FREDAG

2014-06-27 @ 23:39:37

Patrik befinner sig på fest med jobbet och jag har då spenderat denna kväll med min syster. God mat, sedan har jag mumsat i mig massa gott godis och naturgodis! Första gången jag äter godis i den nya lägenheten ;) haha! Vi har även kollat tv och film. En bra fredag! Imorgon är det lördag och då väntas det kvällsjobb. 

LEDIG TORSDAG

2014-06-26 @ 17:52:00
Tisdag och onsdag bestod av jobb. På tisdag eftermiddag åkte jag till morfar och stannade där över natten. Vi åt god mat, var på kyrkogården hos mormor, kollade Allsång på Skansen och hade det allmänt trevligt! 

Idag är det torsdag och jag har varit ledig. Sov ut vilket var skönt. När Patrik kom hem från jobbet gjorde jag köttfärslimpa, potatis och brunsås. Mums! Tvättat och fixat hemma har jag gjort med. Ikväll blir tvn, Patrik och en ny bok mina bästa vänner. 

BILDER FRÅN ANDREAS STUDENT

2014-06-23 @ 20:37:24



Fredagen den 13 juni firade vi Andreas student i tibro. Jag, mamma, pappa, Martina  och Patrik var där och grattade. Tog inte många bilder men här har ni 3 stycken i alla fall. Grattis ännu en gång!! 

JORDGUBBAR

2014-06-23 @ 13:59:12



Tidig uppstigning idag för att åka till dimbo och plocka jordgubbar med pappa och syster. Blev en hel del! När jordgubbarna väl låg i hinkarna så åkte vi mot Falköping och min lägenhet för att göra sylt och sånt. Nu har de åkt för att hinna hem och jobba och nu väntar både disk och städ. Kvällen blir nog förmodligen lugn sedan innan sommarjobbet drar igång imorgon! 

MITT NYA HEM

2014-06-22 @ 19:51:04
Lite bilder från mitt nya hem i Falköping. I början av juni tog jag mitt pick och pack och flyttade till Falköping och blev sambo. Väldigt nöjd över den fina lägenheten som ligger i centrum. Idag åkte jag till Skövde där jag mötte upp mamma och inhandlade saker till lägenheten. Gardiner & blommor. Så det har vi pysslat med idag. Det tog en stund att fixa upp alla gardiner. Men nu är det klart! TACK VÄRLDENS BÄSTA MAMMA♥♥♥

MER BILDER FRÅN IDAS STUDENT

2014-06-22 @ 19:33:16
Istället för bilderna ska ligga på systemkameran till ingen nytta så är det bättre att dela med sig av alla godingar. Här är bilder från Idas student den 5 juni. Grattis min fina!

LOUISE 20 ÅR

2014-06-22 @ 19:22:19
Försöker komma ikapp med bloggandet. Ovan ser ni några bilder från min kusin Louise 20-års kalas tillsammans med släkten den 5 juni.

GRAN CANARIA BILDBOMB

2014-06-22 @ 18:30:00
 

TORSDAG INNAN FREDAG

2014-06-21 @ 18:29:59



I torsdags kom min fina kusin Louise och hälsade på i min nya lägenhet i Falköping. Helt underbart att prata med någon som förstår. Vi pratade och pratade att vi nästan glömde av att vi skulle äta. Vi hade djupa samtalsämnen och det var skönt att prata med någon som förstår. När vi sedan kom på att vi skulle äta stack vi ner till pizzerian som ligger bredvid vår lägenhet och köpte hem en sallad och lite jordgubbar från torget. En perfekt dag tillsammans med Louise!

Efter att Louise åkt hem åkte jag och Patrik till hans gamla lägenhet tillsammans med hans föräldrar och mormor och städade ur den. Skönt att nu bocka av det. 

MIDSOMMARAFTON

2014-06-21 @ 18:20:40




På midsommarafton igår for vi ett gäng till ett mysigt ställe på västgötaslätten. Potatis, sill (köttbullar för mig och Patrik) och annat gott. Fridfullt och det enda vi hörde var vårt eget prat och naturen. Framåt eftermiddagen/kvällen for vi hemåt till Falköping. Efter att vi försökt fånga in en lös häst på vägen och leta rätt på ägaren var vi i Falköping. Sedan tog jag bilen vidare till Skövde där det bjöds på en underbar kväll tillsammans med Erica, Anna och hemma familj. Prat, skratt och GOD MAT. En helt underbar kväll och en helt underbart avslut på denna midsommarafton! 








UTSPRING OCH KORTEGE

2014-06-05 @ 14:22:15



Har precis befunnit mig på Idas utspring och sedan kollat på Skövdes studenters kortege. Är nu hemma och ska fräscha till oss lite innan vi sedan går ner till Ida igen. 

3 ÅR

2014-06-05 @ 08:05:23


Idag har vi hållt ihop i 3 hela år! Imorgon flyttar jag från Skövde till Falköping för att bo med dig. Jag älskar dig över allt annat❤️ 

Idag är det som sagt den 5 juni och Skövdes studenter tar studenten. Så vi är bjudna till min fina Ida. Herregud, ett helt år sedan jag sprang ut och skrek mig hes av lycka.. Helt sjukt vad tiden går fort! Så som sagt så ska jag snart göra mig iordning för att sedan befinna mig på kavelbros utspring. Efter att vi sedan firat Ida hemma så åker vi vidare till min kusin som fyller 20 och ska ha kalas ikväll. En fullspäckad dag som jag tror kommer bjudas på allt för mycket god mat, men vad gör de? ;) 

SMAKPROV GRAN CANARIA

2014-06-03 @ 09:16:54







Ett smakprov från resan till gran canaria. Dåliga mobilbilder men tog andra lite bättre och finare bilder med systemkameran! Så det kommer väll upp någon dag. God mat, sol och bad i mängder. Har haft en superbra resa tillsammans med Martina och mamma. 

Igår landade vi klockan 20.00 på Landvetter efter 5,5 timmes flygresa så väl hemma var jag helt slut. Idag ställde jag klockan på 8 för att komma upp och börja tvätta, packa och fixa med saker som man behöver göra. Hejhopp! 

RSS 2.0