KUNGSHAMN

2012-07-19 @ 22:39:10
I onsdags åkte jag ner till min familj som befann sig i Kungshamn tidigt på morgonen. Åkte tillsammans med Evelina som också skulle ner. Vi sov även över så att vi kunnde dra upp varandra på morgonen eftersom vi skulle upp 04.30. När jag väl var nere så var vädret väldigt bra och vi drog oss till stranden och solade och badade. Har nu för första gången badat i år! På kvällen åkte vi till Smögen och till några kompisar till familjen och till deras stuga där. Skön och lugn kväll med dem. 
 
Idag var vädret inte lika bra och vi har inte gjort mycket där nere. Har legat i sängen och varit ute på klipporna innan vi började packa för att åka hem. Har varit väldigt skönt må jag säga. Att bara komma bort från vardagen lite. Imorgon är jag också ledig innan jag laddar inför mina 2 sista dagar på jobbet denna sommaren. 
Jag som trodde jag hade sett stora båtar på smögenbryggan efter alla år. Men jag hade fel. Aldrig sett en sådan på Smögen förut. HELT GALET STOR. Har alltid tyckt att de största båtarna där är väldigt stora, men dessa som jag kallar "stora" kunde lika gärna varit en livbåt till denna. Tänk att ha denna. Helt sjukt! 

Kommentarer

Vad har du på hjärtat?

Namn:
Stammis?

E-postadress: (Den ser bara jag)

URL/Bloggadress:

Komentera här:

Trackback
RSS 2.0