do it, now

2011-01-31 @ 18:04:00
KLANTMAJA. fastnade med fingret i bänken, slog i huvudet i bordet på matten när jag skulle resa mig och fastna med håret i mitt halsband på datakunksapen (det höll på att strypa mig, så jag bad min kära vän linn att hjälpa mig.. dock mitt i min lärares genomgång, så alla blickar riktas mot oss. min lärare frågar hur det går, och mitt svar blir enkelt "JAG SITTER FAST" då börjar alla skratta) - ALLT PÅ EN OCH SAMMA DAG.

mina kära vänner hade ju inte brist på roliga stunder i alla fall.. det var ju i alla fall en sak som var bra med det helamikkel & nikola

2011-01-30 @ 19:44:11
världens BÄSTA. mikkel hansen och nikola karabatić, kungarna i VM-finalen. jag ska väll typ bli som dom.. ungefär i samma klass, hade jag tänkt
VM-finalen är nu avgjord. vinst för frankrike som ÄR världens bästa lag, enligt mig. & tråkigt för sverige som fick nöja sig med en bitter fjärde-plats
.
nu ska jag ta och njuta av det sista den här söndagen genom att kolla på solsidan tillsammas med familjen.
anna tog även en sväng upp hit idag, och så även evelina.

upside down

2011-01-30 @ 11:50:41
ok ok, i'm crazy about you, ok?
.
nu ska jag PLUGGA. KUL LIV JOHANNA

löööööööördag

2011-01-29 @ 16:44:42

blogg-miss igår. men det var för att jag igår kväll tog och träffade en mycket saknad och älskad vän, nämligen emmily! vi pratade lite om våran resa vi ska göra på sportlovet. dååå ni, då lämnar vi skövde och beger oss flera timmar härifrån! GUD VAD JAG LÄNGTAR.

idag åkte jag till tibro en sväng, kollade när mitt lag spelade mot skövde. det blev i alla fall vinst för oss med typ 25-15 mot skövde! när jag satt där, kände jag hur det rann i mungiporna. jag vill brottas, svettas, springa & bara göra mål! men det går inte alltid som man vill...

nu TVINGAR jag mig själv att göra läxor. 100 sidor engelska och novellen ska bannemig bli klar! trotts att jag känner mig sjuuk


jag älskar min syster, så de så


but on my fake smile

2011-01-27 @ 19:41:32
en bild från 2009. dåå lekte livet
.
nu ska jag skriva lite på min novell i svenskan, sedan kryper jag ner under täcket med min engelska-bok och efter det slår på en film, stoppar i mig lite smärtstillande och kopplar bort omvärden för en stund. smärtan kommer helt enkelt ikapp mig. i knät alltså.

hoppas ni överlever

2011-01-27 @ 17:14:39
det har inte gått att kommentera min blogg på ett halvår nu. och jag vet inte vad felet är. jag vet att en del försöker, men som sagt, jag vet inte hur jag ska göra.. har inte så värst många besökare per dag. runt 40/dag. menmen, jag hoppas att ni 40 överlever att inte kunna slänga in en kommentar..
.
nu gör min mamma pannkakor till mig! MUMS!

my destiny

2011-01-27 @ 16:45:34
rätt chill fredag. börjar 11 och slutar 2, vilket betyder att jag har skola i 3 timmar.
såhär kommer mina fredagar mer eller mindre se ut nu, med någon ändring någon vecka bara.
gött när andra halvan av klassen börjar tidigare imorgon med datakunskap, men dock gick vi till 4 för vi hade datakunskap idag. men sovmorgon, är INTE fel!

knäppisar

2011-01-26 @ 20:16:54

aldrig påstått att jag och martina är normala..

every day

2011-01-26 @ 16:47:30
jag är faktiskt lite trött på matte nu, speciellt när vi har 5 mattelektioner i veckan!?!? vi går inte natur eller samhäll, vi går OP! har nu gjort 20 sidor i ett häfte tills imorgon i läxa & om någon vecka väntas ett matteprov. meeen, det är bara att bita ihop och räkna på!

på tal om att jobba och så, så ska jag sätta mig och göra läxor.. skriva en novell, göra lite mäsk, jobba lite matte, göra en idrottsinlämning & läsa klart engelskaboken tills nästa vecka, bara jobba johanna!


tisdag eftermiddag

2011-01-25 @ 15:26:38

min eftermiddag, KEXCHOKLAD & MATTE ♥♥♥♥♥
ikväll åker jag med mamma till tibro och pratar lite med tränarna och så och lämnar tillbaka kryckorna. det är ju dumt att ha 2 par hemma? det räcker ju med ett. OCH SEDAN SVERIGE-DANMARK! 

skulle resa mig upp förut, och tänkte inte på att jag hade ont, så jag bara ställde mig upp & FAAN va ont det gjorde. & igår var jag ännu klantigare. JAG MISSADE STOLEN, OCH RAMLANDE NER PÅ GOLVET. och det kändes vill jag påstå. iaf i knät. vilken klant-fia du är johanna....

S V E R I G E ♥

2011-01-24 @ 20:27:37
SJUKT SÖTA! oscar & kim ♥
VM-SEMIFINAL!

jag vill va 1 av dom. jag skulle göra vad som helst, vad som helst! dock är jag inte en kille, men vad spelar det för roll? jag vill ändååå

som en vandrande get

2011-01-24 @ 17:20:12
från 8-4 gick jag i skolan idag. eller hoppade kanske det heter. mina händer värker! & det gör även mitt knä... har min egna lilla privata taxi till skolan iaf. pappa & morfar! fast jag får åka vanlig taxi om jag vill. & så har jag även min egna lilla privata assistent, jessica! hon är såå söt hon.. bär mina saker osv.
U R the best!
.
mina kryckor är inte alltid där jag vill att dom ska vara.. det finns några busiga killar i klassen som gärna kommer och knycker dom och hoppar iväg. och efter kommer jag som en haltande get.
.
nu tycker martina att jag ska göra läxor, och de har hon fan rätt i!

-

2011-01-23 @ 11:00:13

jag har svårt att förstå, HUR MÄNNISKOR ÄR FUNTADE. vad pågår i vissas sk. hjärnor? eller man kanske inte kan kalla de hjärnor, det är nog högst troligt att det inte finns något där inne.

jag vill inte se dig. inte höra dig. inte känna dig. aldrig mer veta av dig. & jag är glad. 


höhö

2011-01-22 @ 12:28:16
halli hallå!
.
nu är renoveringen klar i detta hus. skönt! men dock får vi inte våra dörrar för ens på måndag. liiite mindre skönt.
meen, idag ska jag ta och träffa evelina hade jag tänkt. blir nog bla. att dra ner till stan och se en film eller något.
.
nu tvingar mamma mig att packa upp mina väskor, men jag orkar inte.. försökte skylla på att jag inte kunde gå, men det gick inte lika bra som imorse då pappa sa att jag skulle gå upp och äta frukost, men han kom istället in med mackor och varm nypon på sängen.
de är ju nästan sant..

@skultorp

2011-01-21 @ 10:14:20
som ni märker, blev det ingen skola föra mig idag. kom hem sent i natt och jag känner att jag behövde sova ut och dessutom har jag väldigt ont. snart kommer nog min morfar hit, ska nog även hoppa in i duschen och sedan åker jag nog med honom hem. och låta dom få pyssla om mig. hmmm! ikväll kommer förmodligen min kära vän ida och hälsar på mig. hoppas jag.
.
sommar. långa kvällar. underbara vänner. grymt! jag längtaaaaaaar!

akuten

2011-01-21 @ 09:30:07
när jag trodde att allt med vad som kallas skador var över, inträffar det som INTE fick hända. för er som är intresserade, här är min natt på sjukhuset.
.
allt började med att jag spelade handboll (såklart) jag var äntligen så glad att jag kunde komma igång med träningen. men sedan inträffar något som jag knappt minns nu, men jag skulle gå igenom försvaret och sedan är det något i mitt knä som bara säger "pang" och sedan blir allt svart. minns bara att jag sedan låg och skrek, som om jag var påväg att dö. tänk er ett sådant skrik. FÖR SÅ ONT GJORDE DE. då var det raka vägen direkt till akuten... måste bara tacka laget & tränarna som verkligen hjälpte mig, TACK
.
väl inne körde dom direkt in mig på en säng och så fick jag lägga mig och vänta. en väldig väntan. med smärtan i mitt knä, som gjorde förjävla ont, låg jag samtigit och smågrät. det fanns en väldigt snäll sjuksköterska & han sprang fram och tillbaka mellan en tv och mig för att raportera resultatet i sverige matchen på tv. han gav mig även smärtstillande, tack gode god! det var skönare än allt annat jag upplevt.
.
fick åka in till en doktor på min säng och hon kunde inte säga något eftersom jag hade så ont, så hon körde mig till röntgen. eller lättare sagt, så fick mamma köra mig. genom alla korridorer på sjukhuset, studsade vi från vägg till vägg. de märktes att det var första gången mamma körde en så säng i alla fall. sedan rötgades jag och efter det var de en oändlig väntan. vid halv 1 fick jag äntligen åka in till doktorn igen och vad hon kunde se, hade jag inte frakturer, meeeen dom tror att det är något annat som har tagit skada, så om 3 veckor blir de att åka tillbaka och kolla upp om det är minisken eller ledbandet. tills dess, kryckor... faaaaan
.
när jag trodde att allt var över, och jag skulle få åka hem.. hände det mer saker. jag började helt plötsligt må förbannat illa och jag började snurra. så, doktorn kom ut igen och så fick dom köra in mig igen. jag kände mig så jävla illamående att det var en sekund från att jag skulle tömma hela matsäcken mitt inne på akuten. men, jag klarade mig. drabbades även av samma sak 1 gång till den natten.
.
om jag sammanfattar den här natten, var dom bland dom värsta i mitt liv...
jag som äntligen trodde jag skulle kunna börja spela handboll igen.. men icke sa nicke

de här får gå jävligt fort!

2011-01-18 @ 18:56:28

kom nu hem en snabb sväng. fick en läxa idag som jag skulle hämta på fronter, så jag är hemma och gör det. jag känner just nu en innre panik!!!!! idrotts-prov imorgon och jag känner mig inte redo för de. men ändå har jag suttit i flera timmar. har även andra läxor som gärna skulle behövas göra, och det är snart kväll. BLÄHÄ! JAG SOM SKA SE PÅ HANDBOLL IKVÄLL. vare sig jag ska springa till skultorp! ska även duscha, åka tillbaka till mormor & äta. det här ser inge vidare ut! så här kan jag inte sitta och jäsa som en jävla deg. ha de bra gott folk, så kanske vi hörs imorgon, om jag orkar åka hem. PUSS


fullt upp!

2011-01-17 @ 17:08:48

skriver på min bild-inlämning som ska vara inne imorgon. hmm... ska nog bege mig till skultorp nu och återta livet som en KUNG.

dock har jag en del läxor där med, som ligger och väntar och bara skriker för att bli gjorda. får vi se om jag har samma vilja som jag hade igår! faaan va bra det gick med det dååå, slutade med TV ist för läxor. men fick i alla fall lite gjort, jag blev faktiskt stolt över mig själv, att jag överhuvudtaget tog upp mina läxor på en söndagskväll klockan 7!

fly on the wings

2011-01-17 @ 16:41:36
hemma en kort sväng nu i några minuter för att kolla hur det går hemma, prata lite med mamma och pappa och göra lite läxor, har några läxor jag måste göra på datorn. lite små saker som måste göras. inte nog med det, så måste jag verkligen gå på toa, men dock kan jag inte göra det hemma så jag får göra mina läxor hemma nu fort som fan, och sedan sätta mig på nästa buss till skultorp. så fåre bli!
.
JAG LEVER SOM EN KUNG I SKULTORP. frukosten är framdukad på morgonen och när jag kom hem från skolan hade dom gjort mat till mig, jag ska verkligen inte klaga. fick även lite godis som jag stoppade i munnen innan jag begav mig till bussen imorse.


life is a challenge

2011-01-16 @ 15:19:27
nu är huset tomt. finns inget kvar förutom våra sovrum. känns konstigt. iaf, så tar jag och martina till mormor & morfar nu och stannar där så länge de behövs. någon vecka eller så tror jag. blir kanske inte så mycket bloggande, tyvärr eftersom dom inte har någon dator & jag kommer bara att åka hem för att göra läxor på datorn, annars ska jag försöka hålla mig borta från denna röra.
.
juste läxor johanna, deee skulle du ha gjort idag.. får väll sätta mig och trycka in lite info i mitt tröga, sega och igentligen helt hopplösa söndags-huvud (vilket det brukar vara, iaf på söndagar) hemma hos mormor & morfar när jag kommer dit. om jag orkar.

godnatt, gott folk.

2011-01-16 @ 01:04:40

en dag då vi skulle plugga

2011-01-16 @ 00:07:17
anywhere but not here.

can't be tamed

2011-01-15 @ 23:40:38
hemma från varnhem. mycket trevlig eftermiddag/kväll måste jag säga. den tillbringades tillsammans med rebecka & rickard. bakade en kaka, var ute och gick, kollade handboll, & spelade sanning & konsekvens. gudars vad jag skrattade, skrattade så att tårarna bara sprutade. men så kan det va. haha. men jag älskar min rosa skinnjacka!
.
nu ligger jag i min soffa som står i mitt rum och sitter vid 2 datorer samtidigt. rätt mysigt faktiskt.
så här ser det ut i mitt rum. ingen bra bild som visar helt, men de är helt okej. klagar verkligen inte. skulle kunna leva med de här, inga problem!

i miss it

2011-01-14 @ 22:42:41

sätter nog på tvn nu istället för datorn. skulle igentligen spelat match imorgon, men fortfarande så har jag ont.. så det blir att åka och kolla istället. efter det tar jag nog mig till varnhem till rebecka & rickard. nog med skit snack för idag, godnatt ♥


galen på en fredag

2011-01-14 @ 21:12:16

vackert!

fredag och helg. GÖTT MOS! grill-chill!
vårat hus, känns inte som något hus längre typ. vi ska ändra om totalt. soffan ska stå i köket, garderoben på taoletten och martinas rum ska andvändas som ett rum vi ska slänga in massa småsaker, hennes säng ska vi skruva isär, mamma & pappas rum är proppfullt, det står flytt-kartonger överallt & inga dörrar. JAG HATAR KAOS. jag mår illa när det är stökigt. (dock inte i mitt eget rum, där de ser ut som tredje världskriget)

det blir nog klart bättre hos mormor & morfar, helt klart.

2 galna bilder från i sommras

2011-01-13 @ 22:55:47


"idag ska vi fira att johanna varit snäll!"

2011-01-13 @ 22:32:57
det var den kommentaren jag fick av rebecka efter att varit lite snäll mot henne och gjort ett ärende på våran håltimma. låter som att jag inte ofta är snäll, men att jag ibland kan vara de, och idag var det tydligen så att jag varit så snäll att vi skulle fira de hela med en glass som rebecka bjöd på, på donken. måste i alla fall tacka för den!

gick till 4 idag. 8 till 4 med 2 timmars hål. efter det direkt åkte jag bussen till tibro med sara och kikade på träningen och jag kände att det nästan rann i mungiporna av att jag ville spela, bara spela. meeen, om några veckor johanna.. om några veckor hoppas jag att jag är tillbaka. det hoppas jag verkligen!

men fick i alla fall se en första matchen i VM mot chile & det blev vinst för sverige. brabrabra
nu ska jag soooova, hmm och jag tänker sova till 8 imorgon eftersom jag har sovmorgon till 9.50


too little, too late..

up and down

2011-01-12 @ 22:04:32

grymma brudar ♥bakom varje problem, finns alltid ett svar. bakom varje frågetecken, finner man ett svar.

livet går som en berg & dalbana. nu ska jag krypa under täcket och ladda för en lång skoldag till imorgon. godnatt 


onsdag

2011-01-12 @ 15:10:59
doktorn tidigt i morse då. han kostaterade på 1 sekund att det var en infektion i något som sitter runt hjärtat. han kände även att det var svullet och så. och eftersom allt inte är som det ska, så ska jag vila iaf överkroppen i några veckor. men det ska INTE stoppa mig från att träna, verkligen inte. för nu ska jag stoppa i mig lite föda och sedan åker jag och kör lite fys! eller ja, jag gör ju det jag kan.. det gör ju fortfarande ganska ont.. men man kan ju träna benen o så. så får de bli. nog med skitsnack, ADJÖ

11/1

2011-01-11 @ 16:18:40
när man ska ta sig fram numera ser man ut som en gammal tant. med stela ben försäker man ta sig fram utan att ramla på en isfläck och slå sig halvt fördärvad. jag kan bara säga att jag nu börjar bli lite trött på det här & längtar verkligen till våren. då blir allt så mycket enklare, så mycket.
.
jag kan säga att jag är såååååååå jävla handbollssugen. meeeen, jag måste vänta tills imorgon i alla fall. så idag blir det ingen handboll. men vare sig vad doktorn säger, så ska jag träna. jag måste komma igång nu & bränna lite fett! få upp konditionen igen osv.
denna våren ska inte bli som i höstas. NU JÄVLAR SKA JAG VARA FRISK, & BARA TRÄNA.


~everytime i see you, you make me smile. bild från kungshamn 2009.

en i mängden

2011-01-10 @ 22:36:50
första skoldagen, är avklarad. trodde det skulle bli skönt att komma in i vanliga rutiner, men jag ångrar mig. det var inte så skönt som jag trodde. det som var det roligaste var nog att få träffa klassen och alla kompisar. iaf, så träffade jag en mycket älskad vän och vi tog en promenad i kvällsmörkret.

mamma ringde även till doktorn idag, och på onsdag morgon tar jag mig till doktorn och kollar läget. kanske är bäst. eftersom smärtan aldrig vill ge sig. såååå typiskt. jag har verkligen blivit en riktig stammis hos doktorn, HERE I COME! johanna som har ont överallt.


tack, tack! ni är bäst. rebecka söderqvist & rickard rang

-

2011-01-10 @ 20:36:26
it can not be true, it can not.............. faaaaaaaaaaaan

one day

2011-01-09 @ 13:32:40

ibland undrar man hur vissa personer är funtade. vad som igentligen pågår i vissas hjärnor. jo, det kan man verkligen undra..

idag hade jag tänkt att åter igen träffa mina kusiner eftersom alexander ska fira att han fyller 13 år. tredje gången jag träffar den sidan av släkten på bara 1 vecka. inte illa. ska även försöka hinna med att träffa andreas en sväng. åhhhhhh, skola imorgon.. det är något som INTE gillas. men nu ska njuta av dom sista timmarna på detta lovet, ha de bra


bild på mig & alexander från november. grattis!


hej & hejdå

2011-01-08 @ 18:28:52


vi är störda. nu kom dom, BYE


fly, baby fly

2011-01-08 @ 16:44:29

nu tror jag att jag martina har bestämmt oss. om en vecka "flyttar" vi hem till mormor & morfar i någon vecka eller så.
så, jag och martina ska bara höra så att det är okej bara, men det hoppas jag, tror inte dom har något emot lite sällskap. vi orkar inte vara hemma i den röra som kommer att vara här om en vecka. inga dörrar (tanken på att inte ha någon dörr till toaletten, får mig bara att må illa), ingenstans att vara och saker som är överallt. allt blir nog lättare hos mormor & morfar, lugnare på något sätt. 

bild på mormor, martina, jag & morfar på julafton.

nu ska jag göra mig iordning & fixa lite innan dom kommer. pusss


lördag

2011-01-08 @ 13:01:57

idag blev det uppstigning tidigt eftersom jag följde med pappa och handlade, lättare sagt kvart i 8. har även städat nu eftersom vi får gäster nämligen johan & oskar med familj. länge sedan sist nu, de var det verkligen.


bild från min konfirmation. på bilden jag, johan & oskar

det var inte igår. jag & johan när vi var små. vi är lika gamla, men det syns ju inte direkt.. han var liiite längre än mig. sicken plutt jag var


-

2011-01-08 @ 11:33:35
ibland undrar man hur folk tänker.

en dag i augusti

2011-01-08 @ 00:46:39

vissa kommer tro att de här är värsta depp-inlägget. men LÅNGT ifrån. läs allt, så fattar ni.

en dag i sommras. då var allt annorlunda. lättare. känslorna bubblade som en fontän, tyyyp.
- de finns känslor som aldrig tar slut.
vist, det kommer ligga kvar ett tag, de kommer det. men det mesta har jag lämnat bakom mig. det kan ta tid ibland. de kan de, men jag har lärt mig (av mina egna erfarenheter) att med tiden blir allt bättre. man måste bara våga tro på det. får då går allt. klart att det i början gör ont och är jobbigt, för det finns ingen på denna jord som inte annat än måste hålla med mig om de. men man måste lära sig att hantera det som en vuxen. livet är aldrig rättvist & kommer aldrig bli. ingen kommer kunna ta ifrån mig hur jag kände, men jag i alla fall försöka anpassa min känslor nu. vilket jag känner att jag blivit väldigt bra på vid detta laget.

men jag ska inte klaga. för det är inte heller det jag gör. jag är inte ledsen. jag är i stort sett bara glad, glad för allt. glad för att det är såhär och att allt som hände, hände. det var nyttigt, att man får lära sig hur det riktiga vuxenlivet fungerar. få erfarenheter. att man vet hur det verkligen känns. att få veta att det finns olika sätt att bearbeta olika saker.

sakna kan man göra, men jag är inte ledsen. långt ifrån. det var en grym tid. på sätt & vis i alla fall.

trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag är mestadels glad (kanske inte i början, men nu i alla fall), glad för allt som hände. det var som sagt, nyttigt. även om det på samma gång är tråkigt att de slutade så. men ledsen är jag inte. tro inte de, för jag är glad glad glad!

DÄRFÖR JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA VÄNNER, SOM ALLTID STÄLLER UPP.


in your eyes

2011-01-07 @ 17:42:12

hemma från varnhem. nu tar jag och åker och firar min kusin som fyller 20. grattis till dig!

bild från julafton på mig och syster


f-kort

2011-01-06 @ 18:12:34känns lite konstigt det här.. att något som man alltid bär med sig nu inte gör det. vart jag än går, så finns det alltid med mig och har alltid haft ett i 2 år nu.. mitt fritidskort. det ligger nu hos grannen och det åker till göteborg imorgon. (fan va barnsligt johanna) känner mig helt fast här. men jag ska inte låta det hindra mig från att inte åka någonstans. för jag åker till varnhem & andreas nu om några minuter, fast då har jag tiggt skjuts av mamma.

mammas kommentar nyss:
- johanna se inte så söt ut!


morgongrisar

2011-01-06 @ 16:18:04

vi är riktiga morgontroll. har aldrig påstått att vi är speciellt vackra när vi nyss stigit upp ur sängen. men ibland får man bjuda lite på sig själv.
har faktiskt gjort lite läxor idag, mycket bra johanna

00.31

2011-01-06 @ 00:31:35


haha, jora.. rätt de har du, nästan iaf. tyckte de va liite annorlunda (a)
nu ska vända tillbaka dygnet och krypa under täcket. goooodnatt!


all i need is you

2011-01-06 @ 00:26:21
precis som min kära vän evelina skrev på sin blogg, SÅ ÄR LIVET SOM EN BERG & DALBANA. upp och ner, ner och åter upp igen. upp & ner men även så är det sjukt skönt att åka med alla svängar med samtidigt finna en känsla av att maten som man nyss stoppade i munnen är påväg upp.

ibland får man bara ta allt med en klackspark. sätta på ett leende på sina läppar, ta sig i kragen & leva livet.
johanna wannabe poet.


one of it

2011-01-05 @ 23:53:15
dålig uppdatering från mig. meeen, jag ska ju inte behöva sitta klistrad framför datorn heeeela dagen.

igår i alla fall så tog jag med mig andreas till stan, efter att han slocknade hemma hos mig på morgonen när han kom. på eftermiddagen var vi även med oskar och linus och vi åkte en tripp till skövde sent på kvällen för att käka lite donken mat. vid det laget var jag dock heeeelt utsvulten, räddare i nöden kan man säga. hämtade min väska och sedan tillbaka till varnhem för lite dataaaaaaa & spel tills ögonen mer eller mindre såg ut som 2 streck som knappt släppte in något ljus. fast, de klockan var ju mitt i natten. typ.

vaknade vid 12. men upp ur sängen kom vi inte för ens vid 2. goood! hann inte med så mycket idag, bara ta de lugnt, en liten sväng till axvall och lite sånna saker innan det blev dags att åka med andreas till skövde där dom lämnade av mig. väl hemma hade min kära familj gjort det lite extra mysigt och dukat i vardagsrummet. god mat, massa skratt, en film och godis. en riiiktig familjekväll. jag tycker om er, det gör jag 


jag lovade mig själv

2011-01-05 @ 23:05:00


jag lovade mig själv att det skulle bli brunt igen. & det ska inte heller bli de, inte just nu iaf. men någon gång mer, ska mitt mer eller mindre likna det bruna som jag hade. tyckte att bilden var mycket passande eftersom den mer eller mindre, är exakt 1 år gammal. på pricken exakt.


vi är inte som alla andra

2011-01-04 @ 00:13:43
är just nu med mina busungar! eve sitter just nu och klottrar på mina och annas ben.. hon ligger nere vid våra fötter, kan nog inte luka gott därnere... men det är hennes val. haha
har ätit en massa frukt, godis och sett en halv film, tagit kort och suttit och pratat. ni är bäst! fast som sagt, vi är inte som alla andra ;)


vi är helt klart som vi är, och jag tycker om er! men tänk på att det är mitt i natten och vi är lite över pigga, eller vad heter det? över energi kanske är rätt ord.. ni kanske ser det? ;) vi skrattar åt allt, och åt ingenting. ovärd info... dock

nu tar jag, eve & anna en nattpromenad efter evlina fått bort de hon har skrivit på min arm... haha, fan va skön hon är! ;)

tjolala

2011-01-03 @ 20:47:16

upptigning tidigt idag. satte mig på bussen till varnhem och andreas vid halv 11. vi va sedan med oskar & linus med. har nu tillbringat hela dagen där. sedan satte jag mig i bilen tillsammans med andreas och oskar och satte kurs emot skövde och maxi, där jag skulle köpa lite saker som jag, anna och evelina ska ha i kväll. eftersom ikväll ska va bara ta det lugnt, se på någon film och bara vara. jag älskar er!

på 1 dag nu, har jag bött näseblod 2 gånger, och värken runt mitt hjärta blir bara värre och värre... känns inget vidare..de gör det inte. får hoppas att det försvinner om några dagar.


ni är helt klart bäst, helt klart


så länge vi andas

2011-01-02 @ 19:25:51
inte ett skit har hänt idag. vaknade vi 1. sedan dess har jag i stort sett bara legat i sängen. bravo johanna.
det fortsätter väll i den stieln gissar jag. ont i mitt lilla hjärta har jag med.

sometimes, it really hurts. it does.
ibland är det nästan skrattretande..

here wo go!

2011-01-02 @ 00:48:43
sitter i sängen och pratar med evelina. vi kör en liten rolig lek via msn, haha.. kollar killar! har man inget annat att göra, så har man inte.

johanna &
evelinas ögon blir stora som tefat!

Evelina. säger:
om du inte tycker han är söt är du konstig och du har bestält en grosning! ;)
din tur
coh du fick en gratis biljet till snö crosningen hos mig ;)!
DIN TUR SEGO!!!
my hair luktar very very very gooof
goood
mums
HALLLLLLLLLLÅ
!!!!!!!!!!!!!!!
Johanna ?????

kanske ska koncentrera mig på spelet? ;)

01-01-11

2011-01-01 @ 15:50:00
nytt år, känns inte så. det känns inget speciellt längre som det gjorde när man var liten.
trevlig kväll igår i värsås. god mat, rakter i spöregn och massa skratt. & idag tog jag en riktigt goo sovmorgon till 12. åt lite mat, och sedan tog jag med mig min syster och kröp ner under täcket och tog varsin bok och nu har vi legat och läst hela eftermiddagen under tystnad. har nästan fått huvudvärk av allt läsande.

nu ska jag göra mig iordning och om en halvtimme tar jag med mig familjen till tibro och träffar släkten hemma hos farmor&farfar. TREVLIG EFTERMIDDAG

RSS 2.0