allez olla ole

2010-05-31 @ 16:24:25
en lugn, skön måndag har snart passerat. med 4 lektioner och vi gör absolut ingenting. kan lika gärna kvitta den här veckan. iaf, halv 2 åkte jag, ida och erica ner på stan och gjorde några ärenden. nu är man hemma, och bara tar de lungt. funderar på att ta en löprunda senare sen, och testa min nya medicin, och se om den fungerar. hoppas den gör de, får då vet vi va de är för "fel" på mig. och de är också andledningen till varför jag inte tränat på flera veckor. nog med skit snack. hejdå.


söndag, och jag är glad

2010-05-30 @ 19:55:25
gårdagen började med att jocke & hans mamma tittade förbi, gav mig en present. en fotlänk, eftersom vi har 1 år på fredag. tack älskling. nu ska jag luska fram va jag ska köpa till dig. har nog en plan. får se om de blir bra. jocke och ja tog sedan en dusch, somnade sedan en timme. drog sedan ner till stan och såg en film. drog sedan hem och åt god mat. la oss i sängen med en godis skål och en chipspåse mellan oss och såg på tv. dagen idag vaknade ja upp brevid min älskling. firade mamma och tog sedan en tripp till tibro och farmor&farfar. sedan kom joakim på att han glömt sin laddare hemma hos mig. så han fick åka med oss hem igen. och så fick han ta bussen tillbaka till tibro. men iaf, helt underbart har de varit.
kan de bli bättre än såhär? skulle inte tro de.

morgondagen, en lugn och skön måndag väntar som slutar 20 över 1. inga prov, inga läxor. ingenting. man kan inte va annat än glag. inte när de är ungefär 2 veckor till sommarlov!




älskade jocke

2010-05-29 @ 16:55:07
efter en lyckad kväll igår i tibro. och de sista provet är också skrivit. nu väntar en lung och skön vecka med 3 skoladagar, eftersom vi har klassresa och temadag. just nu ligger joakim brevid mig och sover efter en lång varm skön dusch tillsammans. ska dra upp honom strax eftersom vi ska ner till stan och se en film. fick även en fotlänk av honom idag eftersom vi firar 1 år i veckan. TACK ÄLSKLING! har inte bestämt mig än va jag ska köpa till honom men de återstår att se. ne, nu får ja dra upp min latmask. men ja kan förstå att han är trött eftersom han har åkt cross hela dagen. han är riktigt goó han. nu ska vi ut till bussen. ha en fin lördag. hejdå!

joakim lindberg,jag älskar dig♥

2010-05-26 @ 17:13:34


att få känna dig mot mig, att få känna din kropp mot min. de är helt obeskrivligt. totalt obeskrivligt. att höra dina andetag när du sover, att få känna att du är min. min, bara min. första gången ja såg dig 12 augusti 2008, föll ja för dig med en gång. redan dagen efter, va de vi. vi smsade hela tiden. konstant. vi va obeskrivligt kära i varandra. vi ville bara ses hela tiden. första gången, när vi rörde varandras läppar,ett riktigt pirr rusade igenom hela kroppen. oj va kär ja va i dig. att lämna dig va riktigt svårt den dagen. de höll i 4 månader innan du gjorde slut. de gjorde riktigt jävla ont i hjärtat. jag grät flera kvällar i rad. tills tårarna inte hade något mer att bjuda på. att se dig med andra. jag viste inte vart jag skulle ta vägen. de var som att sätta en kniv rakt i hjärtat på mig. våren gick då 2009. med lite strul mellan oss hit och dit. försök om och om igen. men de funkade inte. men den 4 juni 2009, då bestämde vi oss för att träffas och reda ut allt som varit. de kändes konstigt att träffa dig själv igen. och inte långt efter att du kom, pussade du mig och de ena ledde till de andra. behöver inte gå in på detalj. du sa till mig att du älskade mig och du hade bestämt dig för att de nu skulle funka mellan oss. och så blev de, de blev så med.hela sommaren va de du&jag. ett år har nu gått sen de blev du och jag för 4:e gången. jag gav dig en fjärde chans. hade ja inte gjort de, hade de inte varit du&jag nu. det året som gått har varit fullt med skratt, glada miner. men också massa tårar. men både du & jag, vet att vi kan klara allt. bara vi vill. och de har vi bevisat också. att va med dig, är så sjukt underbart. alla förhållanden har upp&ner gångar. klarar man dom som vi har gjort, betyder de att man verkligen kan reda ut saker. och ett förhållande utan bråk, är som en sommar utan sol. de går bara inte. att få hålla dig i mina armar, bara få va med dig, är allt ja vill ha. jag känner något välldigt speciellt med dig. du har något som andra inte har. de känns verkligen rätt. jag vet att man oftast säger så i ett förhållande, men jag menar verkligen de. de känns 100% rätt med dig. som att de är menat för oss. jag är förälskad i dig. kär i dig. galen i dig. att skiljas från dig varje gång du lämnar mig, de är rätt jävla svårt. du är min andra halva. du har gjort avtryck i mig, och de kommer alltid att finnas där. vad som än händer, kommer du alltid att haen stor betydelse i mitt liv!
joakim lindberg, jag älskar dig. obeskrivligt mycket.

onsdag, heter dagen idag.

2010-05-26 @ 16:22:15
att kärlek ska göra så ont. de suger verkligen. de gör riktigt ont i hjärtat. cypern idag, nu, nu på direkten. skulle absolut inte sitta fel! bara sätta sig på ett plan och flyga flera 100 mil här i från och få va med sig själv. och få glömma allt för en stund. som sagt de vore inte fel! sitta i stålade sol och höra vattnet dra in mot strandkaten med hög musik inpluggade i öronen. om bara de vore så.

du vet att ja älskar dig.... hemskt mkt.

donkeyboy

2010-05-25 @ 14:29:19
"But sometimes, I need somebody who can make me feel alright, and shades me from the streetlights I'm breaking up, I need someone who needs somebody now People change, change because of who I am If you don't, than you and I won't get along"

gårdagen och även idag bestog av en kort skoldag. på måndagar från och med nu, slutar vi 20 över 1. och idag slutade jag 12. inte illa. MINUS att jag då fick stå ute som funktionär i spö regn hela dagen när 5;orna skulle ha uttagning till KM. trots att de gått 2 timmar sedan dess är jag fortfarande stelfrusen, båder händer & fötter. känner mig rätt jävla förkyld nu. fick även en "akut"tid till vårdcentalen igår. kanske kan de va astma eller någon salgs allergi. vi får helt enkelt se. kvällen tillbringades med joakim.
nu ska ja i alla fall ta och krypa under täcket och sova lite kanske. mår inte helt bra efter en dag som idag.

ett par bilder. snart är vasa tiden över...







partyyyyyyy

2010-05-23 @ 15:03:26
kvällen igår, hmmm. va hos philip med en massa folk och hade de trevligt. började bra, men slutade inte lika bra, satt på rese mitt i natten med ett par kompisar och mådde verkligen skit. haha men de va kul i alla fall=)
vaknade imorse och kände mig lite halvt risig, konstigt?(a) haha. så nu är mormor&morfar här och ska ta och va lite social med dom nu. bara va med min familj. lika skönt de, efter en kväll som igår.
imorgon kommer nog min älskade joakim hit, hoppas! ni får ha en fin och solig söndag nu. puss

50 veckor, snart 1 år

2010-05-22 @ 15:51:58

lady gaga - alejandro

2010-05-22 @ 10:48:37
gårdagen, började med skola. drog ner till stan med ida,erica,franziz. träffade bella och victoria lite. gick i spöregn till rese. tog bussen till min älskade joakim. massa mys. grill&film med hans familj, mysigt. tog bussen hem vid halv 11. och va hemma vild halv 12. och somnade som en stock.

denna dagen börjar med vila och bara ta de lungt. kanske hittar på något med martina. ikväll är de philips place som gäller med ett par kompisar. grymt! nu ska ja ta och gå ut lite, eftersom mamma tjatar på mig att inte sitta inne hela dagen. puss

ja förstörde ALLT

2010-05-20 @ 20:30:12
dagen idag började med idrott och brännboll. fasen va varmt de va. dagen fortsattes med läsning och våran älskade so lärare va i skolan. han hade tydligen inte fått sin bebis än. hade sedan svenska. efter lunch skulle ja och erica ha matglädje, på elevensval, men de va inställd. vilket resulterade med 2 och en halv timme håltimma för oss. så vi gick ner på stan och köpte glass och bara njöt av solen. eftermiddagen fortsatte med engelska och matte. vid halv 4 var de dax att sätta sig på cykeln och cykla hem.

tänkte ta och dra på träningen för en gångs skull, men icke. jag orkade helt enkelt inte. min kropp vill inte som ja. nu för tiden känns den matt och de finns verkligen ingen ork. orkar knappt sätta mig på cykeln till skolan och de är bara neför. börjar fundera på om de är något fel på mig. de har inte varit så förut. aja, mamma ska nog ringa vårdcentralen imorgon. så får vi se va som händer :)

kvällen fortsätter med tv och en lång dusch! bye




onsdag, onsdag, onsdag.

2010-05-19 @ 16:13:48
dagen började som vilken onsdag som helst med gympa i idrottshallen och carl och erik höll i lektionen. innebandy :thumbdown:. inte riktigt min smak men de var bara att bita ihop och va med. hade sedan tyska och vikarie. haha. vidare till so salen och hade vikarie denna laktionen med. fast vi orkade inte jobba så vi lekte lekar. eftermiddagen bestog av matte och vikare igen. när klockan stog på 2, va de dax för engelska, fast de va bara vi i klassrummet så vi gjorde massa annat. var är alla våra lärare?:S. iaf så cyklade vi hem 20 i 3 som vilken onsdag som helst.

nu sitter ja hemma och bara tar de lugnt. blir att ta tag i musik inlämningen, matte provet, svenska inlämningar och tyska läxa. går nog ut och sätter mig i solen:cool:. aja ni får ha de bra. puss!


bilder från skolan idag haha, bara för att ja inte har något liv. (a)












en helt vanlig tisdag.

2010-05-18 @ 19:45:42
dagen tog sin början och började med so & vikarie eftersom våran so lärare tydligen fick barn idag. vidare mot no salen och då va de läsning som stog på schemat. ungdomskunskap va de efter och åter igen vikarie och en film, hipp hipp hora. på eftermiddagen gick vi åter igen till no salen och väntade på att matten skulle börja, men våran lärare dök aldrig upp. så de blev inställt. sedan till tyska salen och åter igen vikarie och oförberett prov. och dom sista 20 minuterna av skoladagen är de som alla andra tisdagar, klassråd.

klockan 2 cyklade vi hem i spö regn. härligt. har inprincip legat i sängen sedan dess. känner mig inte 100%. jag vet igentligen inte va de är med mig, jag är väll bara allmänt seg och konstig i kroppen. jag orkar knappt cykla till skolan längre, känns bara som benen blir trögare för varje gång. konditonen blir sämre och sämre. spelar ingen roll hur mycket ja tränar längre. nog med skit snack. hejj!

bilder från dagen. mina älskade cheerleaders ida & francescha:)♥





måndag

2010-05-17 @ 20:05:42
skoltrött
mätt
trött
seg
snart blir de en dusch, sedan tvn. har inget mer att säga hejdå.


långt inlägg

2010-05-16 @ 16:30:26
i fredags var de göteborg med mamma och martina. inhandlade en ny skolavslutningsklänning, 2 linnen, 1 bikini och ett par skor.



igår drog jag till min älskade joakim. en promenad i srålande solsken med min älskade, grilla med jocke, fredrik & johan. drog sedan vidare till ip, träffade åter ett par vänner bla, pontus,simon,jesper & johanna. sov i jockes husvagn och lyssnade till regnet som piskade i taket. kan de bli bättre än så? ne, jag tror inte de.







JAG ÄLSKAR DIG, detta får avsluta de hela. tack för en underbar helg baby.
nu väntar hemkunskapboken på mig. prov imorgon. ye!

party like a rockstar!

2010-05-13 @ 14:19:05


städat lite nu. rummet och lite delar av huset. snart blir de ta en dusch och sedan gör mig i ordning innan jag, ida, alexandra och kanske kalle drar till tibro. imorgon blir de götet igen. med mamma och martina. ha de bra.

snart slut..

2010-05-12 @ 20:02:15
4 årsen. 4 hela årsen vi såg varandra för första gången. de va så spännande med en ny klass. vi skulle va tillsammans i 4 år. och nu? om en månad är allt över, föralltid. usch. gillar verkligen inte den tanken. att nu är vår tid på vasa snart över. tiden har gått SÅ fort. läskigt fort! önskar man kunde spola tillbaka tiden. alla bra och dåliga stunder vi har haft, med klassbråk osv. de har vi klarat upp. och ingen är längre ovänner. när man väl tänker tillbaka på allt, har vi haft mycket kul tillsammans. lägerskolan-06, haha, den ska vi inte ens prata om. alla dagar i skolan & inte minst våra älskade mentorer anders&helena. som sagt vi har inte varit en felfri klass, men vi har bevisat att vi kan ta oss upp när vi haft de jobbigt med bråk. en sak är säker. de kommer bli svårt att lämna klassen & vasa.

9 epsilon, vi är helt klart bäst! klassen igår ♥

sos.

2010-05-11 @ 18:48:47
håller på med omvalet nu, sos nästa. snart blir de med en promenix med anna!

spexfoto.

2010-05-11 @ 16:39:41
spexfotot är nu tagit. de gick ju bra. sam hjälpte oss en del, och utan dig hade de inte blivit något foto idag. men snygga blev vi i alla fall. haha om man kan säga så. i kväll får vi se om jag hinner på träningen, för jag har igentligen en del att fixa med, gymnasie osv. om de inte blir någon träning, om ja inte hinner dit. får jag allt ta på mig löparskorna senare i kväll och springa en runda på egen hand. vi får helt enkelt se. men en sak är säker, min kondition är som en 90 åring just nu.


vilken söt klass man har (a)
haha, snyggingar!
jag och ida

jag är så glad att jag har dig.

2010-05-10 @ 17:04:09


efter en rätt lugn skoldag, en middag gjord av mig och philip, som dock va lite mycket kryddor i, mår ja rätt bra. gjort en del läxor med. men gud jag orkar inget. de är sjukt va skoltrött ja är! jag får bara stå ut nu de sista. usch nu när jag tänker på de, vill jag inte flytta från vasa. jag vill inte bli stor. jag vill va sådär liten igen som bara sprang omkring och hade roligt hela tiden och slapp tänka på skolan. aja, drömma kan man ju alltid.
imorgon är de dax för spexxxxfoto. och vi ska va egyptier. får se hur de går. slipper då någon lektion. och ikväll får vi se va som händer. ni får ha en bra dag. hej!

gbg, ida ♥

2010-05-09 @ 17:07:52
göteborg med min älskade ida igår. shopping osv. bilder på sakerna kommer en annan dag. skolavslutningsklänning är nu inhandlad. skönt. träffade felicia,erika,tilda,andreas och fredrik där nere med. inga tåg som gick hem från gbg igår, och då blev vi helt enkelt tvunga att ta bussen till alingsås. och sedan ta tåget hem till skövde. på rese stog min älskade joakim och väntade på mig. han stannade också över natt här. sjukt mysigt. nu har han åkt hem, och jag ska nog hitta på något med min sjuka syster. hejjs!

fredag

2010-05-07 @ 18:24:22
älskade syster

ännu en jobbig skolvecka är över. rätt soft dag idag. no provet är klart och nu väntar bara labben, men jag hoppas att den ska gå bra. gött med lite helg nu de behövs verkligen för de är så mycket i skolan nu, prov och inlämningar. men de är bara att stå ut. ska bli riktigt skönt med en hel dag med min älskade ida i göteborg imorgon. bara vi 2. helt underbart!

polis?

2010-05-03 @ 18:16:38
efter en skoldag fram till 3, med bla engelska prov muntligt fortsätter denna soliga och varma dag med ett antal läxor. tyskan är nu gjord, och nu fortsätter kvällen men några timmar kemi.
imorgon är de tyska redovisning och np muntligt i matte. senare i kväll blir de handboll.

jag vet inte va som har hänt, men över en natt vill ja bara ändra mitt gymnasieval till omvårdnad skydd och säkerhet. vilket ja tror de blir nu. eftersom mina tankar idag vill till polis yrket tänkte ja att de va den bästa utbildningen till de yrket. ska ta att prata med syon imorgon och sen får se va som händer..

21.09

2010-05-02 @ 21:10:10
trött, väldigt trött. dagen spenderades med fredrik och simon, senare sen kom linnea och jocke, stack till nisse och johanna och där kom jesper. tog bussen hem och fixade lite hemma. checkar nu tvn med datan i knät. ballar av stål är de som visas nu. blir nog att lägga mig tidigt idag, för en gångs skull.


15.59, 1 maj

2010-05-01 @ 16:00:06
efter en rolig kväll igår med roligt folk och 10 timmars sömn, vilket behövdes kan ja säga så mår jag bra. städat mitt rum kollat handboll så ska ja snart hoppa in i duschen oech sedan hjälpa mamma och pappa lite och ikväll väntar johan och oskar. bye!

häääääärligt, jag vill åka nu