ett äventyr jag sent kommer glömma.

2011-06-30 @ 22:16:18
jadu. de sista 2 dagarna har varit något av ett äventyr. helt klart! igår skulle jag och anna ta tåget ner till evelina som befinner sig i kungshamn. men allt försvårades när tåg blev inställda, ändrade turer. jadu. VI SATT PÅ EN BUSS I HELA 7 TIMMAR FÖR ATT KOMMA TILL KUNGSHAMN IGÅR! 05.57-13.20. och ställde klockan gjorde vi med på 03.57. heelt sjukt. här har ni en karta över våran väg ner till kungshamn.. MEN JÄVLAR VA KUL VI HAR HAFT!

hoho. ett äventyr.. helt klart! skulle åkt hem igår men så blev inte fallet. vi bestämde oss för att stanna övernatt i min mosters stuga. och de gjorde vi helt rätt i. föör jag va heeeelt slut igår. hade aldrig orkat åka buss 4 timmar till den dagen, aldrig!

här är ett par bilder från dagen..

en hel drös med bilder från mina 2 dagar i kungshamn. galet kul! :)

imorgon drar jag till min älskling! jag saknar dig så♥

gul banan

2011-06-28 @ 18:49:33
härligt väder må jag säga! som ni kanske märkt så har mina senaste dagar i stort sett bara tillbringats med patrik. heelt underbart måste jag säga. sovit, tagit de lugnt, varit på stan, solat, legat i gräset på en filt och bara hållt om varandra! kollat en massa film och bara gosat med min älskling! nu har han åkt hem och jag saknar honom så oerhört mycket!
riktigt
nu ska jag ta och stoppa i mig några pannkakor och sedan tar jag cykeln till anna och vi cyklar och handlar lite saker som vi behöver tills imorgon, får då tar vi ett tåg som går klockan 6 till KUNGSHAMN! vi ska nämnligen hälsa på evelina! hoppas på en underbar dag. helt klart.

you and me

2011-06-28 @ 15:56:26


du är fin & du är bra. du är helt enkelt den enda jag vill ha! 
de är du och jag. bara du och jag. bara vi.
finns inga ord som beskriver mina känslor för dig.
JAG TYCKER OM DIG SÅ GALET MYCKET. bara dig♥♥♥


äntligen, typ

2011-06-28 @ 11:39:58
såå. nu har jag äntligen fått en lånetelefon. men dock har jag inga nummer typ. fick ett nytt sim-kort eftersom att mitt hade lagt av efter 3 år.. konstigt?

har som sagt tagit en tripp med pappa till stan för att fixa en lånetelefon och göra ett ärenede på banken. sitter nu i soffan och väntar på att patrik ska vakna. han soover & sover i mitt överhettade rum. funderar på att dra upp honom snart, så han inte sover bort hela dagen. i annat fall får jag väll ta mig ut själv i de fina vädret och bättra på brännan lite, eftersom jag i stort sett har blivit helt viiiiit.


såå kan de va.

2011-06-26 @ 23:22:25

110626

2011-06-26 @ 23:11:33
dålig uppdatering känner jag lite spontant. höhö. jag får helt enkelt be om ursäkt. firat midsommar i fredags och jag tänker lägga upp några bilder nu från det. sedan från igår tills idag så har jag varit hos min sötnos i falköping och nu idag åkte han med mig hem och nu sitter vi här mätta efter att ha ätit rostade mackor.

måste bara säga att min sötnos är den finaste som finns. eftersom jag var sjuk igår när jag var där, världens förkylning (låter lite i stil med en kråka) så tänkte han att han skulle mysa till de lite, så han gjorde mat och bakade en kaka & gjorde de lite mysigt. så himla söt är han!♥
bilder från midsommarafton. grymt!

castle walls

2011-06-24 @ 12:14:59


med 2 alvedoner i kroppen går allt mycket lättare. mycket. men själv låter jag som en kråka idag och näsan bara rinner. ska förska att göra de bästa ev denna midsommarafton ändå. nu åker vi, hajdå
GLAD MIDSOMMAR ALLIHOPA!!!!


10.59

2011-06-24 @ 10:59:56
eftersom min kropp inte orkar något överhuvudtaget, såå hände de inte så mycket i mitt liv just för tillfället. gårdagen gjorde jag och martina en överraskning till våra föräldrar, mat & efterrätt. på kvällen spelade vi kort. de blev en riktig familjekväll.

idag skulle jag åkt till varnhem och rebecka för att fira midsommarafton. men eftersom jag är väldigt trött, seeeeg, lite feber och hostar och snorar typ hela tiden, så fick jag ställa in de. åker nog till väring idag och tar de lugnt istället. för jag orkar verkligen ingenting. konstigt? 


funny

2011-06-23 @ 10:52:12

en hel-dag med evelina nere i göteborg. på eftermiddagen åkte vi hem till hennes kusin som bor i göteborg. stannade där några timmar. de va då jag kände att jag började bli sjuk, halsen värkte och huvudet var tugnt som en blyklump. kroppen var seg. så jag var illa tvungen att ställa in mina planer till midsommar.. FAN

sjuk. HURRA! faaaan.

in the sky

2011-06-21 @ 22:31:17

åh, fina du ♥

ibland kan de vara bättre att låta saker och ting vara. de kan vara bättre så
låtsas som ingenting. som att ingenting hade skett. 
tom, trött. vill helt enkelt bara borra ner huvudet i kudden. soova.
och ärligt talat, så ska jag göra de nu. sova, glömma, och hoppas se framtiden i mina drömmar.

jag och evelina åker till göteborg imorgon, och hoppas att den blir helt underbar. godnatt

telling the world

2011-06-21 @ 21:39:09

patrik har varit här från igår tills idag. myyskväll igår. tog med mig min söting på bio. baksmällan 2, galet rolig! uppstigning tidigt eftersom jag skulle till rehab idag. men jag lät min sötnos sova vidare några timmar till. kom hem, väckte patrik. hoppade in i duschen och satte oss sedan på bussen som tog oss ut till mormor och morfar och där tillbringade vi heeela dagen. sköönt

imorgon blir de heller ingen sovmorgon, ska nänmligen till göteborg. tillsammans med evelina.  

tack anna, du är bäst

2011-06-19 @ 18:34:28
tack anna för den nya designen. grym! helt klart.


städat i garaget med pappa hela dagen. nu snart kommer evelina förbi, sedan tar vi cyklarna ner till anna. blir en lugn och skön söndagskväll. ha en bra kväll.

Renovering, KLART!

2011-06-19 @ 12:30:51
Hej alla läsare på johannas blogg!
Anna här, det är jag som har designat hennes blogg.. Bara så ni vet!
Om det är några konstigheter så är det bara att skriva en komentar på min (länk) eller johannas blogg.
Och sen ett lite meddelande till johanna:
Från och med nu så får du ladda upp bilder i 700 px (det kanske du gjorde förut också men då kan du bara fortsätta med det, haha!) Och sen så har jag slängt in lite olika loggor och länkar här och var som leder till min blogg!
Det var allt för mig! Tack och hej ♥
btw, om ni vill ha någon design eller bara har frågor är det bara att slänga upp en komentar på min blogg!
Som en bonus får du två bilder på mig bara för att.

big heart

2011-06-18 @ 22:09:41

patrik har varit här torsdag tills idag, lördag. myst, varit på lång-promenad och bara tagit de lugnt. sitter nu i min säng och kollar på tv. ska stänga av datorn nu och gå ut till martina och pappa och mysa med dom i soffan liite.

OCH HÖRNI, jag är lika chockad som OM jag hade vunnit 1 miljon..

MAMMA MIA! trodde jag skulle ramla av stolen. trodde jag hade ett stabilt G. och om jag kunde drömma lite så ville jag haft VG. men hallå? MVG? saken var den att vi hade betygsnack i skolan och min lärare sa till mig att jag hade VG, så jag var helt inställd på de.. och så har han gått och ändrat, de gör inte min något alls!! & JAG ÄR I ALLA FALL VÄLDIGT GLAD!! shalalalalaaaaaaa


i'm gonna miss u guys

2011-06-18 @ 20:43:50
som alla vet, så är de ju sommarlov. så jag behöver inte skriva de ja med. i alla fall, så är de underbart. men jag har inga sommarkänslor. inte alls. här är tre bilder från skolavslutningen som jag lånade av maya. 


åh, vad jag sommer sakna klassen! 3,5 månad utan er.. jag tycker verkligen om min klass. de gör jag!


one day left

2011-06-16 @ 15:24:44
huvudet bara spränger. illa. jaaaa
varit på sommarjobbs saken idag. inte de roligast jag varit på enligt min åsikt. höhö! men de är ändå skönt att vara lite förberedd oså.

ligger nu i sängen och kollar på tv. väntar på min älskling ♥ saaaaaaaaaknar dig så
senare sen blir det att kolla på martinas skolavslutning. men jag får vänta en dag till innan jag också kan säga att jag har sommarlov. 


en bild från min skolavslutning för exakt 1 årsen.. sista kramen från anders


överraskning

2011-06-15 @ 19:00:33

en sjukt rolig dag tillsammans med linn, rebecka och ida. anledningen till att linn har på sig reflexväst, hjälm och ögonbindel är för att vi skulle göra en överraskning för henne i en försenad födelsedagspresent. hon gick även i de kläderna på rese.. haha, vilka blickar hon & vi fick. men som ni kanske ser så var hennes överraskning en privatlektion på en ridskola. sköön dag!

nu ska jag ta och äta lite, SÅ GALET HUNGRIG NU. skulle kunna äta en hel gris. eller kanske 2. ikväll blir de att lägga sig tidigt eftersom jag ska vara på sjukhuset för utbildning klockan 8 imorgon, ohhyes!


14 juni

2011-06-14 @ 16:53:32
sov i 10 timmar i natt. somnade vid 9 och gick upp 7! de va inte igår jag somnade såå himla tidigt. men skönt vare, förjävla skönt!
.
sista dagen är nu avklarad i skolan för den här terminen. imorgon skulle vi haft friluftsdag ute vid karstorp, men så blev inte fallet. vilket resulterar i EN LEDIG DAG! imorgon ska jag sovasovasova & på eftermiddagen träffa 3 riktigt härliga brudar! nu känner jag att jag inte luktar så himla frächt eftersom jag tog mig ett pass på rehaben efter skolan. så duschen, nu kommer ja!
.
haha sitter vid den andra datan..hittade denna bilden & ja vill utomlands.. nu
.

baklänges

2011-06-13 @ 20:19:17
igår va min älskling här. och så blev de även idag. varit ute och gått bara idag. mysigt!
jag tycker om dig så ♥

sista provet är nu gjort, och de känns väldigt bra. de gör de! på fredag är de sommarlov och det finns inget klaga på, inte alls. nu ska jag slå tv:n istället för datan. hade även tänkt att försöka somna i tid idag för en gångs skull.. vi får se hur de går, haha.




chilla chilla

2011-06-11 @ 23:55:54

chillat med anna hela kvällen. häärligt! jag älskar dig 

hunnit med en hel del idag. shoppat, städat garaget med pappa hela eftermiddagen och städat mitt rum. inte illa för att vara lilla mig. absolut inte. skulle pluggat idag, men vafan. prov på måndag och jag jublar. men seriöst. jag orkar inte. jeee

nu pratar jag med patrik min ♥ saknar dig lite lagom nu jöööööööö


jespers student

2011-06-10 @ 21:01:18


en liten sammanfattning av min dag. har tillbringat hela dagen med att fira att jesper tagit studenten med släkten. från halv 11 tills nu. vädret kanske inte har varit något att hurra för, men de har ändå varit sjukt kul.

en liten rolig konveration på sms som gjordes på studenten. haha

R: Hejsan johanna! ska vi ta en cider? innan de plockar bort alltihop?
Jag: Vem är du?
R: En ciderdrickare!
Jag: Kör BMWn till skroten på måndag.
R: nähä du! vill du ha de?
Jag: ja tack. kommer du hit med den?
R: shure baby!
Jag: Fixar du toppblocket först?
R: de gör K-G (morfar) och din pappa
Jag: gött
R: tycker jag med! du va bra att göra affärer med!
Jag: jag är inte så dum ibland..

först fattade jag inte vem de va jag skrev med, för ens mina kusiner sa att de va deras pappa.. hahah!!!
men kul var de.

& NU ÄR DEN HÄR!!!!!!!!!!


trasig banan

2011-06-09 @ 22:39:16
& så glömde jag säga att jag va 1 jävla poäng (och 2 "solar") fråm MVG i nationella i matte! sjuukt
fick även MVG i svenska redosviningen. johanna, du är inte så dålig du. neee

nee nu blev de ändrade planer. tar och möter 2 godingar ute istället. saknar dom så!♥




grattis louise

2011-06-09 @ 22:07:06
sista skoldagen för den här veckan är nu klar & det är skönt. har kört ett hårt pass på rehaben med anna idag med. min personliga tränare. höhö

är nyss hemkommen från louise eftersom att hon fyller 17 år idag! GRATTIS GODING! är nu full med smörgåstårta osv. mums. här är en bild på sötnosen


imorgon är de upp hyfsat tidigt eftersom att morbror kommer och hämtar oss vid 10 för då drar vi till IT-gymnasiet och kollar på när jesper tar studenten. får bara hoppas att vi har vädret med oss. skriver mer imorgon! hajdå


boys don't cry

2011-06-07 @ 21:32:26

tisdag. chill dag. snart sommarlov. och jag är trött.

denna gråa, tråkiga, regniga men ändå så fruktansvärt varma tisdag har jag hunnit med att plugga lite och även tagit ett pass på rehaben. nu ligger jag i sängen med datan i knät och kollar på fotboll. 4-0 just nu, vilket är helt okej.

min systemkamera är nu ÄNTLIGEN påväg hem till mig. & har även fått mig ett nytt f-kort gratis eftersom vi hade regestrerat kortet på nätet. de va ju sköööönt.


jag&du, du&jag

2011-06-07 @ 00:46:02

2 underbara dagar i falköping. helt klart. och när man trodde att allt va på topp, händer de som inte fick hända.. jag har helt och hållet tappat bort mitt f-kort. GRYM DU ÄR JOHANNA!!!!

nu ska jag sova, och imorgon väntas sovmorgon. hejj å hå.


skönt gäng, skön kväll!

2011-06-05 @ 12:51:22

en grymt rolig kväll måste jag säga. har massvis med bilder, men jag orkade inte lägga ut fler just nu. hehe

nu ska jag packa lite, innan jag sätter mig på tåget som tar mig till falköping och patrik! saknar dig så ♥♥ stannar även över natt hos min goding!


LISEBERG MED DE ALLRA BÄSTA

2011-06-03 @ 12:59:40

en helt grym dag på liseberg tillsammans med jessica, jenny och anna!
åkte allt som kunde tänkas bjuda på. DOCK INTE ATMOS FEAR.. rikigt sur va jag för den va stängd pga. tekniska fel HELA DAGEN! vi som hade sett fram emot den, och så är den trasig. faaan. men i alla fall, så var gårdagen en av de bästa dagana på länge! jag tycker om er sötisar!

idag, sov jag ut. & de va skönt. har legat i solen en stund. hade tänkt att åter igen gå ut och lägga mig där. i eftermiddag tar jag mig nog ner till ida en sväng. och ikväll åker jag till tibro med familjen för att träffa johan och oskar med familj. helt okej. ja, helt okej.


2011-06-01 @ 23:18:05

STUDENT HENRIK

2011-06-01 @ 23:00:50

min dag i bilder. en dag med strålande sol i stenungsund. student för kusinen min. helt okej va? skönt att jag även slapp skolan idag. sköönt. nu värker mina fötter efter en hel-dag i klackskor och jag känner nu att ögonlocken snart faller ihop. trött som en annan. men imorgon blir de ingen sovmorgon inte, FÖR IMORGON BLIR DE LISEBERG! med 3 grymma brudar. taggad till 1000!!!!!

nee nu ska jag sova och ladda om mina batterier. hajjdåå


RSS 2.0