ngjdksfklmdkl

2011-09-29 @ 16:45:28
kdlsamklfödmlömdalöfmdöl. så känner jag. om ni fattar mitt cp-språk. kan även översättas med "jag orkar ingenting" eller "jag är less på allt". typ så ja. lite enklare att förstå nu.

crazy

2011-09-29 @ 15:37:35
var precis och skrev in mig som tim-vikarie på boken. så nu blir det lite små-jobb hit och dit. money! skönt att jobba och tjäna lite pengar. mums. näst sista dagen på praktiken idag. imorgon gör jag sista på praktiken. galet fort vad det här har gått! nu ska jag baka en kaka till praktiken som jag hade tänkt bjuda på imorgon. men först ska jag ta en dusch. PUSS

jag & jessica. och jag borstar hennes tänder om ni undrar vad vi sysslar med. saknar den tjejen.

stay strong.

2011-09-28 @ 13:05:38
precis nyss. hittade martinas kamera och tänkte... tjena snygging! nu ska du va med på kort!!
har man inget att göra så har man inte. börjar jobba om 3 timmar och vet inte riktigt vad jag ska göra just nuuu. tar mig nog lite mat. läxor har jag med hunnit med. och dom är NÄSTAN klara. ska bara finslipa på dem lite. men det tar jag en annan dag. skönt att inprincip vara klar med allt.

nästa vecka börjar skolan igen. nejj! jag vill nog vara kvar några veckor till på praktiken. faktiskt.
nejj, nu får jag hitta på något annat än att sitta vid den här förbannade datorn! PUSS

grattis mamma

2011-09-28 @ 09:46:05
igår fyllde min mamma år. det firades med en mysig kväll med familjen och så kom även mormor och morfar & farmor och farfar! god mat, mysigt sällskap. kan det bli bättre?

ursäkta bilden på mig.. fyy. men mysigt vare!

nu hade jag tänkt att göra klart mina läxor. om jag orkar vill säga.. sedan tar jag mig ner till praktiken för ett kvällspass. hejhopp!

live life

2011-09-26 @ 12:38:27
en dag i september. nämnligen idag.
idag har jag nästan gjort klart min APU-uppgift. men bara nästan. orkar inte mer förtillfället. ska nu ta och göra mamma och pappa lite glada genom att städa och damsuga oså. eftersom jag faktiskt är ledig idag. rätt skönt om jag får säga det själv. senare sen kommer patrik♥

flöt

2011-09-25 @ 23:12:27
åh vad sugen jag blev. gött
är hemma nu efter praktiken. imorgon är jag ledig. det är firar jag med en läxhög som ligger och väntar på mig ♥♥♥♥♥♥♥♥

svart och vit.

2011-09-25 @ 13:24:03

du är det bästa. det allra bästa. tänker på dig hela tiden. att va med dig är allt man kan önska sig. vakna med dig brevid mig. när du pussar mig godnatt. när du pussar mig i pannan och säger att du älskar mig. kärleken är obeskrivlig. jag kan inte beskriva vad jag känner för dig. du är underbar.

jag älskar dig ♥

vill inget hellre än att bara åka. åka bort ett tag. där jag är så långt bort från skövde som möjligt. efter studenten vill jag flytta härifrån. kanada eller australien. det vill jag. har i alla fall varit hos mormor och morfar nu och träffat morbror och moster och kusin emelie. vi satt alla runt ett bord och fikade lite söndagsfika. mysigt. när jag pratade med emelie idag, och eftersom hon har bott överallt, kände jag att DET vill jag med göra. åk runt i världen. det vore underbart.
.
åker nu ner till stan och köper lite saker till mamma eftersom hon fyller år på tisdag. sedan tar jag mig till praktiken där jag stannar hela kvällen. ha en bra söndag.

3 månader kvar till julafton.

2011-09-24 @ 23:21:51
godnatt. mina käraste

change

2011-09-24 @ 23:06:50

några bilder från gårdagen tillsammans med anna, eve, erica och rebecka. god mat, godis, film och massa skratt! vid halv 2 inatt kommer patrik. i eftermiddags åkte han hem samtidigt som jag tog mig till praktiken för lite jobb. 16-22. äntligen hemma och ligger nu i min säng. kanske ska sova. ska nämnligen upp och åka på 11-fika hos mormor och morfar och hälsa på emelie och inger som är på besök. sedan kör vi samma race som idag. praktik 16-22 imorgon. ha de bra.


heeeee

2011-09-23 @ 17:09:41
egentligen är jag helt slut. eller i alla fall nästan. nu ska jag pumpa ut sen allra sista energin och använda den tillsammans med min brudar. anna, eve, erica & becka. sedan inatt kommer min goding. då blir det soooova. för då lär jag vara trött. ja, rätt så rejält.
pusss

one direction

2011-09-22 @ 13:40:03
sov 12 timmar inatt igen. galet. men väldigt skönt måste jag säga. ligger i sängen och väntar på att praktiken ska börja. idag blir det 15.30-21.30. det klarar jag nog.


vänd dig om

2011-09-21 @ 21:15:59
en skön löparrunda. knät = ingen kommentar. ont. trött på detta nuuuu. ligger under täcket och pratar med putte. saknar den människa så. imorgon ska jag sova ut. fatta vad jag älskar deeet. när alla andra är i skolan.
jag och mathilda i sommras ♥

21/9

2011-09-21 @ 17:51:31

har faktiskt pluggat lite nu efter en dag på praktiken då det var 7-15.30. är rätt seg nu. även fast jag var ledig igår och får sovmorgon imorgon eftersom jag börjar 4. även fast jag känenr mig seg, så tar jag mig på en löparrunda med martina i det ruskiga höstvädret. men i alla fall, det sköna är ju att komma in och vara döds-trött av att man faktiskt har gjort något, och ta en lååång varm dusch, äta gott, lägga mig i sängen och prata med min älskling. det finns inget bättre, för det är precis vad jag ska göra idag.

what makes you beautiful

2011-09-20 @ 15:15:44
tog en riktig frukost idag. underbart. eftersom jag är ledig idag så hade jag tid med det. satte sedan kurs mot staden där jag klippte mig och sedan sprang jag vidare till rehaben och tränade. nu fram tills återbesöket i lidköping så blir det ingen mer träning på rehab. och ska nu träna lite på egen hand. jag orkar inte vänta mer. jag vill ha min tid nu!!!! snart kommer patrik några timmar ikväll. skönt.

zombie

2011-09-18 @ 10:43:30
var på stan igår med mamma, martina och patrik och inhandlade dom här snyggingarna. såå sköna. de var ju inte direkt billiga så nu måste jag använda dom och de ska jag, för jag älskar dom!
.
patrik sov här från i fredags till igår. efter att han åkt, hände inprincip ingenting. åt pizza med familjen                (-martina) och sedan la jag mig i sängen och kikade lite tv. somnade sedan halv 10!?!? och vaknade halv 10 imorse. 12 timmars sömn inatt. det var riktigt skönt!!

PAUSE

2011-09-16 @ 16:38:10
min sötaste har varit med i tv. checka detta på:
http://www.tv4play.se/nyheter_och_debatt/nyheterna_skaraborg?title=olyckorna_ska_minskas&videoid=2029996
alla tror att det är enkelt. men egentligen så är det pain in the asssss! så att säga. att vara utan dig. det är jobbigt. men om någon minut kommer du. skönt.
.
jobbig vecka på praktiken och nu är jag heeelt slut. skönt med helg. ledig i helgen som tuuur är. måste vila upp mig. och ikväll myser jag till de med patrik. imorgon får vi se vad jag gör när han åker hem, det blir en överaskning.. höhö

to believe

2011-09-13 @ 12:07:01
du hittar mig där du inte tror att du ska hitta mig.
fryser, fryser & fryser. det är galet. om några timmar åker jag och praktiserar. idag blir det 16-22. HEJRÅÅ

swagger jagger

2011-09-12 @ 16:49:31
hemma från praktiken idag. imorgon börjar jag inte för ens vid 4. sovmorgon! tyyp ja. trevligt. ska nog ta mig på en springrunda och lite fys med syster. det behövs i min otränade kropp. det är en sak som är säker! hoho. ha en fin eftermiddag♥
bilder från leijssons album från cypern. åh värme. fryser som en gris i detta förbannade kalla land. fattar inte ens varför jag bor här. jag vill ha värmeeeee, & det nu!♥♥♥♥♥

ändrade planer.

2011-09-11 @ 17:04:11
tar mig ner till ida och sedan tar vi våra trött kroppar till stan. måste ut och få lite luft känner jag. rensa både hjärnan och kroppen. ida, du är den som alltid finns. & jag behöver dig. just nu, imorgon, i övermorgon, föralltid!

tom, typ.

2011-09-11 @ 16:44:07
rätt tom innuti. jag vet inte hur eller varför. annorlunda helg. ligger i ostädade rum och orkar inte göra något. har huvudvärk. vet inte vad som händer resten av dagen. typ ingenting skulle jag gissa på. patrik har varit här sedan i fredags kväll och saknaden efter honom är redan förbannat stor. ska nog slå på en film och invänta morgondagen som jag inte är spciellt sugen på. praktik, 7-15.30.



let me

2011-09-08 @ 14:17:30
nu är klockan 2 och om en timme drar jag mig ner till praktiken. kläderna är på och allt är klart. redo för jobb.

maraca

2011-09-08 @ 10:53:42
tränat på rehab. känns lite sådär. men så är det. ska ta en dusch nu och sedan lite läxor tror jag. har en del nu. sedan kanske jag tar och övningskör lite och vid 4 i eftermiddag drar jag och kör kvällspasset på praktiken till 10! fryser som attan nu för tiden. känns att hösten är här. mamma & pappa, vad sägs om att dra utomlands i vinter? ;) jag vet att ni läser, så ni kommer inte undan!
bild från cypern. på bilden pappa, mamma, ida, jag och martina är där med fast hon är någonstans under vattnet.

höst? ja de skulle man kunna säga nu.

2011-09-06 @ 19:04:39
bilder från när jag och martina var ute igår. hösten är här nu typ. börjar bli kallt nu på morgonen. fick till och med cykla med vantar igår morse.

idag gick jag upp halv 10 och åkte iväg med pappa och övningskörde lite. körde till stenstorp och tillbaka. sitter nu vid datorn lite. men ska nog ta en dusch nu och sedan äta lite och sätta mig vid tvn. är nästan sjuk känner jag. men ikväll kommer min älskling hit och myser lite. båda 2 är lite sjuka. så de blir helt perfekt! haha, känns faktiskt konstigt att vara hemma när jag vet att typ alla är i skolan. men så är det, är man ledig så är man. hare bra.

g l a s ö g o n o r m

2011-09-06 @ 16:18:58
andra dagen på praktiken är nu avklarad. känns bra. imorgon är jag ledig och tänker sova ut! och jag börjar inte för ens vid 4 på torsdag. snacka om vad jag ska sova ut då med eller? imorgon tar jag även och kör med pappa lite eftersom det är bra att passa på när alla är i skolan och jobbar och det är lite mindre trafik. eftersom jag är typ helt igentäppt i både näsa och hals så tar jag mig på en promenad istället för en löparrunda som jag först hade tänkt. ha en bra kväll mina vänner.
vackert, haha. jag med mormors glasögong. så snygg så!

tusen gånger om

2011-09-05 @ 17:44:54

den finaste. den bästa. jag får aldrig nog av dig

nu ska jag äta, sedan sätter jag mig i bilen och kör en liten sväng! hejjhopp

a part of me

2011-09-05 @ 15:53:54

första veckan på praktiken och idag var det halv 11 - halv 3. rätt okej vecka har jag framför mig. har inte bestämt mig om jag ska jobba helg i helgen eller om jag tar och jobbar helg någon annan vecka. vi får se. för en helg måste jag i alla fall jobba. cyklade i spö regn hem idag. pissesur. typ jätte roligt. fick en preliminär tid i lidköping nu i alla fall för att kolla knät. förmodligen åker jag dit i september/oktober. får hålla tummarna!


-

2011-09-05 @ 00:02:00

jai ho

2011-09-04 @ 18:16:43
jag älskar dig
kom hem från falköping för en stund sen nu. alltid lika jobbigt att lämna min älskling. iaf var jag och pappa och kollade vart jag ska praktisera 4 veckor framåt nu. nu börjar jag på riktigt bli väldigt nervös. väldig faktiskt. börjar 10 imorgon så jag får lite sovmorgon iaf. det som är bra är att de inte är någon skola på ett tag. efter lite god mat i magen nu ska jag ut och springa en runda med martina. sedan tar jag mig förmodligen på en promenad med ett par älskade kompisar.

sverige

2011-09-02 @ 19:51:38
varit ute och sprungit nu. förbannat skönt! ätit gott med familjen och ska nu ta och kika på fotboll sverige-ungern. KOM IGEN NU SVERIGE FÖR FAN. gör oss stolta nu. visa vart skåpet ska stå nu!!

love me, like i love you

2011-09-02 @ 17:18:13
8-halv 4 idag. övärd vecka kan man lätt konstatera. en vecka till typ ingenting. han liksom inte böra på något i skolan innan de är dags för praktik. med i alla fall. har nu kommit hem, och väntar bara på att lillasyster ska komma hem, sedan tar vi oss ut på en löparrunda. ska bli skönt.
.
denna veckan har i stort sett bara bestått av träning, vilket har varit väldigt skönt! börjar äntligen komma in i vanliga rutiner (så vanliga som möjligt efter att ha tränat och spelat handboll 4 gånger i veckan förut) på tal om handboll, jag saknar den så. men just nu är jag rätt så långt från handbollsplanen. väntar nu bara på att läkarna ska ringa mig. jag orkar inte med de längre. om de inte händer något snart, blir de besök hos en specialist nere i halmstad. liksom hur svårt kan de va?

inside

2011-09-01 @ 19:26:35

roliga dagar. men de är de sista. för nästa vecka och 4 veckor framåt, tar jag mig på praktik.

trött i hela kroppen nu. sitter med min nya dator, som vi fick i skolan. ska ta och göra min engelska nu, sedan lägger jag mig i sängen och slår på tvn och kryper ner under täcket. trött som attan.

grodan boll

2011-09-01 @ 12:43:06
¨
sitter i skolan nu med dom här brudarna dåva. förutom anna som sitter längst bak. vi sitter med varsin dator och gör inprincip ingenting. väntar på att social psykiatrin ska börja sedan laddar inför MATTE B från 3-4. alltså lättare sagt så är de 8-4 idag och desamma imorgon. REHAB klockan 4 med. efter ett svettigt pass på idrotten. ska även cykla hem sen. efter imorgon är jag helt klart värd en helg! PUNKT SLUT.

010911

2011-09-01 @ 12:36:02

fråga: vart har du köpt din topp? :D

och mitt svar till dig (eftersom du inte skrev vem du var) är att den är köpt på gina. fast det är egentligen en klänning som jag har vikt upp som en tröja och stoppat i byxorna. så där fick du de svaret ;)

haha, är inte van vid kommentarer eftersom det inte fungerat att kommentera på ETT HELT ÅR NU. så jag har blivit lite van. och så nu, så har de börjat fungera igen, snacka om att jag blev förvånad.


ibland är det svårt att beskriva så att folk ska fatta. ingen kommer någonsin förstå. min kärlek till dig är oändlig.


RSS 2.0