SOL

2013-05-31 @ 17:00:49
Skoldagen började med fika tillsammans med klassen och några lärare. Knytkalas kan man säga. Efter de så sjöng lärarna för oss på omvårdnad. De gjorde en slags show och det var väll först då som jag insåg att det snart är över.. Sedan var det dags för datorerna att lämnas in. Vi kommer bara närmare och närmare nu. Har nu varit på ett informationsmöte inför sommarjobbet och ikväll nu ska jag träffa lite kompisar. 
 
Imorgon är det lördag och det är jobb som står på schemat. 8.30-21.30. Hela dagen lång! Men sedan på söndag ska jag vara hemma och STÄDA mitt rum. Fy så de ser ut! Sedan så är det en del andra saker som måste fixas nu med inför studenten. Jaja, ha det bra mina vänner i denna sommarvärme!!

FREDAG OCH 5 DAGAR KVAR!!!!!

2013-05-31 @ 09:23:39
Nu ska vi fika i skolan!

BIKINI-SHOPPING

2013-05-30 @ 18:10:00
Tog med mig syster till stan idag och inhandlade dessa ovan! 900 kronor.. Haha, men ibland får man allt unna sig något! Handlade även en 2 års present till Patrik. Skönt att det nu är klart. Ikväll hade jag tänkt rensa datorn eftersom vi ska lämna in den imorgon och sedan bara ta de lungt! Imorgon är det skola först, sedan möte, fotografera med morbror och på kvällen ska jag träffa mina tjejer. I helgen sedan är fullt upp då det är en hel del som ska fixas! Även jobb och lite annat ska jag hinna med.  
 
Böckerna är nu inlämnade, betygen satta och snart är de student!
En annan sak som kom lite överraskande på posten var lite extra pengar för min knä-skada. Kunde inte komma mer lägligt nu inför studenten. Bara tacka och ta emot!

7 DAGAR KVAR!!

2013-05-29 @ 15:11:00
Klockan ringde väldigt tidigt idag. Dags för risktvåan. Så hela förmiddagen tillbringades i Kinnekulle. Väl i Skövde så unnade jag mig en solning och åkte sedan hem. Kan knappt fatta att det idag är 7 dagar kvar till jag slutar skolan! GALET.
 

INGEN MÅNDAGSÅNGEST

2013-05-27 @ 15:33:27
Måndag. Brukar vara den jobbigaste dagen på veckan, men nu när det inte är något plugg längre. Skolan varade mellan 1-2 och innan skolan hann jag med en körlektion. Ikväll ska jag träffa Anna.
 
Mår idag bra. Lite upp och ner med magen, men det är i alla fall mycket bättre! Är även trött, så tänkte vila lite innan jag träffar min vän. Pussar

VÄLKOMMEN

2013-05-26 @ 11:14:20

FRUKOST PÅ SÄNGEN FÖR MOR

2013-05-26 @ 09:54:26
Eftersom det är mors dag idag så fixade jag frukost på sängen till mamma.
 
Idag mår jag mycket bättre och känner mig bara piggare och piggare. Men ändå så mår jag lite dåligt från och till. Hoppas detta ger sig snart! För jag är galet sugen på att äta en riktigt bra middag. Men men, jag kan äta mer och mer vilket känns bra. Idag tänkte jag gå ut i solen lite eftersom jag känner mig bättre. Skönt att veta att jag inte har något i skolan längre!! Har nog inte fattat de..
 
Fortfarande ledsen och arg på mig själv att min kropp inte tillät mig att åka på klassfesten. Hade så sjukt gärna velat varit där.. Men nu är det som de är, och nu är det bara att tagga studenten!

HEMMA

2013-05-25 @ 16:46:11
Har idag varit med mamma och pappa och kollat på/ hjälpt till lite att sätta upp partytältet till studenten. Det var krångligare än vad vi trodde, men tillslut stod de där. Så nu vet vi mer om hur vi ska göra för att få upp de på bästa sätt. Mår snäppet bättre idag än igår, men ändå är det långt ifrån bra. Mår ständigt illa, är trött, slö, och kan inte äta något, så är de klart att man inte orkar något heller. Men med min status just nu hade jag aldrig orkat gå på en klassfest, så jag fick illa nog ställa in den. Åh, jag som var så sugen på att vara med på klassfesten:( Men jag känner att det är dumt att riskera något inför studenten. Dumt att göra saken värre. Så ikväll ska jag vila, sova och hoppas på att det är bättre imorgon då det är mors-dag!

INTE NU!!!

2013-05-24 @ 13:16:58
Usch idag är ingen bra dag. Känner mig inte bra. Har feber, huvudvärk och förut hade jag ont i magen. INTE NU!! Gick hem från skolan och fick ringa och säga att jag inte heller kunde jobba. Vill verkligen inte att detta ska komma nu. Ikväll ska jag vila och får verkligen hoppas att det imorgon är bättre. Vi är ju så nära nu! Åh. Tackar i alla fall gudarna att allt i skolan är klart nu. Nu behöver jag inte tänka på läxor och sånt på ett bra tag.

I SKOGEN

2013-05-23 @ 21:47:00
Pluggade i musiken i öronen och tog en härlig promenad i eftermiddags. Skönt må jag säga. Stannade till hemma hos mormor och morfar och hjälpte till lite där medans Martina klippte gräset. Har även hunnit med att övningsköra nu på kvällen, kollade sedan tonårsbossen och nu ligger jag i sängen och pratar med Patrik. Saknar honom väldigt mycket nu! Jobbigt att veta att det dröjer ännu en vecka eller så innan jag får träffa honom. Saknar mitt hjärta, väldigt mycket.

RHODOS

2013-05-23 @ 15:09:25
Om 3 veckor åker vi till Rhodos. Så i sommar blir det 2 gånger Grekland! Känns välbehövligt nu efter skolan och innan sommarjobbet! Och sommaren avslutar jag på Korfu tillsammans med min goding.Vill bara åka nu!!
 
Idag är det torsdag och jag hade nu inte tänkt göra något speciellt nu efter skolan. Imorgon är det fredag och då ska jag göra mina två sista redovisningar och sedan kan jag släppa allt som heter skola och tagga studenten ordentligt! Efter skolan blir det jobb. Ska faktiskt bli skönt. Nej nu ska jag öva inför mina redovisningar. Ha det bra :)

CAMP BLÅLJUS

2013-05-22 @ 16:15:00
Har tillbringet hela dagen på billingehov där vi i klassen skulle leda lag som var med i Camp blåljus. Det är 8or som tävlade mot varandra i olika saker som har med bl.a. ambulans, räddningstjänst, brandkår osv. Så vi var där redan vid 8 och åkte därifrån vid 3, så det var hela dagen kan man säga. Men det var intressant!
 
Är galet trött idag. Tror jag somnar snart.. Får försöka vila upp mig så mycket som det går nu för sedan i helgen är det fullt upp. Jobb på fredag kväll, klassfest lördag till söndag. Japp, det blir full rulle! Men nu är vi nära. 2 veckor!!!!!!!

YE!

2013-05-21 @ 11:45:02
Nu är sista provet skrivet! Skönt, nu är det bara 3 redovisningar kvar. Känns aningen lättare nu! Endast 15 dagar kvar nu.. kan inte fatta detta.
 
Sitter nu på en håltimma och tänkte jobba lite så jag slipper lite när jag kommer hem. HA DE GÖTT
 

IBLAND ÄR MAN STOLT SVENSK

2013-05-20 @ 20:51:33
Ibland känner man sig stolt över att vara svensk.
 
Måndag heter dagen idag. Har hunnit med 2 körlektioner idag, varit i skolan, solat, pluggat (lite i alla fall..) och ligger nu i sängen. Kan inte plugga mer för då går allt bara runt. Fast ärligt så har jag inte pluggat så mycket som jag egentligen hade behövt. 2 dagar är för lite.. Jag kan inte speciellt mycket vill jag påstå. Jag får helt enkelt vara glad över ett Godkänt känner jag. Men FY, jag orkar verkligen inte lägga någon energi på skolan längre. Nej nu ska jag sluta vara så tråkig och bara skriva om skolan!
 
Snart får vi ett tillskott i familjen. En ny bil! Vi kollade först på en till V50 men det slutade med en S60. Så i veckan anländer den till oss :)

SISTA DAGEN PÅ VECKAN

2013-05-19 @ 11:56:50
Söndag är det idag och söndagsångesten har redan börjat krypa sig fram. Vaknade vid 10 idag och insåg att läxhögen låg kvar där jag lämnade den i fredags. Finns som sagt en hel del att jobba på. Så här sitter jag och pluggar & pluggar. Både prov och redovisningar ska jag göra. Har faktiskt en stor klump i magen av detta nu. Jag orkar inte.. Fick faktiskt tacka nej till jobb ikväll eftersom jag känner mig så stressad. Ikväll åker jag mot Skövde och kollar på hockey-finalen och då kan man ju hoppas att stressen lagt sig lite och att jag hunnit med en del.

GREKLAND MED PATRIK

2013-05-18 @ 15:47:00
Den 31 Augusti åker jag och min älskling till denna ö! Längtar redan!! Underbart att bara få vara med min goding♥

FRÅN HJO FÖRRA ÅRET

2013-05-17 @ 15:13:10
Ikväll åker jag till min bästa vän. Min Patrik
 
Ha en bra helg mina vänner!

UTE I SOLEN

2013-05-17 @ 14:58:00
Slösade lite pengar på solarium idag och la mig och sola direkt när jag kom hem. Ovärt att ta sig till solariumet kan man tycka, men jaja. Lite extra färg gör ju inget. Solen är i alla fall underbar!! Funderar på att lägga mig lite till. Man får passa på när den är framme så att säga! Idag är det fredag och jag bara njuter av att det är helg. DOCK så finns det lite att göra i helgen som plugg osv.. Att de aldrig tar slut.. Jag kanske har sagt det förut, men jag har NOLL MOTIVATION. Förut kanske jag inte menade de till fullo, men nu menar jag de verkligen. NOLL MOTIVATION HÄR.

KLASSRESA I GÖTEBORG

2013-05-16 @ 19:02:00
Är nu hemma efter klassresan till Göteborg. En del studiebesök men även lite annan tid då vi fick hitta på vad vi ville. Vi gjorde studiebesök och hälsade på polisens hästar och var med i deras övningar, SOS-alarm och sedan ett annat på rättspsyk. När vi va på hästrytteriet fick vi som sagt spela lite huliganer och föra en massa ljud och vifta med flaggor för att hästarna skulle träna. Hästarna var väldigt stora måste jag säga. Mäktiga djur de där. Men det var väldigt intressant! Gårdagen avslutades med god mat på resaturang med klassen och sedan satt vi vid havet med en godispåse och njöt i solnedgången. Nu kan jag säga att jag är rätt slutkörd. Trött som attan och sedan har jag väldigt ont i magen. Så ikväll blir inget annat än att vila. Mamma kommer snart hem och då blir det min favvorätt till middag. Gissa vad? PANNKAKOR!

TISDAG I SKOLAN

2013-05-14 @ 10:36:54
Från en härlig morgonpromenad i Kungshamn. Åh vad underbart det var att gå upp tidigt och gå ut på en promenad längs med stranden och klipporna. Allt är vindstilla och morgonsolen bränner i nacken. Gå till affären och köpa nybakt bröd och sätta sig ute och äta frukost. Hoppas innerligt att det blir en bra sommar!
 
Tisdag heter dagen idag. Lång skoldag i skolan och sedan stannar jag kvar lite och pluggar i väntan på att min syster ska sluta. Vi ska ner och sola. Ikväll blir det bara plugg och packa. För imorgon åker min klass ner till Göteborg och ska stanna där till torsdag!
 
Nu börjar vi verkligen närma oss. 22 dagar!!

SÖNDAG

2013-05-12 @ 14:48:45
Plugg till religionsprov och en PW-runda blandat med lite löpning. Skön och lugn söndag!

KONFIRMATION

2013-05-11 @ 15:52:41
Från i torsdags då det var konfiramtion för Alexander.
 
I går var det fredag och jag och Patrik tog oss ner till stan för att kolla runt lite. Fick med oss en hel del fynd hem! Mötte även upp mamma, Martina och Andreas och nu är hela min studentoutfit klar! Känns väldigt skönt. På eftermiddagen for vi mot Falköping och tillbringade kvällen i lägenheten. Idag är det lördag men det känns faktiskt som söndag. Tog tåget hem från Patrik vid 2 och nu sitter jag här och ska ta tag i plugget lite. Ikväll träffar jag förmodligen Anna och Evelina. Ha det bra:)

KÄNNS SOM FREDAG

2013-05-08 @ 16:09:35
Inte konstigt att det känns som fredag idag etfersom det faktiskt är sista skoldagen denna veckan. Långehlg på G!
Igår klarade jag i alla fall projektredovisningen och jag överlevde! Haha.. Tränade efter skolan och senare träffade jag Anna. Satt vid sjön och pratade i solnedgången. För igår var det riktigt bra väder!! 
 
Idag var jag inte i skolan eftersom jag istället var på riskettan. Har nu varit hemma ett tag och pluggat lite från och till. Blir inte så mycket gjort egentligen. Men idag har jag faktiskt ingen motivation och funderar på att lägga läxorna åt sidan helt och bara ta det lugnt ikväll. Imorgon är det konfirmation för kusinen som står på schemat.

REDOVISNING

2013-05-07 @ 10:42:17
Snart är det vår tur. Vi sitter och väntar på att få starta. Herregud! Är så nervös!! Haha, vi får väll se om jag skriver något mer här efter eller om jag svimmade. Haha, ne skämt o sido. Hoppas det blir som vi tänkt oss. NU kör vi!!

FLERA ÅR SEDAN

2013-05-06 @ 20:58:54
Hittade lite bilder från när jag var typ 14-15. Liten, ung, dum och fjortis. Haha tur att man växer, blir äldre och mognare. HAHA.
 
Övat som sjutton inför projektredovisningen imorgon. Redan nu är jag nervös. Måste lägga mig tidigt så jag är pigg och inte gäspar imorgon framför alla. Jag är en person som behöver sova 8 timmar så att jag är pigg nämnligen. Tänkte krypa ner i soffan med pappa och Martina och kika lite Hockey innan jag säger godnatt!

VI FÅR SE HUR DET BLIR

2013-05-06 @ 17:28:00
EN DAG, YNKA EN DAG i livet får man springa ut med den vita mössan och skrika att man har tagit studenten. Det ska vara MIN dag. Dagen då jag ska hoppa av glädje och bara skrika av lycka. Dagen då alla blickar riktas mot mig och de andra studenterna. Men vi får helt enkelt hoppas att den slutar på ett bra sätt. Tillsammans med dessa människor som jag tycker allra bäst om. Min familj, släkt, vänner och pojkvän.  

FRÅN I FREDAGS

2013-05-05 @ 12:52:00
Från i fredags då jag, Martina, mamma, mormor och morfar åkte runt på en utflykt. Mysigt! På kvällen for jag till min älskling. Igår var jag i Falköping och jag och Patrik gjorde INGENTING. Låg i soffan hela dagen och tog de lungt. Sådana dagar behövs ibland! Idag är det söndag och jag hade inte tänkt göra så mycket från början men nu är det ändradde planer och jag och min älskling åker snart till Skövde eftersom jag ska jobba ikväll. 15.45-21.45. På ett sätt så är det lite skönt.
 
Idag har jag och Patrik varit tillsammans i 1 år och 11 månader! Inte långt kvar till 2 år nu. & så är det 1 månad kvar till STUDENTEN!
Ha en bra söndag mina vänner!!

BLÅTT OCH GRÖNT

2013-05-02 @ 14:52:44
Lite bilder jag tog från förra sommaren. Kanske börjar vi närma oss sommaren? Hoppas innerligt att det blir en varm och skön sommar!
 
Är nu hemma från skolan och nu ska jag ta tag i min läxhög. Känns lagom kul..

TORSDAG, MEN DET KÄNNS SOM MÅNDAG

2013-05-02 @ 10:50:50
Som jag skrev i rubriken, det känns som måndag idag. Men blir faktiskt glad när jag sedan inser att det är torsdag och snaaaart helg. Hade sovmorgon till 10 idag, men började dagen tidigt med en körlektion. Har inte tränat alls nu på hela 2 veckor!?!? Men det har varit så himla mycket annat som har satt stopp för de (läxor och en inflammation i en muskel vid hjärtat vilket gjorde att jag inte kunde andas tungt och därför ingen träning), och ikväll hinner jag verkligen inte heller. En massa saker som jag MÅSTE bli klar med och sedan ska jag förmodligen träffa Erica en stund. Imorgon får jag se om jag hinner, för först ska jag, morfar, mormor, Martina och mamma åkte iväg på en liten utflykt. Sedan lär jag väll inte orka träna. HAHA :( Får försöka ta tag i de nästa vecka och verkligen börja om på nytt.
 
I tisdags var det Valborg och jag och min älskling köpte hem mat och tog en promenad ner till sjön i Skultorp och kollade på elden och fyverkerierna. En mysig kväll med världens bästa. Igår var vi lediga och det är därför det känns som måndag idag. Då umgicks jag med Patrik och pappa på dagen och när min goding åkte hem så åkte jag till min mamma och övningskörde och kikade lite på Tv. Ha det bra mina vänner!

RSS 2.0