild från felicia & lägret som va från i torsdags till fredags.
helt grym klass!
OP1s ♥


lördag-söndag.

2010-09-12 @ 19:49:04
lördagen började som sagt lugnt med bara göra de som behövdes hemma. vid 4 tiden tog jag med mig emelie till stan och vi stannade på rådhuset för en fika. åkte med henne hem och tog med mig hennes bror till stan igen, nämligen andreas. tog oss till riviera och åt en portion mat och satt och pratade och bara tog de lugnt, och direkt vidare till bion där väntades filmen karate kid. vid halv 12 tog vi bilen till varnhem igen och där väntade linus på oss, och dom satte sig åter igen och lanade. men vid 1-2 tiden, slocknade mina ögon.

vaknade idag vid halv 9 av att linus bankar på dörren till oss, dags att gå upp eftersom vid halv tio skulle vi till axvall för andreas hade match, så de va bara att sätta sig i bilen lite sådär halvt sovandes. men efter en promenad med linus i axvall så piggnade ja till. kollade på andreas match och vid 1-tiden åkte vi hemåt till varnhem igen. åt mat, och lite sånt. sedan vid 6 åkte ja och andreas till skövde och köpte varsin glass och satte oss och åt den innan han körde hem mig - en mycket trevlig helg helt enkelt.


can you tell me why, why does it feel so incredible? when you smile to me, you are so beutiful. I have searching for all my life, for the love i can se in your eyes. all that I need. you are incredible. all I can feel, you are incredible. all I need, incredible. - tell me why, anders fernette

tur att mobilen finns.

2010-09-11 @ 12:12:15

tur att mobilen finns. en jävla tur. jag och martina låg i min säng imorse och pratade. sen får jag ett sms av mamma som ligger i hennes säng.

mamma: nu får du och tinis fixa lite!!! kram mammis <3
jag&martina:jaaaaaaaaaaaaaaaa :'( <3
mamma: skitungar!!!!!!!! :@
jag&martina: ska du säga!! :@
mamma: men ja älskar er ändå!!!! konstigt va?????
jag&martina: ja de var jävligt konstigt!! PUSS PÅ DIG MAMMA :*:*:*:*
mamma: puss och kram älskar er över allt annat!!! :* <3 :* <3 :* <3 :* <3 :* <3

en mamma som bombar en med hjärtan & pussgubbar. haha. vi kan absolut inte gå och prata med varandra. utan här skickar vi sms.


nu ska ja ta tag i städningen med mamma. eftersom vi får främmat ikv av familjen nylin. men ja stannar inte hemma ikv, jag tar med mig andreas på en bio och kanske går ut och äter. hoppas på en bra kväll helt enkelt.


kommer inte på något att skriva här.

2010-09-10 @ 23:39:21

sitter nu med andreas och linus i varnhem. med tacos i magen och en promenad med andreas syster emelie och nu efter ett antal timmar framför datan, eftersom dom lanar, känner jag att ögonlocken börjar dra ihop sig och vill i stort sett bara sova. får be andreas köra hem mig nu. haha, så får de bli. godnatt&hejj!


fredag kvart i 1.

2010-09-10 @ 12:44:46
hemma efter 2 dagar på sjöhaga med sos,roa&hel. eller kanske igentligen bara blir en dag. iaf, massa skratt, lekar, prat med klassen och dom andra 2 klasserna från op (roa&hel) haha, väldigt kul har de varit. sp kvällen igår. haha, har aldrig skratta så mke. underbart! nu är jag hemma och fått i mig några pannkakor med glass och en varm dusch tog jag med. och snart drar ja mig till varnhem. greeeeeeeeeeat!

lägerdax

2010-09-09 @ 10:02:23

vaknade vid 7, och tänkte.. nej inte nu! klockan 7 lixom. när vi har sovmorgon till 11, då vaknar ja 7. typiskt. så nu sitter ja här och klockan är 10 och är helt klar men allt. aja. klockan 11 är de samling på skolan och vid 1 bär de av till sjöhaga & läger för alla 1or på omvårdnad. känns lika bra att åka iväg. skratta och ha kul precis vad jag behöver just nu. precis. bara trycka undan alla ovälkomna tankar som alltid kommer och förstör.
 


onsdag.

2010-09-08 @ 11:31:59

har hört att de är folk som försöker kommentera min blogg, men tyvärr så är de något fel på min blogg. haha. så länge som de inte går att kommentera så får ni nöja er med att läsa bara (:


bättre, är alltid ett steg i rätt riktning. och ja är på bättringsvägen. goood! får hoppas att de blir skola imorgon, så jag kan åka med på lägret till sjöhaga med alla OP elever i 1an. hoppas verkligen att ja kan bli frisk tills imorgon. nu ska ja och räkna några sidor matte som jag missat nu och åter igen ta en kopp varm nypon. men först väntar en portion mat som pappa gjort till mig.


min kväll, godnatt!

2010-09-07 @ 21:10:39

har hört att glass är bra när man har ont i halsen

2010-09-07 @ 16:12:31

ye

2010-09-06 @ 15:19:17
nu ska jag plocka fram mina böcker och plugga lite. sen kanske träffa anna en snabbis ♥why you wanna go

2010-09-05 @ 17:31:35

5/9

2010-09-05 @ 14:41:23

dammsugit, plockat i ordning, diskat, och bakat en kaka till mamma & pappa som har varit borta hela helgen. vi tänkte va lite snälla. och dom vet inte om något. haha, jag och martina är grymma!

sitter vid den andra datan, hittade den här bilden, omg, bilden är tagen för typ 2 år sen :S syns de :S?


lola - anders fernette

2010-09-05 @ 11:12:50

vaknade av att halsen bara värker. kunde inte svälja. ska nu idag ta och städa upp lite. och invänta att mamma & pappa ska komma hem. ska ta och vila upp mig idag så att jag kan gå till skolan imorgon. jag måste verkligen dit. jag grips snart av inre panik, VAD SKA JAG GÖRA? HUR SKA JAG GÖRA? mina tankar bara går runt och runt. kors och tvärs. upp och ner. ner och upp. från höger till vänster. åhhhh. magen vill de ena, huvudet vill de andra. kul de här. jag vill verkligen inte, JAG VILL INTE. jag vill bara va sådär liten igen. när allt va så jävla enkelt. då men slapp ta svåra beslut. kan ärligt säga att de här är mitt svåraste buslut jag någonsin tagit i mitt liv hitills. får bara hoppas att de blir bra. att jag väljer rätt.

som sagt. att va liten skulle verkligen inte sitta fel. att va liten och bara hänga med livet.


greeeat

2010-09-04 @ 22:56:16
inte bra de här. verkligen inte. sjuk, har jag gått och blivit. dagen tillbringades med att jocke först kom till mig vid 10. och pontus kom hit vid 1 tiden. fram åt kvällen åt vi god mat och bara chillade. vid 8 tiden kom även jessica hit, nu har allihopa åkt och jag känner att jag knappt kan svälja. min hals bara värker och känner mig trött. ska nog ta mig till sängen snart och sova och lyssna till en kompis röst via telefonen, nämligen jocke. sitter nu i vardagsrummet med datan i knät och myser i en filt med tända ljus och bara njuter av musiken som spelas genom datans högtalare. mysigt!

20 i 10

2010-09-04 @ 09:41:02

nu sitter jag här, halvt nyvaken. haha, vaknade med halsont osv. får kurera med mig ett en vän som snart kommer om bara någon minut. i eftermiddag anläder pontus!


21.21

2010-09-03 @ 21:20:57

skola, som vanligt nu för tiden. 11 timmars sömn för mig i natt och de va så sjukt skönt! sovmorgon till halv 10. skolan va slut vid 3 tiden, och jag bar mig av till mammas jobb. och vidare till tibro och tränade en timme. 5 på träningen idag. chill! slutade träningen med att spela mot hp;s 97or och de slutade med en förlust. haha. är vi bra eller? men vi va ju bara 5 st och dom va ett fullt lag. kan man skylla på de? njeeeee. kvällen blev de god mat med mamma & pappa. ska nog ta mig ut till soffan och mysa lite med dom. eftersom dom åker till lysekil i helgen.

morgondagen tar jag och träffar jockeee och senare tar pontus och hälsar på mig. får se va vi hittar på. de gillas de!

att va lite brun igen skulle verkligen inte skada! bild från cypern i sommras..


första september.

2010-09-01 @ 20:01:36

nu är skolan igång igen, på riktigt. och de känns. är inte direkt van vid att sätta mig med läxor när jag kommer hem, efter de långa sköna sommarlovet som vi hade. men nu är i alla fall min första matte läxa gjord på gymnasiet. ska ta en lång dusch snart och ta en varm kopp nypon och krypa ner i en filt och bara njuta av livet! kan va skönt ibland. väldigt skönt.


RSS 2.0