OOOONSDAG

2013-02-27 @ 19:53:00
Veckan har sprungit iväg och jag har inte bloggat. I måndags var det 100 dagar kvar till studenten. Jag valde att bara gå på förfesten och sedan gick jag hem och kröp ner i sängen. Det var lika skönt de kan jag säga. Idag är det onsdag och jag gick 3,5 timme i skolan innan jag gick ner till gymmet och svettades en timme. Kom hem och somnade och nu har jag ätit kvällsmat och kikat på "vem vet mest" tillsammans med pappa. Ja tycker att de programmet är mysigt. Haha, lite pensionärsvarning kanske.. Men jag gillar de i alla fall!
Ikväll blir det Sveriges mästerkock och Mia på Grötö! Och även lite plugg... Ha en bra kväll!

FRÅN EN MYSIG FREDAG

2013-02-24 @ 22:25:51
Helgen har sprungit iväg och jag har knappt hunnit känna att det är helg. Men denna helgen har jag bara tillbringat hemma med mamma och pappa. Men nu sitter jag här och det är söndag kväll. I lördags var jag bara och tränade på förmiddagen och jobbade hela kvällen. Idag har jag varit hos pappa på dagen och vi har varit och köpt nya inne-skor till mig. Har kollat lite skidor på tvn och sedan tog jag en promenad  med Evelina i solen. På kvällen nu åkte jag, Evelina och Anna runt lite i Skövde med ett uppehåll på Max för lite gott. Kvällen avslutar jag nu med lite prat med min älskling. Imorgon väntas 100-dagars och en gooooo sovmorgon till 11! PUSS

10 SAKER NI KANSKE INTE VISSTE OM MIG?

2013-02-22 @ 19:00:00
1. Jag är alltid en person som alltid vill ha struktur i vardagen. Vara väl medveten om saker som ska göras. Jag skriver gärna upp saker och planerar! Jag hatar oordning och jag gillar inte när det är stökigt och skitigt. Detta är något min kära pojkvän nu fått lärt känna hos mig. Speciellt när han skaffat ny lägenhet så är jag gärna där och lägger mig i. Att planera och skriva upp saker är något jag alltid gör! 
 
2. Något som jag gillar väldigt mycket är både sylta & syltlök. På julbordet äter jag alltid FÖR mycket sylta. Släkten kollar alltid lite konstigt på mig när jag sitter där och äter min sylta (eftersom det bara är jag som äter den förutom mormor och pappa.) Jag vet inte vad det är med sylta, men jag älskar de! Med syltlök är det samma sak. När den står framme på bordet, öser jag syltlökar till tallriken. Det har till och med gått så långt att jag fått syltlök i JULKLAPP. Två gånger till och med. Då kanske det har gått för långt? ;) 
 
3. När jag var liten och skrev om vad jag ville göra när jag blev stor så kunde listan göras lång. Läkare, jobba på volvo, flyga i rymden, jobba med gamla, jobba på kontor, jobba på en choklad/godis fabrik, bli chef, polis, och flygvärdinna var bara några yrken som jag skrev om när jag stolt lämnade in läxan till min lärare när jag gick i fyran. Jag ville bli allt! Jag har i alla fall nu på senare tid velat lite annat. Sjuksköterska och polis. Men efter mina år i skolan har jag nu kommit fram till att lärare faktiskt skulle vara något för mig. Småbarns-lärare. Men som sagt, jag ändrar mig fort och vem vet, jag kanske faktiskt blir en sådan som flyger i rymden?
 
4. När klockan ringer på morgonen vill jag inget hellre än att ligga kvar. Men väl uppe är det hur gött som helst. Speciellt när man går upp tidigt på dagar som man egentligen får sova. Gå upp tidigt och känna att man har hela dagen på sig och att man inte sovit bort hela dagen. Även att somna i lagom tid är också min grej! Vem orkar sova hela dagen och känna att dagen bara springer iväg? Inte jag i alla fall!
 
5. En sak som ALLTID stoppar i munnen på morgonen är knäckebröd. Jag & knäckebrödet på morgonen. Mums. Det ska vara grovt och nyttigt med! Men i vårt skafferi står nog 5 olika sorter. Dessa ska alltid finnas så att det finns en valmöjlighet. Jag kan äta knäckebröd som godis. Eller ja, nästan i alla fall! Menbäst är denna:
 
6, En sak som jag inte är ett fan av är filmer. Jag är inte den tjejen som slår på en film och tycker att det är kul. Nej jag kollar hellre på vanliga tvn eller göra något annat. Klart jag tittar på film ibland, och ibland kan det gå en bra film, men jag är inte tjejen som sitter i min ensamhet och glor på film. Tillsammans med kompisar och pojkvän kan detta ske någon gång. Film funkar bättre tillsammans med någon än att sitta själv i alla fall. Det kan jag säga.
 
7, En matträtt som jag nu på senaste tid verkligen börjar att tycka om är pannkakor. Jag har alltid tyckt om pannkakor, men nu är godare än någonsin! Skulle kunna äta det varje dag. Känslan när en varm pannkaka kommer in i munnen tillsammans med en klick glass. Den är obeskrivlig! 
 
8. En sak som jag inte tycker om är kyla. Jag gillar inte att frysa. Vintern är inte riktigt min grej. Känslan där kylan tränger in i kroppen är inte skön! Därför försöker jag väll på vintern att vistas inne så mycket som möjligt. Jag är den tjejen som hellre har det varmt. Ha på sig ett par shorts ett linne, solglasögon, lätta skor och känna solen mot huden. Underbart. Därför är solresor något jag gillar!
 
9. En sak som många inte vet om mig är att jag har SJUKT svårt att hålla isär färger. Jag är inte färgblind, för jag ser färgerna men säger bara fel. Det rör ihop sig i hjärnan bara. Jag blandar ihop allt! Svårast är rött och blått. Detta är något som man annars kanske inte märker av utifrån, men från mig egen del så är de lite irriterande att alltid säga fel. Men på något sätt är det lite roligt ;) 
 
10. Till sist. Efter studenten har jag planerat att jobba. Ska inte börja plugga direkt. Det kommer inte funka för min del. Jag behöver en paus. Jobba och sedan köra en resa. Något som faktiskt intresserar mig är en resa till Kina eller Australien. Se och uppleva något helt annat än Europa. Det vore något!

MUMS

2013-02-22 @ 17:19:00
Detta provade jag när jag och beckis var på stan igår. Byxorna satt PERFEKT (dock vet jag inte om jag tycker om det slitna så mycket) och jag gillade tröjan. Men något satte stopp. Åh nu ångrar jag att jag inte köpte tröjan i alla fall.. Hade det varit mindre slitet på byxorna så hade jag LÄTT köpt dem.. Men nu får du skylla dig själv Johanna! 

GLASS FRÅN IGÅR

2013-02-22 @ 17:14:36
Efter skolan åkte jag och Rebecka åter igen till Elins esplanad. Precis samma som åker. Fick med oss lite nytt hem! Åkte i hennes bil, med basen och volymen på det högsta. Hjärtat hoppade nästan ur sitt ställe, sådan bas var det. Haha, 2 brudar i en dunkande bil ;) Men gött var det! I vilket fall körde hon sedan hem mig och när jag kom hem började jag att diska, dammsuga och fixa. Nu är jag klar och helt slut. Ikväll väntas hemmagjorda hamburgare tillsammans med mamma. PUSS

ÄNTLIGEN FREDAG

2013-02-22 @ 13:15:15
Igår (torsdag) gick jag bara i skolan mellan 10-12. Kort och skön dag! Efter skolan drog jag och Rebecka till Elins esplanad och kikade runt på eftermiddagen. En glass på donken och en väldigt trevlig eftermiddag! Efter en mysig eftermiddag med Rebecka satte jag mig på tåget som tog mig till Falköping. Jag och Patrik åkte nästan direkt hem till hans mamma och syster för att äta mat. Trevligt! Kvällen avslutade vi hemma med en film.
 
Imorse vaknade jag tidigt och packade ihop mina saker och satte mig på tåget till Skövde och skolan. Idag slutar jag 2 och då ska jag bara åka hem och ta det lungt. Ikväll händer nog inte överdrivet mycket utan jag blir nog hemma tillsammans med mamma. Imorgon hade jag tänkt att träna på morgonen innan jag sedan tar mig till jobbet för kvällsjobb!
 

ONSDAG

2013-02-20 @ 11:45:00
Idag är det onsdag och jag tillbringar dagen hos Patrik. Eller ja, i hans lägenhet... ensam. Jag är typ ledig idag från skolan. Eller alla lektioner var i alla fall inställda. SKÖNT! Snart kommer han i alla fall hem för att äta lite lunch med mig innan han sedan åter åker till jobbet. Jag drar då förmodligen till Skövde då och tar mig till gymmet. Jag avslutar nog eftermiddagen med att åka tillbaka till Falköping efter gymmet. Ikväll blir en lugn kväll och förmodligen händer det inte så mycket. Nej nu måste jag börja ta tag i maten. Hm.. undra vad det blir?
Gymma, springa, svettas!

FRÅN EN KALL HÖSTDAG, NÄMNLIGEN MIN FÖDELSEDAG

2013-02-19 @ 10:02:00
Hittade lite bilder från min födelsedag. Min 18-årsdag. Det var ett tag sedan nu. Viste nästan inte att dessa bilder existerade. Men ibland blir man fövånad.
 
Jag vet.. Något kosntigt har hänt med bloggen. Någon som vill hjälpa mig? haha

TRÄNING

2013-02-18 @ 17:21:00
Endast 3 timmar i skolan idag och efter skolan tog jag mig även ner till gymmet och körde ett bra pass. Nästan bara kondition. Nu ligger jag i sängen trött och seg. Så ska det vara efter ett sådant pass. Ikväll händer nog inte överdrivet mycket, utan jag kommer nog stanna här i sängen eller flytta över mig till soffan. Första dagen efter lovet och det kändes både bra och lite jobbigt, men nu är det bara att ta i och köra på! Inte långt kvar nu till studenten. Nu ska jag kika lite tv och bara ta det lugnt. PUSS

BILDER

2013-02-17 @ 19:44:00
Lite bilder från helgen. Igår på eftermiddagen somnade jag och Patrik om igen och det var välbehövligt. Men sedan bestämde vi oss för att göra något så vi åkte runt i Skövde och hamnade sedan på berget för lite fika. Kvällen slutade med tacos och melodifestivalen. Idag var det upp tidigt eftersom det var jobb som väntade. Efter jobbet har jag och Patrik kikat lite film. Nu har han åkt hem och jag sitter här i sängen och har söndagsångest. Ja i alla fall inför skolan som börjar imorgon. Vill inte.. I vilket fall ska jag plugga på mitt prov som jag har imorgon (missade när klassen hade de provet). Första dagen med plugg. Ska vi säga, HEJ IG? typ. Först ska jag och mamma äta lite och sedan ska jag börja läsa. De dagar som jag varit ledig denna veckan har varit riktiga "sovar-dagar" då jag varit så trött och bara sovit. Så kan det vara! Hoppas ni alla har det bra. Puss!

LÖRDAG IDAG

2013-02-16 @ 12:28:41
Lovet rullar på och börjar lida mot sitt slut. Usch.. gillar inte den tanken. Men så är det och det är bara att bita ihop. Igår jobbade jag mellan 9-14 och sedan åkte jag och mamma till Cervera för att handla för mina presentkort som jag fått när jag fyllde år. Blev en del bra saker! På kvällen åkte jag, Patrik, Martina och pappa till min faster för att fira hennes födelsedag tillsammans med släkten. God mat och mys! Slocknade direkt när vi kom hem. Idag har jag och Patrik inte planerat så mycket. Just nu ligger vi och kollar reprisen på galdiatorerna och sedan får vi se vad som händer! Behöver bara ta det lugnt eftersom jag imorgon ska åter till jobbet mellan 7-15. Blev inte mycket med vila detta lov, men jag är ändå glad och nöjd över att jag jobbat. Nu ska jag återgå till gladiatorerna. Ha det bra :)

HOS PATRIK

2013-02-14 @ 13:40:47
Igår efter jobbet tog jag tåget till Falköping. Var så trött och det var även Patrik så efter en stunds tv-tittande la vi oss i sängen och somnade direkt. Idag vaknade jag tidigt av att Patrik åkte till jobbet, men somnade om direkt. Vaknade sedan vid 10 vilket menas med att jag sovit i 12 timmar. Jag tror jag behövde det! Har nyss lagat lite mat till min sötnos som kom hem på lunchen för att äta med mig. Han åkte direkt efter och nu har jag landat i soffan framför tvn. Jag behöver verkligen en sådan här dag idag. Att inte göra något in princip. Hela lovet har gått i ett och jag har jobbat och jobbat. Så idag blir det bara chill! Alla hjärtans dag idag med. Så ikväll ska jag ta det lugnt och umgås med Patrik innan jag sedan ska åka hem. För imorgon väntas det jobb igen och sedan 45-års kalas senare. Känns som att lovet bara sprungit förbi och nu är de snart slut.. Ni får ha det så bra så ska jag fortsätta kika lite tv. Puss

EN STEN LÄTTARE

2013-02-12 @ 17:04:35
Nu har jag äntligen skaffat mig ett till extra-jobb och även sommarjobb hela sommaren. Skriver inte här vart jag ska vara eftersom jag anser att det är bäst så. MEN nu känns det skönt i både kropp och själ. Nu behöver jag inte tänka på detta mer. HUR SKÖNT? 

JOBB

2013-02-12 @ 16:18:46
Tisdag heter dagen idag och jag har åter igen haft Intro. Imorgon blir det istället jobb på rikitgt. PENGAR. Sedan är det även kul att jobba, annars hade jag inte jobbat. I vilket fall så var jag uppe med tuppen idag och nu är jag hemma. Ikväll kommer Patrik och vi ska fira pappa tillsammans med farmor och farfar, Martina och Andreas. God mat ska det bjudas på och mys! En bra tisdag!! Blir bara att lägga sig i hyffsad tid eftersom jag ska upp med tuppen imorgon igen. Puss på er :)

LÖRDAG, SÖNDAG, MÅNDAG

2013-02-11 @ 16:22:24
Befann mig i lördags i Göteborg tillsammans med mamma och Martina. I Göteborg mötte vi upp min moster som också gick med oss på stan. Mat, fika och shopping. Från öppning till stängning. Heeeela dagen lång! Blev en del fynd för oss alla :) Avslutade dagen hemma tillsammans med Patrik och medlodifestivalen! 
 
Igår söndag gjorde jag och Patrik inte mycket. Men framåt eftermiddagen bestämde vi oss för att gå på bio. Mysigt. Kvällsmat och mys hemma hos min far. Idag gick jag upp tidigt.. 05.15 lättare sagt. Anledningen, jo jag har varit på intro idag och jag ska även dit imorgon. Nu är jag hemma och ikväll blir en lugn kväll eftersom jag är trött. Hejhopp! 

SKYPE

2013-02-08 @ 18:43:00
Pratar med denna nyklippta sötnos via skype medans jag inväntar Evelina för en myskväll! Hoppas ni alla där ute får en fin kväll :)

ÄNTLIGEN FREDAG OCH LOV

2013-02-08 @ 14:27:35
En glad sommarbild från sommaren 2011. Äntligen har vi fått lov och det känns så underbart. Känns lite konstigt faktiskt. Men nu är vi här! Jag inleder lovet med denna människa. Kommer förhoppningsvis bli en skön kväll med den bruden! 

BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG

2013-02-08 @ 13:59:35
En försenad julklapp från min syster. Hon var tvungen att byta en sak som jag fick av henne i julklapp och igår kom hon hem med den här. Så det blev denna parfymen som hon köpte till mig. Ja, som sagt.. Bättre sent än aldrig :)

GODMORGON

2013-02-06 @ 10:09:40
Eftersom jag endast har en lektion i skolan idag som kommer dagen domineras av detta avanför. HUR KUL? Gillar det verkligen inte. Sista dagen för mig att plugga på detta prov eftersom jag imorgon ska gå inro på kvällen.

20 HELA MÅNADER

2013-02-05 @ 15:08:05
Sommaren 2011. Min finaste!
 
Är sjukt sugen på att träna och komma igång med det igen efter att varit sjuk gånger flera. SNART hoppas jag att jag kan vara på banan igen. Svettas, kämpa och ta i! Ja, det vill jag göra. NU: PLUGG

MIDDAG MED EN FIN OCH SAKNAD VÄN

2013-02-05 @ 14:28:47
Startade veckan igår med att spendera kvällen på restarurang med en fin vän!

B&J

2013-02-05 @ 14:13:07
Kom nu hem från skolan. Slutade tidigare så kom med en tidigare buss. Kvällen då? Plugga hela kvällen. Men när jag kom hem och öppnade frysen och såg denna Ben&Jerry´s, half baked så gjorde det min dag! Imorgon har vi fått besked om att vi få jobba hemma. Detta innebär att jag bara har en lektion i skolan. HUR NICE? Nej, nu ska jag sluta skriva och äta upp min glass! :)

TILL SKOLAN OCH VÄNDE

2013-02-04 @ 12:40:27
Idag var jag i skolan i endast 1 timme. Bara psykologi som stod på schemat. Nu har jag kommit hem och ska nu plugga. Men tur är väll de att jag ska träffa Anna ikväll så jag får en paus och kommer bort från allt plugg. Ska bli så skönt att få träffa dig!
 

HELGEN

2013-02-04 @ 10:24:00
Nu börjar han äntligen komma iordning ordentligt. Tavlor, speglar, gardiner osv är nu uppe. Det börjar kännas hemtrevligt och mysigt! Det enda som saknar lite är en ny soffa som han ska köpa. Men annars är det nästan klart. Efter min piercing i fredags skulle vi åka hem till Falköping, men det blev inte som vi hade tänkt oss. Bilen hade gått sönder vilket gjorde att det drog ut på tiden. Men tillslut hamnade vi i Falköping och avslutade kvällen med Gladiatorerna.
 
I lördags åkte vi bara och handlade inför att min mamma och pappa skulle komma och hälsa på. Kladdkaka, prat och mys i lägenheten. Jag och Patrik avslutade kvällen med Melodifestivalen. Igår hände inte mycket. Var hemma hela dagen och tog det lungt. Åt gott och bara chillade. Tråkigt nog så var jag tvungen att åka hem sen på kvällen.. Men det har varit en bra helg med min älskling

ÄNTLIGEN

2013-02-04 @ 10:03:00
Äntligen var den på plats. Efter lite om och men. Efter att Patrik kom i fredags åkte vi direkt och gjorde den. Så himla nervös var jag. Men sedan satt den där. Kommer aldrig göra om det i alla fall ;)
Det örhänge som ni ser på bilden är inte de jag ska ha sen. Det är bara ett tillfälligt läkörhänge. Jag ska sedan byta till ett litet silvrigt örhänge. Skönt att den äntligen är på plats!

SNART

2013-02-01 @ 15:40:34
Sitter nu och väntar på min fina älskling. Blir bara mer och mer nervös! (Inte för att träffa Patrik, haha) men för lite andra saker. Shit. Försöker tänka på lite annat men det går inte så bra.. I vilket fall så hoppas jag på en mysig kväll med min goding.

OK VECKA?

2013-02-01 @ 12:39:16
Dessa lektioner har varit i skolan denna veckan. Helt okej vecka om man får säga så. Dock blir inte nästa vecka såhär.
 
Är i alla fall hemma nu och ska fixa lite. Jag har alltid haft som en gyllene regel att ALDRIG plugga på fredagar eftersom detta ska vara min pluggfria dag. Men vad gör jag idag då denna eftermiddag? JO, PLUGGAR. Så nu bryter jag ju mot detta... Detta ska bara vara en engångssak och ska förhoppningsvis inte behöva ske igen ;)

NERVÖS

2013-02-01 @ 09:48:45
Kvällen igår var jag bara hemma. Tog tag i plugg och försökte beta av lite. Satte mig sedan i soffan. Idag är det en kort skoldag. 8-10.40. Ja, man kan säga att det är helt okej. En skön känsla finns i min kropp. Anledningen är nog att det är fredag idag och att jag senare äntligen ska få pussa på min älskling. Han kommer först till Skövde då vi ska kolla runt i affärer och sedan ska vi fixa en överraskning (!!). Ni kanske får se senare sen eller imorgon. I vilket fall åker vi sedan till Falköping och kör lite fredagsmys hemma i hans lägenhet. Jag behöver en lugn helg eftersom jag verkligen vill bli helt frisk från alla förkylningar som drabbar mig ständigt. Ha det bra!

RSS 2.0