31/10

2010-10-31 @ 20:57:46

mamma klampade in i mitt rum klockan halv 9. eller va de pappa? iaf, de kommer ja inte ihåg. men vem bryr sig?
haha, åkte till tibro och spöööööade nossebro med 27-7. åkte hem och åkte sedan vidare till falköping med mamma, martina, mormor&morfar. de va rätt skönt de. åkte till falbyggdens ost/julmarknad. mycket mysigt! nu vill jag ha jul! iaf, efter de körde mamma mig och martina till kyrkan och kollade med ett par vänner på ida och erica som sjöng en sång eller så. gick hem, städade mitt rum och nu ropar mamma på mig, dax att äta.

nu sitter min kompis jesper här brevid mig......... så ni veeeeeeeeet. han tyyp dampar sönder på mig.... "ge dig för allt i världen!!" hans kommentar nyss. typsikt han... han gillar helt enkelt inte min musiksmak:) men så kan de va. den pojken är ju som han är ;) men lite snäll är han väll eftersom han kom till mig denna fina söndags kväll:)


fredag till lördag

2010-10-30 @ 20:04:57
har varit en mycket rolig fredag och lördag. en pizza i skara och en promenad med rebecka och linn och en massa skratt i fredags kväll. sov över i varnhem hemma hos rebecka tillsammans med linn. idag ringde klockan på strax efter 5 och då varde uppstigning och packa och dra till lidköping. vid halv 7 var vi framme där denna dagen skulle spenderas. nämligen på folkracebanan. här är ett par bilder från dagen;)

dags för frukost i rebeckas buss

folk&bilar

rebecka gör sig i ordning för start.

dags för start, rebecka i den rosa bilen

tyvärr slutade de inte så jätte bra som ni ser, bilen gick sönder i första kurvan i första heatet.
de var ändå en mycket rolig dag! efter ungefär 10 timmar ute, är jag helt stelfrusen från topp till tå. tog nyss en lååång dusch och en portion mat. ska nog ta och kika tv nu och bara ta de lugnt. eftersom imorgon blir de tidig uppstigning igen. match väntas mot nossebro. MUMMA!

torsdag

2010-10-28 @ 20:42:31
har nu fått lite fett uppbrännt. sköönt de.
måste bara berätta, att på samhällen skulle vi måla en teckning och den som va bäst skulle vinna. jag och jessica hade målat en. trodde aldrig att vi skulle vinna. och när våran lärare sa att vi hade vunnit, blev ja chockad, haha. och för vinsten nu ska våran lärare bjuda oss på fika en fredag och bara sitta och chilla, medans resten av klassen ska jobba. gryyymt!:D

nu ska jag ta de lugnt framför tvn och imorgon väntas sovmorgon till 10 i 10.
imorgon blir de även varnhem med rebecka och linn. sover även där, och på lördag bär de av mot lidköping och folkrace!



datasalen.

2010-10-28 @ 10:35:31

jag sitter i datasalen, för er som vill veta. ska skriva någon jävla analys om en bild. men i stället för de sitter jag och skriver & diskuterar skägg-dagen med sofia,rebecka,julia & louise. TREVLIGT.
ne nu måste jag ta tag i min analys. eller så gör ja den på lovet, och fortsätter att diskutera skägg här!;)


direkt efter skolan, drar ja till tiiiiiiiiebridge och får lite fett uppbrännt!:D

vet att louise försöker kommentera min blogg, men icke lilla du, de går inte ;) ni får nöja er med att läsa :)


onsdag, typ

2010-10-27 @ 21:05:37
för en sekund, befann sig är otroligt skön känsla inom mig. men bara för en sekund. innan jag insåg att de är torsdag imorgon.. JAG SOM TRODDE DE VA FREDAG IMORGON!!! typiskt, tyckte faktiskt att de kändes som de. men icke.
skola idag, med bad och mitt andra prov på gymnasiet. åkte även till tibro och fick ett fys pass gjort. har även precis fått min inlämning inlämnad. sköönt, nu är allt gjort som ska vara gjort inför lovet. mycket skönt de. ska hjälpa min syster med en del saker nu, och sedan tar jag att kryper ner i sängen och sover ett par timmar eller så.

skön måndag.

2010-10-25 @ 20:45:11
en lugn och skön måndag har snart passerat. med 4 lektioner, lite plugg & en sväng med jesper.
nu sitter farmor&farfar ute i köket. dom är här och hälsar på eftersom mamma fyllde år för en månad sen eller något i den stilen. men snart är de även min tur att få lite presenter & så vidare.
efter lite lax & en bit kladdkaka, tänkte ja gå ut igen till farmor&farfar och va lite social. helt enkelt, en mycket skön & trevlig måndag.

i'm on my way

2010-10-24 @ 12:38:07
dagen man verkligen längtar till på veckan. söndag. hm.. sjukt va veckan går fort. sjukt va allt går fort igentligen.
grym kväll igår med massa skratt, god mat, & 2 underbara brudar! som förra natten tog jag och slog numret till jesper och låg och pratade en stund, tills jag kände att ja knappt kunde hålla ögonen öppna.
idag tänkte jag göra lite läxor, eller i alla fall skriva klart uppgiften som snart ska in. sedan blir de att göra sig i ordning och åka med mamma & pappa till mormor&morfar, för hälsa på dom eftersom mormor har opererats. vilket jag inte ens visste för ens mamma sa de nu. stackarn. i kväll tar jag mig och träffar jesper hoppas ja på! HA ENA FINER SÖNDAG!

sommarbomb

2010-10-23 @ 16:32:05
vilket roligt väder de är som befinner sig här nu. verkligen. gårdagen, tog jag med mig axel hem och hade en hemma kväll. vid 11 tiden åkte han hem och då gick ja ut med ida en liten sväng och snackade. och efter de låg jag och pratade med jesper en timme eller så i natt.

en match mot borås har jag hunnit med och spelat idag. tyvärr förlust. men de är ingen idé att gräva ner sig för de. därför tar jag och ser fram emot kvällen som spenderas med 2 mycket älskade brudar, anna&erica!

för att sluta tänka på vad jag hatar vädret just nu, tar jag och längtar tillbaka med ett par sommarbilder,och drömmer mig tillbaka..



drömma, kan man alltid

2010-10-21 @ 14:57:28
torsdag... matte, bild och samhäll va de som stog på schemat idag. rätt okej. ska få lite gjort nu, innan jag tar mig ner till stan och åker med amanda till träningen.
imorgon är de sovmorgon till 10 i 10!

tro de eller ej

2010-10-19 @ 15:07:42
så är jag faktiskt lite sugen.. ursäkta bilden men den är 1 år gammal exakt.
tisdag, & sovmorgon till halv 10 och då blev de kulturhuset med bilden och kolla bilder. sedan bara att ha samhällskunskap & mäsk och sedan bar de av hem. nu ska jag ta lite vila innan de bär av till tibro och träning!

jesper är typ bäst.. typ

2010-10-17 @ 19:29:26
söndag, tidigt uppstigning för klockan halv tio va jag i kyrkan. KYRKAN! jag gick till kyrkan!! jag fattar knappt de själv. men va gör man inte när man vill höra sin syster snacka om gud? de händer bara en gång. så där satt jag och anna och kollade på våra syskon. haha, sjukt va tiden går fort. redan 2 årsen som jag började min konfirmation. iaf, så har ja inte gjort ett skit idag typ. varit hemma och laddat inför en ny vecka. eller jo ja träffade bea i en halv timme! ;)

& juste.. jesper är bäst! ;)


haha sittade 2 riiiiiiiktigt snygga bilder från första resan av dom 2 som gjordes till kungshamn! jävla groda (k)

svart&vit

2010-10-16 @ 14:16:24

man måste jag ha självförtroende. JÄVLA SNYGGING..hmm

gårdagen, grymt! tillsammans med en hermansson, en blom och en hernant!
hemma vid halv 1 och då va de bara att sova. eftersom de va uppstigning tidigt. lättare sagt 9. tidigt och tidigt, men aja. haha, de blev i alla fall match mot skara OCH VINST MED 22-14. några bollar tryckte jag allt dit!;) enligt jesper en sådär 20% av målen. då kan ni själva räkna ut hur många de blir :D

ikväll blir de förmodligen en underbar vän! PUSS


all in my head

2010-10-15 @ 17:28:30
rätt enkel dag. svenska först. inte så anstängande. sedan skydd & säkerhet, satt bara och lyssnade. och sedan matte då 2 söta killar gav mig godis och en klubba, haha (a) eftersom vi får äta godis och vad vi vill på matten de sista. kvällen tillbringar ja med ett par mycket goda vänner! men de blir inte så jätte sent, eftersom morgondagen bjuds på en match mot skara på förmiddagen.

nu nu smsar evelina, dax att gå!

fredag, igen.

2010-10-15 @ 08:29:15
sovmorgon till 10 i 10. ska snart bege mig till skolan. snart.
svenska, skydd och säkerhet och matte är de som står på schemat.
imorgon äre match mot skara i skara på förmiddagen. NICE
kolla vad jag hittade? sitter inte på min data utan på den andra. OMG, RÖTT. de va inte min färg.. inte riktigt..

onsdag

2010-10-13 @ 15:57:06
jag är på världens sämsta humör just nu. igentligen känner ja bara att ja vill gå och lägga mig och sova.. men de går inte just nu. efter en skoldag på 3 lektioner typ, tar ja mig till tibro för lite fys. de kan vara jävligt gött de med. nu ska ja ta och äta lite, sen tar jag bussen till stan och möter upp sara. HEJJ

da ba dee

2010-10-12 @ 17:18:59
sovmorgon till halv 10 idag. bild,samhäll och svenska va de som stog på schemat idag. efter en mycket jobbig skoldag. eller ja. kanske inte.. så åkte ja hem och vila lite. hela kroppen värker som en 90-åring just nu efter fysen igår. men nu får ja bita ihop och sätta lite eld i röva på mig själv. bussen går snart till tibro och jag är inte klar än. här kan ja inte sitta och dega mer..

sa till mamma nyss och frågade va ja skulle ha med mig till skolan, något som betyder något för en till engelskan. och vet ni va mamma sa då?
"men johanna, jag kan inte ta ledigt imorgon!!!"
haha fattar ni?
de gjorde inte ja först... :( blond! haha

ne usch va trött ja är, jag behöver nog en och en halv timmes träning om jag överhuvudtaget ska orka ngt!

suuuuuuuuuper seriös är ja ju med!

booom bang bang

2010-10-11 @ 19:56:34
MÅNDAG. 4 lektioner avklarade och även fått ett styrkepass på idrotten. de känns gött i benen nu. lär känns så mke mer imorgon! blev en väldigt lugn måndag. behövdes kan ja säga. innan jag sätter i gång med träningar och annat i veckan igen.

ibland, känns de väldigt bra. iaf när jag befinner mig i skolan. vad kan de komma sig? hmmmm. jag tror jag vet varför ;)


USM-steg 1

2010-10-10 @ 17:59:29

igår spelades första matchen i sm. vinst mot hemsjö med 22-18 och även en god pizza gick ja i mig med laget. idag, började dagen tidigt. uppstigning 6 och halv 7 bar de av mot tibro för att äta frukost med laget på hotellet. vid 9 spelades första matchen för dagen mot ett av sveriges bästa lag, nämligen kärra. vi spelade bra och förlorade tillslut med 24-15. sista matchen spelades mot lidköping. och den va värre. förlorade rätt stort. lättare sagt med 27-16. men så kan de va.

ligger nu hemma i sängen. helt mör och blåmärken överallt. men så ska de va efter en helg med handboll.
resten av den här söndagen, blir att bara vila och ladda inför en ny skolvecka. greeat!




laget ♥ utan mig:(


sm, taggggggggggga

2010-10-09 @ 09:50:28
en sjukt rolig kväll igår. vid halv 2 va ja äntligen hemma och kunde sova. kvällen tillbringades med anna, evelina, rebecka, sofia, louise, erica, sofie, karin, josefine och caroline. god mat, och massa skoj! vaknade nu, och nu blir de att tagga inför första matchen i SM som ska spelas i eftermiddag mot hemsjö klockan 4 i tibro. efter den, blir de ut och äta med laget!

vackkkkkkkkkkert! 1 år gamla bilder. för er som inte fattar, så är de ja på bilderna. klippte bort ansiktet. de va inget att kolla på! kan ja lova.


om de ska fortsätta såhär. utan ett ord från dig. utan ett ljud ifrån dig. antar ja att de är kört.
just nu vill ja bara ta på mig handbollsskorna och spela. bara spela. spela ut min ilska. spela ut min besvikenhet. umgås med laget, skratta och ha kul. de ska ja även ha. bara att i mellanåt kommer du och tränger dig in i huvudet.

i miss u, i miss u, i do.
i just don't know why you keep on like this.
it hurts


fredag, och ja älskart

2010-10-08 @ 14:54:40
de finns inget som är skönare än slappa fredagar. ingenting! dagen började med ett studiebesök hos polisen i 2 timmar. en och en halv timmes rast och sedan lyssa på en redovsning och själv ha en. sedan blev de att åka hem. nu ska ja ta en dusch, och sedan hoppas ja på en sjukt bra kväll tillsammans med ett gäng supersköna brudar! därför att fira en sjukt skön brud, nämligen anna som fyller 16 idag! grattis!♥

imorgon är de sm. taggggggggggggga

en jävla snygging dedära, om ja får säga de själv! PUSS PÅ ER, OCH HA EN SJUKT BRA FREDAG

better of alone

2010-10-07 @ 14:55:07
dålig uppdatering här. haha men internett har krånglat lite. men nu funkar de igen.

rätt skön dag idag. matte test på morgonen. sedan bild och dagen avslutades med samhäll där vi åter igen fick finbesök. en väktare tog över lektionen ist för samhälls läraren. de va treeeevligt. roligt att höra hur de är att jobba som de. en i klassen fick gå upp och så skulle väktaren visa hur man gjorde när man skulle gripa någon. haha gud va jag skrattade. de va roligt och se. stackarn fick ont:/ iaf, så efter skolan vid kvart i 1 åkte ja hem. och nu sitter ja här. vid 4 blir de till tibro och till träning.

imorgon väntas ett besök hos polisen med klassen, men först sovmorgon till halv 10. ska bli roligt de med.
sedan väntas även redovisning för min grupp om slutna anstalter. nervös! men hoppas verkligen att de går bra.

och så är tyskan avhoppad. en skön känsla kan ja säga. sovmorgon på tisdagar med och varannan torsdag slutar jag kvart i 1. HA EN SKÖN TORSDAG


2 bilder frå leijssons album. ja kan inte låta bli att längta tillbaka.

2 hål till hål i örat!

2010-10-04 @ 19:06:03

2 hål till i örat, alltså dom små. trodde aldrig jag skulle våga de översta. men de kändes rätt gött kan ja säga. men nu är de iaf gjort. lite stolt är jag över mig själv. hahahaha!

denna måndagen började med vård och omsorg. och sedan va de mäsk som gällde, men de blev inte så mycke jobbat eftersom vi fick fin främmat. nämligen polisen. fick prata med dom och lyssna på vad dom hade och säga. nice! sedan teori i idrotten och sedan va de engelska. gick ju så bra, satt mest och skrattade med jessica, jesper och sebastian. jag va för sprallig för att jobba kände ja. haha.

efter skolan gick jag ner med jessica till stan. när hon åkte hem, så tog jag med mig jesper ut lite och satte oss i stan och bara pratade och tog en promenad. vid 4-tiden gick jag tillbaka till stan och träffade mamma. tog 2 hål till i örat. AJ. och mitt öra bara lyser som ett stoppljus nu. men vill man va fin, får man lida pin! haha iaf, ont gjorde de iaf. nu tar jag och jobbar lite och sedan får vi se va som händer. blir förmodligen att bara vara hemma och ta de lugnt. de kan va jävligt gött de med!


söndags kväll

2010-10-03 @ 21:41:30



åter igen söndag. har varit en händelserik söndag om man säger så. iaf, efter de ena och de andra tog jag cykeln och cyklade ner till en kär vän. nämligen anna. satt där och pratade osv i någon timme. helt underbart skönt. och grymt härligt att bara försöka släppa allt. du är underbar anna, tack för att du finns!
efter de cyklade jag hem och mötte mamma på vägen. gick hem och satte oss i soffan tillsammans med martina och åt scones och kollade på tv. nu sitter ja här och snackar med en person som verkligen får mig glad nu och som får mig att inprincip "glömma" allt. nämligen jesper, tack du! jag tror att jag snart ska krypa ner under täcket för att sova.


sitter även och chattar mamma, haha.

mamma: du va ju en första skitungen som kom :D
jag: vadå skitunde?:O
mamma: menar gullunge:):)
jag: menar du ju inte :O:O:O:O

ne nu ska ja sova. PUSSIPUSS


-

2010-10-03 @ 14:28:19

försöker få en del gjort i matten och skydd och säkerheten. men ja kommer ingen vart. ingenstans. jag kan inte koncentrera mig. kan inte fokucera på de jag måste. mina tankar bara skenar i väg. på hur saker som bara gör en besviken och ledsen. på hur besviken och ledsen ja är förtillfället. sitter hemma. själv. JAG ÄR FAN INTE VÄRD DE HÄR! INTE EN CHANS! jag känner till de här ut och in, bak och fram, upp och ner. jag är fan inte värd sån här skit. NEJ DE ÄR JAG FAN INTE! jag är inte värd att somna med röd-sprödiga ögon. jag är inte de.

så.. nu fick ja lätta mitt hjärta lite.. lite bättre iaf


en dag i storstan

2010-10-02 @ 21:28:24
efter en 8 timmar i göteborg. är ja lite mer än död nu. tåget lämnade skövde station vid halv 9. och vid 10-tiden anlände ja och min kära vän emmily till göteborg. hittade inte så överdrivet mycke saker. lättare sagt, ett par jeans, en tröja och en t-shirt. en god lunch fick vi även i oss. även en stor glass och en godispåse tryckte vi i oss. kollade även på en modevisning. hahah, en kille i 30-40 års åldern som va modell kollade varje gång lite extra på emmily när han fick förbi eftersom vi satt längst fram, åh va jag skrattade. de kanske inte va så konstigt, hon är ju snygg den människan!! vid 6 åkte vi tåget tillbaka till skövde. dagen kan man sammanfatta i ett ord. underbart.

när jag kom hem, värmde ja och pappa varsin pizza, och satte oss framför tv:n och kollade tv och bara myste, eller lättare sagt myser. för vi sitter här just nu. eftersom resten av familjen inte är hemma idag. nu är de reklam på tvn och då passar pappa på att göra lite glass till mig. som om de inte vore nog med sötsaker för min del idag. men de kan aldrig bli för mycket av de goda! mummmms. HA ENA GRYM KVÄLL

1 oktober

2010-10-01 @ 19:05:35


fredag. och som alla andra fredagar brukar dom inte vara så extremt jobbiga. började med sovmorgon till 10 i 10. och sedan från halv 11 till 12 va de bara att jobba med sos-arbetet. de blev inte så jätte mycket jobbat. de blev mest en massa prat med anna, jesper, gustav och micke. eller jesper va inte med, han låg i stort sett och sov i mitt knä hela lektionen. jag och jesper har ju en "FLING" haha. efter med väntades matte. då vi hade "matte mys" haha. efter väntade klassråd och våran lärare bjöd på tårta. och kvart i 3 va skoldagen slut. gick med jesper en bit hem och sedan blev de att vända och gå tillbaka till stan och möta mamma och martina. fick jackan och skorna som är på bild av mamma. tack mamma! nu får vi se vart kvällen tar mig.


de är igentligen sjukt hur mycke en människa kan påverka en. men nu befinner sig ändå en rätt skön känsla inom mig. att på något sätt ändå känna glädje och att ja ändå kan må jävligt bra. förjävla bra. att ändå känna att man har ett jävligt bra liv när man tänker efter. och inte hänga upp sig på små saker som ja är en sån himla bra expert på att göra. jag får se de positiva ja har. och inte se de dåliga. en helt underbar familj. och sjukt underbara kompisar. jag försöker bara tänka i dom bra banorna. men ibland iaf, så hamnar ja i dom dåliga. men som sagt, så befinner sig en grym känsla inom mig. och att somna med röda ögon och stela ögon och kinder är något ja känner till rätt väl. de är inte speciellt mysigt. så att känna som ja känner nu, är 1000 gånger bättre!

imorgon förmodligen tar jag och min kära vän emmily tåget vid halv 9 till göteborg! dax för shopping!
HARE BRA GOTT FOLK, de ska i alla fall ja ha


RSS 2.0