HEMMA FRÅN STORSTADEN

2012-10-31 @ 13:25:09
Jag avslutar allihopa med en riktigt fin bild på mig och en fin keps. Så det kan bli!
 
I alla fall, så har det varit några riktigt bra dagar i Stockholm och Norrtälje. Shopping, restaurang, bussresor hit och dit, myskvällar och bara allmänt sköna stunder tillsammans med Anna, Evelina och Erica. Vi tog X2000 hem idag vilket gjorde att vi kom hem tidigt och det var riktigt skönt. Nu har jag käkat lite, och ikväll blir nog en hemma-kväll. 

STOCKHOLM

2012-10-29 @ 18:09:00
Har inte bloggat på ett tag. Iaf, så har jag jobbat lite i fredags och varit hemma i lördags och städat med mamma. Igår åkte jag, Evelina och Erica upp till Stockholm tillsammans!! Idag har vi gått runt lite i Norrtälje och myst. Nu sitter vi på bussen till centralen för att möta upp vår vän Anna för att käka på restaurang tillsammans!! Imorgon blir det shopping i Stockholm. Ni får ha de bäst! :)

NU TAR JAG HÖSTLOV

2012-10-26 @ 13:49:21
Japp, nu tar jag faktiskt höstlov. På sista lektionen idag fick vi gå hem och jobba, men jag och några få till stannade faktiskt kvar och jobbade i alla fall i 50 minuter i skolan. Hoppade på bussen hem och nu sitter jag här i soffan med datorn i knät. Ikväll var de planerat en myskväll med min underbara Ida, men istället får jag hoppa in och jobba ikväll. Vi kör mellan 15.45-21.45. Pengar tackar man ju aldrig nej till!
 
På söndag åker jag i alla fall härifrån några dagar. Jag drar med mina vänner till den fina staden STOCKHOLM!

VÄRLDENS BÄSTA

2012-10-24 @ 11:28:46
Finns ingen finare människa än du. Jag älskar dig så himla mycket hjärtat!

GRATTIS EVELINA I EFTERSKOTT

2012-10-24 @ 11:14:00
I måndags firade jag och mina vänner vår kompis som fyllde år! Grattis i efterskott Evelina!! Grattis även Rebecka som fyllde år i söndags!
Anledningen till att jag inte har bloggat är för att internet hemma inte fungerar. Så får ta de från skolan. Igår åkte jag till Skultorp och sov där tillsammans med Martina. Första natten i vårt nya hem. Jag stannar där tills fredag. Ikväll kör vi pluggggggggg. Prov imorgon.  

IGÅR

2012-10-21 @ 09:38:55
Igår åkte jag, pappa, Patrik och Martina till IKEA för att köpa lite nya saker. Var där i flera timmar och det blev några fynd för pappa. Vi åkte sedan hem och skruvade ihop lite möbler och åt mat. Det börjar bli bra i lägenheten. Iaf, så åkte jag, Patrik och Martina hem sen till mamma och åt Tacos och kollade på film. Somnade tidigt eftersom vi alla var trötta. Idag vaknade jag 9. Men jag är den enda som är uppe..alla ligger i sina sängar och sover. Idag är det som alla vet. söndag.. ha en trevlig dag!

LIKE A PARTY

2012-10-18 @ 13:36:14
Skönt att sluta vid 12.50 idag. Nu är jag hemma och tänkte plugga lite granna och bara ta det lugnt sen. Sen ska jag laga mat innan jag och mamma åker och tränar ikväll. Imorgon är det fredag och då slutar jag ungefär som idag. Men halva dagen ska vi till krematoriet och fonus. Tror dagen imorgon också kommer rulla på fort! Ha de bra :)
 

MITT I VECKAN

2012-10-17 @ 16:48:33
Jadu, ibland får man unna sig saker. Tog en fika med Anna idag efter skolan. Så mysigt så! Det var välbehövligt.
Provet som jag gjorde idag.. ingen kommentar! men ärligt talat, jag orkar inte bry mig. Så nu släpper jag de och kör en pluggfri dag idag. Det är inte så dumt. Snart åker jag och mamma och handlar och ikväll blir en kväll framför tvn. Imorgon är det torsdag och jag slutar 1. Hejhopp!

OM DU FANNS HÄR

2012-10-16 @ 18:26:00
Skola idag till 2. Slutet av sista lektionen gick brandlarmet på skolan, vilket menades med att hela västerhöjd fick utrymmas. De gjorde så vi slapp sista delen på sista lektionen, det iof var inte helt fel, för jag kunde verkligen inte koncentrera mig i slutet. Tankarna bara flög iväg på annat. Efter skolan kom jag hem och tog tag i lite plugg. Sedan var det träning halv 5 på rehab och körde på i en timme. Så skönt så. Nu ska jag träna själv fram till november. Nu ska sjukgymnasten få se riktiga framsteg, så nu är det bara kämpa på!
Nu har jag duschat och ligger i soffan med tända ljus och kör den sista rättskunskapen innan provet imorgon!

15/10

2012-10-15 @ 18:35:20
Från praktiken i vintras på psykiarin i Falköping. Då kände man sig lite proffisionell med alla dessa prylar på sig. Hehe, kanske blir så igen om några år? Vem vet vad jag jobbar med då?
 
Måndag. Mysig kväll hemma tillsammans med rättskunskapsboken. Nu ska här pluggas! (vi får väll se hur det slutar. Förmodligen slutar jag i soffan, utan boken) Ikväll händer väll inget speciellt. Imorgon kör vi på skola och sedan drar jag mig till rehab och tränar. Ha en finfin måndag!

ANNAS FÖDELSEDAGSFEST

2012-10-14 @ 11:13:00
I fredags kom min älskling hit och nästan direkt for vi till Evelina och Rebecka för att fixa det sista inför Annas fest. Sedan åkte vi 4 till födelsedagsfirandet! Det var en väldigt mysig kväll med väldigt trevliga människor! Mycket skratt!
 
Igår väckte pappa oss vid 7. Det var inte roligt. Men jag och Patrik gick upp och åkte med honom till Tibro för att hämta en soffa hos farmor och farfar. Sedan resten av dagen så hjälpte vi pappa att flytta. I regn och rusk. IDAG HAR JAG SJUK TRÄNINGSVÄRK! Överallt. Jobbigt att bära allt till 3:e våning. Iaf, så var vi klara med allt vid 6 tiden och då åkte jag och Patrik hem till mamma där vi köpte pizza och myste. Satte sedan på en film och somnade. Sjukt trött.
 
Nu är det söndag och klockan är 11. Jag är uppe och hjälper mamma att städa, men Patrik sover fortfarande. Tror att han behöver de, han slet ju som ett djur igår med alla möbler. Jag unnar honom denna sovmorgon, verkligen! Kanske ska fixa lite frukost på sängen för honom?

MARTINA

2012-10-14 @ 10:50:12

TORSDAG

2012-10-11 @ 17:40:00
NU ÄR DET BARA ATT KÖRA! Hej & hå
 
Nu börjar allt kännas på riktigt. Nu börjar huset att tömmas. Hyllorna är halvtomma, vissa möbler är nermonterade. Imorgon och på lördag går lasset till mitt andra hem, Skultorp.

GRATTIS ANNA PÅ DIN FÖDELSEDAG

2012-10-08 @ 20:06:05
GRATTIS ANNA♥♥♥

ÖVERRASKNING FÖR ANNA

2012-10-08 @ 19:57:00
Tutor, ballonger, kaka, Karstorp, underbara vänner. Ja, vi kidnappade Anna för hon fyller 18 idag! Satte på ögonbindel, reflexväst och en skylt på resecentrum och tog henne på en buss för att fika ute i Karstorp. Så mysigt så. Innan detta, tog jag mig till frisören. Ja, kort blev de.. Men ändå skönt. Nu kollar jag halv 8 hos mig och myser undet täcket. Idag skippar vi allt som heter läxor. HEJHEJ! 

SLUTET AV VECKAN

2012-10-07 @ 18:22:00
En mysig fredagskväll tillsammans med de bästa. I lördags var jag och shoppade massor! 2 par byxor och 6 tröjor tillsammans med Jenny och Jessica. En väldigt bra dag med de tjejerna! Ni kanske kan få lite bilder på vad jag köpt imorgon eller något. Senare sen på eftermiddagen kom min älskling och vi gick ut på restaurang på kvällen, så mysigt så. 
 
Idag har vi vart på maxi lite, varit ute och tagit kort på Martina, Martina och Patrik ha lockat mitt hår (!?) och nu sitter vi och väntar på maten som ikväll består av lax. Ikväll blir det kvällsmys med min älskling framför Solsidan bland annat. Mysig söndagskväll♥ 
 

HÄRLIGA FREDAG

2012-10-05 @ 14:04:57
Åh, skrev ett inlägg som bara försvann. Typiskt. Iaf, så igår var jag i Tibro med pappa efter skolan och hälsade på farmor och farfar och åt kanelbulle och sånt. Åka även och kollade på lite saker. När jag kom hem så träffade jag Anna och Evelina. Idag slutade jag 13.15, vilket var väldigt skönt! Snart så åker jag och pappa tillsammans med farfar och kollar på lite saker i Skultorp. Sedan ikväll åker jag till Erica, Anna och Evelina för att laga mat och mys tillsammans. Hoppas på en väldigt mysig fredag!!
 
Imorgon kör vi på shopping med Jessica och Jenny på dagen. Längtar!

 
När jag kom hem så låg 2 chokladbitar på mitt rum. Den nya Marabou Crunchy corn. Åh, vad den är god! Pappa sa att han hade köpt 2 till mig, men nu kom han in och sa att han hade köpt fler men att han hade lagt dom på ställen som jag inte vet. Hallå? Så får man inte göra. Nu kommer jag gå i taket och leta efter dem när mina 2 är slut! Jag kommer nog hitta dem ;) Ha en bra fredag allihopa!!

HUNGRY HEARTS

2012-10-03 @ 17:11:00
Lång skoldag. Har nu landat hemma och ska laga mat strax till att mamma kommer hem från Göteborg. Kyckling och ris blir det idag! Imorgon efter skolan ska jag åka med pappa till Tibro. Igår var Patrik här på kvällen. Låg i soffan hela kvällen och kollade tv. Så mysigt sååå. NU, MAT.

EFTER SKOLAN

2012-10-01 @ 17:08:00
Det var så underbart! AYIA NAPA. Ett ställe jag absolut kommer besöka igen.
 
Skola idag. Känns konstigt men bra. Då startar vi hjärnan igen efter att ha varit i viloläge sen innan sommarlovet ungefär. Kändes iaf konstigt att sitta ner och lyssna på läraren. Hoppas och tror att hjärnan snart vänjer sig vid detta. Nu ska jag ta tag i de första läxorna.. Bäst att sätta fart med en gång!
 
Insåg att det inte alls är långt kvar till JUL. Herregud vad tiden går fort. Mindre än 3 månader, fast det mysiga börjar ju redan i början av december, så det är inte alls långt kvar. Nästan den bästa tiden på året, enligt min åsikt! Tänk att sitta hemma i soffan med en kopp med något varmt i, titta ut genom fönstret och se snöflingorna falla, umgås med folk som man tycker bäst om och komma hem och känna doften av nybakat bröd, lussebullar och pepparkakor! Baka julgodis och ha julmusik i bakgrunden. Ojoj.. Nu ska jag inte prata om detta mer för det är ju som sagt ett litet tag kvar.

RSS 2.0