say hello to goodbye

2010-11-30 @ 19:44:13
tisdagen den 30 november. min systers dop dag och min pappas namnsdag.
2 lektioner i skolan, och vidare till stan för att cutta av en bit att mitt hår. slitet var det ju, inget snack om den saken! nu har jag suttit i några timmar med mina läxor & snart orkar jag inte mer. det blir förmodligen en lugn kväll i kväll.
uuuuuuuuuur gammal bild. haha, det var tider de.
jag, emma, jessica & josse!

"kolla klockan 3, johanna!"

2010-11-29 @ 20:43:44

kom nyss hem från varnhem, efter en eftermiddag med rebecka. massa godis, kakor och en del bussar! haha, mycket trevligt! provade lite kläder och sånt tills helgen förmodligen. grymt rolig eftermiddag! tack för att du är den du är!♥


ida, jag saknar dig min sköna

nu ska jag hoppa in i duschen och värma mig, det är galet vad jag fryser. det är helt sjukt.
sedan kryper jag ner med min engelska-bok, så får den göra resten av min kväll!


första advent

2010-11-28 @ 10:34:25
första advent är nu här. inte alls många veckor kvar till jul. inte alls. idag tänkte jag städa bort lite läxor, om jag orkar, det är ju en annan fråga. i eftermiddag tar jag mig till grannen, evelina. får se vad vi hittar på denna snöiga söndag som denna.
fick just reda på att i januari, ska vi göra om i vårat kära hus. vardagsrummet,allrummet & hallen ska göras om. tapetsera & måla om. även alla dörrar ska vi ta bort och lämna in så att dom ska målas. ALLA DÖRRAR?! jag kan inte sova om dörren inte är stängd. hur ska ja nu sova? tänk när man ska gå på toa då? jag vill inte ens tänka på tanken. inte när vi ska ha massa folk som kommer hit som gör jobbet åt oss. kul när man vaknar av att någon börjar riva och greja klockan 7? tänk om jag har sovmorgon. och sover med öppen dörr? tänk när man ska gå på toa och så springer massa bygg-arbetare runt hemma precis utanför. usch jag gillar inte den tanken. jag tar nog helt enkelt mitt pick och pack och flyttar till mormor&morfar i skultorp under den tiden!
& bild från 2008. alltså var jag bara 14 år. hmmm

jul på liseberg

2010-11-27 @ 22:05:42


göteborg, skulle tagit tåget halv 9. men då var det 1 timme försent. med lite strul på vägen ner, slutade det med 2 och en halvtimmes försening. kul. tog en shopping runda med sysrami. hittade lite småsaker. sedan satte vi oss på spårvagnen som tog oss til liseberg där vi mötte upp mamma och pappa. så efter 2 timmar var vi steeeeeeeel frusna, men vad blir man inte i -10 grader? men sjukt mysig kväll. nu ska jag slå på en film tror ja och värma mina kalla fötter. tjaaao!

dålig kvalite på mina bilder dock.


fredagkväll

2010-11-26 @ 16:55:16


fredag kväll. en underbar känsla finns innom mig. ännu en vecka är nu slut. en vecka närmare jul. hmm...
mamma tog in en massa adventssaker från garaget nu. en riktig mysig stämning börjar ta sig in i huset. i kväll ska jag bara vara med min syster, bara vi. se en film, och bara va. och imorgon tar jag med mig familjen till göteborg och jul på liseberg!


det blev inte som jag hade tänkt mig

2010-11-25 @ 17:17:27
min träning började för 20 minuter sen..varför sitter jag då här?
klockan 4 stog jag ute och väntade på något som aldrig kom, alltså dessa bussar! jag blir så trött... bussen kom vid halv 5 och då kunde man jämföra mig med en isbit. som sagt, då kom bussen, men då var de bara 5 minuter tills bussen till tibro skulle gå. då skulle bussen få köra rääser om den skulle hinna. jag som ville träna idag.... när man verkligen vill.. finns det alltid något som hindrar en. så nu kom äntligen min mamma hem med bilen, och om några minuter så åker vi till farfar istället och firar honom eftersom han fyller år idag! trevlig kväll

johanna = lat?

2010-11-25 @ 14:56:07


leker med webben som vanligt, medans jag väntar på att min mat ska bli klar, hmmm.. jag har faktiskt aldrig aldrig provat detta förut. får se om de bli gott? nyfiken? haha...


makaroner!!!! mycket bra jobbat johanna! - din late jävel. makaroner.. okejdå, jag orkade inte göra något annat.. bra uppladdning inför ett pass handboll, hahahah
mycket enkelt, och för mycket lata personer. hm.. ja är väll rätt lat av mig ibland :/
nu ska ja äta min makaroner och sedan tar jag bussen till tibro och tränar! ADJÖ


vad ska jag skriva här? en rubrik?

2010-11-24 @ 21:47:29


mööööööör, slut. min kropp & hjärna är helt utpumpad. nu är min säng, mer än efterlängtad!! 
när jag kom hem idag, hade pappa köpt 3 nya jul-filmer till mig. om jag bara kunde vara hemma imorgon, bädda ner mig själv och mysa framför en massa filmer... hmmmmm, det vore underbart. men johanna, nu drömmer du igen. jag kan bara säga, att helgen är mer än efterlängtad.


1 månad kvar till JUL

2010-11-24 @ 16:30:05
matte prov. HAHA, fråga inte. engelska, svenska och idrott, då vi tog ett träningspass i vattnet.
hela min kropp känns... förjävla seg! meen, nu ska jag ta mig med pappa till tibro och nu är de dax för fys! jag lär sova riktigt gött i natt! inget snack om den saken.
&& all denna snö?! okej, den är mysig. men när man ska ut, är de inte speciellt mysigt! inte direkt.
fick ett litet spontant sms av mammi nu,
"bara så du vet, så älskar jag dig!<3<3<3"
jag älskar dig med! ♥


ät aldrig en chokladboll

2010-11-23 @ 17:03:13
idag åt jag min sista chokladboll, helt klart! började äta min chokladboll.. tills jag inser att jag har något i munnen som inte går att tugga.. de är något stort som bara klibbar fast sig i hasen, jag får inre panik och börja skrika. jag drar då upp det som sitter i min hals. en papperslapp som va jäävligt stor, som fan höll på att kväva mig. JAG HAR ÄTIT MIN SISTA CHOKLADBOLL FÖRALLTID!
jag sitter här och mår verkligen illa. stackars mig. haha

ikväll tar jag med mig min mattebok och åker och firar mormor, fick så dåligt samvete när jag sa att jag inte kunde komma till henne, hon blev nog lite ledsen när jag sa att jag inte kunde komma. att jag nu göra de i stället för träningen idag. men får ta igen det på fysen imorgon.

i will never trust you again

2010-11-23 @ 14:43:06
sovmorgon, bild & samhäll, alltså så jag slutade 12. guuuuuud, vad trött jag blev av denna dag!! eller inte. haha, fan vad dålig humor du har johanna!
gick ner på stan med jesper, sebastian och micke. satte oss på baugetten och satt bara och pratade. mycket trevligt.
nu ska jag ta och umgås med min mattebok, och min engelska uppgift! trevlig eftermiddag gott folk!



cypern. hmmm.... skönt

slutar aldrig förvånas.

2010-11-22 @ 21:28:47
en kropp utan något i. en kropp utan en själv. känner mig som en vandrande kropp, utan något i.
ibland undrar jag hur människor är funtade. man blir både förvånad och ledsen. ledsen för att människor döljer sin rätta sida. jag kan inte annat än att hålla med som alla säger:
MAN SLUTAR ALDRIG FÖRVÅNAS, ALDRIG.
jag är så trött på allt. vill inte träna, inte gå till skolan, inte ens gå upp ur sängen. jag vill bara ligga i min säng. sova, tänka på annat. men så fungerar inte livet. jag får stå ut, stå ut med smärtan som ligger och trycker.
-nee, nu skiter jag i de här.. jag är en stark tjej, och jag ska klara allt!

hej, jag heter johanna maria louise ehn & jag är ett en människa, där känslorna bara bubblar upp & ner, lättare sagt.. ett känslovrak....... godnatt

så mycket bättre

2010-11-22 @ 09:49:36
äter just nu en frukost, som inte alls smakar som jag själv vill. vaknade 8 av att min kära syster klampar in i mitt rum. så vipps, klar vaken!
ska göra läxor ida, ÅHHNEJ, inte läxor! NEEEJ. jag orkar ärligt talat inte. jag vill inte.
men de är bara att bita i de sura äpplet. dax för min dag, LÄXOR ♥♥♥♥♥
fast ikväll tar jag med mig emmily och ser en film! klart mycket bättre!
åhhejjj, vilken fin hårfärg!

kvällspromenad & fika med ida

2010-11-21 @ 22:36:45


ska nog krypa under täcket och sova nu, de är en dag imorgon med.
plugga. även en bio ska jag nog hinna att se med en sjukt underbar vän!
godnatt ♥


släktkalas

2010-11-21 @ 19:49:41


en trevlig kväll med några från släkten. mer paket, eller kanske inte riktigt paket, kuvär som innehöll pengar och presentkort. men de är inte helt fel de heller!=D
nu tar jag och går ut med ida en sväng och bara pratar. du är bara för underbar!♥


be with you

2010-11-21 @ 15:25:13

AJJJ! satte nyss på lite sprit på mina sår i ansiktet. aj aj aj! klag-fia
släktkalas väntar nu. trevligt.
skulle nyss göra en kladdkaka, och den blev inte riktigt som jag hade tänkt mig, såg snarare ut som en deg.
vi får se va dom i kväll säger, jag tyckte iaf att den va god. de blev även lite fel i fredags då jag skulle göra pizza. degen blev för hård så den gick inte att baka ut. så, mamma fick rycka in båda gångerna. hur lyckas man igentligen? jo, heter man johanna ehn så klarar man allt, verkligen allt! ;)

nu ska jag göra mig iordning och sedan väntas förmodligen en mycket trevlig kväll. &&& hemstudiedag imorgon med! vilket innebär iaf sovmorgon.


innan släktkalaset för exakt 1 årsen.



kul liv

2010-11-20 @ 14:47:15

lördag, hmm.
vaknade halv 8. haha, kul
vid 10 tog jag och syster bussen till skultorp och hämtade lite saker och tog samma buss tillbaka.
har nu suttit ett tag och funderar på vad jag ska skriva till "vem är jag i sverige" har även ett matteprov att plugga på och engelska inlämning ska även göras. där försvann min lediga tid denna helg. typiskt.
i kväll får vi se vart jag tar mig och jag sticker till några kompisar eller om jag bara är hemma och tar det lugnt, de var länge sen jag bara var de kan jag säga. men vi får se.

imorgon är dax för släkt kalas för mig. ännu mera paket! hihi

kusinerna, pappas sida fån min och jimmys konfirmation för 1 och ett halvt årsen.


nu är de slut på veckan och dax för fredagsmys

2010-11-19 @ 16:33:50

åh hej kära träningsvärk! varje gång jag skrattar hugger det till i magen. mysigt.
sovmorgon till 10 i 10. svenska, skydd och säkerhet och matte var det idag.
ikväll blir de bara mys med mammi! ♥

jag är faktiskt jävligt glad.


åh hej pigga johanna!

2010-11-18 @ 13:53:31
åhhhej, va ja är trött. sitter nu i skolan och har hål i 2 timmar sedan väntas sista lektionen till 4. drar mig då ner mot stan och möter upp sara och hoppar förmodligen på bussen till tibro och får lite fett bortsprunget.
jag sitter här och drunknar snart i mina läxor här i datasalen. fast jesper trodde att jag skulle skriva att jag drunkar i hans ögon, men de gör jag de med ;) hahah. nu är han sur på mig med, tyyp. bra jobbat johanna.

känner mig typ sjuk här, men de är bara att bita ihop och kämpa vidare! HA ENA FINER TORSDAG

träningsklar

2010-11-17 @ 15:06:22



stressssad. fick även en liten sång på svenskan eftersom ja fyllde år igår.
nu ska jag laga mat, och sedan åker jag till tibro och tränar!

du spelade ditt spel väldigt bra. jag är glad att du lyckades.


underbart

2010-11-16 @ 16:50:30
en fika med min älskling på stan. och en mobbad bild på mig, verkligen! nu ska jag, mamma och martina mysa, äta god mat och bara vara. men har ändå lite dåligt samvete att jag inte åker och tränar. för just nu vill jag göra de. men man fyller ju bara år en gång om året. får åka imorgon i stället.
nu ska jag gå och njuta av dom sista timmarna av min födelsedag!
PUSS♥


HIHIHI, på lagets hemsida, var bara tvungen ♥

going down town

2010-11-16 @ 11:06:28



- åh, vad glad jag är.
snart tar jag bussen ner till stan och möter min älskade ida, för en dag tillsammans!
jag älskar dig!!


sweet sixteen

2010-11-16 @ 08:36:30

då var jag äntligen 16 år. har varit de i sisådär 2 och en halvtimme nu. mycket skön känsla må jag säga. klockan 7 kom min familj in i mitt rum och sjöng en sång och fick en hel del paket. de som är på bilderna ovanför. om ni inte ser så är de:

♥ en stor godisstrut.
♥ bingolott
♥ ett armband
♥ 3 par örhängen
♥ 2 st par björn borg trosor
♥ escada parfym
♥ två linnen
♥ vantar (som jag glömde ta kort på)
♥ vattenflaska (fick inte med den på bilden, men jag fick den bara för att jag behövde en, så fick jag den bara som en extra present) ;)

som sagt, här ligger jag i sängen nu och är klarvaken. blir att kolla lite på en jul-kalender, och fram åt dagen tar jag och träffar min älskade ida, som också fyller år idag. blir förmodligen att ta en fika, och bara prata. hoppas på en helt underbar födelsedag. nu när man också är ledig på sin födelsedag, uuunderbart! :D

du blir aldrig för gammal

2010-11-15 @ 16:34:36

one day left!

2010-11-15 @ 11:14:52
dålig uppdatering från min sida.
i fredags tog jag en kväll med anna. bara vi, god mat. helt enkelt en underbar kväll. i skloan blev de även en fika med samhällsläraren, jessica, maya & olivia. och på klassrådet de sista, bjöds de på tårta. tack rebecka! i lördags tog jag och mitt lag tåget till borlänge. spelade SM.
tibro-brukspöjkerna 21-13
tibro-falun 35-8
tibro-borlänge 19-22
dvs, 2 vinster och 1 förlust, vilket betyder att vi är ute ur sm, tråkigt.
tårtan vi fick av rebecka. snodde den av anna, hoppas de gick bra(a)
idag, ska jag vara hemma, göra läxor och bara ta de lugnt helt enkelt.
idag är de den 15 november, vilket betyder att de är den 16 imorgon och min & idas födelsedag!
bara 1 dag kvar till jag blir 16 ♥

11/11

2010-11-11 @ 14:28:10
helt okej torsdag. matte, bild och samhäll sedan bar de av hem vid kvart i 1. satt och pratade med ett par vänner hem på bussen med. stannade ute med och pratade med min underbara vän och barndoms vän evelina♥
mycket trevligt. nu ska jag ta tag i svenskan eftersom jag har prov imorgon, mitt 3e prov på gymnasiet. har även tänkt att jag skulle till tibro och bränna lite fett. ska snart börja packa eftersom jag åker till borlänge över helgen med laget, dax för SM.
och jag kan inte annat än att vara glad när jag fyller om 5 dagar!
hittade en underbar bild på mig och pappa från grekland 2007 eller om de va 2006, iaf, sjuuukt gammal. var ju inte direkt vacker om man säger såe. knappt så att jag minns den resan

2010-11-09 @ 14:30:21
idag, känner ja inte för något. 2 lektioner i skolan idag, nu sitter jag vid datan, ska nog ta tag i mina läxor strax. igentligen vill jag inte åka och träna idag. inte idag. jag vill bara bädda ner mig själv under mitt täcke, sätta på en film och bara sovaaa. har ingen ork för träning idag. vädret gör en lite halvt depp, trött och seg. men ändå, så är de lite mysigt.
hittade en bild från 2007. haha


mycket okej dag

2010-11-08 @ 16:45:58

en helt okej morgondag.



ne, johanna.. läxor va de ju.
back to work!


goooo on

2010-11-08 @ 15:48:35
dålig uppdatering här, hoho. har precis ätit en liten halv jul lunch med janssons och köttbollar och annat gott. mums! en mycket jobbig skoldag är äntligen över, ett besök av polisen på morgonen, teori på idrotten och en film på engelskan. mycket jobbigt, eller snarare tvärt om kanske. 

skadevi, är nu slut föralltid. kom till kvarten i b-slutspelet. åkte ut mot sävehof med 2 bollar. på dagen kom andreas till skövde, åkte en sväng.. kollade en del finaler i arenan och tog åter igen en tur med bilen ut på landet.

har fått en del läxor gjorde med, bra johanna!

come on johanna!

2010-11-05 @ 15:15:30
ligger hemma, förbannad, sur och besviken på mig själv. till och med så att tårarna kom fram förut direkt efter sista matchen. så besviken var jag på mig själv. usch, jag vet ju att jag kan så jävla mycket bättre.. iaf, så spelade vi 2 matcher idag. första matchen var mot lundagård, och vinst med 10-9. sedan väntades match mot skövde och förlust med 15-9.
i laget är vi 6 st 94or som är från tibro. sen har vi 2 st 94or från hjo med i laget och även 2 st 96or.
iaf, efter matchen åkte ja med emilia och rebecca till arenan och kollade på lite andra tibro bla, vårat andra lag, 95orna. min tränare körde sedan hem mig och nu sitter ja här. ska äntligen ta en dusch.. gott luktar ja inte iaf.

ikv tar jag de bara lungt och laddar inför nya matcher imorgon! då jävlar...


jag älskar er ♥

impossible

2010-11-03 @ 13:55:37
seg, trött, mycket seg och trött kanske är rätt ord. jobbade matte förut, men de gick inte att tänka knappt. så nu ligger jag här, i min säng. ska nog slå på en riktig jul-film. och bara längta till jul.
får se om de blir träning idag. som sagt, om min kära kropp orkar de. och om den vill sammarbeta med mig. annars tar jag nog och är hemma och vilar upp mig, om nu de går. så jag ska orka med resten av veckan, eftersom de är träning imorgon 2 st till och med. och sedan skadevi fredag till söndag.


en eftermiddag hos mormor&morfar

2010-11-02 @ 15:55:11



blir att snart sätta sig på bussen och åka till tibro och där väntas ett pass handboll!


slarvemaja

2010-11-01 @ 23:55:32
en måndag som först började med en tripp med martina till stan. satte mig sedan på 200 bussen till varnhem och andreas. linus kikade även förbi senare. bakade bullar och kikade en film. vid 7 tiden körde vi mot skövde. när jag tar första steget innanför dörren, tänker ja.. var fan är min mobil?? jodå, såklart så är den kvar i varnhem. slarvigt. mycket slarvigt. men han va så snäll att han kom tillbaka och lämnade mobilen.

när ja trodde att dagen började lida mot sitt slut och att jag trodde att sängen nästan väntade, ringer de på dörren. utanför stod anna och evelina. såå, tog en promenad med dom och vid halv 11 va jag hemma igen.



en slags tomhet befinner sig i min kropp just nu. tomheten av något. av något som saknas. att få känna sig älskad. älskad för den man är. att få gulliga, helt underbara sms som slutar med "jag älskar dig" eller "jag sakar dig". att få känna en riktig gläde. att få känna att någon verkligen finns för en. som man alltid kan ringa till och få känna värme. de saknar jag.
jag river igentligen bara upp mina sår, om och om igen. varför vet jag inte. men de gör jag. önskar att de fanns ett plåster som satt fast på mina sår. sår som gör sjukt ont.
jag trodde på något. något som jag todde skulle vara jävligt bra. visade sig vara raka motsatsen tillslut. de gör alltid lika ont varje gång, varje gång man får en smäll av kärleken. de går igentligen inte gräva ner sig för allt. men de gör man i alla fall. alla säger "glöm, och gå vidare". de är jävligt lätt ibland.
jag ska inte försöka tänka så mycket, utan bara köra. helt enkelt leva mitt liv.

RSS 2.0